|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorrące Maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów
Sydunia - Kochałam więc odeszłam. Kochałam bardziej niż on. Myślałam ba! Czułam że kochałam za nas oboje. Dlatego postanowiłam jak to ujęłas poświęcić siebie i odejść.
To było wg mnie jedyne słuszne wyjście. Chciałam dać mu szczęście... A okazało się że nigdy przedtem go tak nie zraniłam. On po prostu oszalał po tym rozstaniu. Wariował i to dosłowanie i fizycznie i psychicznie ale ja byłam nieugięta 'bo ja wiedzialam lepiej co go uszczęśliwi' W efekcie końcowym prawie doprowadziłam do obłędu jego i siebie. Nigdy mi tego nie wybaczył. I już nigdy nie potrafił zaufać ciągle miał w głowie 'A co jak znowu stwierdzisz że wiesz lepiej czego ja chce' Zniszczyłam wszystko chcąc dobrze. Teraz wiem że nie można uszczęśliwiać na siłę. Lepiej zapytać w prost i porozmawiać. Ehh to była najgłupsza rzecz jaką zrobiłam. I chociaż minęły 2 lata ciągle coś do niego czuję.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4232 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gorrące Maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów
Cytat:
a tak w ogole to na staz moze isc każdy ? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- a mi sie śniło że skakałam po dachach ( dmuchanych haha ), że mój facet dostał 1000 zł mandatu od kanara, że kupiłam clipy i ześlizgiwały mi sie z włosow, mało tego miały 2 cm haha |
|
|
|
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
a mi sie jedzenie sm
nilo cala noc bo na zawodowy egz sie uczylam przed snem |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się znalazłam w ciężkiej sytuacji i mam pełną świadomość, że cokolwiek nie zrobię, nie będzie dobrze. Od pewnego czasu jest gorzej między nami. Ale nie na tyle gorzej, żeby można było powiedzieć: "Okej, wypaliło się, rozstańmy się". Nie, na pewno nie. Ja go kocham i wiem, że on kocha mnie. Jego jakieś dziwne zachowania czasami rozumiem, a przynajmniej staram się zrozumieć, bo mam świadomość skąd one się biorą. Nie uważam, że będzie mu lepiej jak odejdę, bo jego znajomym nie odpowiadam. Ja wiem, co jemu przeszkadza we mnie. Tylko że ja tego nie zmienię. Nie umiem. I owszem, mogłabym się starać to zmienić i pewnie po jakimś czasie byłyby jakieś efekty. Ale... ale przez to, że cała masa ludzi z jego otoczenia skreśliła mnie na wstępie, ja już nawet nie chcę
|
|
|
|
#4235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ilona i widzisz! Wszystko idzie w dobrym kierunku.
Cytat:
![]() Mi się jakoś dziś śniło, że śnię. Taki sen w śnie. Że jakoś wiedziałam, że to jest tylko sen i strasznie się w nim męczyłam i wiedziałam, że jedyne co mnie może z tego uwolnić, to to, że krzyknę imię kolegi. Chyba wzięło się to z tego, że wczoraj rozmawiałam o jego fryzurze z koleżanką. Miał długie, kręcone włosy, a ściął się na krótko i na biwaku stał 15 min przed lustrem z żelem i grzebieniem. No i jak chciałam się obudzić z tego snu w śnie, to krzyknęłam jego imię i Mamcia mnie przykryła kołdrą. I teraz nie wiem czy to w tym śnie mnie przykrywała czy może naprawdę też krzyknęłam Zapytam się Jej jak wróci.
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie pamiętam co mi sie sniło ..
Ilona no to fajnie Sydunia każdy człowiek ma wady. nie ma ideałów. Skoro go kochasz on Ciebie to warto tak wszystko przekreślać.. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-05-28 o 12:47 |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
na staż może iść każdy wystarczy się zarejestrować w urzędzie pracy ;]
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia gdyby każda para się rozstawała bo jednej osobie coś w drugiej przeszkadza to mielibyśmy cały świat w singlach. Nie ma ideałów.
Ludzie są ze sobą akceptując te wady. Wiesz, jak mnie mój TŻ wkurza? Ile rzeczy mi w nim przeszkadza? A ile jemu we mnie? Nie zliczysz, ale kochamy się i chcemy być ze sobą. Gdyby twojemu TŻ aż tak bardzo przeszkadzały twoje wady że nie mógłby wytrzymać, uwierz mi dałby ci wyraźnie do zrozumienia że nie chce z taką tobą być
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Moje Najlepsze Dziołchy na Świecie!!
ZDAŁAM!!! 18pkt ![]() ![]() cieszę się strasznie ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz postaram się Was nadrobić. aAa i nie dostałam pracy w tej Duce, no trudno. szukam dalej ![]() z tego wszystkiego to zapomniałam podziękować za trzymanie kciuków xD DZIEKUJE DZIEWUSZKI ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-05-28 o 13:20 |
|
|
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla fanek piłki nożnej
http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...iver_Kahn.html
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest tak samo, milion rzeczy nam nie odpowiada w drugiej osobie, ale jest tez tych kilka, bez ktorych nie mozemy zyc. Nie slyszalam, zeby jakas osoba odpowiadala drugiej w 100% ;] Cytat:
|
|||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka gratuluję
Paula http://www.cinemagic.pl/ Zobaczyłam dzisiaj plakat w autobusie i o Tobie pomyślałam Może na coś się przyda
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie strasznie leje od samego rana. Nie ma to jak w trakcie tak pieknej pogody roznosic CV w mojej dziurze ^^. pewnie i tak nie oddzwonia, ale coz... spróbować zawsze można
.ilona, malwinka gratki |
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twojego pytania to nie mam pojęcia... Ja dopiero zaczęłam interesować się studiami ![]() Przy wypisywaniu deklaracji na 80% myślałam, że pójdę na turystykę. No, ale teraz trochę mi się zmieniło i skłaniam się jednak ku dietetyce.. No, ale pisałam podstawową biologię, więc raczej nie dostanę się na dzienne na UP w Poznaniu... A jeśli ta turystyka to raczej prywatnie... Nie chce iść na AWF, a na UAM ten kierunek podobno nie jest za ciekawy... Kurde, jestem w kropce ![]() A na zaoczne liczy się przeważnie kolejność zgłoszeń?
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Nie interesowałam się nigdy zaocznymi, ale z tego co wiem, to jest normalna rekrutacja na nie, tylko w innych terminach niż na dzienne. A to czy można się na dzienne potem przenieść, to zależy od uczelni. Na wizażu ostatnio czytałam, że gdzieś np można, ale trzeba złożyć papiery do rekrutacji na studia dzienne i się dostać. Wtedy wystarczy odpowiednie podanie i można studiować dziennie 2 rok.
|
|
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy nie dostanę żadnej pracy jak tak dalej będzie... no ale jutro już mam nadzieję się załatwi...trzeba mieć nadzieję
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny musze Wam sie wyzalic :/ od kilku lat mam uczulenie na WODE :/ kazda kąpiel konczy sie wielka wysypka na plecach i klatce :/ wsciec sie mozna ;/ wrr
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
po prostu na skladniki w wodzie, nawet po saunie mam taka wysypke ze szok ;/ no ale trudne musze zyc z tym
![]() nikki ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję Wam ![]() Kurde nie mam czasu na wizaż wczoraj tż, teraz musiałam się wykazać i posprzątać dom, wyprałam wszytsko co było w domu do wyprania, suszy się na zewnątrz a tu na burzę się zbiera super.Wieczorem mamy pożegnalna imprezę z klasą.... Wynajęte domki, ognicho bedzie, tata mi juz kupił (!) piwka ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- acha Ilonka widzisz, gratuluję
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz! super, gratuluję zdolna dziewczyna Cytat:
![]() byłam z mamą na zakupach, złożyć CV do tego solarium, zabrać wniosek na NIP-babka się mnie pyta: a Pani pracuje? a ja: nie, ale będę haha spytała jeszcze czy pełnoletnia jestem(ach ten mój młodziutki wygląd ) w końcu mi dała ![]() kupiłam sobie jakieś coś ujędrniające z ziaji i majteczki czarne koronkowe na więcej kasy dziś nie miałam.. widziałam fajne klapki, czarne, takie na małej koturnie/obcasku drewniaki takie za 70zł jak zarobię to sobie kupię.. taa ![]() idę poczytać
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie stwierdzam, że mój chomik, który miał zostać aktorem jest głupi, o.
I nie mam obiadu dziś, bo nie wiem co chcę zjeść xD |
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka, gratuluję!
![]() Ilona, Tobie również! A na ile ten staż?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Zapytam się Jej jak wróci.