|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() nie no, wiem ze ciemne kolorki tak bardzo nie niszcza wlosow ale moze lepiej odczekaj te przepisowe 2 tyg miedzy farbowaniami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zdjęcia Kim przekonują mnie,żeby jednak zostać ciemnowłosą.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Jessica ma czasem refleksy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Moderator
|
Co do pokrzywy to jakie widzicie po niej efekty , po jakim czasie i ile dziennie pijecie?
Ja jej nie słodzę bo w ogóle nie używam cukru. Ale ona jakaś tragiczna w smaku nie jest bo czasem robię TZ zamiast herbaty i pije (też bez cukru) bez wybrzydzania. Ostatnio strasznie mi wypadają włosy. A nigdy ich nie farbowałam, prostownicą jak już robię to tylko tak z wierzchu przejeżdżam (dosłownie może kilka razy w życiu robiłam nią całe włosy pasmo po pasmie). Jedynie co mam na sumieniu to suszarka, co drugi, trzeci dzień od kliku lat. Ale używam waxa od ok roku, po każdym myciu odżywka albo maska albo właśnie wax. Nie mam pojęcia od czego to wypadanie ![]() A o pokrzywie na necie czytałam że na włosy powinno sie robić z nej płukanki ale nie na jasne włosy bo mogą zafarbować. Nie widziałam żeby na włosy było wskazane picie. Ale chyba na nerki tak bo ja latam ciagle siusiu jak sie napiję tej pokrzywki ![]()
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, mi włosy zaczęły wypadać dokładnie
![]() ![]() ![]() Wiec moze to stres przedweselny tak na Ciebie wpływa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ps. właśnie dzwonił mój supervisor czy nie chcę dziś przyjść do pracy na 16. (a przerwa w pracy była od połowy lutego dla wszystkich pracowników ze względu na kryzys i politykę firmy). Powiedziałam ze mogę przyjść od przyszłego tyg. Pewnie sie na mnie wkurzył ale bez przesady że teraz mam sobie cały dzień inaczej ustawić bo nagle go oświeciło ![]() I biedna będę musiała pewnie dzwonić do niego we wtorek (bo w Irlandii przyszły poniedziałek jest niepracujący) i prosić się o pracę... bo później wyjeżdżam a chciałabym w lipcu móc wrócić na swoje miejsce pracy.
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-05-27 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Nie masz stresu?
![]() Mnie stres dopadł, jak mój TŻ wszedł na strone apartu, ogladał pierscionki, na co ja mu,że nie lubie nosic nic na palcach, a On,że mam jeszcze troche czasu bo bede musiała sie przyzwyczaic za pół roku. (Niecałe pół roku=3rocznica.. 17wrzeeśnia dokładnie.) Przecież ja 2września skoncze zaledwie 20lat ![]() Na Twoim miejscu juz bym spac nie mogła.. ![]() Jakos specjalnie swoje ciało przygotowujesz na ten dzien? Bo ja uważam,że to najprzyjemniejsze z przygotowan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmykam do Tz, do wieczora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Moderator
|
Cytat:
Co do ciała to zapuszczałam włosy już od dość dawna, zaczęłam chodzić na solarium. Chciałam trochę schudnąć (do 47kg) ale jakoś waga trzyma mi sie 50 i nie ważne czy jem czy sie głodzę jest ta sama. Miarę sukni miałam braną już dawno i ważyłam tyle ile teraz więc chyba nie bedzie niemilej niespodzianki przy odbiorze. No i chcę jeszcze teraz powtórzyć kurację białą perłą (ale od kliku dni mam spuchnięte dziąsło bo mi 8 idzie więc nie chce podraznić jak na razie). Robiłam domowa mikrodermabrazję już jakiś czas temu (przed rozpoczęciem opalania). Nie wiem co jeszcze bym mogła zrobić "na ciało" bo raczej wszystko jest ok. Jedynie to zrobię sobię paznokcie w Polsce ale też nie wiem co zrobić bo muszę je zaraz po ślubie ściągnąć bo w pracy nie moge mieć tipsów. No i powoli ćwiczę makijaż ślubny bo chciałabym sie sama pomalować. To tyle. A może coś jeszcze mogłabym zrobić? jakieś rady?
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż Ci momentami zazdroszczę.. ![]() ![]() ja bym pewnie zająć sie przed slubm musiała cerą u kosmetyczki, bo uważam,że nie jest tragicznie, ale wszystkich zaskórnikow sama sie nie pozbede. ![]() Ale jeżeli z cerą twoją wszystko ok, ciało i buzke masz ładne, to nie ma za duzo roboty ![]() Wiadomo: peelingi, maseczki, balsamy, chocidz na solarium to nie ma problemu z zaciekami po samoopalaczu ![]() Ja wiem,że na wesele zrobie sobie tipsy french, ale takie krótkie, nie szpony ![]() ![]() Co zrobisz z włoskami? Kosmetyki juz masz te co potrzebujesz? ![]() PRzygotowania są fascynujace! ![]() Ide od prysznic. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-27 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Martysia - dzięki ![]() I nikt mi nie odpowiedział co to są te chusteczki pieluszkowe, widze że jesteście zorientowane tak jak ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Moderator
|
Cytat:
Peelingi, maseczki, różne balsamy, depilację stosuję na co dzień więc z tym nie ma problemu. Co do Tipsów mam takie samo zdanie ale muszę jeszcze się dowiedzieć czy mogą mi w gabinecie założyć takie przyklejane bo szkoda pazurków pod żel czy akryl tym bardziej ze miałabym je max 2 tyg. A wiem że ściąganie nie jest przyjemne jak swoje są jeszcze pod tipsem nieodrośnięte bo miałam ściągane tak żelowe ![]() ![]() W kosmetyki - utrwalacz i może kamuflaż zaopatrzę sie już w Polsce. Tu co prawda w Dublinie widziałam kamuflaże artdeco ale one były mega malutkie coś jak mały cień do powiek i konsystencja bardzo bardzo zbita więc wolę w Polsce sie doradzić w perfumerii i przetestować na spokojnie bo tu mnie TZ poganiał bo czasu nie było a w moim miasteczku artdeco nie ma. Z włosów planuję coś z tych fryzurek. Myślę o kwiatku we włosach ale nie wiem czy w końcu sie zdecyduję. Fryzurka ta ostatnia mi sie chyba najbardziej widzi. No i muszę jeszcze pomyśleć ostatecznie nad bukietem i dodatkami.
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Tylko Kasia ja też strasznie zazdroszczę
![]() ![]() Uciekam na uczelnie a potem z TŻ'tem oglądać mieszkanie. Miłego popołudnia dziewczyny. Do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
tequila jak ja na swoje blond pasemka nałożyłam ciemny kolor, to też max miesiąc nawet nie..i już mi prześwitywał blond;( ponoć wtedy kolor mocniej wychodzi, ale szybciej się wypłukuje, a nakładałam mahoniowy brąz taki;p
a potem zakryłam go czernią z czekoladą, choć jak się wypłukiwał kolorek to bylo widać prześwity takie rudawe;/ mam je do dziś, o zgrozo ![]() ja mam w ogóle obsesję na punkcie moich włosów, zafarbuje na brąz, po 5 myciach stwierdzam, że już widzę rude włosy i chce iść znowu farbowac;/ ale niee no, farbuje tak gdzieś co 2 miesiące ![]() ale nie mogę rozstać się z suszarką;( moje włosy są bez niej tak dziwnie powykręcane na wszystkie strony i w ogóle;p dziewczyny czy to prawda, że jak się paznokcie piłuje pilniczkiem, to potem szybciej rosną?? ![]() a teraz pytanko do dziewczyn, które mają tż ![]() renatka zostaw sobie te czarne włoski, naprawdę Ci pasują, jak mało której osobie ![]() ![]()
#3465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o pilniczku pierwsze słyszę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, tą ostatnią fryzurke mam nawet na kompie zapisaną, jak pomagałam w doborze fryzury ślubnej ko.eżance. Śliczna jest
![]() Coolosana, ale ja mam ciemne wlosy prawie od zawsze, swojej mam baaardzo ciemny braz,ze i tak przezywali mnie Cuganką ![]() ![]() mojemu TŻ nie przeszkadza nhic, błyszczyk, szminka bez roznicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem w tyle, masakra dziewczyny
![]() Postaram się potem Was narobić ![]() Co do slubu to przygotowania są cudowne, wiem, że sprawią mi dużo radości ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Livia, jesteś moze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zadomowienie
|
no ja to mam jakąś obsesje z tymi włosami
![]() ![]() mojemu Tż nie przeszkadza ani szminka ani błyszczyk ![]() a i ostatnia fryzurka wrzucona przez Kasię super po prostu ![]()
#3471 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nadrabiaj i wracaj do nas ![]()
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tych zdjec juz w wiekszosci nie mam, ale do piątku moge miec z powrotem ![]() ![]() Koleżanka aż tak nie kombinowała, bo miała tylko ślub, bez wesela i obiad dla najblizszej rodziny(jakies 15osob.) Sa młodzi, w moim wieku, dziecko w drodze, woleli na tym sie skupic ![]() No i jak patrze na nią z meżem, z brzuszkiem,.. to sama mam ochote ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() Kasiu ostatnia fryzurka jest swietna i najbardziej mi sie podoba z tych ,ktore wkleilas ![]() Jesli chodzi o paznokcie to jesli stylistka Ci je prawidlowo przygotuje i zalozy ,a pozniej najlepiej u niej sciagnac i jezeli zrobi to profesjonalnie to nie bedziesz miala zniszczonych paznokci.. ![]() O pilowaniu i wzroscie pierwsze slysze ![]() ![]() Tyle tu o wlosach piszecie,ze ja znowu nabralam chec na farbowanie ![]() ![]() Jestem Renatko ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-05-27 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na suche mokre włosy? Zaklada sie je tylko na czubku glowy w takim rzedzie jeden za drugim jak to widzialam na filmach czy inaczej?:P Sieze wlasnie z waxem na glowie i nie zmywam poki nie uslysze odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
livia ja ciepłe brązy uzyskuję odcieniami które maja w nazwie "złoty"
![]() używałam złotego brązu i jasnego złotego brązu z Loreal Excellence, złotego jasnego brązu z Preference (ale się szybko sprał ![]() ![]() ![]() a co chcesz robić ciepły brąz? nie wiem czy coś nie pomieszałam z tymi farbami Garniera. w każdym razie jedno opakowanie jest białopomarańczowe a jedno żółtozielone. obydwa maja złote brązy w palecie ![]() spijam kawkę właśnie ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-27 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ta pianka z daxa to ona niby jest też do twarzy. I czy ona wam zatyka pory? Bo ja akurat mam tak, że bardzo łatwo mi się zatykają i to od razu widać, że jest masakra
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w sumie to tej z Daxa juz nie mam bo dziś rano się smarowałam i zużyłam ostatnie resztki ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-27 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Rozeznanie
|
Renatko ja robilam roznie Ci powiem,i na suche(popryskane lakierem,pianka) i na mokre,czasem podsuszalam wlosy,zawijalam waleczek i pasmo nawiniete znowu suszylam
![]() ![]() Tequillko tak,chcialabym cieply braz wkoncu.Jak juz kiedy pisalam na moich wlosach ciezko mi bylo takowy uzyskac,ale moze nieodpowiednimi farbami 'malowalam'nie wiem.. ![]() Dzieki ![]() ![]()
#3480 |
Zakorzenienie
|
Mojej cery też pianka Dax nie zapchała.
ALe moja cera chyba w końcu dojrzała ![]() ![]() Teraz znowu okropnie sie przesusza.. Livia- ide zmyc mazidła z głowy i probowac ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-27 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.