![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
ty mnie nie strasz jaka msza, my w knurowie mamy w jakiejs sali kinowej wiec nie w kosciele to moze zadnej mszy nie bedzie zreszta mamy na 17 w piate i sobote i 13 w niedziele wiec nie lączy sie z mszą .. oby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Anika bielizna fajna najwazniejsze ze bedziesz miala czym dychac ![]() ![]()
![]() |
#2313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez w tym moim staniku mam wystające cycki ;P i tam żadne oszukaństwo. jes po to żeby od sukienki coś odstawało :P
![]() |
#2315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Praktycznie to w sobotę o 14 już nas puścili do domu, a w nd od 9-11 potem msza, po mszy jeszcze trochę pani coś opowiadała i około 13 do domku. Jeszcze musimy poradnię zaliczyć. W przyszłym tygodniu mamy termin.
![]() |
#2316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mam nawet czasu pochodzic za butami i bielizna a musze miec je do ostatecznych pomiarow w czerwcu - pod koniec wiec mam prawie miesiac ale wiadomo jak to jest ciezko cos kupic co pasuje, ![]() zaproszenie praktycznie rozdane i z tego co widze to bedzie sporo osob - to dobrze w koncu sala duza, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
za komplet bielizny 130 zł + pończoszki po 17 za parę bo wzielam dwie na zmianę i te silikony 22zł ale bielizny tez sie naszukałam bow sumie to lupoline bardzomi sie podobało i cena przystepna ale nigdzie tego cholerstwa nie mozna dostac juz miałam kupic samante blankę (360 zł za komplet) jak mi zona szefa dala namiar na sklep z bielizna w knurowie i tam własnie kobita miala jeden jedyny model lupoline i pasował super to sie nawet nie zastanawiałam i z wziełam bo by bylo takie jaja jak z butami ktore robilam na zamówienie bo mam stope jak u dziecka
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
no to cena taka znośna nawet
![]() ![]()
#2319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę dziś dziewczynki z mamą do dwóch pozostałych salonów zobaczyć co mają i jak nic nie znajdę to wrócę do tych pierwszych i będę przymierzać, przymierzać i przymierzać ![]() ![]()
![]() |
#2320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
Ja za 2 tygodnie jadę do Bułgarii (na tydzień), więc pewnie coś tam się opalę, potem kilka razy do solarium, żeby utrzymać efekt. Nie chcę też być za bardzo opalona, bo to niezbyt fajnie wygląda na zdjęciach.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-05-27 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
No dokładnie ja chce być tak delikatnie opalona, a nie żeby jak murzynka wyglądać to już nie jest modne i takie nienaturalne moim zdaniem.
![]() |
#2323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
ja mimo samonosnych wziełam pas raz ze ładnie wyglada dwa z doświadczenia wiem ze te samonośne i tak zjeżdzająa z pasem sie nie zsuną, a na solarkium chodze tez smaruje sie maslem kakaowym i pomaga, byłam dwa razy i juz kolorek złapalam
![]() ![]()
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
ja tam na razie nie mialam przebojów z samonośnymi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2326 |
Raczkowanie
|
SSR jak wycieczka po salonach??
#2327 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny moja relacja z salonów
![]() ![]() A na poważnie to byłam z mamą na targu, bo wyjeżdżaliśmy na Komunię do Łodzi a zapowiadali ochłodzenie a ja same krótkie rękawy sobie pokupowałam, no ale nie w tym rzecz. Przechodziłyśmy koło salonów ślubnych i pokazałam mamie, która kiecka mi się podoba i matka wparowała do tego salonu- mnie przyszłą Pannę Młodą ciągnąc ![]() ![]() ![]() ![]() No i pojechałyśmy z mamą od tyłu do salonów, czyli pierwszy strzał ul.Piłsudskiego koło dworca PKP. Weszłam to nic mi się nie rzuciło w oczy, a jak mi pani powiedziała że manekiny maja 38 rozmiar i mniejsze to chciałam uciekać, ale w szafie dojrzałam taki rękaw i kazałam tą kieckę wyciągnąć z szafy już przykurzoną i założyłam (oczywiście się nie zmieściłam, ale przynajmniej weszłam w biodrach).Kiecka z żorżety, rozkloszowany rękaw, odcięty stan w ogóle jak średniowieczna dama dworu ![]() ![]() ![]() Całe szczęście miały duży wybór butków i przymierzywszy takie jakie mi się podobały i już wiem jaki chce obcas (kaczuszkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam trzy i nie wiem, którą wybrać. Wszystkie mi się podobają. Plus pierwszej to, że nie trzeba bolerka i krawcowa na miejscu. Druga i trzecia mają welon gratis ale trzeba kupić bolerko, to na jedno wychodzi. Ceny prawie takie same, zresztą 100 w te czy we wte to już nie gra roli przy tej sumie. Poza tym kasy na kieckę nie będę żałować ![]() No i chodzą mi suknie trzy po głowie, mama co chwilę przychodzi i się pyt czy już wybrałam. A ja chyba pójdę przymierzyć jutro te trzy i wybiorę. Z tych załątwionych już rzeczy, to byliśmy u Wrochema (tam gdzie mamy obiad w drugi dzień) i wpłaciliśmy zaliczkę, sala na górze przy kominku zaklepana na 13:00 i już. Możemy przynieśc swoeje ciast, nawet to co zostanie z wesela. Ale chyba na wesele kupięzwykły kołocz, a na obiad takiei deserowo-torcikowe i będzie ![]()
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-05-28 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
SSR zawsze jakiś postęp,
w tym salonie to chyba pokazywała Ci tę samą sukienkę co mi ![]() widzę że w przesmyku mierzyłaś też te dwie które też mierzyłam... ![]() ![]() ![]() to teraz masz ciężki orzech do zgryzienia ![]() ![]()
#2329 |
Raczkowanie
|
SSR nie spiesz sie z podjeciem decyzji zebys potem nie zalowala najlepiej zrob zdjecia 3 i sie przespij z tym.Powodzenia
![]()
#2330 |
Zakorzenienie
|
kobitki dostałam maila z poprawioną bizuterią wklejam wam wszystkie trzy pozycje
![]()
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobitki nei macie jakies sprawdzonej krawcowej ktora dala by rade uszyc mi taka suknie?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-05-28 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
krawcowej nie znam ale kiecka cudna ![]() ja mam problem z butami chcialabym takie bez palcow biale na wysookim obcasie np z jakim marszczeniem z przodu albo cos nie podobaja mi sie takie normalne slubne..i nie moge nic znalesc |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
anika sukienka bomba, ale to ma byc na wesele?? bo chyba taka dlugosc bedzie niepraktyczna
![]() *** dziewczyny, uświadomcie mnie, jak pas do pończoch przypina się do tych ponczoch?? czy to musza byc faktycznie specjalne ponczochy niesamonosnie, czy takie z silikonowymi paskami też się przypna??
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
czy to sprawka którejś z Was??
![]()
#2337 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lady nie moja ![]()
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
nie moja ale o takiej figurce wlasnie mowilam kiedys
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie pamietalam ze ktoraś mówiła o figurce z laptopami, a ostatnio się na stronce doye pojawiło takie foto, więc zapytałam ;D
#2340 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racje do tych odcinanych pod biustem to trzeba ostrożnie z welonem, bo do jednej pasuje a do innej nie. No zobaczymy jeszcze. Ciężki orzech mam, szczególnie że mama co chwilę łazi koło mnie i się pyta czy już wybrałam kieckę i w ogóle denerwuje się że po co tyle tych kiecek oglądam na necie jak będę miała większy mętlik w głowie. Cały czas nadaje o jednej kiecce ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę dziś dziewczynki z kumpelą do salonów przymierzyć te 3 kiecki i w końcu którąś wybiorę, choć skłaniam się już ku jednej, no ale mierzenie nie kosztuje, a przynajmniej nie będę żałować wyboru ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.