Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 11:05   #4771
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wczoraj wymyślił kolejny grawer: ,,jesteś wszystkim"

juz lepiej

a ja wymyśliłam: data poznania - data ślubu - znak nieskończoności
TŻ na razie zaakceptował i mówi, ze przynajmniej obie daty w jednym miejscu i dodał, że później wygraweruję sobie datę jego śmierci

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:07   #4772
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
I know jak on coś powie to mi kapcie spadają

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:08   #4773
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kasiu moim zdaniem dużo. Możesz sobie kupić kwiaty na giełdzie i sama porobić bukiety, wyjdzie dużo dużo taniej.

Przy okazji ile płacisz za bukiet?
powiem tak, ja nie mam takich umiejętnośći żeby zrobić to sama , druga sprawa że ja poprostu nie będe miała na to czasu , kiedy zrobic i jak zawieźć na sale, bo każdą godzine mam prawie roplanowana

ja za swoja wiązankę płace 170 zł a starszej 90 zł
do tego gratis butonierki i kwiat we włosy , Mam storczyki i róże
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:08   #4774
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
I know jak on coś powie to mi kapcie spadają
pomysłowy jest przynajmniej

Stary 2009-05-28, 11:11   #4775
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
napisze jeszcze raz - moze mi ktos odpowie :

hej dziewczyny nie było mnie kilka dni takze poodpisuje na posty jak uzupelnie zaleglosci
a tymczasem pisze zrozpaczona ksiądz z mojej parafii w ktorej juz nie mieszkam nie wie ze razem mieszkamy i z roznych powodow wole by nie wiedzial... dlatego mam 2 spowiedzi.
Do slubu zostalo 2 miesiace i w zasadzie juz teraz musimy isc sie wypowiadac po raz pierwszy, czy my w ogole dostaniemy rozgrzeszenie?
chcemy sie "poprawic" spac osobno przez ten czas, ale nie wiem czy to ksiedzu wystrczy, bo nadal bedziemy ze soba mieszkac.
Witam,my mieszkamy razem ksiedzu powiedzielismy o tym odrazu dal nam jedna wspolna spowiedz i to przed slubem

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:13   #4776
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
powiem tak, ja nie mam takich umiejętnośći żeby zrobić to sama , druga sprawa że ja poprostu nie będe miała na to czasu , kiedy zrobic i jak zawieźć na sale, bo każdą godzine mam prawie roplanowana

ja za swoja wiązankę płace 170 zł a starszej 90 zł
do tego gratis butonierki i kwiat we włosy , Mam storczyki i róże
To może śwadkowa, albo jakaś koleżanka. Moim zdaniem 50 zł za bukiet to bardzo dużo. Razy 10 to daje 500 zł. Ja bym kupiła kwiaty, przewiązała jakąś ładną taśmą i takie proste bukiety powkładała do wazonów. Ale doskonale rozumiem Twój brak czasu. Też czasem się zastanawiam, czy się wyrobię

Dzieki za te ceny. Ja wczoraj się zapisałam, przesłałam gościowi zdjęcie mejlem, ale jeszcze mi nie odpisał
A propo to nie Ty odbierasz bukiet o 14? Bo powiedział, zebym sobie 6 przyszła obejrzeć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:39   #4777
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

udało nam sie załatwic wedzone węgorze i łososie na wesele moja ciocia nam załatwiła. mają nam policzyc po atrakcyjnej cenie jak "rodzinie" no i bede napewno bardzo swiezutkie

a winko zamówimy w poniedziałek, bo ma byc na nie promocja i ma byc tansze o 4zł niz teraz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 11:41   #4778
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
To może śwadkowa, albo jakaś koleżanka. Moim zdaniem 50 zł za bukiet to bardzo dużo. Razy 10 to daje 500 zł. Ja bym kupiła kwiaty, przewiązała jakąś ładną taśmą i takie proste bukiety powkładała do wazonów. Ale doskonale rozumiem Twój brak czasu. Też czasem się zastanawiam, czy się wyrobię

Dzieki za te ceny. Ja wczoraj się zapisałam, przesłałam gościowi zdjęcie mejlem, ale jeszcze mi nie odpisał
A propo to nie Ty odbierasz bukiet o 14? Bo powiedział, zebym sobie 6 przyszła obejrzeć
nie chcę truć głowy swiadkowej , raczej je zamówię.
wiesz co ja mam odebrac bukiety przed 13 czyli tak gdzieś koło 12:50 będe w kwiaciarni moze wczesniej. Mam sesję w parku i na ogrodach, zapraszam może mnie zobaczysz
Stary 2009-05-28, 11:46   #4779
Jini
Przyczajenie

Cytat:
ja na to
PRZYGOTOWANIA W TOKU - BO ŚLUB JUŻ W TYM ROKU !!! PM 2009
ja tez na to!!

Cytat:
Dziewczyny z 5.09 dziś nasza studniówka
wow! ale ten czas leci!!

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
dziewczyny chcę mieć kwiat we włosach, macie jakieś linki do zdjęć lb rozmów na ten temat?
dekoderko - we wloskach powinnas miec taki kwiat z jakich bedziesz miala bukiet

Cytat:
dziewczyny czy 50 zł za bukiet na stoły do restauracji to dużo? tzn jedna bukiet tyle kosztuje a musze ich miec conamniej 10
zalezy jak duze te bukiety i z jakich kwiatow? jesli malutkie to zdecydowanie za duzo...
pomysl tez czy 10 to nie bedzie za duzo? nam dekoratorka powiedziala ze powinno sie liczyc jeden duzy bukiet na okolo 40 osob

dziewczyny ile placicie za tort? taki 5-cio piętrowy?
lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie

Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <-
Jini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 11:50   #4780
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa

dziewczyny przypomniało mi sie, ze miałam zadzwonic do tej polecanej wizazystki co miała miejsce na 15 i wiecie?? dzwonie, a ta, ze ma dla mnie dobra wiadomosc. bo zwolniło sie miejsce na 12.00

i trzymała je dla mnie (mam fryzjera na 9.30 ) a makijazystak przyjedzie do mnie do domku. co wiecej umówiłam sie z nią na plener i co sie okazało, ze współpracuje z moim fotografem wiec rewelacja.

a na próbny umówie sie w lipcu z nią powiedziałą abym wiedziała jzu jaki garniutur bedzie miał TZ, jakie ja bede miała dodatki, suknie, i bukiet aby to wsyztsko grało ze sobą.

hm... zapomniałam zapytac sie o cene

ale ejstem pzreszczęsliwa

Stary 2009-05-28, 11:54   #4781
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ja, choc dzis jeden z nielicznych dni wolnych, wstałam o 6.00. Pojechaliśmy z TŻem na uczelnię, bo on chciał rozmawiać ze swoim opiekunem pracy doktorskiej, a potem prosto do USC. Załatwiliśmy tam wszystko w 40 minut i juz teraz możemy iść do księdza. W ogóle kobietki w USC sympatyczne, że szok Nawet nam pani powiedziała patrząc na nas, że miło patrzeć na tak zakochanych ludzi jak my Stwierdziła, że w dzisiejszych czasach dużo par przychodzi razem, ale jakby osobno.

Dziewczyny, zmieniły sie przepisy i musimy wystapić o nowy dowód do 14 dni od zawarcia slubu!

Ja juz dziś zrobiłam sobie zdjęcia dyplomowe i od razu do nowego dowodu

Cytat:
Kupiłam sukienkę
Gratuluję Masz przymiarkę dzień przed moim ślubem

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc
Dawno mnie tu nie bylo... nie mam czasu na nic Jutro mamy zebranie w pracy... 2 osoby chca przeniesc na pol etatu ;/ bo podobno jest nas za duzo i w ogole... jakos tego nie zauwazylam zeby nas bylo za duzo, bo ciagle rak do pracy brakuje no ale luz... Mam nadzieje ze na mnie to pol etatu nie trafi bo przynajmniej do wrzesnia chcialabym jeszcze normalnie porobic, bo kurde kasa na wesele jest nam potrzebna, a nowej pracy nie moge szukac bo marze o podrozy poslubnej a w nowej pracy urlopu od razu nie dostane Ale w ogole masakra bo szef juz z kazdym z osobna gadal czy nie chce przejsc na pol etatu i wszystkie zgodnie powiedzialysmy ze nie chcemy, no ale ze on musi 2 osoby dac na pol etatu lub 1 zwolnic to robi zebranie... no i nie wiem co on sobie wyobraza ze ktos mu sie zglosi na ochotnika na tym zebraniu czy jak?? moglby kogos zawolac do siebie i powiedziec ze proponuje mu pol etatu a jak nie to niech spada... a nie organizowac zebranie i tak przy wszystkich gadac ze ty i ty na pol etatu... kurde a jest nas tylko 5, wiec szansa jest duza ze trafi na mnie trzymajcie kciuki jutro o 14 prosze....
(...)
Sambus, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)Rybulko tak przytylam 4 kg ale niechce wiecej bo sie w sukienke nie zmieszcze hahaha ale po slubie chce jeszcze ze 3 zeby dobic do 60kg i moj tz tez powiedzial ze jak bede w ciazy to bede miala lezec i odpoczywac
(...)
Bo ja zerkłam na wagę- 47 kg przy 168 cm wzrostu... Należałoby przytyc chyba...

Cytat:
(...)Rybulko i jak opowiadania? Ja do wtorku mam napisać fragment mojej pracy mgr. Miło mi, ze o mnie pamiętasz
Nie miałam czasu zerknąć do nich, ale jak cos przeczytam, przekaże Ci od razu A jak tam idzie ten fragment pracy?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
(...)Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
Ja idę 8 czerwca na zabieg . Także doskonale wiem co czujesz

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
witam wszystkie wiżażanki - PM 2009 Dołączam się do was i przyznaję szczerze, że mimo szczerych chęci nie dałam rady przebrnąć przez wszystkie strony tego wątku więc jestem tylko pośrednio zorientowana. Zauwazyłam, że nioektóre PM mają już wszystko i ich TŻ ubrani a u nas jeszcze w lesie...a ślub za 4 miesiące, troszkę chyba panikuję już.
Pozdrawiam
Witaj
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 11:56   #4782
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa

dziewczyny przypomniało mi sie, ze miałam zadzwonic do tej polecanej wizazystki co miała miejsce na 15 i wiecie?? dzwonie, a ta, ze ma dla mnie dobra wiadomosc. bo zwolniło sie miejsce na 12.00

i trzymała je dla mnie (mam fryzjera na 9.30 ) a makijazystak przyjedzie do mnie do domku. co wiecej umówiłam sie z nią na plener i co sie okazało, ze współpracuje z moim fotografem wiec rewelacja.

a na próbny umówie sie w lipcu z nią powiedziałą abym wiedziała jzu jaki garniutur bedzie miał TZ, jakie ja bede miała dodatki, suknie, i bukiet aby to wsyztsko grało ze sobą.

hm... zapomniałam zapytac sie o cene

ale ejstem pzreszczęsliwa
no to spuer
ja miała tez taką sytuacje że mi sie nagle zwolniła godzina, najpierw miałam miec na 7 rano i nie mogłam sie zdecydowac ale jak zadzwoniłam i poiwedziałam że może byc na 7 to babka mi powiedziała że bede na 9 rano bo ktoś zrezygnował tylko u mnie chodziło o fryzjera. Ciesze sie razem z toba. A ja własnie zaraz wychodze z pracy i jade do kwiaciarni zapytac o te bukiety a potem pojade do fryzjera obgadac ta próbna fryzurke a potem jade do restauracji wybrać te dekoracje i umówiłam sie z orkiestra zeby omówic wszystko.

Panieński jest o 21 mam nadzieje że będzie fajnie
Stary 2009-05-28, 11:56   #4783
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
nie chcę truć głowy swiadkowej , raczej je zamówię.
wiesz co ja mam odebrac bukiety przed 13 czyli tak gdzieś koło 12:50 będe w kwiaciarni moze wczesniej. Mam sesję w parku i na ogrodach, zapraszam może mnie zobaczysz
mówił właśnie, żebym przyszła koło 12 Może Cię zobaczę

Cytat:
Napisane przez Jini Pokaż wiadomość
ja tez na to!!

wow! ale ten czas leci!!

dekoderko - we wloskach powinnas miec taki kwiat z jakich bedziesz miala bukiet

zalezy jak duze te bukiety i z jakich kwiatow? jesli malutkie to zdecydowanie za duzo...
pomysl tez czy 10 to nie bedzie za duzo? nam dekoratorka powiedziala ze powinno sie liczyc jeden duzy bukiet na okolo 40 osob

dziewczyny ile placicie za tort? taki 5-cio piętrowy?
Strasznie, dzisiaj też u nas miesięcznica zaręczyn dziś mija 27 miesiąc w ogole liczby 5 i 28 często przwijają się przez nasz związek

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-28, 11:58   #4784
kasiaher
Wtajemniczenie

zapraszam my będziemy przed 13 napewno
Stary 2009-05-28, 12:02   #4785
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zmieniły sie przepisy i musimy wystapić o nowy dowód do 14 dni od zawarcia slubu!
no co ty??
a jak wysptepie o nowy to jak?? zabiora mi stary?? poza tym jak bede miała nowy dowód to automatycznie paszport bedzie nie wazny a ja jade w podróz poslubna 2 wrzesia czyli miesiąc po slubie, wiec juz nowego nie zdaze wyrobic. i co z tym zrobic??

Cytat:
no to spuer
ja miała tez taką sytuacje że mi sie nagle zwolniła godzina, najpierw miałam miec na 7 rano i nie mogłam sie zdecydowac ale jak zadzwoniłam i poiwedziałam że może byc na 7 to babka mi powiedziała że bede na 9 rano bo ktoś zrezygnował tylko u mnie chodziło o fryzjera. Ciesze sie razem z toba. A ja własnie zaraz wychodze z pracy i jade do kwiaciarni zapytac o te bukiety a potem pojade do fryzjera obgadac ta próbna fryzurke a potem jade do restauracji wybrać te dekoracje i umówiłam sie z orkiestra zeby omówic wszystko.

Panieński jest o 21 mam nadzieje że będzie fajnie
trzymam kciuki abys wszytsko pozałatwiała

Stary 2009-05-28, 12:03   #4786
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Rybulko, co do pracy na razie mam luźne notatki. zabiorę się na weekendzie.

No i gratuluje załatwienia spaw tak szybciutko. Mam nadzieje, ze u mnie tez pojdzie tak gładko.

Kurcze ale mam dziś dziwny nastrój, chodzę jakaś podekscytowana, a właściwie nie mam czym?

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-28, 12:13   #4787
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny jak bede sobie robiła makijaz probny to chyba najepiej tego samego dnia zrobic sobie tez fryzure próbną co??

Stary 2009-05-28, 12:27   #4788
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

A może dziewczyny razem (3 os.), a szefostwo oddzielnie?
ja bym wybrała tę opcję na Twoim miejscu I tak jak pisałam wcześniej do kościoła może przyjść każdy (by z tego co pamiętam chodzi tylko o zaproszenie na ślub?) więc chyba nie ma potrzeby wpisywania osoby towarzyszącej chyba, że koleżanki są mężatkami.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Cytat:

TŻ na razie zaakceptował i mówi, ze przynajmniej obie daty w jednym miejscu i dodał, że później wygraweruję sobie datę jego śmierci
niezły ten Twój TŻ

Cytat:
a co jak się wystąpi później? Jakieś konsekwencje są za to?

aaaaaaa Scio nie poznałam Cię z tym avatarkiem

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-05-28 o 12:28
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 12:39   #4789
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Martwię się tą kulką na nodze o której Wam mówiłam. Dziś mam iść do chirurga ale nie wiadomo czy mnie przyjmie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 12:40   #4790
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczyny nie wiem czy jechac do lekarza czy nie
boli mnie brzuch cały czas a do tego wczorj i dzisiaj leciała mi krew z nosa nie wiem czy mam sie martwic czy nie
Stary 2009-05-28, 12:41   #4791
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Martwię się tą kulką na nodze o której Wam mówiłam. Dziś mam iść do chirurga ale nie wiadomo czy mnie przyjmie.
trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze :kcuki:

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy jechac do lekarza czy nie
boli mnie brzuch cały czas a do tego wczorj i dzisiaj leciała mi krew z nosa nie wiem czy mam sie martwic czy nie
to wszystk napewno przez te nerwy

a zmienilas w koncu tego lekarza czy nie??

Stary 2009-05-28, 12:47   #4792
kasiaher
Wtajemniczenie

no własnie nie zmieniłam bo co dzwonie do tych co bym chciała chodzic to maja wolne i nie są w stanie mnie przyjąc w tym tygodniu a ni w przyszłym
Stary 2009-05-28, 12:48   #4793
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie nie zmieniłam bo co dzwonie do tych co bym chciała chodzic to maja wolne i nie są w stanie mnie przyjąc w tym tygodniu a ni w przyszłym
szkoda. czy to znaczy, ze zostajesz u niego, czy potem bedziesz zmieniała??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 12:49   #4794
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
zmierz sobie ciśnienie moze masz za wysokie dlatego ta krew z nosa
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 12:54   #4795
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

motley w końcu przyszedl czas na zmiany

Kasiu, ból brzucha ponoć jest normalny, ale najlepiej zajrzyj na forum mama z klasą i zapytaj dziewczyn, one w kwestiach ciąży są bardziej poinformowane niż my

Agatka jest już z nami
Stary 2009-05-28, 12:58   #4796
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A ja zdjęcia popscene widziałam ale nie wiem czemu nie zdała nam wszytskim relacji, niedobra
Pogoń ją jak masz z nią kontakt czemu się nie pojawia

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
I brwi i rzęsy, bardzo fajny efekt, jestem blondynka, wiec mam brwi troche ciemne-teraz mam wyrownane i porzadnie zrobione, natomiast rzęsu daja efekt, ze nie musze ich malowac na codzien, ale przy makijazu slubnym i tak mi makijazystka bedzie malowac.
No ja na henne rzęs ide w środe przed weselem, ale brwi to sobie chyba odpuszcze, jakoś boje się, że będą zbyt ciemne.. no tak mnie przy ślubnym makijażu też i tak pomaluje rzęsy

Cytat:
jak to .. kurde troche mi to komplikuje życie bo chciałam poczekać miesiąc, bo będe się musiała przemeldować na nasze mieszkanko i przecież nie wyrobie 2 razy nowego dowodu, miesiąc po miesiącu
Stary 2009-05-28, 12:59   #4797
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
napisze jeszcze raz - moze mi ktos odpowie :

hej dziewczyny nie było mnie kilka dni takze poodpisuje na posty jak uzupelnie zaleglosci
a tymczasem pisze zrozpaczona ksiądz z mojej parafii w ktorej juz nie mieszkam nie wie ze razem mieszkamy i z roznych powodow wole by nie wiedzial... dlatego mam 2 spowiedzi.
Do slubu zostalo 2 miesiace i w zasadzie juz teraz musimy isc sie wypowiadac po raz pierwszy, czy my w ogole dostaniemy rozgrzeszenie?
chcemy sie "poprawic" spac osobno przez ten czas, ale nie wiem czy to ksiedzu wystrczy, bo nadal bedziemy ze soba mieszkac.
Hmm powiem szczerze, ze nie spotkał#am sie jeszcze z przypadkiem, by ksiadz nie dal rozgrzeszenia. No sorry, ale kim on w koncu jest, zeby o tym decydowac?? Moim zdaniem takie prawo ma tylko Bog
Cytat:
Wczoraj wymyślił kolejny grawer: ,,jesteś wszystkim"

juz lepiej

Ale sie usmialam, ten Twoj Tż-et to prawdziwy agent jest..Ale dobrze, ze podchodzi do tego z humorem a nie z nerwami.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 12:59   #4798
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A nie wiecie co z Katunią? W ogóle jej nie widziałam ostatnio...
Stary 2009-05-28, 13:00   #4799
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny czy z tym dowodem to prawda??

Stary 2009-05-28, 13:07   #4800
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Z dowodem to prawda. To samo mi w moim USC powiedzieli.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości