|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Nija: O te buty
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=643342538 |
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
ja też wrócilam ^^ i też "jakos" mi poszło
wyniki za tydzień, teraz chwilka odpoczynku i mykam do matmy, całki liczyć ^^ jak mnie ni bedzie tutaj kolo 20 żeby sie zameldować to załatwiajcie jakąś grupę specjalna ...która mnei uratuje....
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-27 o 16:20 |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko, i jak?
![]() ja wrocilam ze spaceru z internetowym koelga [ah te moje znajomosci ;d] a teraz cos zjem i ide zakuwac GP :P karta atenska, metropolizacja, urbanizacja, glokalizacja, lad przestrzenny i te sprawy;p
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Vill no to ja coś podobnego czytam ;P
tylko, że u mnie to się nazywa geografia ekonomiczna ![]() Pretty dzisiaj skończę czytać naszą książkę ;D i 8.06 mam z tego egzamin ![]() miałam iść do akademca na mecz ale jednak zrezygnowałam i jednym okiem patrzę na mecz, drugim czytam książę zakopana pod kołdrą bo coś mnie znowu łapie jakiś wstrętny wirus. za 3 tygodnie wakacje!
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za 3 tygodnie to dopiero sesja sie zacznie.
Siedze i probuje pisac prace na zajecia. 10 stron eseju. Chyba sie zaraz zabije
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka, ja geografie juz mialam, teraz mam gospodarke przestrzenna, i to sie laczy [nawet mam tych samych prowadzacych]
ale jednak tyc inny material na egzamin a to zerowka jest [ale jak pierwszy termin] i tak sobie czytam rozmowe na mailu grupowym A:"ktos to zlewa jutro jak ja? pocieszcie mnie i powiedzcie ze nie jestem sam" N: "ja sie nie wybieram "K:"no co wy, mecz jest przeciez, tez nie ide" ![]() ![]() ja ide, bede miec z glowy, nie pospie dzisiaj - nie umre :X EDIT dostalam wlasnie smsa od kumpla: "BARCELONA BARCELONA BARCELONA Aaaaaaaaaaaaaaaaa jest jest jest Barcelona potrojna korona Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaarca!!!!! !!!!!!! yeah !!!!" kocham go
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-05-27 o 22:34 |
|
|
|
#2977 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
damy radę ...internetowy kolega i z nim na spacer chadzasZ?;> długo się znacie? jak sie poznaliscie?![]() Cytat:
![]() Jutor mam zerówke z matmy, na którą i tak nic nie umiem bo facet daje na egzaminy ZAWSZE ostatnie tematy, a których my oczywiście nei przerobiliśmy ![]() ![]()
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostałam bardzo podobnego! u mnie ManU i Barca od zawsze były moimi klubami, do czasu aż byłam na stadionie Barcelony i wtedy postanowiłam pozostać tylko przy niej ;D nie wiem co bym dzisiaj zrobiła gdyby było jak kiedyś ![]() a tak to... BARCAAAAAA!!! yeaaaaah!
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak nie zda sie zerowki - poprawka ;]
nie ma 3 terminow. internetowego kolege poznalam na nk i dzisiaj poszlismy na spacer ![]() znam go przez nk tydzien, w realu 2h xD ja dziecko internetu - kompletnie nie boje sie takich znajomosci
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 80 stron.. bede siedziec dopoki nie skoncze, albo do czasu gdy juz same oczy mi sie zamkna
zamowilisy z Tz kebab na telefon, byl pyszny. to nic, z ezjedozny godzine temu, z dwie godziny jeszcze posiedze |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie mam czat z maili ludzi na mailu grupowym
![]() i jak jeden napisal ze nie idzie, to nagle wszyscy sie odezwali, ze mieli zaczac sie uczyc, ale ich zniechecil xDDD a ja jeszcze musze jeden rozdzial przeczytac, drugi przeczytac z robieniem notatek, a potem juz tylko wkuwac te notatki, z ktorych i tak duzo pamietam juz ![]() podejscie optymistyczne ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- combo: zarząd ZDiK kupił dla Wrocławia 33 nowe autobusy. wsiadam dzisiaj do nowiuśkiego przegubowego, patrze a tam na samym końcu, gdzie zawsze są siedzenia, jest taka metalowa powierzchnia i napis "Prosimy nie siadać, miejsce na bagaż" combo: jade sobie dalej, wsiada dwóch żuli, tacy zdziwieni podziwiają nowiutki model autobusu, nagle jeden do drugiego, wskazując palcem na to metalowe na samym końcu: "Ty, Rychu, patrz, spanie nam zamontowali"
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny dzień gdy trzeba wstać rano, zebrać się jakoś i iść na uczelnię i cąły dzień stać i mierzyć;/ mam już dosyć!
jeszcze na dodatek zaraz mam kolosa z geodezji...wrrrr.... |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po 2h 45min snu tryskam energie normalnie
zaraz ide szybko po jakies buleczki, wypije kawe i jakiegos tigera spedze jeszcze jakas ponad godzine przed notatakami i damy rade!
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
to ja odwrotnie ale to może dlatego, że po całym dniu praktyk jestem bardzo zmęczona fizycznie i wysiada mi kręgosłup;/
jak miałam normalnie zajęcia i siedziałam na ćwiczeniach czy pózniej na wizażu to nie miałam sę czym zmęczyć
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, to ironia byla
![]() jakbys mnie widziala, gdy do Ciebie to mowie to wiedzialabys, ze ironia. wygladam jak potworek ale to tak po wstaniu od razu :P
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, widziałam chyba tą sukienkę z H&M, o której opowiadałaś.
Na wieszaku mi się nie podobała, ale może na kimś lepiej wygląda. Zakochałam się za to w kombinezonie z Terranovylove:. Szorty z gorsetem. ale w xs tyłka nie wcisnę, a w S talia mi odstaje. Jak przecenią, to kupię i do krawcowej zaniosę.
|
#2987 | ||
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje wejściówkę na giełdę poznańską(odzieżową
), ma któraś??Cytat:
Cytat:
Ej, przydałaby się taka emotka wyrażająca ironię tylko nie wiem jka ona miałaby wyglądać ![]() ps: juz ni wyobrażam sobie poranka bez wejścia na nasze forum ...bleah;/ ja mam dzisiaj koło z całek, mam nadzieję, że zaliczę. Już nawet maxa nie chcę, tylko 3 pkt mi starcza (widzicie, że nia mam dużych wymagań, co? ) zaraz spadam na uczelnie, po drodze kupując jakiegoś Tigera, bo mam pierwszy jest angielski,a on jest bardziej niż usypiający... ^^
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno Edytowane przez sŁoNeCzKo :) Czas edycji: 2009-05-28 o 08:31 |
||
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko, we Wroclawiu dawno po juwenaliach
![]() gospodarka przestrzenna - dzialalnosc organizujaca przetrzennie system gospodarczy lub rpzestrzenna organizacja tego systemu bla blaaa teraz juz czytam tylko swoje notatki na podst ksiazki ;| ide sie wykapac, skoncze, ubieram sie i wychodze... :P
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nooo... Zaspalam na wf i sie spoznilam troche, a facet mnie nie wpuscil ;/ A teraz nie mam kiedy odrobic... echhhh
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
a jako ze na dzisiejszy egzamin idzie strasznie malo ludzi [z tego co widze] moze my jako sie wybiramy, bedziemy jakos uprzywilejowani.
ja wierze, ze on jest kochanym Stasiem!
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co chcesz tam isc? |
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam nerwicy sercowej tak się przejmuje tymi zaliczeniami i nie mogę oddychać ![]() jadę na ostatnią szansę zaliczenia ćwiczeń z ekonomii...
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
myszka, tez jej zawsze uzywam ironicznie
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Pisanie pracy lezy i kwiczy, a ja wysylam CV do solarium. Smieszna stawka 6zł brutto, ale jak sie spodobam to bede negocjowac
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
o ludzie, o ludzie...
![]() kobieta z angielskiego obleje za tydzień całą moją grupę ![]() co się dzisiaj działo ;O trzaskała drzwiami, uderzała głową (na szczęście swoją ;D) o biurko, krzyczała, rzucała kredą a na koniec powiedziała, że zobaczymy co to znaczy pisać poprawkę z business english we wrześniu ![]() i oczywiście nie zdziwiło mnie to, że po zajęciach była ulewa zawsze(!) jak jest nieciekawa pogoda i zapomnę wziąć parasolki (parasolkę?) to musi padać. no nic, czas na mobilizację i do nauki.
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
no to ladnie si eu was dzieje
ja dzis zrobilam zakupy slubne, bo pozniej nie bede miala czasu i zaraz sie zabieram za nauka:/ wczoraj doczytam ten podrecznik. w koncu teraz sie msuze przygotowac na etyke, pozniej na jutrzejsze cwiczenia, bo na niich facet nas pyta z wykladow, a i jeszcze musze sie dzisiaj cywilnego poczuyc.. |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wrocilam z jazdy i czuje, ze nie zdam bo takie glupoty robilam;/
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Depresja.
Nie wiem co zrobic z tymi skrzypcami. Tutaj sa okrutnie drogie, a z kolei z Polski kij wie jak wyslac.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy że już jesteś nasza
![]() dla mnie mistrzowską emotką ironiczną jest -> ... kocham ją
|
#3000 |
|
Adwokat diabła
|
Wredne baboszki no! ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

wyniki za tydzień, teraz chwilka odpoczynku i mykam do matmy, całki liczyć ^^ jak mnie ni bedzie tutaj kolo 20 żeby sie zameldować to załatwiajcie jakąś grupę specjalna 

...