![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy
Nieaktualne
Serdecznie zapraszam do wymiany: 1. Coco Mademoiselle Chanel EDT 95/100 ml, pudełko - nieaktualne 2. Perfect Vanilla by Creative Scentualization EDP 45/50 ml, pudełko 3. Idole Lubin EDT 65/75 ml, pudełko 4. Chanel No. 5 Eau Premiere Chanel 140/150 ml, pudełko - nieaktualne Pozdrawiam ![]() Edytowane przez monme Czas edycji: 2011-09-22 o 08:58 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
Coś u mnie za coco???
![]() |
#4 |
spin doctor
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336304
Może coś u mnie za Coco Mademoiselle edt lub/i Eau Premiere? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wymieniasz tylko całość czy odlewki też wchodzą w grę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Coco Mademoiselle Chanel EDT 95/100 ml, pudełko cały wątek oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
pewnie mam nikłe szanseale też byłabym zainteresowana coco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Soso, u Ciebie zainteresowały mnie Lolita i Moschino.
![]() Małgosiu, ależ masz wybór i prawie każdy w moim typie ![]() Najbardziej byłabym chętna na któryś z tych: Raving, Tygrys, Apparition i ewentualnie Mademoiselle edp ![]() Hisoko, w grę wchodzą tylko całości, nie chcę się rozdrabniać na odlewki. ![]() Majka, Kissek, Siek, Fanusia, Hathayoga, Izo94 i Pallacanestra - przepraszam dziewczynki, ale nic nie znalazłam. Dziękuję Wam serdecznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy znajdziesz coś za piątkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za mademoiselle?
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Coco M lub Eau Premiere- mam Insolence, Scent, L'or,Must,Cristalle,CN..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-05-26 o 04:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Idole? Poza wątkiem mam Kenzo Flower, Pradę, Sephora Brown, BLV Notte damskie i PH, Eau de lalique, Maroussię, L'or, Les Belles Delice d'epices, Theoremę Esprit d'Ete, MDCh i jakieś próbki i odlewki niszowców - jeśli by Cię interesowały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej, wymianka Coco za np.
Clinique Happy Summer- 100 ml, całe, nowe Ralph Lauren - 25/30 ml Roberto Cavalli- Serpentine- 30 ml, całe, nowe Dior- Dolce Vita - 10/50 ml sonia Rykiel - 20/40 ml Kate Moss- Summer time 50 ml, tester Clarins- Eau Dynnamissante- 100 ml, niewielki ubytek BS - Curious - 20/30 ml. ?????? Pozdrawiam, Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Małgosiu, a czy pasowałaby Ci wymiana Coco Madem na Raving? Jeśli chodzi o Premiere, to jak byś widziała ewentualną wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Marei, Nymphetaminegirl, Chloestic, DiTu, Djustine - dziękuję serdecznie, niestety nic nie znalazłam dla siebie.
Lolu - wątek w podpisie jest niekatualny, natomiast z wymienionych - wiekszość miałam i już nie planuje powrotu, bo mój nos podążył w innym kierunku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pasuje mi ![]() Jeszcze tak dla uściślenia, czyli byłoby moje: Mademoiselle+Premiere za twoje: Raving + Tygrys + Apparition, czy tak? ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Mendosito, Coco najprawdopodobniej będzie już nieaktualna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super, w takim razie przechodzę na PW. ![]() Jeśli chodzi o Voile d'ambre to niestety nie znam, ale chętnie bym poznała i jeśli byłaby możliwość naciągniecia Cię na próbeczkę z dosłownie kropelką, to będę niezmiernie wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Coco, oddam nawet cały wątek
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ech, ale chyba już po sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Perfect Vanilla by Creative Scentualization EDP 45/50 ml, pudełko i być może za Chanel Eau Premiere? ![]() Link do mojego wątku w podpisie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.