Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-26, 18:02   #2311
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My mieliśmy nauki 5 dni pod rząd i najpierw była to msza 45 min a potem ksiądz przez jakieś pół godz. mówił. Raz się ksiądz zdenerwował (ponad 80 lat miał przygotowywał do ślubu moją mamę ), że nikt nie był do kumunii i przez godz. po mszy siedzieliśmy Normalnie myślałam, że go udusze, ale tak to nawet ciekawe było. Jednak w każdej parafii jest inaczej.

ty mnie nie strasz jaka msza, my w knurowie mamy w jakiejs sali kinowej wiec nie w kosciele to moze zadnej mszy nie bedzie zreszta mamy na 17 w piate i sobote i 13 w niedziele wiec nie lączy sie z mszą .. oby

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:27   #2312
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
Ja już wcześniej wklejałam zdjęcia z pierwszej przymiarki, ale wkleje też potem z drugiej, bo będę już miała najprawdopodobniej fryzurkę taką jak już w dniu ślubu.
Pamietam ale efekt koncowy najwazniejszy )

Anika bielizna fajna najwazniejsze ze bedziesz miala czym dychac Bylam na stronce maja fajna bielizne
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
anialaura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:28   #2313
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ty mnie nie strasz jaka msza, my w knurowie mamy w jakiejs sali kinowej wiec nie w kosciele to moze zadnej mszy nie bedzie zreszta mamy na 17 w piate i sobote i 13 w niedziele wiec nie lączy sie z mszą .. oby
Hehe ja nie strasze pisze jak było u mnie. My nie mieliśmy w kościele tylko w kapliczce i był tylko 1 ksiądz bez ministrantów i chyba ze 30 par ale wiem, że w każdej parafii jest inaczej u mnie było akurat tak niestety.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 05:03   #2314
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
ja to nawet nie wiem kiedy mam przymiarke bo nie mam pojecia kiedy kiecka przyjedzie ale butki i bielizne juz kupiłam buciki z wkładką pasują super a w bieliżnie mam taaaaaki biust ze szok jak nigdy normalnie co mi moj nie powie po slubie ze to jakieś oszukaństwo było haha chociaz dobrze wie jaki mam biust ale kupiłam sobie wkładki silikonowe a co niech mam czym oddychac choć raz, my na nauki idziemy teraz piatek sobota niedziela i nie mam pojecia czego sie tam spodziewac...
bielizna extra, a ile dałaś za ten komplet?? z pasem do pończoch?? gdzie kupowałaś??
ja tez w tym moim staniku mam wystające cycki ;P i tam żadne oszukaństwo. jes po to żeby od sukienki coś odstawało :P

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 07:21   #2315
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
my na nauki idziemy teraz piatek sobota niedziela i nie mam pojecia czego sie tam spodziewac...
My mieliśmy miec nauki weekendowe sobota i niedziela cały dzień.
Praktycznie to w sobotę o 14 już nas puścili do domu, a w nd od 9-11 potem msza, po mszy jeszcze trochę pani coś opowiadała i około 13 do domku.
Jeszcze musimy poradnię zaliczyć. W przyszłym tygodniu mamy termin.

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 08:25   #2316
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
My mieliśmy miec nauki weekendowe sobota i niedziela cały dzień.
Praktycznie to w sobotę o 14 już nas puścili do domu, a w nd od 9-11 potem msza, po mszy jeszcze trochę pani coś opowiadała i około 13 do domku.
Jeszcze musimy poradnię zaliczyć. W przyszłym tygodniu mamy termin.
my juz dawno pozaliczalismy bo u nas z terminem zeby sie w dwojke zgrac to ciezko.. tez mielismy weekendowe nauki ale dlugo nas trzymali chociaz bylo nawet ciekawie, poza oczywisciepewnymi aspektami z ktorymi i tak sie nigdy nie zgodze..

nie mam nawet czasu pochodzic za butami i bielizna a musze miec je do ostatecznych pomiarow w czerwcu - pod koniec wiec mam prawie miesiac ale wiadomo jak to jest ciezko cos kupic co pasuje,
zaproszenie praktycznie rozdane i z tego co widze to bedzie sporo osob - to dobrze w koncu sala duza,
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 08:33   #2317
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

za komplet bielizny 130 zł + pończoszki po 17 za parę bo wzielam dwie na zmianę i te silikony 22zł ale bielizny tez sie naszukałam bow sumie to lupoline bardzomi sie podobało i cena przystepna ale nigdzie tego cholerstwa nie mozna dostac juz miałam kupic samante blankę (360 zł za komplet) jak mi zona szefa dala namiar na sklep z bielizna w knurowie i tam własnie kobita miala jeden jedyny model lupoline i pasował super to sie nawet nie zastanawiałam i z wziełam bo by bylo takie jaja jak z butami ktore robilam na zamówienie bo mam stope jak u dziecka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 08:45   #2318
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

no to cena taka znośna nawet i komplecik fajny ja tez mam 2 pary ponczoch.. mam nadzeiję ze styknie ;D

Stary 2009-05-27, 09:22   #2319
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
no to cena taka znośna nawet i komplecik fajny ja tez mam 2 pary ponczoch.. mam nadzeiję ze styknie ;D
Lady a masz samonośne czy masz pas?

Idę dziś dziewczynki z mamą do dwóch pozostałych salonów zobaczyć co mają i jak nic nie znajdę to wrócę do tych pierwszych i będę przymierzać, przymierzać i przymierzać Specjalnie poszłam wczoraj na działeczkę poleżeć na słoneczku (auuuu się lekko przypiekłam), żeby ładnie wyglądać w białej kiecce, bo zawsze chciałam białą. No i żeby nie być blada jak ściana i przypadkiem, żeby mi się nie spodobała ecru to poszłam się zarumienić. Teraz wszyscy mówią, że wyglądam jak murzyna, no ale przynajmniej w białej kiecce będę łdnie wyglądac

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:59   #2320
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Idę dziś dziewczynki z mamą do dwóch pozostałych salonów zobaczyć co mają i jak nic nie znajdę to wrócę do tych pierwszych i będę przymierzać, przymierzać i przymierzać Specjalnie poszłam wczoraj na działeczkę poleżeć na słoneczku (auuuu się lekko przypiekłam), żeby ładnie wyglądać w białej kiecce, bo zawsze chciałam białą. No i żeby nie być blada jak ściana i przypadkiem, żeby mi się nie spodobała ecru to poszłam się zarumienić. Teraz wszyscy mówią, że wyglądam jak murzyna, no ale przynajmniej w białej kiecce będę łdnie wyglądac
Ja byłam 2 razy na solarium i ide jeszcze raz. Oprócz tego czasami poleże na słoneczku, żeby był jeszcze lepszy efekt Mam nadzieję, że woda będzie ciepła i będziemy się za niedługo na chechle lub pławniowiacach opalać
Stary 2009-05-27, 11:22   #2321
kitek_fm
Rozeznanie

Ja za 2 tygodnie jadę do Bułgarii (na tydzień), więc pewnie coś tam się opalę, potem kilka razy do solarium, żeby utrzymać efekt. Nie chcę też być za bardzo opalona, bo to niezbyt fajnie wygląda na zdjęciach.

Edytowane przez kitek_fm
Czas edycji: 2009-05-27 o 11:24
kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 11:41   #2322
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja za 2 tygodnie jadę do Bułgarii (na tydzień), więc pewnie coś tam się opalę, potem kilka razy do solarium, żeby utrzymać efekt. Nie chcę też być za bardzo opalona, bo to niezbyt fajnie wygląda na zdjęciach.

No dokładnie ja chce być tak delikatnie opalona, a nie żeby jak murzynka wyglądać to już nie jest modne i takie nienaturalne moim zdaniem.
Stary 2009-05-27, 13:48   #2323
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

samonośne to udanego polowanie

Cytat:
Ja byłam 2 razy na solarium i ide jeszcze raz. Oprócz tego czasami poleże na słoneczku, żeby był jeszcze lepszy efekt Mam nadzieję, że woda będzie ciepła i będziemy się za niedługo na chechle lub pławniowiacach opalać
Cytat:
ja sie boje solarium troche... moja skora sie nie chce opalac, poza tym mam pelno pieprzykow na ciele :/

Stary 2009-05-27, 14:02   #2324
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja mimo samonosnych wziełam pas raz ze ładnie wyglada dwa z doświadczenia wiem ze te samonośne i tak zjeżdzająa z pasem sie nie zsuną, a na solarkium chodze tez smaruje sie maslem kakaowym i pomaga, byłam dwa razy i juz kolorek złapalam mamy wesele za miesiąc od Tż-ta kuzyna wiec juz teraz zaczełam opalanie

Stary 2009-05-27, 14:11   #2325
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

ja tam na razie nie mialam przebojów z samonośnymi a czesto mi się zdarza uzywać (w tym na różnych potańcówkach). nie mam aż tak szczuplutkich udek więc pewnie dlatego się trzymają ale wszystko przede mną może jeszcze coś zakupię ;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 08:46   #2326
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

SSR jak wycieczka po salonach??
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-28, 08:55   #2327
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Dziewczyny moja relacja z salonów No niestety nie mam zdjęć, bo byłam tylko z mamą, a ona się boi urządzeń elektronicznych jak ognia, poza tym babka mnie trzymała cały czas z tyłu w tych kieckach i mnie ubierała i rozbierała tak, że nie było szans. Jedyne co zostawałam sama to byłam w samej bieliźnie, no ale takich zdjęć to chyba nie chcecie

A na poważnie to byłam z mamą na targu, bo wyjeżdżaliśmy na Komunię do Łodzi a zapowiadali ochłodzenie a ja same krótkie rękawy sobie pokupowałam, no ale nie w tym rzecz. Przechodziłyśmy koło salonów ślubnych i pokazałam mamie, która kiecka mi się podoba i matka wparowała do tego salonu- mnie przyszłą Pannę Młodą ciągnąc Opierałam się, że to jeszcze nie czas ale weszłyśmy do jednego (w przesmyku) i do dwóch kolejnych na ul.Ratuszowej (to dla LadySith bo ona wie gdzie to). No wiecie one w kupie są razem. I zaczęłam patrzeć się na te kiecki jak ciele na malowane wrota I gadka szmatka, że to juz czas, że od 1 czerwca zaczyna się sezon ślubny i podnoszą ceny, które będą stały aż do października. No to mętlik mi się zrobił w głowie naoglądałam się tych kiecek (A jedna to mi się już od stycznia podobała) i wyszłyśmy. W jednym salonie żadna mi nie wpadła w oko, w drugim 3 i w trzecim 3. Tak, że razem 6 mi sie podobało. No i wczoraj zdecydowałam się pojechać na przymiarki takie wstępne, bo cały czas myślałam, ze do tych kiecek się nie wcisnęBo to szyte na nastolatko-modelki

No i pojechałyśmy z mamą od tyłu do salonów, czyli pierwszy strzał ul.Piłsudskiego koło dworca PKP. Weszłam to nic mi się nie rzuciło w oczy, a jak mi pani powiedziała że manekiny maja 38 rozmiar i mniejsze to chciałam uciekać, ale w szafie dojrzałam taki rękaw i kazałam tą kieckę wyciągnąć z szafy już przykurzoną i założyłam (oczywiście się nie zmieściłam, ale przynajmniej weszłam w biodrach).Kiecka z żorżety, rozkloszowany rękaw, odcięty stan w ogóle jak średniowieczna dama dworu Pierwsze olśnienie, welon dodał uroku i w ogóle super. Mierzyłam jeszcze jedną z koronkowymi rękawkami, ale wyglądałam jeszcze większa niż jestem, nie wspominając o moich ramionachAle powiedziałam, że się z tym prześpię i wyszłyśmy. Plus kiecki taki, że nie potrzeba bolerka, krawcowa to zarazem sprzedawczyni salonu i sama szyje, można wybierać i cudować, przeszywać, odpruwać i w kółko. Kiecka 1750, welon 100-160zł Drugi strzał salon na Żwirki i Wigury. Wszystkie kiecki szyje firma Mystic, kiecki z Herms'a ładne ale na manekinach, ubrałam jedną i uciekłam. Ceny powyżej 2200 a welon za 50% ceny najtańszy chyba 200zeta. Babki chciały mi wmówić, ze w obcisłej kiecce (wyglądałam jak klepsydra) wyglądam cudownie, na dowód pokazując zdjęcia laski, która miała szytą tą kieckę na 3 rozmiary większą ode mnie i jej chyba też mówiły, że cudownie, ale rzeczywistość mówiła co innego

Całe szczęście miały duży wybór butków i przymierzywszy takie jakie mi się podobały i już wiem jaki chce obcas (kaczuszkę Trzeci strzał Przesmyk. Przymierzyłam jedną plisowaną, niby plisa wydłuża, ale chyba też poszerza Była zapinana na szyję z takim ozdobnym pasem pod biustem (Lady ta co w Neo). Ładna taka na styl grecki, no i welon gratis, ale jakoś do tej kiecki welon mi nie pasował A ja chcę welon. Druga to taka biała z szyfonu i marszczeniami na biuście i na brzuchu, ale miała cieniutkie ramiączka no i ozdobny pas na biodrach co mnie jeszcze poszerzałoTrzecia to taka odcięta równo nad biustem z aplikacjami koralikowymi i takim od pasa się "rozdzierającym" szyfonem na dwie części ładna i ta też mi się podoba Koszt 1800 welon gratis Czwarty strzał to ul. Ratuszowa. Znów trzy kiecki biorę do mierzenia. Ta o której marzyłam od stycznia okazuje się niewypałem (a jeszcze w nocy obmyślałam jak dorobić ewentualne rękawki z szyfonu). Byłą z takim ozdobnym pasem pod biustem na grubych ramiączkach i cała skromna prościuteńka, no ale nie dla mnie Jak ją szybko założyłam to tak szybko ściągnęłam i czar prysł Przymierzyłam drugą i trzecią, ale żadna nie dla mojej urody ani figury (której zresztą nie mam). Już była zrezygnowana, ale pani podsunęła mi jeszcze jedną taką z ciężkiej satyny, która mnie wyciągała ładnie i tez byłaa zapinana na szelkę na szyję a z boku miała takie rozcięcie co wystawała ta aplikacja co była na biuście. Ładna, no welon też gratis cena też 1800. No i jestem w kropce

Mam trzy i nie wiem, którą wybrać. Wszystkie mi się podobają. Plus pierwszej to, że nie trzeba bolerka i krawcowa na miejscu. Druga i trzecia mają welon gratis ale trzeba kupić bolerko, to na jedno wychodzi. Ceny prawie takie same, zresztą 100 w te czy we wte to już nie gra roli przy tej sumie. Poza tym kasy na kieckę nie będę żałować W sumie to bolerko to tylko do kościoła i na plener, a wesele "goła" w samej kiecy. Ale nie wiem czy bardzo chcę eksponować moje ramiona, ale czy w tych rękawkach z szyfonu mi nie będzie gorąco? Druga i trzecia kiecka to w salonach tylko spisują wymiary i wysyłają do krawcowej, a jak źle poprawi to jak mam to tłumaczyć babce z salonu, lepiej chyba krawcowej no nie? Kurcze sama już nie wiem.

No i chodzą mi suknie trzy po głowie, mama co chwilę przychodzi i się pyt czy już wybrałam. A ja chyba pójdę przymierzyć jutro te trzy i wybiorę.

Z tych załątwionych już rzeczy, to byliśmy u Wrochema (tam gdzie mamy obiad w drugi dzień) i wpłaciliśmy zaliczkę, sala na górze przy kominku zaklepana na 13:00 i już. Możemy przynieśc swoeje ciast, nawet to co zostanie z wesela. Ale chyba na wesele kupięzwykły kołocz, a na obiad takiei deserowo-torcikowe i będzie

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-05-28 o 09:15
Stary 2009-05-28, 09:06   #2328
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

SSR zawsze jakiś postęp,
w tym salonie to chyba pokazywała Ci tę samą sukienkę co mi taka młoda dziewczyna tam była??
widzę że w przesmyku mierzyłaś też te dwie które też mierzyłam... i tę z gładkim dołem odrzuciałm własnie ze względu na ten pas na biodrach a do tej mojej [z plisami] można wziąć też dół prosty... ale ja się ciągle zastanawiam... i nawet nei wiedzialam, ze tam jest welon gratis a tak w ogole to mam wrażenie ze to takich sukienek odcinanych to z welonem chyba trzeba ostrożnie... żeby pasował...[takie moje odczucie]

to teraz masz ciężki orzech do zgryzienia lepiej właśnie uniknąć mierzenia zbyt dużej ilości modeli ;P i lepiej za dużo się nie zastanawiać powodzenia w przenmyśleniach ;D

Stary 2009-05-28, 10:24   #2329
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

SSR nie spiesz sie z podjeciem decyzji zebys potem nie zalowala najlepiej zrob zdjecia 3 i sie przespij z tym.Powodzenia
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 12:37   #2330
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kobitki dostałam maila z poprawioną bizuterią wklejam wam wszystkie trzy pozycje ostatnia to ta końcowa wersja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2555296039_5e7a91b6c0.jpg (27,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0429.jpg (18,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AA83.jpg (56,4 KB, 22 załadowań)

Stary 2009-05-28, 12:40   #2331
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
kobitki dostałam maila z poprawioną bizuterią wklejam wam wszystkie trzy pozycje ostatnia to ta końcowa wersja
no ewidentna roznica miedzy 2 a 3 ostateczne zdjęcie przypomina wreszcie oryginał ;D

Stary 2009-05-28, 12:54   #2332
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
no ewidentna roznica miedzy 2 a 3 ostateczne zdjęcie przypomina wreszcie oryginał ;D
no tez sie ucieszylam jak dzis to zobaczyłam

kobitki nei macie jakies sprawdzonej krawcowej ktora dala by rade uszyc mi taka suknie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aquario.jpg (42,4 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-05-28 o 13:00
Stary 2009-05-28, 13:53   #2333
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:

kobitki nei macie jakies sprawdzonej krawcowej ktora dala by rade uszyc mi taka suknie?
wow a to na poprawiny??
krawcowej nie znam ale kiecka cudna

ja mam problem z butami chcialabym takie bez palcow biale na wysookim obcasie np z jakim marszczeniem z przodu albo cos nie podobaja mi sie takie normalne slubne..i nie moge nic znalesc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 16:33   #2334
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

anika sukienka bomba, ale to ma byc na wesele?? bo chyba taka dlugosc bedzie niepraktyczna
dziewczyny, uświadomcie mnie, jak pas do pończoch przypina się do tych ponczoch?? czy to musza byc faktycznie specjalne ponczochy niesamonosnie, czy takie z silikonowymi paskami też się przypna??

Stary 2009-05-28, 17:06   #2335
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika sukienka bomba, ale to ma byc na wesele?? bo chyba taka dlugosc bedzie niepraktyczna
dziewczyny, uświadomcie mnie, jak pas do pończoch przypina się do tych ponczoch?? czy to musza byc faktycznie specjalne ponczochy niesamonosnie, czy takie z silikonowymi paskami też się przypna??
jasne ze na poprawiny: uwialbiam takie kiecki wszytskie takie wyjsciowe mam długie znaczy sie jedna jedwabną mam którką czerwona zapinana na szyi z wielkim dekoltem

Stary 2009-05-28, 18:29   #2336
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

czy to sprawka którejś z Was??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paraextra29.jpg (31,2 KB, 25 załadowań)

Stary 2009-05-28, 19:48   #2337
anialaura
Raczkowanie

GG do anialaura

Cytat:
widac roznice, fajnie udalo sie poprawic i faktycznie jest lepiej i to duzo lepiej zapiecie przede wszystkim fajniejsze Moje tez takie maja
Cytat:

woow super kiecka ale niestety z krawcowa nie pomoge
Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
wow a to na poprawiny??
krawcowej nie znam ale kiecka cudna

ja mam problem z butami chcialabym takie bez palcow biale na wysookim obcasie np z jakim marszczeniem z przodu albo cos nie podobaja mi sie takie normalne slubne..i nie moge nic znalesc
buty to i moj problem bede teraz w Polsce przez tydzien to moze uda mi sie cos znalezc

Lady nie moja )
Slub 1.08.09
Fasolka 15.05.12
Stary 2009-05-28, 19:57   #2338
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
czy to sprawka którejś z Was??
nie moja ale o takiej figurce wlasnie mowilam kiedys i sie wlasnie zastanawiam czy sobie takiej nie zrobic tylko ze nieiwem jeszcze jaki tort bede miec bo dopiero ide do knajpy omawiac szczegoly na poczatku czerwca ( jakos pozno ale tak kazali mi przyjsc)
Stary 2009-05-28, 20:02   #2339
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
nie moja ale o takiej figurce wlasnie mowilam kiedys i sie wlasnie zastanawiam czy sobie takiej nie zrobic tylko ze nieiwem jeszcze jaki tort bede miec bo dopiero ide do knajpy omawiac szczegoly na poczatku czerwca ( jakos pozno ale tak kazali mi przyjsc)
no wlasnie pamietalam ze ktoraś mówiła o figurce z laptopami, a ostatnio się na stronce doye pojawiło takie foto, więc zapytałam ;D

Stary 2009-05-29, 09:31   #2340
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
SSR zawsze jakiś postęp,
w tym salonie to chyba pokazywała Ci tę samą sukienkę co mi taka młoda dziewczyna tam była??
widzę że w przesmyku mierzyłaś też te dwie które też mierzyłam... i tę z gładkim dołem odrzuciałm własnie ze względu na ten pas na biodrach a do tej mojej [z plisami] można wziąć też dół prosty... ale ja się ciągle zastanawiam... i nawet nei wiedzialam, ze tam jest welon gratis a tak w ogole to mam wrażenie ze to takich sukienek odcinanych to z welonem chyba trzeba ostrożnie... żeby pasował...[takie moje odczucie]

to teraz masz ciężki orzech do zgryzienia lepiej właśnie uniknąć mierzenia zbyt dużej ilości modeli ;P i lepiej za dużo się nie zastanawiać powodzenia w przenmyśleniach ;D
Tak ta w salonach są same młode dziewczyny oprócz salonu na Piastowskiej. A welon gratis to babka powiedziała, że możemy się umówić, że damy pani welon gratis, bo tak normalnie to nie. Tylko w tym salonie na ratuszowej od razu mówią, że welon jest za free.
Masz racje do tych odcinanych pod biustem to trzeba ostrożnie z welonem, bo do jednej pasuje a do innej nie. No zobaczymy jeszcze.
Ciężki orzech mam, szczególnie że mama co chwilę łazi koło mnie i się pyta czy już wybrałam kieckę i w ogóle denerwuje się że po co tyle tych kiecek oglądam na necie jak będę miała większy mętlik w głowie. Cały czas nadaje o jednej kiecce, a mi się ona też podoba (zresztą jak te dwie inne), ale jeszcze trochę to jej nie kupię z przekory
Cytat:
Napisane przez anialaura Pokaż wiadomość
SSR nie spiesz sie z podjeciem decyzji zebys potem nie zalowala najlepiej zrob zdjecia 3 i sie przespij z tym.Powodzenia
Dzięki nie spieszę się, już dwa dni myślę, a do trzech razy (może być i dni) sztuka.
Cytat:
No widzisz, od razu lepiej. Możesz zamawiać
Cytat:
Suknia extra, niestety z krawcową nie pomogę
Cytat:
No Cię uświadamiam Od kumpeli wiem, że jak ma pas do pończoch i zwykłe pończochy (bez silikonu) to jest spokojna i nic się z tym nie dzieje, a wygląda tak jak powinno. Jeśli założy do pasa te samonośne to one jakoś tak ciągną w dół przy ruchach, że same się wypinają i ma wtedy pas z latającymi tymi paskami a pończochy jak były tak są na nodze. Po prostu ten silikon koronka nie służą, choć wiem, że niektóre tak noszą. Samonośki pracują ale w szerz nogi, aby utrzymać na udzie to wszystko i nie zlatywało, a te zwykłe pończochy przypięte do pasa pracują przy chodzeniu w pionie i to ma się wszystko poddawać jak idziesz, te paski od pasa też duzo robią. No ale jak to ze wszystkim najlepiej sprawdzić to na własnej skórze

Idę dziś dziewczynki z kumpelą do salonów przymierzyć te 3 kiecki i w końcu którąś wybiorę, choć skłaniam się już ku jednej, no ale mierzenie nie kosztuje, a przynajmniej nie będę żałować wyboru Trzymajcie kciuki

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości