Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 07:40   #4711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

witam
ale sliczna pogoda
wybralismy z TZ wczoraj hotel. jednak wzięlismy nr z tego względu ze jest super opcja all inclusiv, hotel ma piękny ogród tropikalny i jedna z wizezanek na innnym watku która tez pracuje w tym biurze napisała mi , ze to najbardziej wypasiony hotel w ich ofercie, takie mocne 5 gwiazdek i jak najbardziej na romantyczne wakacje dzis moi rodzice będ go zamwiac

jeszcze rz wkeleje link z dokąłdną ofertą już:
http://www.rainbowtours.pl/triphotel...=1&t=tra&h=634

a tu wiecej jego zdjęć
http://www.wakacje.pl/hotele/turcja/...ryan-6781.html
http://www.easygo.pl/opinie/turcja/meryan-a4.html
taka jestem zadowlona
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
3 hotel najlepszy
własnie go wzięlismy
Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
[FONT=Comic Sans MS][B]Madzialenka mnie osobiście podoba się hotel 3. Ale wszystko zależy od tego czego wy oczekujecie. Czy chcecie mieć blisko do miasta, czy daleko, czy duży hotel czy mały itp. Poza tym nie wiem czy już byłaś w krajach arabskich czy też nie, ale warto zaopatrzyć się w drobne euro i dolar. Bakszysz jest tradycją, a może zdziałać cuda... Nie należę do jakiś strasznie wytwornych podróżników, ale teraz wybieramy mniejsze hotele (max 200 pokoi), mniej gości, mniejszy ścisk na plaży i w restauracji... Wy musicie znać swoje preferencje i to czego wy oczekujecie. Zwłaszcza, że jak piszesz, macie ogromną pomoc ze strony osoby, która tam była.
powem ci, ze przede wszytskim alezy nam na wypasionym hotelu, aby była tam dyskotegka, bary, mamy wersję all inclusiv a w tym jest ona czynna 24 godz na dobe, abybyło blisko do plazy. reszte wycieczek i tak bedzie brac bo nie chcemy jeździc na własną reke a w jakims mega gwarnym miejscu bym nie chciała, bo to podróz poslubna i jak to TZ wczoraj stwierdził, ma byc romantycznie
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
U nas w domu od poczatku jest podzial obowiazkowNie wyobrazam sobie zeby bylo inaczejKobiety i tak maja wiecej na glowie
u mnie często TZ miał wiecej na głowie
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

Madzialenka - Hotel 1 zdecydowanie! a co do tortu u mnie ma byc 100g na osobe.. wiec 10 kg na 100 osob cos mi sie zdaje ze masz malo.. ale nie jestem znawca..
dlatego jak nam goscie juz potwierdzą to jeszze raz sie wybierzemy do tej cukierni.
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
trzymaj się, napewno wsyztsko bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Oczywiście, że Ty masz siedzieć obok męża ja bym wolała bez świadków, ale raczej będzie z nimi. Na pewno chcemy osobno z tyłu siedzieć
dzięki, tak tez myslałam

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzisiaj mija nam z TŻ 5 latek i zrobił mi bardzo miłą niespoidziankę Pisałam wczoraj, że nie wiadomo czy będzie, bo mówił, że mają dużo pracy. Dzisiaj rano zadzwonił jak jechał niby do pracy i nagle słysze, że wysiada z auta więc się pytam czy się auto zepsuł (bo coś nam szwankuje ostatnio), a on, że mam spojżeć przez okno Wziął sobie wolne i przyjechał do mnie Tak się ucieszyłam, bo wiedziałam, że możemy się w ogóle nie zobaczyć. Teraz mój TŻ śpi sobie, bo wcześnie do mnie przyjechał, ale pewnie popołudniu nie będziemy się nudzić
super niespodzianka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:44   #4712
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
super niespodzianka
No bardzo się ucieszyłam Uwielbiam takie niespodziewane jego wizyty
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:50   #4713
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No bardzo się ucieszyłam Uwielbiam takie niespodziewane jego wizyty
i na cały dzien przyjechał?? czy na dłuzej??

Stary 2009-05-28, 07:52   #4714
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Właśnie rano byłam na pobraniu krwi, bo musze mieć wszystkie badania porobione - inaczej mnie nie przyjmą na oddział. Staram sie o tym nie myśleć, ale wiadomo, ze człowiek zawsze sobie wyobraża najgorsze

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:55   #4715
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
i na cały dzien przyjechał?? czy na dłuzej??
Jutro też ma wolne I zostaje u mnie aż do poniedziałku tzn. z niedzieli na poniedziałek idzie na nocke, ale jedzie ode mnie Jestem cała w skowronkach a teraz odwrócił się do mnie pupą hehe, bo śpi troche go zmęczyłam z samego rana Ale za niedługo wyciągne go na spacer
Stary 2009-05-28, 07:56   #4716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro też ma wolne I zostaje u mnie aż do poniedziałku tzn. z niedzieli na poniedziałek idzie na nocke, ale jedzie ode mnie Jestem cała w skowronkach a teraz odwrócił się do mnie pupą hehe, bo śpi troche go zmęczyłam z samego rana Ale za niedługo wyciągne go na spacer
oooo to tym bardziej super

Stary 2009-05-28, 07:58   #4717
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie rano byłam na pobraniu krwi, bo musze mieć wszystkie badania porobione - inaczej mnie nie przyjmą na oddział. Staram sie o tym nie myśleć, ale wiadomo, ze człowiek zawsze sobie wyobraża najgorsze
Wyobrażam sobie jak się czujesz Kiedyś miałam guzki na tarczycy i lekarka powiedziała mi, że nie mogę przyjmować hormonów więc jedyne wyjście to usunąć te guzki i pamiętam jak wtedy panikowałam, ale kupiłam dobre zioła i guzki same zeszły. Trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze skończyło.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 07:58   #4718
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
A wiesz, że restauracja w której odbedzie sie moje wesele ma taka same nazwe? Sala super, bardzo mi sie podoba wystrój i otoczenie. Moim zdaniem do złotego pasuje wiele kolorów np zielony, blękitny wydaje mi sie, ze wiekszosc by pasowała kolorów. Musialabym to widziec, nie wiem czy jesli wszytsko bedzie utrzymane w kolorach takich jak piszesz to nie zleje sie ta dekoracja w całosc. Ale może nie. Najwazniejsze, żeby Wam sie podobało.
dziekuje, za kazda rade myslcie dziewczynki co tam jeszcze mi doradzic-nie moglam zalaczyc tych zdjec z ostatniej wizyty-nie wiem dlaczego
Cytat:
Bidulko Ty nasza
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 08:01   #4719
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
oooo to tym bardziej super
Tak sobie siedze i nie mogę sobie wyobrazić, że tak szybko to zleciało. 5 lat temu o tej porze czekałam na nasze 1 spotkanie, po którym też zaczęliśmy być razem. Pamiętam jak waliło mi serce jak go zobaczyłam jak wracałam ze szkoły. A w szkole to normalnie nie mogłam usiedzieć na miejscu i w ogóle nie uważałam na lekacjach tylko pisałam z nim eski
Stary 2009-05-28, 08:06   #4720
dekoderka
Raczkowanie

cześć dziewczyny
motley, liliputek dzięki za miłe słowa
Madzialenka kusisz strasznie tą Turcją...Tz niechce nigdzie jechać daleko, no ale zobaczymy...
Stary 2009-05-28, 08:07   #4721
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
niefajnie się zachowuje Twój TŻ. Mój na szczęście zajmuje się niektórymi rzeczami w domu - np. zmywanie należy do niego, jak sprzątamy to też po połowie mieszkania także nie narzekam. Nie zgodziłabym się na wzięcie wszystkich domowych obowiązków na siebie bez przesady
Musisz jakąś porządną pogadankę wychowawczą przeprowadzić bo to już nie są te czasy, w których kobiety usługiwały swoim mężusiom
Wczoraj po południu poszłam kupić buty (ale nie slubne) i dostałam od TZ smsa że ,,czeka na swojego cukiereczka" i że ma ochotę po tym co było dzień wcześniej i z rana wczoraj on mi pisze takie rzeczy To mu odpisałam, zeby lepiej w tym czasie pozmywał naczynia i wymyślił grawer na obrączkę! Myślałam ze zrozumie...
Nie zrozumiał- naczynia do tej pory leżą w zlewie (mimo, ze przed meczem mówił ze je pozmywa) - od niedzieli...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gold-fish a przywal mu to sie opamieta hahaha zartuje.. poprostu niegotuj tylko cs dla iebie i tyle.. moze zrozumie..
Miałam na to ochotę, ale połamałabym sobie tipsy Dobre czasy się skończyły... w dodatku jakis czas temi przyniósł ryby, leżały zamrożone ale w sobotę się za nie wzięłam, poodcinałam nawet płetwy! Usmażyłam, zawinęłam w folię, wstawiłam do lodówki i.... dzisiaj rano wyrzuciłam do kosza. Miał je zjeść w poniedziałek, ale nie zjadł- bo mu ich nie odsmażyłam (nie było mnie popołudniami w domu). Dzisiaj rano powidziałam, że nigdy wiecej żadnych ryb ma nie przynosić. Nie kiwnę palcem.

Cytat:
Dziewczyny ...muszę iść do szpitala Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
przykro mi Agatko jesteśmy z Tobą

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
witam wszystkie wiżażanki - PM 2009 Pozdrawiam
Cześć

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Postanowilam, ze zapominam o wszystkim i niczym sie juz nie przejmuje jesli chodzi o moj wyglad. NIE TO BEDZIE W TYM DNIU NAJWAZNIEJSZE!!!! WAZNA JEST NASZA MILOSC, PRZYSIEGA PRZED BOGIEM

inna dobra wiadomosc jest taka, ze zespol moze nam puscic co tylko chcemy na I taniec z plytki wywiazala ponad sto kokardek na zawieszkach-jeszcze tylko winietki jutro jedziemy na sale omowic szczegoly.

tak wyglada nasza sala: ja mysle o zlotych i perlowych balonach, zlotej fizelinie i swiecach i kremowych kwiatach. Bo ten material na suficie jest taki zlotawy i ciezko cos do niego dobrac w innych kolorkach a tak to bylaby spojna calosc, nie?
Maggie, dobra postawa
super pomysł z tym jedzeniem
złoty i kremowy będą się łądnie komponowały z salą. Moim zdaniem ewentualnie jeszcze perłowy pomarańcz albo bordowy

Cytat:
Dzisiaj mija nam z TŻ 5 latek i zrobił mi bardzo miłą niespoidziankę
gratuluję i zyczę kolenych pięć-....-dziesięciu lat razem

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 08:11   #4722
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Madzialenka kusisz strasznie tą Turcją...Tz niechce nigdzie jechać daleko, no ale zobaczymy...

Gold
ten twój TZ jest niemozliwy
a powiedz mi jak ty wravcasz później z pracy to choc zrobi ci obiad, czy ty po powrocie musisz robic dla was sama??

Stary 2009-05-28, 08:11   #4723
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Wczoraj po południu poszłam kupić buty (ale nie slubne) i dostałam od TZ smsa że ,,czeka na swojego cukiereczka" i że ma ochotę po tym co było dzień wcześniej i z rana wczoraj on mi pisze takie rzeczy To mu odpisałam, zeby lepiej w tym czasie pozmywał naczynia i wymyślił grawer na obrączkę! Myślałam ze zrozumie...
Nie zrozumiał- naczynia do tej pory leżą w zlewie (mimo, ze przed meczem mówił ze je pozmywa) - od niedzieli...

Dziękuje
A ja to bym chyba mojego TŻ powiesiła jakby mi coś takiego zrobił. Jeżeli on gotuje to ja zmywam, a jak ja gotuje to on zmywa. A jeżeli coś obieca a tego nie zrobi to mam focha i to bardzo długo.
Stary 2009-05-28, 08:16   #4724
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Cześć

Maggie, dobra postawa
super pomysł z tym jedzeniem
złoty i kremowy będą się łądnie komponowały z salą. Moim zdaniem ewentualnie jeszcze perłowy pomarańcz albo bordowy

dziekuje za rade i czekam od innych na dalsze pomysly cirpliowsci z tz zycze
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-05-28, 08:18   #4725
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

Gold ten twój TZ jest niemozliwy
a powiedz mi jak ty wravcasz później z pracy to choc zrobi ci obiad, czy ty po powrocie musisz robic dla was sama??
zawsze ja robię obiad... ale ok nie miałąbym nic przeciwko gdyby tylko zmywał naczynia.
On twierdzi, że i tak dużo robi w domu... tylko zapomina, że najpierw muszę mu powiedzieć żeby zrobił to i tamto.

dzisiaj z rana powiedziałam, ze wrócę późno. po pracy idę na oczyszczanie pleców 2 godziny relaksu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 08:21   #4726
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze ja robię obiad... ale ok nie miałąbym nic przeciwko gdyby tylko zmywał naczynia.
On twierdzi, że i tak dużo robi w domu... tylko zapomina, że najpierw muszę mu powiedzieć żeby zrobił to i tamto.

dzisiaj z rana powiedziałam, ze wrócę późno. po pracy idę na oczyszczanie pleców 2 godziny relaksu
Ja mojemu TŻ też zawsze muszę powiedzieć, ale robi co to co powiem. A co do tego relaksu to bardzo dobry pomysł Ja jak się wściekam na TŻ to ide na zakupy
Stary 2009-05-28, 08:27   #4727
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja bym sie wkurzyła jakbym miała jeszcze gotowac jakbym później wróciła z pracy.

Gold
chwila relaksu ci sie przyda

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Dziewczyny mój TZ miał kupic sbie smoking, ale chyba zrezygnuje, bo na co mu potem bedzie ten smoking, gdzie on go załozy co?? chyba lepiej kupic garnitur??

Stary 2009-05-28, 08:30   #4728
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny mój TZ miał kupic sbie smoking, ale chyba zrezygnuje, bo na co mu potem bedzie ten smoking, gdzie on go załozy co?? chyba lepiej kupic garnitur??
No mój TŻ też będzie miał garnitur, bo przynajmniej mu się przyda. Smoking jest rzeczywiście jednorazowy no, bo do kościoła w nim później nie pójdzie tak samo nie pójdzie w nim na urodziny, inny ślub czy w ogóle jakies uroczystości rodzinne. Dlatego moim zdaniem garnitur jest praktyczniejszy.
Stary 2009-05-28, 08:34   #4729
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No mój TŻ też będzie miał garnitur, bo przynajmniej mu się przyda. Smoking jest rzeczywiście jednorazowy no, bo do kościoła w nim później nie pójdzie tak samo nie pójdzie w nim na urodziny, inny ślub czy w ogóle jakies uroczystości rodzinne. Dlatego moim zdaniem garnitur jest praktyczniejszy.
no własnie tylko mysle nad garniuterm z marynarką tak skrona jak smoking.
no i chyba kolor najlepiej czarny by pasowł. ja mam suknie ecru

Stary 2009-05-28, 08:38   #4730
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie tylko mysle nad garniuterm z marynarką tak skrona jak smoking.
no i chyba kolor najlepiej czarny by pasowł. ja mam suknie ecru
To nie jest zły pomysła z tą marynarką A co do koloru to mój TŻ najprawdopodobniej będzie miał czarny w jakieś prążki, żeby nie był taki jednolity.
Stary 2009-05-28, 08:38   #4731
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Nareszcie udało mi się otworzyć. Super pomysł!!! My jeszcze nie wiemy co damy rodzicom... Ktoś kiedyś wspomniał (nie pamiętam ) o takim mixie na wesele na podziękowania: cudownych rodziców mam i co powie tata.
To ja My takie będziemy mieć

Cytat:
Co do tych książek, które wybrałam na podziękowania to dlatego, że moja mama je kiedyś ujżała i się jej bardzo spodobały dlatego wiem, że będzie jej miło jak dostanie taki prezent w dodatku z naszym zdjęciem Wiem, że się ucieszy Agatko trzymaj się na pewno wszystko będzie dobrze. Co do zapowiedzi to u mnie ksiądz nic nie wziął, a mój TŻ dał 20 zł tak sam z siebie
Dzisiaj mija nam z TŻ 5 latek i zrobił mi bardzo miłą niespoidziankę Pisałam wczoraj, że nie wiadomo czy będzie, bo mówił, że mają dużo pracy. Dzisiaj rano zadzwonił jak jechał niby do pracy i nagle słysze, że wysiada z auta więc się pytam czy się auto zepsuł (bo coś nam szwankuje ostatnio), a on, że mam spojżeć przez okno Wziął sobie wolne i przyjechał do mnie Tak się ucieszyłam, bo wiedziałam, że możemy się w ogóle nie zobaczyć. Teraz mój TŻ śpi sobie, bo wcześnie do mnie przyjechał, ale pewnie popołudniu nie będziemy się nudzić
Słodko

Witajcie PM
Jak humory?
Stary 2009-05-28, 08:40   #4732
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest zły pomysła z tą marynarką A co do koloru to mój TŻ najprawdopodobniej będzie miał czarny w jakieś prążki, żeby nie był taki jednolity.
tez jakies rozwiązanie. nie chce aby TZ wyglądał jak kazdy inny gosc w czarnym gajerku
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Witajcie PM
Jak humory?
aaa bardzo dobre

Stary 2009-05-28, 08:49   #4733
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
tez jakies rozwiązanie. nie chce aby TZ wyglądał jak kazdy inny gosc w czarnym gajerku
No dokładnie czarny to talki uniwersalny kolor, a tak TŻ będzie miał coś innego, albo jak nie to jakiś jaśniejszy garnitur.
Stary 2009-05-28, 08:54   #4734
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

aaa bardzo dobre
Cytat:
No dokładnie czarny to talki uniwersalny kolor, a tak TŻ będzie miał coś innego, albo jak nie to jakiś jaśniejszy garnitur.
Kurde Gaduly poradzilybyscie cos mnie tez o tej dekoracji sali kurczaki, same to nie jestescie czekam!!!!!
Stary 2009-05-28, 08:56   #4735
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No to pokazuje
Oczywiście jest na mnie za mała, bo ja noszę 42 rozmiar, a sukienka była dużo mniejsza.
Pierwsze przymiarka 31 lipca.
Strasznie się cieszę
I zarezerwowałam dziś kwiaciarnie (chyba tą samą co Kasiaher - Nemezja? zgadza się Kasiu)
fajniutka ta sukienka , skromna ale ma to cos w sobie

tak ja zamawiałam w Nemezji
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 08:59   #4736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ewentualnie jakis odcen czerni, bo jasnego bym nie chciała. ma on 190cm wzrostu. jest brunetem, mysle, ze czarny by go jeszcze wysmuklił
Cytat:
Kurde Gaduly poradzilybyscie cos mnie tez o tej dekoracji sali kurczaki, same to nie jestescie czekam!!!!!
hehe nie ma sparwy, zaraz cos doradzimy

Stary 2009-05-28, 09:02   #4737
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
POMOZCIE JESZCZE Z TYM:

tak wyglada nasza sala:
http://maxim.opx.pl/ (stronka jeszcze w budowie)

a w zalaczniku zdjecia z ostatniej naszej wizyty tam. Te materialy (takie jak w zalaczniku) to stala dekoracja, mozemy tylko wybrac kolor balonow, fizeliny na obrusach, swiec, serwetek, kwiatow! jak myslicie jakie kolory beda pasowac? ja mysle o zlotych i perlowych balonach, zlotej fizelinie i swiecach i kremowych kwiatach. Bo ten material na suficie jest taki zlotawy i ciezko cos do niego dobrac w innych kolorkach a tak to bylaby spojna calosc, nie?
Przepraszam bardzo, że Cię pominęłam obejżałam salę, ale zapomniałam odpisać Jestem dzisiaj trochę rozkojarzona Skoro mówisz, że ta złota dekoracja jest stała i możecie tylko niektóre elemnty zmienić to myślę, że Twój pomysł jest bardzo dobry i będzie się dobrze komponował z resztą, bo inne kolory do złotego (przynajmniej moim zdaniem) nie wchodzą w grę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 09:03   #4738
dekoderka
Raczkowanie

a może: PANNY MŁODE,ŻONY MATKI-Z 2009 WIZAŻANKI!!!!
Stary 2009-05-28, 09:05   #4739
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maggie no wiec mi sie wydaje, ze złoty kolor by pasował, ale w takich miejscach, gdzie nie ma juz tych złotych szarf (materiały) aby sie nie zlewał. a tak to napewno biały, perłowy. w tych kolorkach bym obstawała.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Maggie bym zapomniała. a moze wklej nam zdjecie sukni z tmi butkami to ocenimi czy naprawde jest za krótka. bo mi sie wydaje, ze lepiej aby było troszke krótsza niz za długa.

Stary 2009-05-28, 09:07   #4740
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
ewentualnie jakis odcen czerni, bo jasnego bym nie chciała. ma on 190cm wzrostu. jest brunetem, mysle, ze czarny by go jeszcze wysmuklił
No ewentualnie może być. My jeszcze nie rozglądaliśmy się za garniturami, ale na pewno uda się dobrać jakiś dobry odpowiedni kolor i fason

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Maggie bym zapomniała. a moze wklej nam zdjecie sukni z tmi butkami to ocenimi czy naprawde jest za krótka. bo mi sie wydaje, ze lepiej aby było troszke krótsza niz za długa.
No dokładnie wklej fotki może nie wygląda to aż tak źle jak mówisz.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości