|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Bardzo mi się podoba u Ciebie. Ja Lutensów nie kupuję, bo wszystkie są na mnie nietrwałe, ale gdybym miała kupić, to dokładnie te, które masz Ty
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i wanny Daim Blond (niestety też się kończy ).Ale od Ciebie też bym cosik capnęła... |
|
|
|
|
#3423 |
|
Wiedźma
|
Przykro mi, że zaglądam tu tak rzadko. To częściowo dlatego, że kiedy już wpadnę w te cudne zbiory, to wyleźć nie sposób.
![]() Dziewczyny, gratuluję wszystkim. To jest naprawdę piekny watek. Edytapa68 - piękny zbiór. EdM i Słoniak chętnie zaprosiłabym do siebie. A najbardziej fascynuje i cieszy mnie to, że osoba tak różna zapachowo może mi być tak bliska pod innymi względami. Świat jest fajny. ![]() Jodie - buteleczki jak na konkursie piękności. Xoxo, witaj. Efektownie się wprowadzasz. No i nie chcę Cię martwić, ale taka mała to ta Twoja kolekcja wcale nie jest. Zdjęcia bardzo nastrojowe, a zapachy... zapachy jeszcze bardziej. Ze trzy, cztery jak najbardziej mogłyby być moje. Aguniello - ależ perełek! Kilka flaszek nas łączy, o kilku nawet mi się nie śni, Venezii nie znam w ogole i pewnie nie poznam... Pozwól, że szczerze i z przejęciem odwale tu opad szczeny z zachwytu i zamilknę... ![]() Albo nie zamilkne go końca, tylko nieśmiało zapytam, co stoi obok Vanille Exquise? I teraz dopiero zamilknę. KasiuxQ - masz Etrę w ozdobnym flakoniku! Ślicznie wygląda. Cieplo, słodko i przytulnie u Ciebie. Bardzo lubię te zapachowe klimaty. Gratuluję kolekcji.
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie
! Sabb, ta bordowa flaszka to Mandragore. W wolniejszej chwili postaram się zrobić lepsze fotki, no i całej kolekcji![]() ![]() !
|
|
|
|
#3425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same cudności!Kasiu, słodziuchne są te miniaturki, no wprost nie można się oprzeć wzdychaniu... Jakie Voluspy u Ciebie zagoszczą?Aaaa, i co to tam stoi za Lolą, w czerwonej sukience, wysokie? Cytat:
), ale widzę, że są tam piękbości. Po powrocie pooglądam. A Twoja buteleczka i tak najpiękniejsza, bo powiązana z sentymentem ![]() Cytat:
![]() ![]() Też by się chciało takiej Mandragory
|
|||
|
|
|
#3426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jodie, urocza, kobieca kolekcja, choć tak różna od mojej... Gratuluję! Cytat:
![]() Cytat:
Tyle różnych cudeniek! Gratuluję!!!![Gdybyś kiedyś chciała pozbywać się pustych butli, pamiętaj o mnie ]Cytat:
Ślicznie! Gratuluję bardzo
|
||||
|
|
|
#3427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Senks!
Cytat:
Cytat:
Dostałam Ale nie ma korka ![]() Dzięki, Sab! Cytat:
Źle się z nich korzysta, a poza tym szkoda eksploatować takie maleństwo... No, ale cudne są i ciągle łamię tę obietnicę ![]() Do kolekcji dołączą Tobacco Vanilla i Red Amber Incense ![]() A to czerwone to mój plastik fnatastik, czyli Gucci Rush Summer. Cytat:
Dziękuję! Zdradzisz, co chciałabyś mieć?
|
|
#3428 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Znam sporo zapachów z Twojej kolekcji, niektóre mam lub miałam u siebie |
||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() Przede wszystkim Galliano, tylko wielką flachę , poza tym Scenta, a najlepiej wszystkie , Cinemy i Diesle Etrą w jakimkolwiek flakonie też bym nie pogardziła, bo w mojej już widać dno
|
|
|
|
#3430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I co tu dużo gadać, miniatura Galliano to również za mało ![]() Na szczęście Etry pod dostatkiem na razie ![]() Jeszcze trochę zmian czeka tę moją kolekcję
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie "odwykam" ... Zaczynam używać oraz cieszyć się z posiadanych "skarbów"
|
|
|
|
|
#3432 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Borneo i Sotto V. chciałabym,chciała...choc iaz spróbować ![]() Piekna kolekcja Cytat:
Piękna kolekcja[QUOTE=Sabbath;12479479] Edytapa68 - piękny zbiór. EdM i Słoniak chętnie zaprosiłabym do siebie. A najbardziej fascynuje i cieszy mnie to, że osoba tak różna zapachowo może mi być tak bliska pod innymi względami. Świat jest fajny. :-p/QUOTE] ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3433 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
aż wstyd się przyznać ale połowy tych flaszek to ja w ogóle nie znam i pierwszy raz widzę na oczy
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-05-27 o 12:36 |
||
|
|
|
#3434 |
|
BAN stały
|
adidas pomaranczowy i czerwony, celin dion,pur blanca blush,perceive,rare gold,kenzo jungle
|
|
|
|
#3435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aż sie zaczerwieniłam
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny zbór, mnie bardzo bliski. Mamy masę wspólnych flakonów.
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, kochana A jaką masz metodę czyszczenia butków? ![]() ![]() ![]() Tak właśnie myślałam, że mamy podobne upodobania Dzięki, Blue
|
|
#3438 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- wspólny mianownik: Shalimar, Dune, Angel, Coco Mademoiselle, Flowerbomb... Gratuluję !Cytat:
Cytat:
Z każdej kolekcji capnęłabym po kilka flaszek
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Aaa, no to może kiedyś się zgłoszę
|
#3442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buteleczka babci -cudenko Cytat:
A kolekcja sliczna - gratuluje ![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wika, aż mi się łezka zakręciła w oku na myśl, że ktoś się zastanawiał nad moją kolekcją
|
|
#3444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
edytapa68, jodie, x0x0, Aguniella, KasiaxQ dziewczyny pozwólcie, że pogratuluję Wam zbiorowo, bo Wasze skarby absolutnie mnie zachwycają
. Każde inne, każde piękne, z każdcyh coś mam lub chętnie przygarnęłabym jeszcze .Cuda, cuda! I wracam do sycenia oczu Waszymi pięknymi flakonami, powyobrażam sobie też co mogłabym założyć i jakby to na mnie pachniało
|
#3446 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe słowa, dziewczyny
![]() Cytat:
|
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
Od ostatniego razu,kiedy się tu wpisywałam upłynęło trochę czasu.Oto moja odnowiona kolekcja-wiele zapachów z niej wypadło,niektóre zaczęły mnie troszkę nudzić,inne przestały fascynować jak niegdyś.Ale na ich miejsce weszły nowe
Cały czas jednak moje klimaty to retro,kwiaty,orient,inter esujące słodziaki.Od lewej Zdjęcie nr 1: Guerlain: -L'Heure Bleue -Chamade -Jicky -Shalimar -Champs-Elysees Too Much -Champs-Elysees -Mahora Zdjęcie nr 2: Givenchy: -Organza -Hot Couture -Amarige Jean Patou: -Joy -Patou Forever -Gardenia Royal-Il Profvmo Zdjęcie nr 3: -Habanita-Molinard -Narcisse-Chloe -Classique-JPG -Raffinee-Houbigant -Lutece-Dana -Rive Gauche Intense-YSL Zdjęcie nr 4: Caron: -Pour une Femme -Nocturnes Lancome: -Magie -Cuir de Lancome -Bal a Versailles -Jean Desprez Zdjęcie nr 5: Dior: -Addict -Midnight Poison Mugler: -Alien -Angel -LouLou-Cacharel -Black Orchid-Tom Ford Zdjęcie nr 6: -Tocade-Rochas Lolita Lempicka: -Lolita -L -Soir de Paris-Bourjois -L'Aimant-Coty -Hiver-Micallef CDN
Some organisms are so good at camouflage they forget they exist. Edytowane przez lady Vader Czas edycji: 2009-05-29 o 21:35 |
|
|
|
#3448 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcie nr 7:
-Boudoir-V.Westwood -Cabochard-Gres -Youth Dew-Estee Lauder -La Nuit-Paco Rabanne -Night Musk-Avon -Cashmere Mist-Donna Karan Zdjęcie nr 8: Villoresi: -Teint de Neige -Donna Joop: -Femme -Le Bain -Goldmund-Dorissima -Havana-Aramis Zdjęcie nr 9: -Agent Provocateur Strip -Rush-Gucci -Sicily-D&G -Warm Vanilla Sugar-Bath&Body Works -Brown-Sephora -Cuit Ottoman-Parfum d'Empire Zdjęcie nr 10: -Chergui-Serge Lutens -Rien-Etat Libre d'Orange -C-Thru Emerald -C-Thru Ruby -Rose Absolu-Yves Rocher -Venezia-Laura Biagotti Zdjęcie nr 11: Worth: -Dans la Nuit -Vers le Jour -Sans Adieu -Je Reviens -Vers Toi -Loukhoum-Keiko Mecheri -Maroussia -Parfum de Peau-Montana -Tresor -Obsession -Sensuous-Estee Lauder -Tabu-Dana -L'eau d'Hiver-F.Malle
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaa Gratuluję. Wspaniała kolekcja. A Guerlainków szczerze zazdroszczę![]() Jeśli mogę- cóż to za perfumy, te w kształcie spirali, złote? |
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadziej jakoś teraz wchodzę na ten wątek, a szkoda.
Ale dzisiaj jak zobaczyłam post Lady- wymiotło mnie. Lady. Masz zbiór- perłę. Podziwiam jego rozmaitość- mimo tego, że masz określone granice- jak sama napisałaś- retro, kwiaty, orient, słodziaki- i indywidualny wyraz. I Twój styl. Gratuluję serdecznie, Lady, zresztą wiesz ( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

. Przypadkowy wycinek kolekcji - ostatnio ulega ona dużym przeobrażeniom
) i wanny Daim Blond
(niestety też się kończy

! Sabb, ta bordowa flaszka to Mandragore. W wolniejszej chwili postaram się zrobić lepsze fotki, no i całej kolekcji