|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() nie to nie bede siedziala az wszystkie butelki beda puste |
|
|
|
|
#2192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A ja po nocy buszuję, bo jakoś dopiero mam teraz czas
![]() Cytat:
ja chcieć fotkę ad. 2 Cytat:
ad. 2 jakiej firmy ten sos i rozumiem, że to później do piekarnika leci? śliczne plecki ![]() Cytat:
sukienka podobna do sukienki Anusi Zmykam lulku. Dobrej nocy i do jutra żabencje
|
|
#2193 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
ja znowu do pracy jutro za to mam wolny dzień ![]() przywitam się tylko bo znowu jestem niegotowa a wyjść to powinnam za 10 minut góra... ale tym razem tylko suszenie głowy i makijaż ![]() No... poczytałam w 10 minut wizażu, popiłam mleka z kawką i cynamonem... może dam radę przetrwać ten dzień, bo taka jakaś zmęczona się czuję... nie wyspałam się ![]() To udanego dnia Kobietki ![]() a! i jeszcze polecam "Wojnę polsko-ruską" w kinach właśnie leci! wczoraj byliśmy, książki nie czytałam- tylko zajrzałam raz i wiedziałam że nie dla mnie, poszliśmy nie wiem dlaczego na ten film chyba z ciekawości tylko, a od początku do końca super mi się podobał uśmiałam się jak nigdy w kinie, aczkolwiek ostrzegam, że film nie jest typowy, w sumie fabuła dosyć luźna, mało konkretna ale sceny... także polecam, ale hmmm... nie daję gwarancji że i Wam się spodoba, toteż jak ktoś chce iść z ciekawości to niech idzie, bo możliwe że i Wam się spodoba Jak dla mnie - najlepszy film jaki oglądałam ostatnio w kinach. No to lecem... |
|
|
|
#2194 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
U mnie dzis ładnie i nawet do pracy na piechotkę przyczłapałam![]() Widzę, że wczoraj picie było. Paulinko ![]() YCD oglądałam z kumpelami bo akurat przylazły na ploty. Jestem zadowolona z Ani Kurcze żebym tylko nie zapomniała zapisać się na "nogi" wrzuciłabym już klapeczki ale at first trzeba się "ogarnąć" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kawusi wczorajszej nie mam, ale podzielę się dzisiejszą. Łap tylko uważaj bo gorąca. No, to kawał chłopa, żeby nie powiedzieć, że grubas ![]() Cytat:
Wow. Jakoś wcześniej nie widziałam Twoich zdjęć i trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Za Szycem jakoś chyba nie przepadam, ale może może się skuszę. |
|||
|
|
|
#2195 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
świeżo malowany, bo wczoraj ![]() ad2. na teściową brak słów Cytat:
jeśli lekarz mówi, że można to można Cytat:
no to masz szczęście ad2. mój Mąż powiedział, że huśtawka superowa i konkretnie zrobiona ad3. ta jasne, żebym się nie zdziwiła już Go nie ma ad4. się okaże
|
|
|
#2196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moje "kreacje" weselne ![]() a hustawka super!! moja mama taka chce przed dom!! Cytat:
Cytat:
nieee pokaze pokaże!! bylabym zapomniala hehe mamy w ślaskim jezyku taka piosenke" goń stare baby, goń stare baby, goń stare baby ......do lasa!!" Hej żoncie!!! musze dzisiaj pokombinowac cos z wlosami na wesele- sprobuje sama cos z nich stworzyc- zwykle czesze mnie kuzynka , ale nie bede mlodej pannie zawracac glowy!! dostalam wczoraj mase czekolad od gosci z niemiec!! wiec zapraszam na milke z calymi orzechami a co!!
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nikogo, ale jedni tacy, którzy zostali ochrzczeni przez pracowników i prezesa mianem wodników szuwarków najpierw płynęli zygzakiem, a w końcu nie dali rady pokonać podwodne konary drzew, wywrócili się i uciekł im kajak, zostali tylko z wiosłami ![]() tato ma talent, piękna huśtawka Cytat:
ja nie wypadłam, a o szuwarkach już pisałam wyżej ![]() cóż więcej pisać w trakcie spływu zaczęło lać , ale ten deszcz tak pięknie odbijał się od wody w rzece, że nawet mi to nie przeszkadzało , wiało niemiłosiernie, ale to też dało się przeżyć, na końcu wyszło piękne słoneczkoognicho się udało, jedzenie było pycha, śmialiśmy się co nie miara, mam w firmie na prawdę fajowych ludzi ślicznie Gosiu nie mam ostatnio czasu ![]() ale postaram się pisać częściej i więcej miłego dnia laseczki |
||
|
|
|
#2198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Pogoda gorzej niż do ![]() Cytat:
ad. 2 ad. 3 poplosię kawałeczek ![]() Cytat:
ad. 2 fajnie, że masz fajną ekipę w pracy
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam, pogoda do ![]() okres powiadasz, łączę się w bólu, bo też mam dziękuję za ucałowanie malucha ![]() a ekipa bardzo fajna, większość to młodzi ludzie |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej myszy
Paulinko- dziubek imieninowy Pani Wiosna nie ma coś dziś weny... i jakoś tak ostatnio tez... Wybiłam się z rozmów w toku i ciężko mi powrócić. ![]() Miłego dzionka chrabąszcze
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2202 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wracajjjjjjj!!!!!!! |
|||
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem ryjki moje
Jeno nie wiem co pisać Mam mętlik we łbie, bo nie wiem czy brać się za kupno mieszkania, czy czekać ... I to mi spędza sen z powiek ![]() Zastanawiam się czy jechać na wakacje, czy zbierać kasę ![]() Wszystko kręci się wokół tej wstrętnej mamony Kto ma na zbyciu jakieś 200 tyś? ![]() Albo kto wie jak je szybko i łatwo zarobić ?
|
#2204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo to lubię Ad.2 Oj święte słowa! Po prostu te koszty już mnie dobijają, na doposażenie mieszkania nam pójdzie grubo ponad 10 tys, plus odświeżenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A te dylematy, ehhh skąd ja to znam... Myśmy też mieli okropny dylemat kupować czy czekać, ale mąż stwierdził, że jak inni kupują teraz po 5tys za metr kwadratowy u nas, to my za 4,2tys tak źle na tym chyba nie wyjdziemy. Ale i tak mnie przerażają te koszty... A jak zarobić? Raaaany, ozłocę tego, kto mi też to powie!
|
|
#2205 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
HELLLOŁKI MISIAKI.Cytat:
Przypomniał mi sie obóz szkolny, jak to wiosłem po tyłku się dostawało.. To były czasy...A dankusie za miłe słowo o huśtawce. ![]() Super, że towarzystwo fajne, bo miła atmosfera w pracy to podstawa. Mam w grupie takie dwie laski, które w przedszkolu pracują i zawsze opowiadają jaka mają dyrektorkę tragiczna, czepia się, że ciuch nie taki ubrały, że za dużo papieru na lekcje biorą, że dzieci hałasują, jak one pilnuja...(przeciez to dzieci). tak mi sie skojarzyło z pracą... Jak w pracy byłyby beznadziejne osoby, to i pracuje sie gorzej...bo nie miło. ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, może jakis oczopląs mam, ale nie widzę kreacji... ![]() A piosenka za...sta ekhm jedwabista!! A co tam planujesz stworzyć na włoskach? ![]() Ooo ja Cię kręce i obracam...poczestuje sie , no bo nie wypada, zeby od czekoladki czekolady nie wziać, z całymi orzechami... ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. dzasti miło, że sie podoba , tylko przez ten cholerny deszcz, nie mogę z niej skorzystac...3. Mój niby tez w domu cały tydzień jest, tyle, ze załatwia cos bez przerwy i widze Go wieczorem... ![]() 4. Jasna sprawa! ![]() Cytat:
![]() I za kawusię dzisiejszą :ha haha:Ania tańczy fajne i tez się ciesze, że przeszła...myślę, że wygra... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Winiar..y . Tak, później do piekarnika i 50-60 minut się prychci...może się wydawac długo, ale warto... Mogę poleciś jeszcze Pomysł na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym. Za rybami ogólnie nie przepadam, ale to jest pychotka Cytat:
![]() Wykrojony...hmmm, a tył stanika widać? Anusia, a takie ramiączka, które sie krzyżują na połowie plecków, albo nieżej?? Ja miałam cos takiego na poprawinach, właściwie to staniczek już byl taki...idealny do sukienek bez pleców. Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
a ja wstalam godzine temu tzn po 11 a teraz taka troche przymulona jestem Dzięki Kochaniutkie za zyczonka tysiace buziakow dla Was Malutka Kasienka i Agunia pierwszy milion trzeba ukrasc ![]() no to jeszcze moje sandalki i storczyk ![]() storczyk.jpg sandLKI.jpg buziaki i do pozniej |
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sandałki nie w moim guście, bo nie lubię koturnów, ale storczyk przepiękny!
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widze ze macie chrapke na moja Milke, ktora lezy mi nastole i kusi!!
leci juz do was ![]() a fotki yyyy jakby to rzec- nie mam czasu , bo znowu mam gosci-odskoczylam tylko na moment, a potem jade z tż na zakupy...... wybaczcie prosze ciezarnej kobiecie
|
#2209 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
paulinko, czy Ty przypadkiem nie masz za dobrze, z tym wstawaniem? Cytat:
![]() A już myślałam, ze oczopląsik mnie dopadł.... ![]() A czekoladkę zjem po obiedzie, będzie na deserek...
|
||
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle, że to duże mieszkanie i będzie drooooogie ![]() W dodatku nie wykończone, stan surowy, więc przynajmniej te 80 000 trzeba będzie pewnie włożyć ... no i klops! A ja nie chciałabym brać takiego ogromnego kredytu Ludzie, nie wiem co robić ![]() Cytat:
ja kcem tylko jakieś 200 tys... już nie będę łakoma na 300 storczyk cudaczny ![]() ja też mam nowego no... nie mogłam się opanować ![]() w koturnach również nie gustuję, ale te nawet mi się widzą Przede wszystkim dlatego, że z przodu nie mają wysokiej tej koturny
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziolszki ja dzis tylko jednym oczkiem na was patrze co by mnie w pracy nie przykukali
. W ogole jakas taka rozbita jestem i powietrze ze mnie uszlo kwiatuch straszny a ja uwielbiam koturny ale to nie moj styl , ale ladne sa tez to zauwazylam ze zdjec zabrak Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2213 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że nie można mieć wszystkiego ale odpoczynek też jest potrzebny. Może wakacje ale nie takie jak planowaliście tylko...tańsze. Co do zakupu mieszkanka to musicie sami z mężem zdecydować w tym Ci Kasieńko nie pomożemy Cytat:
Cytat:
Poza tym to z tych dwóch osób, które zostały Ania ma więcej techniki i na 100% więcej umie. Powinna wygrać.Nie mamy wyboru. Ciężarnym trzeba ustępować i nie można ich obgadywać bo myszy się w domu zalęgną ![]() Cytat:
![]() Domek - fajna rzecz. Też chcę za kilka lat. Taki z huśtawką koniecznie i z miejscam na grila i z psiakiem
|
||||
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniejsze są dużo droższe i najczęściej 2-pokojowe. Jak nie urok... to ... ![]() Cytat:
Skoro już wzięliście kredyt i jeszcze szalejecie z wakacjami- to musicie nieźle zarabiać ![]() Wiem, że rezygnując z tych wakacji za wiele się nie wzbogacimy ![]() A najgorsze, że ze mnie taka menda, że jak już nie wiem co robić- to zaczyna być mi to obojętne... i nie robie w tym kierunku nic ![]() 2- i z tym też mamy dylemat czy decydować się na mieszkanie...Czy szukać w mojej rodzinnej miejscowości- lub w okolicach jakiegoś domku jest kilka do sprzedania- w podobnych cenach- ale oczywiście do remontu No widzicie? ![]() Mowiłam, że nie będę pisać... bo Wam tu tylko marudzę ![]() Zaraz lecę do węża do pracy, a później z koleżanką na fryca próbnego ![]() Później w domu muszę przepisać takiemu Panu kilka stron do Worda. Później może obejrzę Housa i nyny... Uwielbiam ten uciekający przez paluchy czasssssss
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam obiecane foty:
1-moje pazury.......a raczej nie wiem jak to nazwac sa bardzo krotkie-ale moje wlasne nie zadne tipsy-w takich sie dobrze czuje 2- sukienka na 1 dzien wesela 3-tuniczka na 2 dzien wesela i do tego mam czarne rybaczki 4-buciki na wesele
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żebyś wiedziała, jak te szuwarki zygzakiem od brzegu do brzegu pływali i wszystkie zarośla zwiedzali nawet jakiemuś wędkarzowi w wędkę wpłynęli, zwyzywał nas wszystkich od buraków z pegeeru ) skoro się nie znamy, to powinniśmy nie wsiadać do kajaków później się okazało, że ten gostek tak wszystkich po kolei bluzgał no co za ... burak Cytat:
)
|
||
|
|
|
#2217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mniejszy niż potrzebujesz![]() A to mieszkanko do remontu? Bo jeżeli tak to i mieszkanie i dom musisz wyremontować. Wiadomo, że dom to większy koszt ale przecież nie trzeba robić wszystkiego od razu. Pocieszę Cię że z tym zastanawianiem się jestem taka sama. Myślę, myślę aż mi mózg prawie uszami płynie nic nie mogę wydumać więc się wkurzam i mówię, że mam to w ![]() Poza tym jedne czy drugi wakacje albo raczej ich brak to jeszcze nie problem ale gdybym miała świadomość, że przez kilka lat nigdzie nie pojadę (nie chodzi już nawet o wczasy za granicą) to chyba bym nie wyrobiła. Uwielbiam nasze wyjazdy to bardzo dobre spoiwo dla związku (przynajmniej mojego) Niestety czasami trzeba zrezygnować.
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka i tunika śliczniuchne a buciki po prostu cudo |
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
bo robimy wszystko jak najmniejszym kosztem i kupujemy wyposażenie chyba jedne z najtańszych... coś za coś, nie stać nas na kupowanie bóg wie czego, a przecież jakieś meble, lustra, łóżko w domu muszą być... Poszliśmy na kompromis- w miarę tanie i żeby jakąś tam wartość przedstawiało. Chyba tylko na drzwiach wejściowych, pralce i lodówce nie będziemy oszczędzać. No i remont będzie robił mąż z teściem i będziemy mieli tańsze materiały. A ja i tak uważam że na to wszystko idzie kupa kasiory
![]() Cytat:
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmykam -tz wrocil-jedziemy na zakupy!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Więc nie piję z Tobą bo wykrakałaś 

ja chcieć fotkę 

.
już Go nie ma 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

HELLLOŁKI MISIAKI.

:ha haha:
hand-made: urodzinowo na 40tkę