Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 08:46   #601
karrrmelek
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Witam dziewczyny!

Chciałam się z wami podzielić radosną nowiną....

waga się ruszyła jest kilogram mniej!

Piękne miałyście figurki Ani się obejrzycie, a znów takie będą
Co do skakanki - jestem jak najbardziej za! Sama zakupiłam, ale póki co nei miałam gdzie i kiedy skakać, ale wiem że daje ekstra efekty. Na początku miałam problemy, ale jak się juz złapie rytm to ok

Ja tez uzywam serum z Eveline podobno jest najlepsze. Mam termo 3D i powiem wam masakra jak nagrzewa (niby tłuszcz spala ) ale na rostepach to az boli. Jutro ide sobie kupic jakis inny z tej serii będę na zmiane stosowac

3 powody?
1. Dla zdrowia, powrotu do dawnej kondycji
2. Udowodnienia sobie ze potrafie, dla wiekszej pewnosci siebie
3. Po to by idąc do sklepu wiedziec ze moge wybrac dżinsy ktore mi się podobają, a nie najwieksze oby w ogóle były
4. Aby mój TŻ mógł mówić kolegom "ale mam za****** dziewczynę" a oni zamiast odpowiadac "taaaak taaak jasne" mogli mówic "beeeez kitu"
5. Aby podobać się samej sobie i Jemu

i td.... itd....

to shop
or not to shop
what a very silly question
karrrmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 09:02   #602
bassienkaw
Zakorzenienie

Ja też jestem oddana całkowicie EVELINE, troche kosmetyków próbowałam, i te te te i cena rewelacyjna, i działanie, i wogóle polecam biało-zielone serum też ponad wszystko, i to do brzucha ud i pośladków super... widziałyście na moim wątku jak wygladałam po ciąży, a jak później bez mazideł na pewno by nie było takiego efektu...

co do wyszczuplającego lustra, no to nie wiem, może trochę... ale na pewno nie jakoś mega zauważalnie...

a co do tego serum termoaktywnego, to ja srednio akurat z neigo jestem zadowolona

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2009-05-28 o 09:14
bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 09:34   #603
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ja też jestem oddana całkowicie EVELINE, troche kosmetyków próbowałam, i te te te i cena rewelacyjna, i działanie, i wogóle polecam biało-zielone serum też ponad wszystko, i to do brzucha ud i pośladków super... widziałyście na moim wątku jak wygladałam po ciąży, a jak później bez mazideł na pewno by nie było takiego efektu...

a co do tego serum termoaktywnego, to ja srednio akurat z neigo jestem zadowolona
Właśnie kupiłam najpierw to serum termoaktywne nie odpowiada mi ten efekt nagrzewania mnie on po prostu boli... no ale niestety skoro juz kupiłam to będe musiała zużyć. I własnie po przeczytaniu Twojego wątku postanowiłam kupic zielone SPA

Dziewczyny... jakiś czas temu postanowiłam się pobawić w postcrossing. Nie byłam co do tego przekonana, ale dzisiaj po otrzymaniu moich dwóch pierwszych kartek zza granicy moge szczerze powiedziec POLECAM!
Zajrzyjcie na ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329954

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-28, 09:50   #604
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

dziewczyny o któym w serum mówicie?
Bo jeszcze nie próbowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68540b.jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75356b.jpg (17,9 KB, 10 załadowań)

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 09:52   #605
dotaa
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie

Trzy powody dla których chciałabym schudnąć:
1. Większa pewność siebie
2. Lepsze samopoczucie
3. Chciałabym założyć bikini i się nie wstydzić swojego ciała

Karrmelek mam do Ciebie pytanie. Początki wątku przestudiowałam dokładnie i pisałaś o Russian Twist, czy wykonujesz te ćwiczenia? I czy to trzeba robić z piłką lekarską ?

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 11:00   #606
bekii
Rozeznanie

Jestem cholernie wkurzona,że tak mi waga przybrała w okresie

Moje cuda na szydełku:
http://mojeciuchy.pl
(login: szydelkowakraina)

bekii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 11:14   #607
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

mi przybylo 3 kg ale spadnie ;p zaraz po zakonczeniu ciezkich dni :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 11:59   #608
Anka11
Raczkowanie

a ja nie mam ciężkich dni a staciłam dopiero 1kg a męcze się już 3tydzień to straszne tylko u mnie to problem z wypróżnianiem moge tak 2tygodnie i nic już wszystkie metody wypróbowałam odczasu do czasu ratuje się figurą1
Anka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 12:05   #609
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez Anka11 Pokaż wiadomość
a ja nie mam ciężkich dni a staciłam dopiero 1kg a męcze się już 3tydzień to straszne tylko u mnie to problem z wypróżnianiem moge tak 2tygodnie i nic już wszystkie metody wypróbowałam odczasu do czasu ratuje się figurą1
to bardzo długo, moze za mało błonnika jest w Twojej diecie?
Ja jak mam problemy to jem marchewkę i pietruszkę ugotowaną. Ale ja to czasem dwa dni tylko.
Mogę tez Ci inne ziółka polecić. Ale one są przeczyszczające i radze na noc wypić, lecz nie na wszystkich działają. Mi w cieżkich chwilach pomogły a moja znajoma pije je non stop i jest chuda jak patyk ale ja nie polecam uzalezniania się od tego typu herbatek. I nie pić podczas okresu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg herbatka_laxantia_tea2.jpg (38,0 KB, 12 załadowań)

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg

Edytowane przez angel109238
Czas edycji: 2009-05-28 o 12:10
Stary 2009-05-28, 12:17   #610
bassienkaw
Zakorzenienie

Jabłuszek więcej jeść, siemię lniane pić.... pomaga

A ja startowałam z walką o dobrą wagę wraz z początekim okresu.... a dzisiaj chyba zaszaleje i kupie sobie swoje ukochane lody, albo sprobuje jakis nowych heheh

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 12:48   #611
niezapomniana
Rozeznanie

Dziewczynki za wami nadążyć to dopiero wyczyn
Stary 2009-05-28, 12:55   #612
marthinisa
Rozeznanie

Hej dziewczyny, melduję się w nowym wątku, a pasuję tu jak ulał: przy wzroście 168 ważę 87 kg.

Przytyłam bardzo w ciągu ostatnich 8 lat, powodami były źle dobrane tabletki anty oraz porzucenie ruchu na rzecz obżarstwa.
Przykre najbardziej jest to że wszyscy wokół pamietają jak wyglądałam kiedyś i co jakiś czas zdarzy się ktoś kto nie pomyśli i wykrzyknie: Ależ przytyłaś!!! Na nic tłumaczenie, że wyglądam tak od prawie 6-7 lat. Ostatnio zrobiłam się złośliwa i mówię, że to "dowód na życie w dobrobycie".
Dodam jeszcze, że najgorsze samopoczucie mam w Polsce (od 3 lat mieszkamy na Zielonej Wyspie). W Irlandii nie mam problemu ze kupowaniem ładnych ciuszków a ze swoim rozmiarem 14-16 nie wyrózniam się z tłumu...

Chciałabym schudnać około 10 kg w ciągu 2 miesięcy i to w ramach przygotowań do macierzyństwa. Od dwóch dni maszeruję 40 min. w pobliskim parku, piję herbatkę czerwoną a dziś zaczęłam łykać BIO-CLA z zieloną herbatką, a do tego wszystkiego dieta MŻ.

To mój pierwszy post w ramach "wspólnego odchudzania", do tej prory tylko podglądałam, ale pomyślałam sobie, że jak publicznie przyznam się ze chcę schudnąć i zdeklaruję swój cel to głupio mi będzie się wycofać

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 12:57   #613
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez marthinisa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, melduję się w nowym wątku, a pasuję tu jak ulał: przy wzroście 168 ważę 87 kg.

Przytyłam bardzo w ciągu ostatnich 8 lat, powodami były źle dobrane tabletki anty oraz porzucenie ruchu na rzecz obżarstwa.
Przykre najbardziej jest to że wszyscy wokół pamietają jak wyglądałam kiedyś i co jakiś czas zdarzy się ktoś kto nie pomyśli i wykrzyknie: Ależ przytyłaś!!! Na nic tłumaczenie, że wyglądam tak od prawie 6-7 lat. Ostatnio zrobiłam się złośliwa i mówię, że to "dowód na życie w dobrobycie".
Dodam jeszcze, że najgorsze samopoczucie mam w Polsce (od 3 lat mieszkamy na Zielonej Wyspie). W Irlandii nie mam problemu ze kupowaniem ładnych ciuszków a ze swoim rozmiarem 14-16 nie wyrózniam się z tłumu...

Chciałabym schudnać około 10 kg w ciągu 2 miesięcy i to w ramach przygotowań do macierzyństwa. Od dwóch dni maszeruję 40 min. w pobliskim parku, piję herbatkę czerwoną a dziś zaczęłam łykać BIO-CLA z zieloną herbatką, a do tego wszystkiego dieta MŻ.

To mój pierwszy post w ramach "wspólnego odchudzania", do tej prory tylko podglądałam, ale pomyślałam sobie, że jak publicznie przyznam się ze chcę schudnąć i zdeklaruję swój cel to głupio mi będzie się wycofać
Witamy w naszym gronie !!

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-28, 13:05   #614
niezapomniana
Rozeznanie

Dziewczynki za wami nadążyć to jest nie lada wyczyn
Ja właśnie wróciłam z Wrocławia. Zawiozłam prace mgr i wszystko co potrzeba. Teraz tylko czekać na dzień sądu czyli obronę

karrrmelku gratuluję spadku wagi Chciałam wam powiedzieć, że zważyłam się dziś rano i jest 3 kg mniej

Jeśli chodzi o powody dla których się odchudzam
  1. Chcę być atrakcyjna dla siebie ( wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, ale chce wyglądać kobieco) i chcę czuć się pewnie w każdej sytuacji.
  2. Chcę mieć możliwość kupowania ciuchów, które mi się podobają (choć maniaczką nie jestem) a nie jedynie tych w które się mieszczę, lub nie wyglądam jak słoń.
  3. Chcę cieszyć się zdrowiem i mieć dobrą kondycję.
Jeśli chodzi o serum Eveline to wypróbuje. Myślę, że z celulitem troszkę się rozprawi, ale podobnie jak wy mam problem z rozstępami. Po ciąży miałam na biodrach, po karmieniu zostały mi na piersiach, a teraz pojawiły się nowe czerwone na udach wydaje mi się, że kremy nic na to nie poradzą.

Piękne miałyście figury dziewczyny. Mi się marzy skrycie 60kg taką miałam wagę przed porodem. Ale na razie skupiam się na tym, żeby pojawiłą się 7 z przodu. Na wszystko przyjdzie czas

magdzie daj znać jak po pikniku... ja dziś byłam z kumpelami w bufecie, one zajadały tosty i piły koktajle a ja twardo wyciągnęłam pełnoziarnistą bułeczkę i serek wiejski light i zamówiłam herbatkę zieloną. Ale miały oczy ale nic nie powiedziały tylko tak spoglądały na mnie patyczaki jedne

A hula hopem kręci się prosto! Na początku trzeba złapać rytm, ale dacie rade. Po prostu musicie kręcić kółeczka bioderkami , pupką i brzuszkiem a kółeczko zacznie się kręcić razem z wami na początku zakręcacie rękoma a potem, żeby się nie zatrzymało to tak jak pisałam. Mam nadzieje, że pomogłam

dotaa Witamy serdecznie a powiedz mi na co jest ta woda z cytrynką. Ja czasami taką piję, ale nie wiem dlaczego taką i co ona powoduje?
Stary 2009-05-28, 13:43   #615
paragrapg
Raczkowanie

dziewczyny ratuunku! wyjazd juz jutro a mi na dekolcie wyskoczyły krostki nie macie jakiegos domowego sposobu na szybkie"zwalczenie" ich...jak mam kroczyc po plaży w saint tropez z wysypka..juz i tak bede musiała sie maskować jakims pareo...a w szaliku nie będe chodzic ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 14:13   #616
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paragrapg Pokaż wiadomość
dziewczyny ratuunku! wyjazd juz jutro a mi na dekolcie wyskoczyły krostki nie macie jakiegos domowego sposobu na szybkie"zwalczenie" ich...jak mam kroczyc po plaży w saint tropez z wysypka..juz i tak bede musiała sie maskować jakims pareo...a w szaliku nie będe chodzic ;p
Ojejku ale to zależy od czego ta wysypka. To są potówki czy raczej masz na coś uczulenie?
Stary 2009-05-28, 14:22   #617
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
dziewczyny o któym w serum mówicie?
Bo jeszcze nie próbowałam
Wydaje mi się, że te dwa które pokazałaś to prawie to samo tylko to drugie to jakieś unowocześnione może. Więc to odradzam niby to rozgrzanie powoduje myśli "łał czyli pewnie działa", ale jak dla mnie jest nieprzyjemne. bassienkaw polecała w swoim wątku z tej samej linii tylko takie zielone "SPA" ja zamierzam je wypróbować i na pewno powiem o efektach

Cytat:
Napisane przez dotaa Pokaż wiadomość
Karrmelek mam do Ciebie pytanie. Początki wątku przestudiowałam dokładnie i pisałaś o Russian Twist, czy wykonujesz te ćwiczenia? I czy to trzeba robić z piłką lekarską ?
Witam witam Mam nadzieje, że będzie Ci u nas miło Russian twist polecam jak najbardziej na boczki! Ja robiłam 3 serie aż do padnięcia. Czyli 3 razy tyle ile dasz radę z przerwami 10-20 sek. Jak najbardziej nie musi być to piłka lekarska. Mogą być ciężarki...Ja zaczynałam z butelką wody półtoralitrowej (pełnej oczywiscie ) wraz ze wzrostem możliwości można zmieniać ciężar, ale też radziłabym powoli np. 1,5 L, 2 L, 3L, 5L...

Wszystkie pozostałe dziewczyny również witam i serdecznie zapraszam do wspólnego odchudzania

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-28, 14:36   #618
paragrapg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezapomniana Pokaż wiadomość
Ojejku ale to zależy od czego ta wysypka. To są potówki czy raczej masz na coś uczulenie?
pewnie potowka,bo uczulenie odpada...kurcze no...lipaaa
Stary 2009-05-28, 16:06   #619
ines85
Zadomowienie

Cytat:
A może dostałas taka wysypke od słonca?
moja siostra właśnie miala kiedys takie uczulenie od słonca i piła wapno (takie musujące w tabletkach do kupienia w aptece) rozpuszczone w wodzie .... i pomagało więc może warto wypróbowac???
Stary 2009-05-28, 16:41   #620
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
pewnie potowka,bo uczulenie odpada...kurcze no...lipaaa
Jeśli to potówka to hmmm ciężko powiedzieć. Możesz spróbować tonikiem. Albo kupić taki żel punktowy sos na pryszcze on szybko wysusza krostki. Ja stosuję żel do mycia dekoltu przy okazji kompieli i on powoduje, że nowe nie powstają, a te obecne się wysuszają. Ale to tak w dłuższym terminie niż po jednym razie. Nie wiem co może jeszcze szybko pomóc i czy masz możliwość jeszcze gdzieś coś kupić. Może podejdź do apteki dadzą ci jakąś maść z cynkiem np lub inną.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Dziewczyny! Coś ostato nie piszecie prawie nic o ćwiczeniach poza guantanamerą. Ja uporałam się z regularnym jedzeniem i chciałam coś poćwiczyć więcej. U mnie jest to różnie. Czasami spacer, czasami rower, czasami nordic, taniec przy muzyce, abs i inne ćwiczenia na nóżki i pupkę... raczej więcej jak godz dziennie to mi się nie udaje. raczej jest to ok 30min ale chciałabym bardziej się na tym skupić..
A jak jest u was?? piszcie co robicie i z jakimi efektami
Stary 2009-05-28, 17:08   #621
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

dziewczyny kupiłam sok pomidorowy tymbark jakież to ohydne fakt ma tylko 32 kcal w 250ml ale ja podziękuję. eh..

nie bardzo miałam ochotę na robienie obiadku i wrzuciłam rybkę na patalnie, marchewkę pokroiłam w takie chipsy cieniutkie i dorzuciłam do rybki potem przypomniałam sobie o tym że mam trochę ryżu brązowego w lodówce i to też wrzuciłam trochę ziółek pyyyyyyychotka

dziś się trochę przejaśniło wiec pojeździłam rowerkiem.

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-28, 17:15   #622
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezapomniana Pokaż wiadomość
dotaa Witamy serdecznie a powiedz mi na co jest ta woda z cytrynką. Ja czasami taką piję, ale nie wiem dlaczego taką i co ona powoduje?
Niezapomniana woda z cytrynka jest na lepsze wypróżnianie, że tak powiem Nigdy nie miałam specjalnych problemów z wypróżnianiem, ale to całkowicie wyregulowało moje wizyty w toalecie. Gdzieś na wizażu o tym watek też znalazłam kiedyś i pisało że wspomaga odchudzanie, więc spróbowałam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...woda+cytryn%B1 dokładnie tu czytałam na co działa i po co
Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość
Russian twist polecam jak najbardziej na boczki! Ja robiłam 3 serie aż do padnięcia. Czyli 3 razy tyle ile dasz radę z przerwami 10-20 sek. Jak najbardziej nie musi być to piłka lekarska. Mogą być ciężarki...Ja zaczynałam z butelką wody półtoralitrowej (pełnej oczywiscie) wraz ze wzrostem możliwości można zmieniać ciężar, ale też radziłabym powoli np. 1,5 L, 2 L, 3L, 5L...
Właśnie też myślałam o wodzie w butelce ale zastanawiałam się czy to aby nie większy ciężar. Spróbowałam to zrobić tak "na sucho" i spodobało mi się to ćwiczenie, a ćwiczysz codziennie ?

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

Edytowane przez dotaa
Czas edycji: 2009-05-28 o 17:25
Stary 2009-05-28, 17:18   #623
magdzie
Rozeznanie

magdzie daj znać jak po pikniku... ja dziś byłam z kumpelami w bufecie, one zajadały tosty i piły koktajle a ja twardo wyciągnęłam pełnoziarnistą bułeczkę i serek wiejski light i zamówiłam herbatkę zieloną. Ale miały oczy ale nic nie powiedziały tylko tak spoglądały na mnie patyczaki jedne

Wróciłam przeczytałam wszystko co napisałyście więc było tak
obiad-zjadłam pałke kurczaka ,1 ziemniak bez sosu i surówke z kapusty a drugą z rzotkiewki wydaje mi się że nieźle

teraz będzie gorzej

podwieczorek-kawa 1 kaw.jabłecznika i 1 kaw z galaretką
było ciasto z kremami ale od nich trzymałam się zdala

No ale były jeszcze konkurencje sportowe i brałam udział mam 4 dyplomy 2 dyplomy z 1 miejscem
1dyplom z 2 miejscem
1 z 3 miejscem
To były strasznie dziecinne konkurencje ale było śmiesznie i zabawnie.
Dodam że ja byłam tam najmłodsza więc to stąd tyle dyplomów moje konkurentki miały od30-50 lat
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 18:25   #624
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdzie Pokaż wiadomość

Wróciłam przeczytałam wszystko co napisałyście więc było tak
obiad-zjadłam pałke kurczaka ,1 ziemniak bez sosu i surówke z kapusty a drugą z rzotkiewki wydaje mi się że nieźle

teraz będzie gorzej

podwieczorek-kawa 1 kaw.jabłecznika i 1 kaw z galaretką
było ciasto z kremami ale od nich trzymałam się zdala

No ale były jeszcze konkurencje sportowe i brałam udział mam 4 dyplomy 2 dyplomy z 1 miejscem
1dyplom z 2 miejscem
1 z 3 miejscem
Dodam że ja byłam tam najmłodsza więc to stąd tyle dyplomów moje konkurentki miały od30-50 lat
ciachem sie nie przejmuj. Nie ma nic bardziej dołującego niż wyrzuty sumienia wow 4 dyplomy, prawdziwa z ciebie sportsmenka jestem z Ciebie dumna

Edytowane przez niezapomniana
Czas edycji: 2009-05-28 o 18:29
niezapomniana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 18:29   #625
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie też myślałam o wodzie w butelce ale zastanawiałam się czy to aby nie większy ciężar. Spróbowałam to zrobić tak "na sucho" i spodobało mi się to ćwiczenie, a ćwiczysz codziennie ?
Ja póki co nie ćwicze, ale niedlugo zaczynam znowu. Polecam codziennie i jednak z butelką bo "na sucho" to tak jakby podnosic cięzarki bez cięzarków...

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-28, 18:53   #626
~~Cinderella~~
Raczkowanie

Cytat:
a moze wlasnie zel punktowy z garniera? (obiecuja, ze niby po 5 godz. sa efekty) jak na mnie dziala, naprawde wysusza krostki ale to dopiero na 2 dzien widac efekt

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam sok pomidorowy tymbark jakież to ohydne fakt ma tylko 32 kcal w 250ml ale ja podziękuję. eh..

nie bardzo miałam ochotę na robienie obiadku i wrzuciłam rybkę na patalnie, marchewkę pokroiłam w takie chipsy cieniutkie i dorzuciłam do rybki potem przypomniałam sobie o tym że mam trochę ryżu brązowego w lodówce i to też wrzuciłam trochę ziółek pyyyyyyychotka

dziś się trochę przejaśniło wiec pojeździłam rowerkiem.
oj wpadlabym chetnie na taki obiadek
zgadzam sie!soki warzywne jak dla mnie to paskudztwo.

Cytat:
Napisane przez magdzie Pokaż wiadomość
1dyplom z 2 miejscem
1 z 3 miejscem
Brawo! to juz dzisiejsza gimnastyke masz z glowy

Cytat:
Ja póki co nie ćwicze, ale niedlugo zaczynam znowu. Polecam codziennie i jednak z butelką bo "na sucho" to tak jakby podnosic cięzarki bez cięzarków...
u mnie tez w rogu pokoju stoja 2 butelki po 1,5 l i czasem sobie cwicze raczki jestem dumna z moich bicepsow
Stary 2009-05-28, 18:53   #627
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Niezapomniana woda z cytrynka jest na lepsze wypróżnianie, że tak powiem Nigdy nie miałam specjalnych problemów z wypróżnianiem, ale to całkowicie wyregulowało moje wizyty w toalecie. Gdzieś na wizażu o tym watek też znalazłam kiedyś i pisało że wspomaga odchudzanie, więc spróbowałam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...woda+cytryn%B1 dokładnie tu czytałam na co działa i po co

Dziękuję za link, troche poczytałam w sumie ja nie mam problemu z wypróżnieniem bo latam ze 2 razy na dzień czasem, a min 1 raz. Co do odpornosci to już szybciej, no i te plamy po pradziku zmniejsza to dopiero dla mnie plus wielki... wypić szklaneczke nie zaszkodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 18:57   #628
~~Cinderella~~
Raczkowanie

-odnosnie temu wyregulowania pracy jelit to polecam otreby np. ze sliwka

-poprawka zaliczona
jutro czeka mnie egazmin

i jeszcze 40 min jazdy rowerkiem

-z eveline mam wlasnie ten 3d spa
Stary 2009-05-28, 19:01   #629
Sailin
Raczkowanie

Właśnie wróciłam z bieganiny po urzędach.Poszłam pieszo ,dla zdrowotności.Oczywiście spędziłam w kolejkach i przy okienkach cały dzień.Padałam z głodu,bo przecież żeby coś załatwić trzeba poświęcić coś innego.No i napytałam sobie biedy.Poszłam na chwilkę do teścia.A on jak zwykle zaproponował jedzonko.Pochłonęłam chyba z pół słoika śledzi.Co prawda w 3 podejściach,ale jednak.Padam z pragnieniaZielona herbatka pomoże.Wczoraj poćwiczyłam na twisterze , ale złapała mnie okropna kolka.Też tak macie?
Stary 2009-05-28, 19:04   #630
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
"Na sucho" to była tylko próba, bo "na oko" to ćwiczenie wydalało mi się banalne Przed chwilą poćwiczyłam sobie chwilę i wcale to nie jest takie łatwe i przyjemne Butelkę z wodą miałam 2l więc z taką ćwiczyłam, może z czasem będzie lżej, idę się jeszcze pokręcić na twisterze.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości