Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 10:10   #4591
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
znalazłam świetna piosenke ale mój tz powiedział że jest sliczna tylko nie po polsku
kiedys oglądałam film i taka dziewczyna ją spiewała w tym filmie ale dopiero teraz jaks ja znalazłam

http://www.youtube.com/watch?v=O_V3DLgH2oQ
piosenka przeliczna, ale cięzko by mi było do niej tanczyc.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Jszcze wam napiszę jaki grawer na obrączce wymyslił wczoraj TZ:

,,nigdy więcej" + data slubu albo
,,pierwszy i ostatni raz" + dat slubu

(oczywiście jemu chodzi o to, że ślub jest na całe zycie... ale jak to brzmi )

i co ty na to??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:15   #4592
kasiaher
Wtajemniczenie

a ta mi sie strasznie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=cdtp1B_1-Gg
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:19   #4593
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

i co ty na to??
a co mogłam zrobić? śmiałam się. Przecież wiadomo, ze takiego graweru nie będzie. Mi sie takie słowa jakoś tak źle kojarzą, a TZ patrzył się na mnie jakby wogóle ni widział róźnicy. No bo z jednej strony to dobrze że ,,nigdy wiecej" nie chce brać slubu z nikim, ale mi te słowa kojarzą sie negatywnie. Jemu nie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:20   #4594
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
cudniaste-zazdroszce podwojnie, bo sa naturalne-w sensie wlasne

POMÓŻCIE!!!

dziewczyny, ktory stelaz na tort wybrac prosze o rady-tylko oceniajcie nie tort, tylko stelaz! nasz tort ma byc caly bialy, obsypany platkami migdalow i tylko delikatne kwiatuszki z kremu
Moim zdaniem pierwszy Kasiu.

Cytat:
Ręce mi opadły. Bo od trzech dni gary leżą w zlewie i mnie juz krew zalewa. Nie rusze ich I mówię mu od trzech dni- umyj naczynia (fakt, że w większości to on zmywa, ale ile musze się wczesniej nagadać to moje) W weekend miałam imieniny więc upiekłam ciasto i zrobiłam naleśniki zapiekane- a jak już coś takiego robie to jest tyle naczyń dodatkowo zabrudzonych że myję je sama na bieżąco, no i blachy od ciast, zapiekanek itp. to on też nie umyje Wiec mu dzisiaj powiedziałam, ze w takim razie ja moge przestać gotować. Skoro jak ja mówię umyj , a on odpowiada ze teraz robi coś innego (nic ważnego), to jak on wraca po pracy i mówi, zębym zrobiła szybko obiad- to ja też bedę mu odpowiadać, ze teraz nie mam czasu, bo coś tam robię... Wiec on powiedział, że on może w takim razie nic nie robić w domu. Na co ja, ze też moge nic nie robić A on mi sie pyta bezczelnie czy jestem tego pewna, zebym później nie załowała- bo jak on powie ze nic nie bedzie robił- to faktycznie nic nie bedzie robił!
Na co ja odpowiedziałam, ze nie zamierzam żyć w brudzie i jezeli on tak stawia sprawę to się wyprowadzę. ,,no to się wyprowadzisz" I tylko dodałąm,z ę poszukam sobie takiego który będzie chciał pomagać. A on ,,powodzenia" .

No to sie wyżaliłam
Ło Jezu, musisz go teraz partnerstwa nauczyć bo potem nie dasz sobie rady.

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Kupcie sobie zmywarke, ja już zapomnialam co to jest zmywanie. Już sobie bez niej życia nie wyobrażam.
Moj też nie bedzie nic robil ale sam zaproponował panią do sprzątania zeby czasem przyszła jak będę chciala.
A ja nie noszę zmywarek, dla mnie gorsza robota to wkładanie i wyjmowanie naczyń niż mycie. A ja nawet mogę myć także Tż-owi daję spokój. Ale rano po sniadaniu on zawsze myje, żebym ja się w spokoju malowała, ubierała itd. Kochany jest

Cytat:

Hmmm... niezbyt ciekawie brzmi
Stary 2009-05-27, 10:21   #4595
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co do zdjec to macie racje poprosze o mniej obrobione (dostaje zreszta i takie i takie zawsze) i wybiore jakie bym chciala...

A moja swiadkowa sobie kupila kiecke, taka jak ta po prawej...:http://www.simple-cp.com/public/images/gallery/4/7.jpg rozmiar 34 lol ale jej w niej slicznie bo zgrabniutka jest.
super kiecka!!!!! na prawde fajna - rany boskie sama chcialbym miec taka figure co by w niej ladnie wygladac!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:22   #4596
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
nie nie - zamawiam w koncu w innym miejscu..
tam gdzie dalas mi tel powiedzieli, że 30 km to dla nich za daleko zeby wiesc torta
na szczescie znalazlam te
Szkoda, że nie dowiozą, ale dobrze, że masz już co innego

Cytat:
Dziewczyny dostałam juz te 3 oferty od mamy znajomej z biura podrózy. musze tylko wybrac który hotel chce. wszytskie hotele są 5 gwiazkowe, oferta all inclusiv i cena podobna bo ok 3700 za osobe n 2 tygodnie.
dostałąm dokłądne oferty zeskanowane, a tu pokaze wam generalnie hotele, bo nie wiem który wybrac.

1. http://www.easygo.pl/wycieczka/turcj...?od-2009-06-10

2. http://www.wakacje.pl/oferty/turcja/..._terminy=19612

3. http://www.rainbowtours.pl/triphotel...=1&t=tra&h=634
http://www.wakacje.pl/hotele/turcja/...ryan-6781.html - tu jest wiecej zdjęć

poza tym jak wam pisałam znajoma mojej mamy była tam rezydenetką i teraz tez jedzie jako rezydentka wiec powiedziałą,z e jak bede chciała gdzies jechac to mam jej powiedziec i ona mi cos super załatwi
Moim zdaniem 1 lub 2 hotel.

Cytat:
ale jednak mam dylemat który hotel wybrac. przeglądam tez te oferty dokładne juz to w sumie 1 i 3 mają najbogatszą. a 3 hotel ma wersją all inclusiv 24-godzinną.
Madziu, to, że hotel ma 24h all inclusiv to bym nie patrzyła na to, wystarczy do północy, przecież nie będziecie chyba jeść i pić w środku nocy? 3 hotel mi się jakoś nie podoba, z resztą tam mało zdjęć, to też nie widać za dużo.

Cytat:
no co ty?? nm babka powiedził, ze na 170 osób (nie wiem czy beda wszyscy ale to kit) wystarczy spokojnie 10kg tortu (to daje nam 5 placków)
Też mi się wydaje, że troszkę za mało, może jakbyście meili jeszcze 1 placek więcej to byłoby ok. Moja kuzynka będzie robić wesele na 180 osób i będzie mieć 7 placków.

Cytat:
Ręce mi opadły. Bo od trzech dni gary leżą w zlewie i mnie juz krew zalewa. Nie rusze ich I mówię mu od trzech dni- umyj naczynia (fakt, że w większości to on zmywa, ale ile musze się wczesniej nagadać to moje) W weekend miałam imieniny więc upiekłam ciasto i zrobiłam naleśniki zapiekane- a jak już coś takiego robie to jest tyle naczyń dodatkowo zabrudzonych że myję je sama na bieżąco, no i blachy od ciast, zapiekanek itp. to on też nie umyje Wiec mu dzisiaj powiedziałam, ze w takim razie ja moge przestać gotować. Skoro jak ja mówię umyj , a on odpowiada ze teraz robi coś innego (nic ważnego), to jak on wraca po pracy i mówi, zębym zrobiła szybko obiad- to ja też bedę mu odpowiadać, ze teraz nie mam czasu, bo coś tam robię... Wiec on powiedział, że on może w takim razie nic nie robić w domu. Na co ja, ze też moge nic nie robić A on mi sie pyta bezczelnie czy jestem tego pewna, zebym później nie załowała- bo jak on powie ze nic nie bedzie robił- to faktycznie nic nie bedzie robił!
Na co ja odpowiedziałam, ze nie zamierzam żyć w brudzie i jezeli on tak stawia sprawę to się wyprowadzę. ,,no to się wyprowadzisz" I tylko dodałąm,z ę poszukam sobie takiego który będzie chciał pomagać. A on ,,powodzenia" .

No to sie wyżaliłam
Kurcze, dziwne, że TŻ taki jest, powinien Ci pomagać, pogadaj z nim o tym, bo tak nie powinno być. Od początku powinien znać swoje obowiązki. Ake dobreze, że się stawiasz
Cytat:
no nie najgorzej dzięki
byłam dzisiaj u gina ale jakis dziwny ten koles znowu mi nie załozył karty ciążowej dał skierowanie na badania i tyle powiedział żebym przyszła dopiero jak bede miec badania te co wczoraj robiłam czyli za tydzień w czwartek
Nie założył karty??? Lekarz musi założyć kartę ciąży od samego stwierdzenia ciąży. Ja bym zmieniła lekarza bo ten jakiś niepoważny
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:26   #4597
zlotko855
Rozeznanie

czesc,
u nas tez brzydko dzisiaj

groszek super bizu

madzia ja bym wybrala hotel 1

maggie a gdzie zamawialiscie ten balon strzelajacy? a stelaz wybralabym nr 1

z podzialem obowiazkow u nas jest po rowno, ale jak to mowia wszytskie zmienia sie po slubie i boje sie, ze zostane z tym sama, a jeszcze lepiej bedzie jak zwale wszystko na TZ

gold-fish przetrzymaj go, moze zmieknie, albo poprostu szczerze a przede wszystikm na spokojnie z nim pogadaj i wyjasnij mu o co Ci chodzi i jaki bys chciala podzial i zeby Ci pomagal.
pomysly na grawer mi sie podobaja

liliputek znam te przezycia z gier moj TZ tez jak ma tylko wolna chwile to tylko gra a ja sie smieje z niego, bo zachowuje sie wtedy jak takie male dziecko

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:33   #4598
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Pm-ki macie moze jakies przetłumaczone teksty zaproszeń na jezyk angielski?? Moge sobie przetłumaczyc sama ale chciałabym miec pewnosc ze pod wzgledem merytorycznym jest dobrze. Na necie znalazlam pare tekstow ale sa takie proste typowo zawiadomieniowe

Hejka - to byly nasze:

Name and Name
would like to invite
………………………………………………..
to their wedding
at the Basilica of the Name in Town , Poland
on Saturday, 11th July 2009 at 3pm
followed by a reception at
Restaurant, Town ,Poland
Please reply via email to: email address

Zupelnie proste, ale moze pomoga? xx
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:33   #4599
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a co mogłam zrobić? śmiałam się. Przecież wiadomo, ze takiego graweru nie będzie. Mi sie takie słowa jakoś tak źle kojarzą, a TZ patrzył się na mnie jakby wogóle ni widział róźnicy. No bo z jednej strony to dobrze że ,,nigdy wiecej" nie chce brać slubu z nikim, ale mi te słowa kojarzą sie negatywnie. Jemu nie
ach faceci.

Anula w takim razie jak mi juz goscie potwierdzą i bede wiedziała ile mam to bede musiałą sie tam przejechac najwyzej zamówie jeszcze jakis placek.

wrrr TZ mnie wkurzył. a ja mam @ wiec jestem wyjątkwo agresywna.
mamy teraz tyle roboty: bo trzea te zabawy powbierac, pierwszy taniec ustalic co robimy, wycieczke wybrac, paszport mu wyrobic i inne rzeczy. dzwonie do niego a ten, ze dzis nie ma czasu sie spotkac bo ma duzo do roboty: o 15 do 16 ma obiad u mamy, potem bedzie się kąpał 9wiec juz 30 min poleci) wczesniej musi jechac ze swiatłami do samochodu a potem posprzatac bo o 20 jest finał jego Barcelony i koledzy do niego przychodzą (no o tym wiedziałąm wczesniej wiec mu nawet wczoraj napisałam, zeby był wczesniej) ale on nie raczył odpisac, twierdzac ze nie wi zauwzył smsa w koncu pwoiedział, ze bedzie na godizne ok 17

Stary 2009-05-27, 10:40   #4600
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
mamy teraz tyle roboty: bo trzea te zabawy powbierac, pierwszy taniec ustalic co robimy, wycieczke wybrac, paszport mu wyrobic i inne rzeczy. dzwonie do niego a ten, ze dzis nie ma czasu sie spotkac bo ma duzo do roboty: o 15 do 16 ma obiad u mamy, potem bedzie się kąpał 9wiec juz 30 min poleci) wczesniej musi jechac ze swiatłami do samochodu a potem posprzatac bo o 20 jest finał jego Barcelony i koledzy do niego przychodzą (no o tym wiedziałąm wczesniej wiec mu nawet wczoraj napisałam, zeby był wczesniej) ale on nie raczył odpisac, twierdzac ze nie wi zauwzył smsa w koncu pwoiedział, ze bedzie na godizne ok 17
OMG mecz... musze gdzieś sprzedać TŻ

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-05-27, 10:42   #4601
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
OMG mecz... musze gdzieś sprzedać TŻ
tak i w dodatku finałowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 10:59   #4602
gold-fish
Zakorzenienie

mam pytanie: jak mam kolor śmietankowy sukni to lepiej kupic buty jaśniejsze czy ciemniejsz- bo bardzo cieżko znaleźć ten kolor i w dodatku zeby były wygodne

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-05-27, 11:01   #4603
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanie: jak mam kolor śmietankowy sukni to lepiej kupic buty jaśniejsze czy ciemniejsz- bo bardzo cieżko znaleźć ten kolor i w dodatku zeby były wygodne
ja mam suknie ivory i kupiłam buciki lekko jasniejsze. mysle, ze lepiej to bedzie wyglądało niz ciemniejsze ale masz racje białe łatwo dostac z ecru to juz są problemy bo odcieni jest masa.

Stary 2009-05-27, 11:04   #4604
zielony_motylek
Rozeznanie

Maggie1983 mnie się najbardziej 3 stelaż podoba.
Cytat:

heheh no rzeczywiście pierwsze skojażenie jakie mi się nasówa to to, że nigdy by już nie popełnił takiego błędu jakim jest ślub

A ja sobie przesunełam o 15 minut makijaż żeby mieć zapas jakby się coś u fryzjera jednak troche przedłużyło i już jestem spokojniejsza.. 15 min a tyle daje
Stary 2009-05-27, 11:11   #4605
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj już sobie zarezerwowałam termin na pazurki na dzień przed ślubem - manicure i pedicure - będę się relaksować...hehe.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:17   #4606
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj już sobie zarezerwowałam termin na pazurki na dzień przed ślubem - manicure i pedicure - będę się relaksować...hehe.
tez mysle, ze dzien przed slubem to tak najlepiej. a pedicure tez robicie??

Stary 2009-05-27, 11:30   #4607
monarika
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki ufff nareszcie udało mi się nadrobić

Cytat:
a ta mi sie strasznie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=cdtp1B_1-Gg
Kasiu ode mnie też wielkie gratulacje dzidziusia żeby rósł zdrowy i śliczny

A co do tej piosenki to też od początku ją chcieliśmy na pierwszy taniec, ale jak spróbowaliśmy ją z tżecikiem zatańczyć to już przestałą nam się podobać bo tak jakoś nie wiadomo czy szybciej czy wolniej tańczyć...no dziwnie w każdym bądź razie i zdecydowaliśmy się na inną piosenkę kiljańskiego "Podaruj mi" Przy niej tańczy się o wiele lepiej

http://www.youtube.com/watch?v=lQCS4Buh2F4

A jeśli chodzi o nasze przygotowania to mamy zaliczone już nauki (nie mamy jeszcze tylko pieczątki z jednego spotkania indywidualnego, ale to muszę kalendarzyk prowadzić i dopiero się do nich zgłosić)...Ale to była masakra...Siedzieliśmy tam w sobotę od 9.00 do 20.40 i w niedzielę od 9.00 do 13.00 myślałam, że tak wykituję w sobotę szczególnie
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:32   #4608
gold-fish
Zakorzenienie

tak, 8 lipca jedno i drugie

Cześć Monarika ale Ty teraz jesteś mądra po tych naukach coś smiesznego było?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-05-27, 11:36   #4609
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
tez mysle, ze dzien przed slubem to tak najlepiej. a pedicure tez robicie??

ja pedicure robie, mimo iz nie mam jeszcze butow, do tego to pazdziernik wiec pewnie palce bede miec zakryte, ale i tak sobie zrobie.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:38   #4610
agnes208
Zakorzenienie

Bakteryjka dzięki chyba jednak też zrobie takie proste bo nigdzie nie moge znalesc czegos w stylu polskich zaproszen a nie bede jeszcze płacić zeby mi ktoś przetłumaczył ładnie poetycko.

Dziewczyny czy wy podpisujecie jakieś umowy z osobami grajacymi Wam w kościele?? Jeśli tak to na co nalezy zwrocic uwage w takiej umowie??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:39   #4611
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Dziewczyny długo mnie tu nie było i nawet nie próbuje nadrabiać tego co napisałyście. Strasznie dużo mam na głowie i nie za bardzo mam jak tu zaglądać.
Odebrałam wczoraj sukienkę od krawców. Sukienka mi się nie podoba. Wszystko jest nie tak jak powinno być. Jestem załamana i nie wiem co mam zrobić Krawcy dzisiaj wyjeżdżają i wrcajaą dzień przed moim ślubem więc nic już nie jestem w stanie zrobić. Mam z tego powodu takiego doła, że już mi się odechciało tego cholernego ślubu.
Próbną fryzurę mam dopiero w sobotę. Makijaż próbny wyszedł beznadziejny
Z tego całego stresu nasiliło mi się AZS i już mi nawet leki nie pomagają
Butów nie mam i nigdzie nie mogę znaleźć. Ostatecznie zamówię jakieś z netu. Ślub za 2,5 tygodnia a ja w lesie. Ale to wszystko nic w porównaniu z tą sukienką. Dziewczyny proszę pomóżcie mi
kochana jedź na bazar Różyckiego. Czynny codziennie do 16. Olbrzymi wybór butów. Madzialenka kupiła też śliczne buciki w Arkadii w sklepie Eram. Pod Pałacem kupiła bodajże AgatkaL-też śliczne. Tam jest kilka budek-jedna w zielonej alejce na rogu.
Trzymam kciuki
Stary 2009-05-27, 11:47   #4612
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
oo to nie robisz teg dzien przed??
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
ja pedicure robie, mimo iz nie mam jeszcze butow, do tego to pazdziernik wiec pewnie palce bede miec zakryte, ale i tak sobie zrobie.
ja tak samo mam zakryte butki

dziewczyny mam takie głupie pytanie, bo nigdu nie robiłąm sobie pedicure (tzn sama tak, ale nie w salonie) no wiec stopu to moje maxi czule miejsce. mam tam takie gilgoltki, ze szok. nikomu nie pozwalam ich dotykac, czasami jak sama sobie pazurki maluje to tez mnie gilcze i co teraz?? was gilgcze jak wam robia pedicure w salonie??

Stary 2009-05-27, 11:50   #4613
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

Cześć Monarika ale Ty teraz jesteś mądra po tych naukach coś smiesznego było?
Ohhh oczywiście, aż mi uszami ta mądrość wychodzi

A najśmieszniejszy był jeden ksiądz na początku zaczął tak nudzić, że myślałam, że zasnę zaraz ale później jak się rozkręcił...
no i takim oto żarcikiem sypnął...
Cytował podobno księdza Tischnera i podobno on zawsze powtarzał, że

jak się ożenisz będziesz miał tydzień dobrze,
jak zabijesz świnię będziesz miał miesiąc dobrze
a jak zostaniesz księdzem to już całe życie będziesz miał dobrze

i radził chłopakom się jeszcze zastanowić
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 11:53   #4614
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

jak się ożenisz będziesz miał tydzień dobrze,
jak zabijesz świnię będziesz miał miesiąc dobrze
a jak zostaniesz księdzem to już całe życie będziesz miał dobrze

i radził chłopakom się jeszcze zastanowić
niezły

Stary 2009-05-27, 12:32   #4615
kasiaher
Wtajemniczenie

hej ale tu dzisiaj cicho
u mnie była taka ładna pogoda a teraz jest zimno i leje
boli mnie brzuch
humor mam troszke lepszy niz ostatnio
ale i tak jest do
nie wiem czy jak tak przez to wesele czy ciąże

no i nie wiemy w końcu czy pojedziemy w podróż poślubną , w sumie nic złego się nie bedzie działo, ale podobno kobietom w ciązy niewskazane jest latanie samolotem a jazda samochodem napewno była by bardzo męcząca

dziewczyny zabawy oczepinowe macie jakieś pomysły ???
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 12:33   #4616
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kurde, wkurzyłam się bo TŻ nie dostanie prawdopodobnie urlopu po slubie, a chcieliśmy gdzies wyjechać. No paranoja jakaś, ma do wyboru albo końcówkę wrzesnia, albo połowę sierpnia, ale własnie ten tydzień kiedy mi wypada @. Wszystko pod górkę...

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-05-27, 12:37   #4617
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hej ale tu dzisiaj cicho
u mnie była taka ładna pogoda a teraz jest zimno i leje
boli mnie brzuch
humor mam troszke lepszy niz ostatnio
ale i tak jest do
nie wiem czy jak tak przez to wesele czy ciąże

no i nie wiemy w końcu czy pojedziemy w podróż poślubną , w sumie nic złego się nie bedzie działo, ale podobno kobietom w ciązy niewskazane jest latanie samolotem a jazda samochodem napewno była by bardzo męcząca

dziewczyny zabawy oczepinowe macie jakieś pomysły ???
ja tez szukam zabaw oczepionwych ale wszystkie jakies takie sobie są. a wąłsnie chce aby oczepiny trwały tak ok 40 minut. to ile zabaw gdzie wybrac? do tego trzeba liczyc rzucanie welonem tez i cos dla tych co złapią welon ale co?? taniec ?? co wy wybieracie??
Cytat:
Kurde, wkurzyłam się bo TŻ nie dostanie prawdopodobnie urlopu po slubie, a chcieliśmy gdzies wyjechać. No paranoja jakaś, ma do wyboru albo końcówkę wrzesnia, albo połowę sierpnia, ale własnie ten tydzień kiedy mi wypada @. Wszystko pod górkę...
a bierzesz tabletki??

przyjechała juz moja wódka dostałam 9 a nie 7 butelek gratis

Stary 2009-05-27, 12:45   #4618
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
j

a bierzesz tabletki??
Tak biorę, ale nie chce kombinowac i tak mam dość już swoich zmartwień z podwoziem właśnie za chwilę znów ide do pani ginekolog...

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-05-27, 12:46   #4619
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
A jakie macie pomysły na wyjazd?
Stary 2009-05-27, 12:47   #4620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak biorę, ale nie chce kombinowac i tak mam dość już swoich zmartwień z podwoziem właśnie za chwilę znów ide do pani ginekolog...
ja niestety bede musiałam wziąc 2 opakawania bez przerwy bo okres by mi w trakcie podrózy poslubnej wypadł. mam nadzieje, ze zniosę to dobrze i nie bede miałą zadnego plamienia. kiedys jak sobie przesuwałąm o tydzien okres to przez ten tydzien nadprogramowy taka chodizłam cała opuchnieta i obolała, ze myslałam, ze wystrzelę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości