|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
czy ja już mówiłam że jestem zakochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#484 |
Zakorzenienie
|
pocałowała sięz TZ piec minut i juz jej odbija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- a jeszcze wam powiem że mój tż miał sprawę do załatwienia w OBI dla kogośtam i tak mu się tam spodobało że sie podniecił i on już chce nasze mieszkanko robic tu i teraz i chciałm mnie tam wyciągnąć pokazać ile fajnych rzeczy widział ![]() ![]()
#486 |
Wtajemniczenie
|
#487 |
Adwokat diabła
|
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
wiesz w zasadzie to już nie twierdzę że to dużo- to tak w sam raz- ja myślę że jakbym miała od zaręczyn tylko rok do ślubu to by nie było tak fajnie a tak przez ten pierwszy rok sobie poukładałam wszystko w głowie, wyczaiłam wszystko co może być związane ze slubem, zaklepałam wymarzone miejsce i orkiestrę a teraz skupię się na wypełnianiu reszty moich marzeń w między czasie urządzając sobie mieszkanko- ja jestem zadowolona i już nie będę marudziła ze jeszcze tyyyyle do slubu bo po wakacjach już nie będzie tyyyyle czasu a wakacje zlecą na przyjemnych rzeczach bliko tżta więc się nie wliczają do czasu oczekiwania
![]() ![]()
#489 | |
Wtajemniczenie
|
dobre, dobre
![]() Cytat:
![]() ale to na pewno też dlatego, że jakoś z TZ ostatnio spędzam tylko weekendy i to nie zawsze ![]() ![]() ![]() ale trzeba się ogarnąć i wziąć w garść ![]()
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
witam
![]() Jejku dziewczyny jak Wy pędzicie z tym pisaniem ![]() ![]() Ściskam Was gorąco ![]() My mamy tyle na glowie, że chyba namówie TŻ by iść i odbębnić te spotkania w poradni żeby miec to z głowy bo nauki odpadają bo mamy juz świstek. Ja to bym chciała żeby juz sie ta Para na suwaczku ruszyła choć o jeden krok do przodu ![]() Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-05-27 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
widzę że spotkały się tu panny młode 21 sierpniowe i jednej czas za szybko leci, drugiej za wolno a trzeciej w sam raz
![]() ![]() mi najbardziej właśnie brakuje tżta na codzien.. o ile każdy dzień jest fajniejszy jak się wie że się człowiek może zobaczyć ze swoim tżtem... a w samotności siedząc to macie rację- niech już ten czas szybciej leci ![]() a ja dzisiaj dostałam buziaka od tzcika i kolokwium mnie przestało obchodzic.. i zamiast się uczyc teraz to sobie jedzonko wyciągnęłam i siedzę na wizazu ![]()
![]() |
#492 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() coś jestem jakaś rozdrażniona... Tancerko jak się nazywa Twoja suknia? http://www.kleinfeldbridal.com/index...id=231&page=12 podoba mi się ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-27 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
suknia jest firmy Herm's model emma. w necie jest tylko model emme ale ja sobie dam głowę uciąć że w salonie w katalogu było emma i pani tak też mi zapisała na karteczce i dlatego w necie są zdjęcia bez tej kokardki pod biustem itp a co chcesz ją popodziwiac czy moze do salonu sie wybierasz?
![]()
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Jednak ten mój sen był proroczy - włączyłam MTV HD a tam koncert Red Hot Chili Peppers
![]() Aż sobie sprawdzę kto w tym roku gra na open'er, bo może byśmy ruszyli tyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
Ja z Wami nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
a ja idę własnie zanieść cała pracę promowi
![]() ![]()
#500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tancerko narazie znalazłam tylko http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=4 ale nie poddaję się ![]() Dla Kaśki,która ostatnio wspominała że gdyby nam coś wpadło woko to mamy wklejac to wklejam ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-27 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wparowuje na parapet i chowa sie za lodowke (tak sie akurat sklada ze trooszeczke lodowki wystaje i kawalek parapetu jest zasloniete przez lodowke) i tylko glowa jej wystaje i niech nikomu sie nie wydaje ze ona wyjdzie stamtad. siedzi murem schowana cala za lodwka i tylko ciekawsko glowe wysuwa zeby sprawdzic co sie dzieje no i oczywiscie mialczy przy tym okrutnie - ze niby sie chowa ale wszyscy maja wiedziec gdzie ona jest ![]() weszlam sobie na to we dwoje i poza potokiem bialych sukien ktorych wybaczcie nei rozróżniam widze ze duzo dziewczyn kupilo Maggie sottero model Stella... nie wiem czy to jedna panna nadawala tyle ogloszen czy jak ale w sumei to duzo jest .. ale mi sie miesza ![]() jak rany koguta w dwa 500 postów.... ciekawe czy jakiś wątek ma tkie tempo na wizażu ??? ![]() hej lalken bardzo bym prosiła żebyscie pomogły mi podjąc decyzję w związku z tą mojąmori lee zakutą no bo w sumie niby mam teraz miec odwyk od spraw weselnych przez mgr ale caly czas gryzzie mnie jedna rzecz ... bo juz podjelam decyzje ze welon jednak bedzie.. chyba ze moja fryzjerka okaze sie osoba wysoce niekompetentna .. ale od czego mam mame :d natomiast pamietacie jaka ta suknia no nie... taka gorsetowa gora.. no no i zastanawiam sie czy szal czy bolerko jesli bolerko to czy koronkowe czy satynowe i kurna ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-27 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko przypomnialo mi się że też myślałam o kupnie długich rękaiwczek do moje j morii lee co ja mam zrobic .. niech mnie ktos zabije |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
spoko było
![]() a po co Ci bolerko w czerwcu ![]()
#505 |
Zakorzenienie
|
no to fajnie .. mnie też czeka taka wizyta, ale jak na razie nie ma co panikować
promotor jest od tego zeby pomagac a nie udupiać moj sie zastanawiajaco na wszystko godzi ![]() a ja wciaz z gloa w chmurach i jak nie welon to buty (ten odwyk to chyba jednak jedna wielka teoria ) a kasia jakie buty zabudowane czy bez paseczkow nad kostka ?? ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- w kosciole kasia w kosciole ![]() nie wiem wlasnie moze lepiej rekawiczki bo ten szal to juz chyba jednak lekkie przegiecie ciekawe jak to jest u ebay china czy sprzedaja z szalem czy bez ... musze sie dopytac bo moze bym spozytkowala szal n rekawiczki ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-27 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i o dziwo bardzo fajne bokserki mozna kupic w Tesco - pakowane po 2 sztuki, jakos tak po 30zl firmy Cherokee ![]() Cytat:
![]() ![]() a Madonna jest zaraz obok ambasady, wiec sie nie nachodzisz, a zawsze mozesz zapytac czy mozna poprzymierzac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() te zielone gatki w owieczki kupilam sobie w New Yorkerze - ciekawe co sie z nimi stanie po kilku praniach ![]() ogolnie kupuje bielizne w H&M, New Yorkerze, Cubusie i w neciku (ale w necie to mi TZ taka sexy kupuje, Obsessive czy cus ![]() to jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kubusewa dopiero teraz zozbaczylam zdjecie Twojej kici ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja juz po zajeciach, wsuwam czeresnie ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-27 o 16:18 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak jak radzi Lain bolerko jak już to satynowe, ale im bardziej matowe tym lepiej, żeby to nie była satyna jak na koszulę nocną. Kupowałyście kiedys buty przez neta? Bo mnie nęcą niektóre na bucikowo.pl nawet nie chodzi mi o jakość, tylko o to, że są strasznie tanie i za taką cene nawet jak sie okażą jednorazowe to mogą być, z resztą interesją mnie szpilki a ja w nich rzadko chodzę, więc jak sie rozwalą szybko to mi nie będzie szkoda. Z drugiej strony nie wiem czy jest sens wydawac kasę, ale tak sobie rozkminiam. Tylko, że ja mam rozmiar 37 a w niektórych 38, więc sie boję, że będzie kicha i zły rozmiar mi przyślą i będzie za dużo zachodu z tym. Poza tym chcę sobie zrobić zdjęcia dla tż, ale takie ala pościelówa i nawet wiem kto mógłby mi je zrobić, tylko w tej organizacji jest taki chłopek co mi se nie chce z nim gadać ![]() A teraz sobie sprawdze stan konta i jak nie będzie bliski 0 to sobie zamówię jakąś fajną bieliznę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój by mnie wypytał kto mi robił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym rękawiczkom ja też mówię nie ![]() Ja dwa razy kupowałam buty na allegro i raz była dośc mocno zaniżóna rozmiarówka a za drugim razem elegancko mi pasowały... Ale mam beznadziejny dzień... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.