|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
doszła do nas Lenka* a ty jesteś Lenka1000
|
#4262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet ślub w nim brałam pozdrawiam!GRATKI dla zafasolkowanych !!!
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane ja wlasnie pozalatwialam wszystkie sprawy,a teraz gotuje obiadek dla mezulka...
KBKatarynka co u Ciebie...jak tam staranka |
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
hej hej agnieszko
staranka na pewno będą:P ale tym razem z większym luuuuzem i częściej...idziemy za uczuciem, bez stresu. A jak tam u Ciebie? to teraz cykl dłuższy i oczekiwanie dłuższe, ale w końcu się uda! Ja też teraz mam dłuższe cykle, z 28 dni zrobiło się 32! No ale wierzę, że już niedługo obie będziemy śpiewać. jakto w piosence Bajmu "to teraz serca mam dwa "buźka
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka laski
![]() Ja wczoraj nie mialam czasu na wizaz i dzis musialam az 3 strony nadrobic szalejecie tu z postami - chyba najbardziej tetniacy zyciem watej na jakim sie udzielam a dzis u nas pada i zimno sie zrobilo - edzia zazdroszcze takiego ciepelka ![]() Lenka* i ziaaa witam w naszym klubie ![]() Ula teraz u lekarza siedzi Cytat:
tomusi byc cudowne tak sluchac serduszko swojego dzidziolka ![]() to super ze wszystko super
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
To mam chyba jakis ciążowy spadek intelektu
Pozdrawiam Cię moja imienniczko
|
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
rany, pamiętam jak gizmiatko tutaj Nam pisała o tym że w ciąży, a tutaj już ma dzidziusia
![]() trzymamy kciuki, wszystko na pewno będzie dobrze
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
ulcia jak tam po wizycie u gina???
gardelko mnie juz mniej naszczescie boli, a mezus z tesciem pracuja, domek docieplaja a ja lenichuje , zaraz ide kolacje szykowac.
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki, jak tam pogoda u Was.. bo u mnie iście depresyjna.. i na najbliższe dni wcale się lepsza nie zapowiada.. szaro - wietrznie i dołująco..
ogólnie rzecz ujmując czekam na @.. jutrzejsza poranna tempka będzie decydująca bo dzisiejszą miałam niestety zakłóconą i nie mogę się nią sugerować.. dzisiaj przemawia do mnie jakoś piosenka: "HappySad - Wszystko jedno" pasuje do mojego nastroju, choć nie do końca o tym śpiewają.. pozdrawiam i 3mam za wszystkie "czekające" na @
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ula nie zameldowała jeszcze sie no...
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu kochana, mniej bywam bo mój tata w szpitalu..
ale mam nadzieje że wszystko będzie z Nim dobrze, i że stres nie zaszkodził maluszkowi ![]() no i ciągle gorąco Ci kibicuję no właśnie i co z Ulą?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tatą będzie ok zobaczysz musi być,ale za bardzo się nie stresuj kochana
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowo
no Ula czekamy na wiesci od Ciebie Aliisanka |
|
|
|
#4276 |
|
BAN stały
|
ula jak wizyta?
|
|
|
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem przydałoby się Nam wymienić numerami komórek
![]() wtedy wieści by były, jak nie z pierwszej to z drugiej ręki
|
|
|
#4278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)mam nadzieję, ze uda mi się tak jak Wam, oby nam się wszystkim poszczescilo ![]() konczy mi sie dzis 29dc, ostatnio (po opoznieniu) mialam 33dc, a tak na "stale" mialam 31. Nadal nie mam objawów, poza tym jajnikiem czasami. Już miałam "susze" w kobiecych rejonach, a teraz mi się pojawia śluz. 16.05 mialam owulacje, a tydzien po wystapilo... plamienie- a raczej bardzo zbity gęsty śluz, taka maź brązowa. no nie wiem jak to będzie u mnie... przez wiekszosc cyklu o tym nie myslalam, a teraz jak sobie uswiadamiam ze jestem coraz blizej domniemanego okresu to juz coraz bardziej to odczuwam w psychice. Ale kurcze czuje sie tak jakby... nastawiona zbyt nadmiar pozytywnie;] no coz.. teraz sie pociesze, pochodze z radosna mysla, a najwyzej potem bede plakac. Dobranoc dziewczyny, staram sie nadazac za waszymi postami i byc troszke na biezaco. |
|
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
coraz mniej mam czasu na zagladanie tutaj. W pracy czasami Was podglądam tylko nawet sie nie loguje bo jestem czujna i szybko wyłanczam. Mam komputer na widoku i głupioby było ja by szefowie zauważyli jakie forum przegladam juz na początku pracy
![]() Co do sklepu to rzeczywiscie z bankiem musze sie rozliczac. Póki co pieniadze mam zablokowane na tydzień, a później moge zgłaszać reklamacje gratulacje dla GIZMATKI, a kto został drugą mamusią z wątku lipcowego?? bo nie doczytałam. Tez mi bliski był ten wątek i czasami tam z sentymentu zaglądałam, teraz nie mam na nic czasu i zaglądam tylko tu póki coWłasnie przed chwilą wyszli od nas goście. Będziemy się bawić na weselu 4 lipca juz nie moge się doczekać w koncu odreaguje po studiach-------------------- tak po za tym witam nowe staraczki i czekam z niecierpliwością na kolejne dobre wiadomości. Aliisanka ja tam Twój tato się czuje?? Uleńko dbaj teraz o siebie bardzo i o maleństwo. Trzyma kciuki za Was
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba sie cieszyc a nie jak robot podchodzic do tak przyjemnej sprawy ![]() ja mam jeszcze troche do owulki ale nic nie wyliczam i juz sie ciesze lozem malzenskim ![]() ![]() ![]() Pomaranczka kciuki trzymam i czekam na postepy
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Uleńko jak wizyta?
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
ula się nie odezwała ... a teraz pewnie już spi,pewnie jutro napisze co i jak,mąż przyjechał i nie miała czasu pewno do nas zajrzeć też
ula prosze na pw nr tel i inne dziewczynki też poprosze,lepiej się wymienic nr zawsze mozna esa napisac,a tak to sie martwimy co i jak
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
Witam stare i nowe staraczki. Dziewczyny, które niedawno dołączyły pewnie mnie nie kojarzą, bo ostatnio mało się udzielam.
Byłam trochę zajęta i zaaferowana różnymi sprawami. Byliśmy na weselu w Oświęcimiu (tak wiem dziwnie brzmi) moja kumpela ze studiów wyszła za mąż i było wesele w remizie. Pierwszy raz byłam na takim weselichu. Fajnie było. Jednak fakt, że ślub miał miejsce w kościele na przeciwko obozu w Brzezince był dla mnie sporym przeżyciem. Taki kontrast momiędzy białą suknią panny młodej, a drutami kolczastymi. No ale pomijając scenerię to było super. Kłopot pojawił się jak okozało się, że mój mąż się czyms fatalnie zatruł i wymiotował krwią całą noc i drogę powrotną. Nie było mi do śmiechu, bo on uparty nie chciał iść tam do lekarz tylko u nas we Wrocławiu i musiałam wieźć takiego zdechlaka przez pół Polski. Bałam się bo nie znałam drogi, na GPSie sie za bardzo nie znam i pogubiłam się w Katowicach. No ale najważniejsze, że dałam radę. Mój k czuje się juz nieźle, ale wczoraj jadąc na gastroskopię miał stłuczkę. Facet mu wjechał w tyłek jak przepuszczał dziecko na pasach. Już czasami nie mam siły, żeby to ogarniać.Zeby się odstresować to wybraliśmy się do kina na "wojnę polsko- ruską". Powiem Wam, że tak pokręconego filmu to w życiu nie widziałam ![]() serio.To tak po krótce tyle. Co do tematu wątku to po mojej operacji czuję sie już normalnie. Zostały mi tylko ślady i wiem juz gdzie dokładnie mam jajniki bo po obu stronach są blizny ni o w pępku, ale tam nie widać prawie. Mam czekać na pierwszą miesiączkę tylko nie wiem kiedy ona się zjawi. Wczoraj zauważyłam taki brązowawy śluz i nie wiem co to. Chciałabym już @ bo potem to już musi się udać. Buziaki dla Was i gratuluje ULA!!! |
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
jestem żyję, mam mega mdłości i obejmuję kibelek
ciąża potwierdzona na między 6 a 7tc , tylko że moją gin zaniepokoiły mocne bóle brzucha wieczorem i dostałam DUPHASTON 3razy na dzień , odpoczywać nic nie robić ... 10 czerwca USG ![]() pózniej napiszę numer tel dziękuję za troskę kibelek wzywa.................... ...................
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie
Ulka w takim razie staraj się odpoczywać chociaż przy kibelku musi to być trudne Mi na razie dokucza tylko i wyłącznie brak kawy ![]() Pacierp a jak ogólnie ta "wojna.. ". Polecasz do obejrzenia?
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane!Ulka dobrze ze wsyztsko ok-tylko pamietaj zadnego szorowania autek-masz odpoczywac a mdlosci zazdroszcze he he
![]() Alissanka wszystkiego dobrego dla Twojego tatusia-bedzie dobrze-musi!Za oczekujace na @ trzymam kciuki aby nie przylazla a znalazla sie w Was fasolka Staraczki dzialajcie i nie myslicie o tym podswiadomie ze robicie dzidzie tylko ze przytulacie sie z milosci-to pomaga podobno!A ja od wczoraj zle sie czuje-boli mnie podbrzusze @ mam dostac jakos chyba w poniedzialek czy wtorek-tylko ze ten bol to nie jest taki jak na @-nie wiem co mi jest wczoraj mialam troche bialego mlecznego ciagnacego sie sluzu(przepraszam za az tak doslowne zobrazowanie)-ehhMilego dnia kochane i duzo slonka bo u mnie poki co to deszcz co chwile!
|
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odpoczywaj dużo i broń boże niczego nie noś i nie pierz recznie bo mnie po tym najbardziej boli ![]() połóż sie kochana i odpoczywaj
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się dopisuje, właśni kończy mi sie @ z odstawienia i zaczynamy 1 cykl starań. Trochę się tego boje, brałam tabsy 12 lat. Lekarz mówi że wszystko ok trzeba tylko działać.
Edytowane przez evelina.00 Czas edycji: 2009-05-28 o 10:58 |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek, tylko przyszlam sie przywitac, zebyscie o mnie nie zapomnialy
W kazdym razie staranka planuje na nastepny cykl. Trzymam kciuki za wszystkie.A co u Patki, bo nie doczytalam... |
|
|
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a no i soundtrack z filmu boski Celka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

a o Tobie każdy wie,że Ty jesteś z nami już dłużej
szalejecie tu z postami - chyba najbardziej tetniacy zyciem watej na jakim sie udzielam 
tomusi byc cudowne tak sluchac serduszko swojego dzidziolka 

, zaraz ide kolacje szykowac.

całą noc i drogę powrotną. Nie było mi do śmiechu, bo on uparty nie chciał iść tam do lekarz tylko u nas we Wrocławiu i musiałam wieźć takiego zdechlaka przez pół Polski. Bałam się bo nie znałam drogi, na GPSie sie za bardzo nie znam i pogubiłam się w Katowicach. No ale najważniejsze, że dałam radę. Mój k czuje się juz nieźle, ale wczoraj jadąc na gastroskopię miał stłuczkę. Facet mu wjechał w tyłek jak przepuszczał dziecko na pasach. Już czasami nie mam siły, żeby to ogarniać.