|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
też takiego budżetu nie mam, co by się zaopatrywać we wszystko w normalnych cenach. A poza tym, mam ten sam problem, nic mi się nie podoba Tym bardziej, że nie lubię chodzić w takich byle jakich rzeczach, na jeden raz. Jak już coś kupuje, to noszę aż do zdarcia i kocham miłości wieczną do tego materiał najlepiej żeby jak najbardziej naturalny, niezbyt podatny na gniecenie. Wyboru zbyt dużego nie mam, ale Factory w Piasecznie nigdy mnie nie zawiodło.Chociaż zrobiłam rok temu remanent w szafie i mam tylko te rzeczy, które noszę. Mało ich nie jest, ale co najmniej raz w miesiącu zakładam oprócz tych stricte zimowych czy letnich. Teraz mam ochotę na coraz to nowe buty, uwielbiam kupować sandałki, czółenka, balerinki. Bo zimowe wybieram 'które mniej brzydkie'
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Grzeczna jestem kosmetycznie znaczy się tylko perfumy wylicytowałam sobie na All Mamie kupiłam to co planowałam. Kusił mnie jeszcze zestaw HR z tuszem, ale dzielnie odłożyłam ![]() Za to wczoraj była wypłata i wyszłam z Re (miałam iść tylko po kremy a do żadnych sklepów z ciuchami nie włazić ![]() W ogóle strasznie mi się spodobała jeszcze jedna taka ala jedwabna sukienka w Re, ale co z tego jak dekolt zakładany i za głęboki ![]() Sleepy ja to strasznie zapóźniona jestem WSZYSTKIEGO NAJ
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-05-26 o 19:42 |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie ten lakier: http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=6&pos=6
![]() I ten też http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=6&pos=140 Aante_e: też musze kupić jakieś buty, mam tyle a i tak chodze w rozwalonych sportowych bo najwygodniejsze nie mam zadnych letnich - chciałabym koturny albo platformy, ale wszystkie za szerokie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-26 o 20:33 |
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko jesteś okropna, znalazłam na tej stronce ideał jagodowego lakieru: http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=29&pos=87
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To MagJa wrzuciła tu kiedyś link do tej strony ![]() ten "Twój" lakier nie jest zbyt granatowy jak na jagodowy?
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.flickr.com/photos/36359506@N07/3414698048/ tu wyszedł mniej granatowo
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Co do lumpków, to u mnie w mieście są okropne- ciuchy stare jakby zdjęte ze strychu prababci, prawie rozpadające się i często brudne- wszystko leży zmetłane na stołach. Nawet nie mam ochoty tam wchodzić. O rzeczach z metkami w ogóle nie ma mowy
a szkoda, bo też lubię oryginalne i niepowtarzalne ciuchy.Hosenko, cuuudne te lakiery, które pokazałaś. Wiesz jakie mają numery? Od dawna szukam czegoś takiego- szczególnie ten drugi mi się podoba. ![]() EDIT : znalazłam takie:http://www.allegro.pl/item626801383_...ek_okazja.html
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-05-27 o 00:33 |
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Pierwszy to : Yucatan if U want (z OPI) a drugi Fifth Avenue (z China Glaze)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-27 o 07:47 |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poczekam chyba na jakieś wyprzedaże, choć w sumie jeszcze trochę czasu do przecen i nie wiem czy tyle wytrzymam bez nowego ciucha
Nie kuście już tymi lakierami
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
o jezu
zdycham. niedlugo bede musiala sie do AA zapisac jak dalej tak bedzie. mam kaca i to takiego, jak stad do Laponii. ugh. wczoraj urwal mi sie film. pierwszy raz od niepamietnych czasow. i jak bylam w monopolowym to pan mi nie sprzedal wodeczki bo nie mialam przy sobie dokumentow
|
#4601 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Tzn. jak już będę mieć znowu 10 paznokci u rąk. I zazdroszczę Eveline Mellow.![]() Dostałam za to maila, że moje zamówienie sallyhansenowe wysłane do mnie. Ciekawa jestem tych 'rajstop w sprayu' miała któraś z was?W ogóle spałam dzisiaj pierwszy raz od piątku we własnym łóżku i jakoś tak dziwnie tu i pusto.
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam. uwazam, ze to genialny wynalazek. faktycznie noga wyglada jak zarajstopowana, ale komfort jest niebywaly. lekko pociemniaja skore, tworza taki fajny film.
|
#4603 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
I mam nadzieję, że trafię z kolorem, wzięłam Light Glow, ale zupełnie w ciemno.
|
|
|
|
|
#4604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, nie wiem co mam myśłeć o tej malince PR Raz mi się podoba, raz nie. Wiem tyle, że napewno podobaja mi się matowe lakiery - bez drobinek, tylko ładnie błyszczy jak polakierowana powierzchnia.Mellow trochę mnie przeraża mam obawy czy do pracy bedzie na miejscu no ale ... Kusił mnie jeszcze Poppy ![]() Widziałam kiedyś ładny fiolet (też z tej kolekcji Colour Show (btw - nie wiem czemu na KWC w zgłoszeniu jest napisane że są to kolory wina, skoro sa też brazy, fiolety itp ) ale wczoraj nie byłam.Samiec juz został poinformowany o mojej nowej mani, jak mu wczoraj powiedziałam, że kupiłam 3 lakiery i przeglądam lakiery w necie (zbliża sie wspólne zamówienie m.in. OPI i China Glaze ) to skomentował tylko : ooo jezzzu Ale nie kręci nosem, zwłaszcza po tym, jak kilka dni temu pokazywałam mu filmiki na YT z kolekcjami Ice, w ogóle to Tobie nalezą się bo to TY zaczełaś manię lakierową ![]() Cytat:
Gdy pierwszy raz obudziłam sie w sobote u siebie to jakoś tak dziwnie mi było Wczoraj zaczełam A6W ![]() Samiec mi sie o to sfochał, bo "myślałem, że raczej zaczniemy i razem będziemy ćwiczyc <foch>" ( )
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez zawsze bralam najjasniejszy, bo on w sumie taki jasny nie jest. typowy kolor jasnych-ale-nie-bialych rajstop
|
|
#4606 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 2 ładne fiolety z tej serii: Fressia i Crocus.No co Ale to taka fajna mania, bo mało kosztowna, mało czasochłonna a ile radości z kolorowych pazurów? Poza tym mnie juz pokarało za rozpoczęcie tej manii.![]() Cytat:
to czekam z niecierpliwością aż przyleci.
|
|||
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Ice, potestuje i dam znać
Poppy to taka jasan czerwień z nutka pomrańczu (o ile teraz dobrze kojarze) A ten fiolet który mi się podoba to Freesia (a propos frezji - okazało sie, ze Samiec tez mamie frezje kupił a wcale o tym nei rozmawialisy wcześniej )
|
#4608 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A Fressia jest świetna i bardzo efektownie wygląda na paznokciach.
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez się wahałam, a jak już się zdecydowałam, to ktoś mi ją sprzątnał sprzed nosa. Z tego co zauważyłam to szybko te lakiery Eveline znikają z Natury (przynajmniej "mojej")
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-27 o 13:46 |
|
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany, dziewczyny, ale mi się ciężki okres zaczął
Miałam od niedzieli jak tu weszłam, w ogóle nie mam na nic czasu, czasem tylko wejdę, przeczytam kilka postów wieczorem i nie mam siły na więcej... Dzisiaj dopiero się wyspałam i zaraz muszę zacząć sprzątać, bo jednak mój pokój woła o pomstę do nieba![]() Kosmetycznie nie szaleję za bardzo Dzisiaj tylko po kolejnej wizycie u dentysty poszłam do rossmanna i wyszłam z trzema maseczkami w saszetkach![]() Za to strasznie kusicie mnie lakierami i chyba jeszcze w tym tygodniu zamówię sobie jakieś nowe SH i jeszcze nail teka, bo zaczęły mi się łamać paznokcie ![]() No i muszę pochwalić telocapil z mazideł. Naprawdę działa! Kiedyś miałam spore problemy z włosami na łydkach - nawet dłuugie depilowanie nie pomagało i zawsze miałam jakieś króciutkie drapiące włoski. No a teraz już ich nie mam Mam nadzieję, że zadziała jeszcze bardziej i będę mogła się depilować rzadziej niż raz na tydzień (chociaż to mi aż tak strasznie nie przeszkadza).W przyszłym tygodniu mam prezentację na seminarium, w której mam przedstawić czego dokonałam w pracy mgr Więc będę tu wpadać baaardzo rzadko. Proszę o kciuki, żebym zdążyła się przygotować w tym tygodniu Idę sprzątać i chyba w końcu pomaluję paznokcie, dawno nie miałam na to czasu... Miłego dnia
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzi człowiek na Wizaż a te dalej gadają o lakierach
![]() Hosenko ja Mellow maluję pazury do pracy choć się bałam jak może na to szefowa zareagować, ale jest spox Ona sama czasem ma jakąś czerwień na paznokciach, więc już się nie krępuję i maluję swoje jak chcę.Iza ![]()
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ... Mam już piosenke na I taniec
Jak nie lubie Krawczyka, tak ostatnio pobeczałam się przy "Bo jesteś tu" jak sobie wyobraziłam siebie i Samca po ślubie, na sali weselnej, ja w sukni, on w mundurze galowym, z tym swoim wzrokiem i delikatnym usmiechem - widziałam, jak tanczymy do tej piosenki i łzy same mi popłyneły ![]() A najlepsze, że pobeczałam się w samochodzie jadąc w poniedziałek do Krakowa, w obecności 3 innych osób
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
mam KWC - Kaca WszechCzasow. nigdy wiecej alkoholu
w ramach pocieszenia po fatalnym poranku spedzonym nad klopem zakupilam sobie tuszyk. Effet Faux Cils, a co. raz sie zyje a jutro wracam do Kazimierza po jakies lakiery do paznokci, dzisiaj istnienie stoiska Vipery calkiem wypadlo mi z glowy. zapomnialam napisac, ze zarezerwowalam dla siebie i pani matki pokoj na weekend w SPA w krynicy. prezent urodzinowo-dniomatkowy. szalenie sie ucieszyla mnie tez sie micha cieszy, beda mnie masowac, oliwkowac, dbac o mnie... yes, yes, yes
|
#4615 | ||
|
Zadomowienie
|
Też tak sobie zawsze obiecuję...do następnego razu ![]() Cytat:
![]() A nie wiesz czy Vipera ma może jakiś ładny granat w kolekcji? Szukam jakiegoś fajnego ale nic mi się nie rzuciło w oczy, chciałam przejrzeć też co ma w swojej ofercie OPI ale czy poza Sephorą można go gdzieś kupić? Cytat:
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
narazie na samo wspomnienie slowa WODKA robi mi sie niedobrze, ale podejrzewam, ze do soboty mi minie... ach, biedna moja watroba.
Cytat:
] to postanowilam sie szarpnac. pomalowalam nim na probe moje oko z brzydkimi rzesami i... Cytat:
zamierzam sie obkupic, bo mam 2 [slownie: DWA] lakiery szaaaaaaaaaał OPI stacjonarnie to mozna szukac w hurtowniach kosmetycznych. no i na targach. Cytat:
moja przyjaciolka moglaby tak zrobic ech, pekla mi zylka w oku i wyglada to tragicznie ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
na kilka machniec wystarczy spokojnie
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, Karolina Lepiej późno niż później ![]() Ależ dziś przemokłam... Wyszłam z rana w krótkim rękawku, japonkach bez żadnego swetra czy parasola, było gorąco i świeciło piękne słońce a w połowie dnia pogoda się odmieniła i nagle lunęło... Wróciłam zziębnięta i wypiłam dwie gorące herbatki. Mam nadzieję że będę jutro zyć. Od niechcenia weszłam do apteki i oczywiście zrobiłam wielkie nieplanowane zakupy Ale wkoło były same atrakcje więc nie mogłam się nie skusić. Najbardziej zadowolona jestem z kremu Avene Hydrance Optimale Riche za 45zl i zestawu miniatur Galenica za 19zl
|
#4619 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
W Cefarmie. Ale w jakiejś innej też widziałam. Jest promocja na serię Hydrance, kremy są po 49,90. A z kartą rabatową dostałam jeszcze 10% off
i wyszło dokładnie 44,91.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

).
Tym bardziej, że nie lubię chodzić w takich byle jakich rzeczach, na jeden raz. Jak już coś kupuje, to noszę aż do zdarcia i kocham miłości wieczną
do tego materiał najlepiej żeby jak najbardziej naturalny, niezbyt podatny na gniecenie. Wyboru zbyt dużego nie mam, ale Factory w Piasecznie nigdy mnie nie zawiodło.
oprócz tych stricte zimowych czy letnich. 

Tzn. jak już będę mieć znowu 10 paznokci u rąk.
I zazdroszczę Eveline Mellow.
mam obawy czy do pracy bedzie na miejscu
) to skomentował tylko : ooo jezzzu
bo to TY zaczełaś manię lakierową 
Więc będę tu wpadać baaardzo rzadko. Proszę o kciuki, żebym zdążyła się przygotować w tym tygodniu