![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Witam
![]() Na wizażu jestem właściwie codziennie, ale jakoś dawno nic nie pisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A żeby było śmieszniej, te mamy buty zostawiłam w sklepie jak bilet na autobus kupowałam ![]() ![]() ![]() ![]() A co tam u Was dziewczyny? Opalacie się i popijacie drinki z palemką? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to już nie mogę się doczekac jutra- FINAŁ LM ![]() ![]() Po wczorajszych przeżyciach dzisiaj robie sobie całodniowe wolne ![]()
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2009-05-26 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ciuchów - zazwyczaj nie mam problemu ze zdobyciem swojego rozmiaru. Chociaż w CCC widziałam ostatnio, że było mało "40".
![]() |
![]() |
#2403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie jutro jade na zakupy po mój wyczekany , upragniony dres ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nebya żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a na jutro też wyczekuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nija praca przyjdzie jak nie będziesz się spodziewać ![]() AmericanGirl i jak z tymi Milionerami? musiałaś odpowiadać na kilka pytań? bo od kogoś już słyszałam, że tak oni wybierają ![]() Dla reszty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też nie lubię jak mi bieżnia się przewija na ekranie podczas meczu, ale takiego wydarzenia nic nie zepsuje ( no chyba że sędzia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. chyba muszę posprzątać coś w domu... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja również wielką fanką futbolu jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Jak teraz tak patrze to zrobilam się strasznie leniwa . Kiedys grałam w siatkówkę w piłke nozną w kosza i na tenisa śmigałam a teraz ![]() ![]() Własnie wróciłam ze sklepu , kwiatek dla mamci kupiony ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam, pisałam i szlag trafił wiadomość ![]() więc jeszcze raz ![]() To już widzę, że narazie tylko ja za MU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o kwiatka na dzień mamy, to własnie czekam na siostrę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hmm co do mnie i Barcy ![]() ![]() ![]() Kiedyś grałam w piłkę nożną- amatorska reprezentacja warszawskich kabatów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2411 |
Zadomowienie
|
A ja chciałabym bardziej zawodowo grać w tenisa ale jako ze przerwałam to raczej szans nie mam - niestety . Dobrze mi szło , 2 lata intensywnie grałam , nawet udało mi się kiedys wygrać jakis turniej , ale taki wojewódzki . Eh ale kiedy to było .. teraz jedynie moge tak dla rekreacji
![]() Wogóle wczoraj był szczesliwy dzień . Wygrałam w zdrapkach 70 zł i 60 zł w multi lotka ![]() ![]() Dzisiaj jade na shopping i po wpis z prawa rzymskiego ![]() Więc do usłyszenia wieczorkiem ![]()
![]() |
![]() |
#2412 |
Konto usunięte
|
Ja niestety zajmuję się zaliczeniami na studiach, no i powoli sesją...mam już dosyć. Matura mnie zmęczyła, a teraz znów dużo nauki. Oby tylko do 6. lipca...chciałabym normlanie zaliczyć ten pierwszy rok studiów, żeby tylko móc wziąć dziekankę...
A o opalaniu nie ma mowy, nawet nie mam gdzie, chyba w solarium ![]() ![]() Ale i tak najgorsze z tego jest to, że idę na wesele 6. czerwca nie dość, że sama, to przypada mi rola kierowcy-taksówkarza ![]() Nebya składasz może jeszcze na medycynę do Szczecina? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Konto usunięte
|
Zostało mi jeszcze 14 do zrobienia zeby być na styk...musze sie wyrobic do 22
![]() Dlatego teraz juz tak nie zaglądam na wizaż... ![]() Cytat:
![]() A może weź jakiegoś kolege czy koleżankę bylejaką byleby nie być samą i mieć z kim spedzić czas? Czy dostałas pojedyncze zaproszenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tam chcą chyba fizykę, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Durga A jak praca, odezwali się z Orsay'a ![]() Zobaczycie, że za rok poprawię tę maturę, dla własnej ambicji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2416 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ajajajajaj zostało 1h 35 minut do pierwszego gwizdka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wysyłaj gdzie sie da, oni sie czesto nawet po miesiacu odzywają ![]() Ok jak zrobie wszystkie 16...albo chociaż wszystkie z amlarstwa to zrobie i wrzuce ![]() Właśnie ciekawe co to wyjdzie z grą American ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wogóle dostałam na koniec 4 z rzymu i piękna 4 w indeksiku !ah , jestem przeszczesliwa , bo u niego na wyzsza ocene nie ma co liczyc i myslałam ze bede miala 3 a tu prosze jakie miłe zaskoczenie ![]() Pojechałam po dresy i.. kupilam 2 pary ![]() ![]() ![]() Mi został jeszcze 1 dzień w szkole : niedziela . ale tylko wpis z psychologii ( 4+ lub 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Niesamowicie szybko przeleciał mi ten 1 rok , a 2 semestr to juz wogóle . Czuje sie jakbym 2 razy na uczelni była ![]() Była moze któras z was na zakupach w anglii? Tak się napaliłam jakoś , bo w sumie tam takie tanie ciuszki mozna dorwać i liczę , że znajdę mój wymarzony kuferek LV <33 .. ale zastanawiam się ile kasy na taki wypad trzeba mieć . ![]() ![]() Co do opalania to ja uwielbiam i robie to cały rok . Lubie być czekoladowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, wymagają podstawową fizykę. Ja zdawałam w zeszłym roku, nawet nieźle mi poszło...ale i tak wszystko będzie zależeć od biologii...Choć wiem, że z fizyką mam na pewno większe szanse, niż bez niej...tym bardziej w Szczecinie. To jest dosłownie drugi koniec Polski od mojego miasta. Ale jakbym tylko tam się dostała, to i tak pójdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, sorry ze tak sie wcinam, bo w sumie matuy nie pisalam, ale Was podczytuje od czasu do czasu (niedobra Wen)
American Girl, jako ze mieszkam w anglii, to moge Ci cos doradzic. 250zl w chwili obecnej placi sie za lot w jedna strone.. Przynajmniej w Warszawy. Wiem, zdzierstwo. Nocleg- zalezy gdzie. W Londynie £40 w gore i tez trzeba uwazac na jaka dzielnice sie trafi, bo Londyn to miasto duze i niebezpieczne. Louis Vitton w Anglii jest drogi, ale za to w Rzymie za torebke srednich rozmiarow sie placi ok. 80-90euro. Podobnie z Sisley i innymi markami. Takze jesli chodzi o torebki LV itp. polecam Wlochy ![]() I klimat lepszy :P Mam nadzieje, ze wszystkie poprawilyscie mature, tak jak chcialyscie ![]() Jestem dobrej mysli ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty po prostu chodziłaś od sklepu do sklepu i zostawiałaś CV? Prosiłaś o rozmowę z kimś w sprawie pracy czy zostawiałaś sprzedawcy? Właśnie chcę wydrukować ok. 20 moich CV i poroznosić po sklepach w CH bo z tego wysyłania przez internet chyba nic nie wyjdzie ![]() Najlepiej jakbym już teraz znalazła współlokatorów, przeprowadziła się do Katowic i tam zaczęła szukać pracy. Na pewno miałabym większe szanse ![]()
![]() |
![]() |
#2423 |
Konto usunięte
|
Chodziłam i roznosiłam po wszystkich CH we Wrocławiu oprócz jednego bo nie mam do niego dogodnego dojazdu a i tak ostatecznie i w nim znalazły się moje CV bo kierownicy sklepów "X" wymieniają sie miedzy sobą takimi rzeczami jak CV, listy motywacyjne. Po prostu u sprzedawcy zostawiałam
![]() Przez internet tez wysyłałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy w ogóle jest sens roznoszenia CV. Nie mogę pracować do 21, bo nie mam potem autobusu do domu. W ogóle dojazd zajmuje mi godzinę w jedną stronę. Jak będą mieli do wyboru mnie i osobę z tego miasta, która będzie dyspozycyjna do 21 to wiadomo kogo wezmą. Odechciewa mi się.
![]() |
![]() |
#2425 |
Wtajemniczenie
|
Jedyne co mogę powiedzieć po wczorajszym meczu to to, że jestem zawiedziona
![]() Ja chcę już następną Ligę Mistrzów ![]()
![]() |
#2426 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PS. J.Guardiola strasznie przystojny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2427 |
Wtajemniczenie
|
On jest z nich wszystkich najfajniejszy
![]() Wpół do drugiej idę do fryzjera i już się boję ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2009-05-28 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym miała szpitale/przychodnie w okolicy to bym pochodziła. Tzn. mam dwie przychodnie, ale tam pracują od lat te same rejestratorki-pielęgniarki. A do szpitali mam kiepski dojazd - z dwoma przesiadkami, musiałabym kupić 2 bilety miesięczne, nie opłacałoby mi się to (nie mam zniżek studenckich ![]() A jak patrzyłam na jakąś stronę Katowic - kilka szpitali, jakieś prywatne kliniki, przychodnie, wszystko blisko siebie. I tam pewnie nawet dojazd z przesiadką nie jest problemem, bo autobusy jeżdżą co pół godziny (tak strzelam ![]() Wydaje mi się, że najrozsądniejszym wyjściem byłoby przeprowadzić się już teraz do Katowic. Współlokatorzy, poszukuję Was! ![]()
![]() |
![]() |
#2429 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co ja bym na Twoim meijscu pochodzila po CH ale nei tylko po sklepach odzieżowych ale tez po takich stanowiskach ktore stoja na środku "deptaka" w pasazu handlowym - takich jak Inglot, Bell, Lolita, Kosmetyki z morza martwego, jakieś suplementy diety, pakowanie prezentów - tam praca jest tylko dla jednej osoby (bo to takie kioski jakby) na pierwsza zmianę i drugiej na druga i mogłabyś akurat dostać sie na tę pierwszą (tylko pierwsza zawsz e mniej zarabia). Albo dodatkowo saloniki prasowe, kioski czy nawet sprzątanie hali CH (jeśli się nie brzydzisz i nie wstydzisz) bo tam też przeważnie potrzebują kogos na rano do południa. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bozeee .. ja NIENAWIDZE chodzić do fryzjera ![]() Kiedys poszłam do fryzjerki Gabi , taka kobieta po 40 (mama wybrała salon ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.