Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 15:02   #841
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

http://www.youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg dobre
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:03   #842
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ale tak naprawdę to ja nie myślałam,że znajdę faceta na całe życie taks szybko

Samoa Ty to jesteś prawdziwy odkurzacz wiedzy
a tak serio to ja Ciebie podziwiam bo gdy czasem mi tak wypadnie ,że uczę się dzień przed egzaminem to normalnie takiego stracha mam,że nie umiem się uczyć bo mi się wydaje,że nie zdążę ja muszę sobie kilka razy poczytać coś,też nie lubię na pamięć,wolę zrozumieć co się uczę ale niektóre rzeczy co czasem na pamięć jednak wkuwam bo inaczej by się nie dało.Tez w sumie dzisiaj musiała bym się pouczyć ale tak jakoś mi się nie chce,nie wiem czy to ta pogoda czy co ale nie mam ochoty otwierać tych gór notatek
ja też nie sądziłam nigdy że tak szybko wyjdę za mąż ale na co tu czekać już nie wytrzymam ani dnia dłużej jak nie wyjdę za mąż 21 sierpnia

mi też dzisiaj jakoś nie idzie nauka.. 3 strony z zeszytu przeczytałam i książkę dokonczyłam z kursu czytac i dalej nie idzie jakos..
zaraz jadę na uczelnię po wpis wiec żegnam sięna troszkę, a mam nadzieję że jak wrócę to Kaśka już będzie i napisze relację bo nie mogę się już doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:04   #843
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
ja nie moge
Stary 2009-05-28, 15:04   #844
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc

ale mi dziwnie prawie juz czerwiec a ja nie mam co się uczyc

normalnie prawie sie nudzę
haha przyszła nas dobić

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no ja te 2 czy 3 dni przed egazminem muszę poświęcić na zgłębienie tematu bo nie we wszystkim na tej ekonomii się orientuję a to szeroka dziedzina wiedzy więc żeby coś zrozumieć muszę sobie całą otoczkę przygotować zeby wiedzieć z czym mam do czynienia i tak z przedmiotów typu rachunkowość itp to sobie raz przeczytam i wszystko czaję ale już znowu z jakiś giełdy czy integracji europejskiej czy coś to nie za bardzo wiem o co tam chodzi.. i też mam całą skalę ocen w indeksie no ale ekonomia to są baardzo rozległe studia i chyba się wszystkich jej dziedzin nie da pojąć- inaczej byłabym już jakimś światowym inwestorem i tylko kasę trzepała jakbym wiedziała jak
mój tżcik skończył ekonomię to wiem, że to są ciężkie studia, zwłaszcza te wszystkie modele i makro to dla mnie kosmos. Ja Cie podziwiam, bo wg mnie trzeba miec łeb, żeby to skończyćJa bym pewnie miała słabe oceny na takiej ekonomii, bo ja liczyc nie umiem
Teraz jak patrzylismy z tż na to jakie przedmioty sa na doktoranckich to masakra, ale chyba je zrobi a jak nie to papiery doradcy inwestsycyjnego albo i to i to. W ogóle w piątek ma jakis egzamin w knf.

A ja zamiast czytac to sobie paznokcie u stópek maluję
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:05   #845
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
haha przyszła nas dobić

mój tżcik skończył ekonomię to wiem, że to są ciężkie studia, zwłaszcza te wszystkie modele i makro to dla mnie kosmos. Ja Cie podziwiam, bo wg mnie trzeba miec łeb, żeby to skończyćJa bym pewnie miała słabe oceny na takiej ekonomii, bo ja liczyc nie umiem
Teraz jak patrzylismy z tż na to jakie przedmioty sa na doktoranckich to masakra, ale chyba je zrobi a jak nie to papiery doradcy inwestsycyjnego albo i to i to. W ogóle w piątek ma jakis egzamin w knf.

nie ma to jak przerywnik między ksiazkami
Stary 2009-05-28, 15:07   #846
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja też nie sądziłam nigdy że tak szybko wyjdę za mąż ale na co tu czekać już nie wytrzymam ani dnia dłużej jak nie wyjdę za mąż 21 sierpnia

mi też dzisiaj jakoś nie idzie nauka.. 3 strony z zeszytu przeczytałam i książkę dokonczyłam z kursu czytac i dalej nie idzie jakos..
zaraz jadę na uczelnię po wpis wiec żegnam sięna troszkę, a mam nadzieję że jak wrócę to Kaśka już będzie i napisze relację bo nie mogę się już doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ja też nie wytrzymam ani dnia dłużej niż 24 lipca

jedź po wpis,przynajmniej się dotlenisz
ja tez chcę Kasię tu i teraz jużja chcę wiedzieć co ona tam teges

Kubusewa dzieci potrafią mieć takie swoje koncepcje,że ja bym nie wpadła nawet na to co oni tam gadają hhhhh
Stary 2009-05-28, 15:08   #847
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mój tżcik skończył ekonomię to wiem, że to są ciężkie studia, zwłaszcza te wszystkie modele i makro to dla mnie kosmos. Ja Cie podziwiam, bo wg mnie trzeba miec łeb, żeby to skończyć

oj tak żeby to skonczyć to trzeba mieć łeb przyznaje i umieć liczyc no i troszkę mieć jakies znajomości miedzy ludźmi rok starszymi które troszkę podpowiedzą na co zwrócic uwagę a co olać itd mam koleżankę która ma chłopaka na 5 roku i nam testy jakies z poprzednich lat podrzuca i jakies wskazówki udziela bo to by szło wykorkowac- masakra!

ty malujesz paznokcie u nóg a ja u rączek machnęłam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 15:08   #848
BlackAngel
Adwokat diabła

Szana, no wiesz co a Nas już nie chcesz

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:09   #849
kubusewa
Zakorzenienie

powiedzialam TZ ze bez wzgledu na jego fochy zrobie sobie w pepku kolczyka a ten do mnie: ale serio
dobre
Stary 2009-05-28, 15:10   #850
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa Ty to jesteś prawdziwy odkurzacz wiedzy
a tak serio to ja Ciebie podziwiam bo gdy czasem mi tak wypadnie ,że uczę się dzień przed egzaminem to normalnie takiego stracha mam,że nie umiem się uczyć bo mi się wydaje,że nie zdążę ja muszę sobie kilka razy poczytać coś,też nie lubię na pamięć,wolę zrozumieć co się uczę ale niektóre rzeczy co czasem na pamięć jednak wkuwam bo inaczej by się nie dało.Tez w sumie dzisiaj musiała bym się pouczyć ale tak jakoś mi się nie chce,nie wiem czy to ta pogoda czy co ale nie mam ochoty otwierać tych gór notatek
mnie tylko strach potrafi zmusić do naukiJak nie mam noża na gardle to nie ma bata, żebym cos tknęła
Własnie dlatego teraz leżę obok notatek, skserowanych tekstów i dóch podręczników, po które specjalnie pofatygowałam sie na półkę

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tez za cholere tak nie umiem ja to musze czuc adrenalinke zeby sie za cos zabrac
no własnie

Cytat:
hahahaJa cie nigdy nie zapuszcze
Stary 2009-05-28, 15:11   #851
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Szana, no wiesz co a Nas już nie chcesz
niech się zastanowię hmmm... a macie coś ciekawego do powiedzenia?:haha ha:

albo "oni są trochę oczadziali tą miłością" " zrezygnowałem już chcę inną żonę"

a tu coś dla Samci http://www.youtube.com/watch?v=82Fl8...eature=related

ja z nożem na gardle to nie umiem się skupić ;/

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-28 o 15:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 15:12   #852
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak żeby to skonczyć to trzeba mieć łeb przyznaje i umieć liczyc no i troszkę mieć jakies znajomości miedzy ludźmi rok starszymi które troszkę podpowiedzą na co zwrócic uwagę a co olać itd mam koleżankę która ma chłopaka na 5 roku i nam testy jakies z poprzednich lat podrzuca i jakies wskazówki udziela bo to by szło wykorkowac- masakra!

ty malujesz paznokcie u nóg a ja u rączek machnęłam
mój był pierwszym rocznikiem ekonomii na uj i na nich wszystko testowaliAle ja juz mam lepiej, bo u mnie starsze roczniki czesto robiły różne opracowania
Stary 2009-05-28, 15:17   #853
lain
Zakorzenienie

Cytat:
makro jest fajna duzo ciekawsza niz mikro

ja uwazam, ze ekonomia nie jest taka tragiczna jak sie juz umie liczyc to potem wielkiego kosmosu nie ma. trzeba tylko zrozumiec a ja mam do tego fajna specjalizacje - ekonomie menedzerska - i w ogole jest git

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-28 o 15:19
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:23   #854
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

ja uwazam, ze ekonomia nie jest taka tragiczna jak sie juz umie liczyc to potem wielkiego kosmosu nie ma. trzeba tylko zrozumiec a ja mam do tego fajna specjalizacje - ekonomie menedzerska - i w ogole jest git
to ja jednak wole materialoznawstwo i procesy wytwarzania stali
niby mam umysl scisły - czyli powinnam lubićekonomięale nie zdecydowanie to nei jest moje powolanie
wole przedmioty techniczne .. laborki oj ekonomia fuj .. ksiegowosc fuj ....
ucze sie tego tylko z przymusu
a uczylyscie sie programu cdn optima ????

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja jestem na specjalnosci inzyniesko - menadzerskiej
i pwoiem wam cos smiesznego w polowie studiow doszlam do wniosku ze minelam sie z powolaniem ale jak ojcu powiedzialam ze chcialam tak jak on i mama miec skonczone studia mechaniczne popatrzyl na mnie i powiedzial dziecko ty skoncz najpierw te ekonomie (bo on uwaza ze ja mam ekonomiczny keirunek - mimo ze pisze prace mgr z procesu technologicznego spawania kola zebatego i bede miala tytul mgr inz )

jak rany koguta .. chcialam zacytowac lain i znowu sama siebie zacytowalam

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-28 o 15:30
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:30   #855
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
beznadzieja, jak juz na Hawajach to na plaży z półnagimi hawajkami a nie urzędnikiem na trawie. Rozczarowałam się. Moi znajomi brali ślub w Afryce i był za***isty - pełno Murzynków małych, świadkowie, prawdziwa ceremonia a to to ani nie ma klimatu ślubu ani Hawajów.
Ja bym chciała ślub w Grecji ale z rodzina normalnieTam tez jest pięknie

Cytat:

a to, że ciekawsza to tz tez tak mówił, ale na pewno trudniejsza. Mikro to i ja pojmę
Ja własnie nie umiem liczyć. On miał specjalizację ekonomia międzynarodowa i mu sie bardzo podobało

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja jestem na specjalnosci inzyniesko - menadzerskiej
i pwoiem wam cos smiesznego w polowie studiow doszlam do wniosku ze minelam sie z powolaniem ale jak ojcu powiedzialam ze chcialam tak jak on i mama miec skonczone studia mechaniczne popatrzyl na mnie i powiedzial dziecko ty skoncz najpierw te ekonomie (bo on uwaza ze ja mam ekonomiczny keirunek - mimo ze pisze prace mgr z procesu technologicznego spawania kola zebatego )
nie uczyłam sie tego programu, bo mi niepotrzebny
A co będziesz robic po tych studiach?
A ja bym chciała byc inżynierem a mimo, że studiuje na technicznej uczelni to nam nie daja inżynieraJuż bym przebolała jakąś jedna matematykę za to inż przed nazwiskiem
Stary 2009-05-28, 15:33   #856
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to ja jednak wole materialoznawstwo i procesy wytwarzania stali
niby mam umysl scisły - czyli powinnam lubićekonomięale nie zdecydowanie to nei jest moje powolanie
wole przedmioty techniczne .. laborki oj ekonomia fuj .. ksiegowosc fuj ....
ucze sie tego tylko z przymusu

moze sie kiedys poucze jak pojde na magisterke/podyplomowke z rachunkowosci
na razie mialam tylko przyjemnosc zasuwac kalkulatorkiem
ja raczej licze progi rentownosci, optymalizuje zyski, licze czy sie oplaci remont maszyny czy moze lepiej kupic nowa - takie tam

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
A ja bym chciała byc inżynierem a mimo, że studiuje na technicznej uczelni to nam nie daja inżynieraJuż bym przebolała jakąś jedna matematykę za to inż przed nazwiskiem
inzynier socjologii
Stary 2009-05-28, 15:37   #857
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
inzynier socjologii
no co - inżynieria społeczna - zgodnie z zachcianką prekursorów socjologii Za samo agh mogliby dawać, dorzucić jakąs fizykę i majcę i inz gotowyNA zarządzaniu dają inż. W ogóle sie zastanawiam czy nie iśc na zarządzanie od października.
Stary 2009-05-28, 15:41   #858
lain
Zakorzenienie

Cytat:
NA zarządzaniu dają inż. W ogóle sie zastanawiam czy nie iśc na zarządzanie od października.
moj TZ sie wybiera na SUM na zarzadzanie kadrami od pazdziernika juz po pisaniu tego licencjata ma traume to ciekawe jak bedzie magisterke pisal
to mi powinni dac inzyniera ekonomii... no co... byla matematyka
Stary 2009-05-28, 15:45   #859
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
beznadzieja, jak juz na Hawajach to na plaży z półnagimi hawajkami a nie urzędnikiem na trawie. Rozczarowałam się. Moi znajomi brali ślub w Afryce i był za***isty - pełno Murzynków małych, świadkowie, prawdziwa ceremonia a to to ani nie ma klimatu ślubu ani Hawajów.
Ja bym chciała ślub w Grecji ale z rodzina normalnieTam tez jest pięknie

a to, że ciekawsza to tz tez tak mówił, ale na pewno trudniejsza. Mikro to i ja pojmę
Ja własnie nie umiem liczyć. On miał specjalizację ekonomia międzynarodowa i mu sie bardzo podobało

nie uczyłam sie tego programu, bo mi niepotrzebny
A co będziesz robic po tych studiach?
matematyka wcale nie jest inna wiesz.. w toku studiow mialam: algebre liniowa analize mateamtyczna i matematyke dyskretna.. rownania rozniczkowe, makro i mikro, rachunkowsc, rachunkowsc komputerowa, statystyke, marketing, finanse matematyke finasowa, podst. prawa. prawo unii europejskiej prawo wlasnosci intelektual. negocjacje, zarzadzanie zas. ludz. zarz. produkcja i teraz: inzynieria mateiralowa,inzynieria zarzadzania, inzynieria jakosci, materialoznawstwo, wytrzymalosc materialow, tworzywa sztuczne, procesy i techniki produkcyjne, techniki wytwarzania,podstawy konstrukcji maszyn (czyli autocad),
ekonomia to same widzicie ze jest jak na normalnych studiach do tego mamy te techniczne przedmioty
i np robimy projekt wytwarzania walka (takiego jak w samochodzie np przy łożyskach - jak ktoras zagladala :P) albo np matko co to ja robilam na studiach aa jeszcze zacnie piźnieta optymalizacja.. moja zmora... takie przedmiot na poly mechaniczny i na poly ekonomiczny z wykoryzstaniem programu mathlab..
ale i tak to bardziej lubie niz rzeczona wczesniej optime czy cos .. np mlodsze roczniki maja w toku studiow nauke programu platnik do zus.. jak zaczelam pracowac u ojca w firmie to sama musialma sie tego gówna uczyć
a oni to na studiach maja.. i to kurna caly jeden semstr.. śmeiszne po rostu kurna śmieszne .. chyba mieli tego 2 - 3 zajecia bo wiecej na prawde nie trzeba.. program jest szalenei do dooopy
teraz jest ta optima cdn.. no to juz jest madrzejsze... ale mnie i tak nie specjalnie sie przyda.. ale ok inzynieria produkcji zobowiazuje

aaa no i zapomniaalbym... mamy tez w toku studiow fizyke falowa wspolczesna.. elektortechnike automatyzacje.. robotyke to ostatnie fajne
uczymy sie programowac obrabiarki cnc..
wiem ze dla was to kompletna czarna magia i przedmiotuy kompeltnie bez sensu
ale pomyslcie obrabiarkami cnc wykonuje sie takie rzecyz jak czesci do lokówek,podzespoliki do komputeró... trzeba sie gdzies nauczyc jak sie z kawalka blaszki wykrawa szablonki do wkrecania srubek w waszych przedmiotach codziennego uzytku..
samoa masz racje dobrze miec te dodatkowe 3 literki przed nazwiskiem
ale wiecie co
ja ma mdo Was pytanie tylko takie szczere: na jakim poziomie jest na Waszych uczelniach angielski
moja PSK teraz weszla w faze centrum egzmainowania toeic i takie mamy grupy toeicowe.. ale w sumei jak ja chodzilam na zajecia anglistyczne to facet mnie po prostu zwolnil.. ale nie chcial odpuscic jak byla nauka jezyka specjalistycznego a w sumie to specjalizacji to tam za wiele nie bylo ... nadal musze sie porzadnie pogimnastykowac ze slownikiem zeby zobaczyc jak jest kolo zebate po angielsku - a tego chyab wlasnie powinni nas nauczyc na specjalistycnym

Samoa moja PSk w tym roku prowadzi ekonomie - i tez wydaje mi sie ze oni nie beda mieli inz w tytule

oj to ja na tyle na teraz .. ide do magisterki bo widze jak mi pieknie paluszki beigaja po kalwiaturze.. wykorzystam je do mgr skoro sie rozpedzily

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
inzynier socjologii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-28, 15:49   #860
kaska87
Zakorzenienie

spadajcie piczki! nic Wam nie napiszę, bo musiałam nadrabiać chyba 5 stron

Cytat:
Kasia juz pewno pod Madonna stoi
nie byłam tak ok 12:00
Cytat:
Macie pozdrowienia od Kaśki Jak wróci to napisze co w Madonnie, ja nie pisze co, bo nie chce jej psuć przyjemności opowiadania Wam, zwłaszcza, że znam tylko fragment całej historii
Cytat:
nie no, smska wysłała, to jej odpisałam smskiem, bo jakbym zadzwoniła to by się zestresowała
weź się
Cytat:
hahaha ta nasza Kasia to jest taka pocieszna że ja nie wiem
ciekawe czy jej dali coś zmierzyć a moze w ogóle ma już nowy typ sukni.. najgorsze że Kaśka nie zda nam tu szczegółowej relacji tylko półsłówkami będzie pisać!!!
Cytat:
o losie tak się obżarłam że zaraz pęknę chyba!!!
a co do Kasi to ja nie wierzę że ona pójdzie spać bez zaglądnięcia tu na wizaż jak uzależnienie to uzależnienie
pewnie niedługo odkryje wizaż w komórce i już nigdy nie będzie sie z nami rozstawać.
byłam najpierw w bostonie przymierzyłam tą carrerę i sie podjarałam a później polazłam do madonny() i na wejście nie mogłam otworzyc drzwi bo takie stare wieśniackie, a salon jak slams bałam się dobra włażę i nikogo nie ma nagle atak! wyskakuje pani. i oczywiście w czym może pomóc i czy byłam umówiona...a ja na to, że pisałam maila, ale nikt nie raczył odpisać i ona coś tam się tłumaczyła, że to do centrali idą maile ble ble, ale wkońcu pyta co chcę mierzyć to jej mówię, że AD 1843, a ona, że nie ma i w innych madonnach też nie ma, ale mogę zamówić tą suknię, ale bez mierzenia i w ogóle w ciemnoa ja na to nara! nara! i jeszcze powiedziała, że u nich na suknie to się czeka 6 miesięcy, a jak jakaś skomplikowana kiecura to 9miechów no i tyle chyba jak mi się coś przypomni to napiszę, a zaraz Wam wrzucę foty na PW, ale robione tel. bo zapomnieliśmy normalnego i mam nowych kumpli

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 15:54   #861
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

weź się

byłam najpierw w bostonie przymierzyłam tą carrerę i sie podjarałam a później polazłam do madonny() i na wejście nie mogłam otworzyc drzwi bo takie stare wieśniackie, a salon jak slams bałam się dobra włażę i nikogo nie ma nagle atak! wyskakuje pani. i oczywiście w czym może pomóc i czy byłam umówiona...a ja na to, że pisałam maila, ale nikt nie raczył odpisać i ona coś tam się tłumaczyła, że to do centrali idą maile ble ble, ale wkońcu pyta co chcę mierzyć to jej mówię, że AD 1843, a ona, że nie ma i w innych madonnach też nie ma, ale mogę zamówić tą suknię, ale bez mierzenia i w ogóle w ciemnoa ja na to nara! nara! i jeszcze powiedziała, że u nich na suknie to się czeka 6 miesięcy, a jak jakaś skomplikowana kiecura to 9miechów no i tyle chyba jak mi się coś przypomni to napiszę, a zaraz Wam wrzucę foty na PW, ale robione tel. bo zapomnieliśmy normalnego i mam nowych kumpli
szybkawo coś piczko jedna przyjechalas.. gotowam uwierzyc ze specjalnie tak szybko lecialas zeby nam tu poopowaidać
Stary 2009-05-28, 15:54   #862
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja ma mdo Was pytanie tylko takie szczere: na jakim poziomie jest na Waszych uczelniach angielski
moja PSK teraz weszla w faze centrum egzmainowania toeic i takie mamy grupy toeicowe.. ale w sumei jak ja chodzilam na zajecia anglistyczne to facet mnie po prostu zwolnil.. ale nie chcial odpuscic jak byla nauka jezyka specjalistycznego a w sumie to specjalizacji to tam za wiele nie bylo ... nadal musze sie porzadnie pogimnastykowac ze slownikiem zeby zobaczyc jak jest kolo zebate po angielsku - a tego chyab wlasnie powinni nas nauczyc na specjalistycnym
ja mam na Ekonomicznej business english i jest oki tzn. wiele przydatnego slownictwa ekonomiczno-finansowo-biznesowego
u mnie na uczelni jest centrum egzaminacyjne LCCI, TELC i CCIP

teraz na UJ nie mam jezyka, bo juz chyba na SUMach nie ma. ale na licencjacie na uczelni prywatnej mialam angielski akademicki - fajny poziom, mozna bylo sobie podyskutowac na rozne dziwne tematy, duuuzo slownictwa po tamtym angielskim moglam zdawac IELTS
Stary 2009-05-28, 15:55   #863
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
moj TZ sie wybiera na SUM na zarzadzanie kadrami od pazdziernika juz po pisaniu tego licencjata ma traume to ciekawe jak bedzie magisterke pisal
to mi powinni dac inzyniera ekonomii... no co... byla matematyka
ale nie jesteś na technicznej uczelni JA przecież się nie domagam inż, napisałam tylko, że mi się podoba i chciałabym mieć, ale za socjologie inż to wiadomo, ze nie
A interesuje go zarządzanie kadrami???Dziwne, moje koleżanki takie rzeczy studiują.
A jego traumę to ja rozumiem, bo mam to samo, możesz mu tylko współczuć

Cytat:
matematyka wcale nie jest inna wiesz.. w toku studiow mialam: algebre liniowa analize mateamtyczna i matematyke dyskretna.. rownania rozniczkowe, makro i mikro, rachunkowsc, rachunkowsc komputerowa, statystyke, marketing, finanse matematyke finasowa, podst. prawa. prawo unii europejskiej prawo wlasnosci intelektual. negocjacje, zarzadzanie zas. ludz. zarz. produkcja i teraz: inzynieria mateiralowa,inzynieria zarzadzania, inzynieria jakosci, materialoznawstwo, wytrzymalosc materialow, tworzywa sztuczne, procesy i techniki produkcyjne, techniki wytwarzania,podstawy konstrukcji maszyn (czyli autocad),
ekonomia to same widzicie ze jest jak na normalnych studiach do tego mamy te techniczne przedmioty
i np robimy projekt wytwarzania walka (takiego jak w samochodzie np przy łożyskach - jak ktoras zagladala :P) albo np matko co to ja robilam na studiach aa jeszcze zacnie piźnieta optymalizacja.. moja zmora... takie przedmiot na poly mechaniczny i na poly ekonomiczny z wykoryzstaniem programu mathlab..
ale i tak to bardziej lubie niz rzeczona wczesniej optime czy cos .. np mlodsze roczniki maja w toku studiow nauke programu platnik do zus.. jak zaczelam pracowac u ojca w firmie to sama musialma sie tego gówna uczyć
a oni to na studiach maja.. i to kurna caly jeden semstr.. śmeiszne po rostu kurna śmieszne .. chyba mieli tego 2 - 3 zajecia bo wiecej na prawde nie trzeba.. program jest szalenei do dooopy
teraz jest ta optima cdn.. no to juz jest madrzejsze... ale mnie i tak nie specjalnie sie przyda.. ale ok inzynieria produkcji zobowiazuje

aaa no i zapomniaalbym... mamy tez w toku studiow fizyke falowa wspolczesna.. elektortechnike automatyzacje.. robotyke to ostatnie fajne
uczymy sie programowac obrabiarki cnc..
wiem ze dla was to kompletna czarna magia i przedmiotuy kompeltnie bez sensu
ale pomyslcie obrabiarkami cnc wykonuje sie takie rzecyz jak czesci do lokówek,podzespoliki do komputeró... trzeba sie gdzies nauczyc jak sie z kawalka blaszki wykrawa szablonki do wkrecania srubek w waszych przedmiotach codziennego uzytku..
samoa masz racje dobrze miec te dodatkowe 3 literki przed nazwiskiem
ale wiecie co

Samoa moja PSk w tym roku prowadzi ekonomie - i tez wydaje mi sie ze oni nie beda mieli inz w tytule

oj to ja na tyle na teraz .. ide do magisterki bo widze jak mi pieknie paluszki beigaja po kalwiaturze.. wykorzystam je do mgr skoro sie rozpedzily

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

ja juz czytałam te nazwy to prawie zemdlałamMój brat tez ma na studiach jakie projekty wałów i takich różnych rzeczy, na autocadzie jakies cuda wyprawia, nawet jakiś projekt jego mam na moim lapku, bo mu kiedys pożyczyłam, masakra, czuje sie głupia przy tym
Stary 2009-05-28, 15:56   #864
kaska87
Zakorzenienie

l
Cytat:
szybkawo coś piczko jedna przyjechalas.. gotowam uwierzyc ze specjalnie tak szybko lecialas zeby nam tu poopowaidać
nie jeszcze tak mnie nie poniosło, ale pisałam do Samoy i widzę, że przekazała

czy ja dobrze widzę czy wszystkie mają niwidoczny haha

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-28 o 15:58
Stary 2009-05-28, 16:00   #865
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
l
nie jeszcze tak mnie nie poniosło, ale pisałam do Samoy i widzę, że przekazała

czy ja dobrze widzę czy wszystkie mają niwidoczny haha
skoro widzisz to po cholere zdradzasz
Stary 2009-05-28, 16:01   #866
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

weź się

9 miesięcy? To jednak to, że pójde na jesień to dobry pomysł. A mozna tren do tej Carrery?A Tadzik był z Tobą?

Kubusewa ja nie wiem jak jest u mnie na uczelni z angielskim, bo chodziłam na niemiecki, ale jakieś egz mozna zdawać a sam egz końcowy jest na jakims tam międzynarodowym poziomie B ilestam. Ale chyba na żadnej uczleni nie ma jakiegos wypasu z językami. Chyba, że na prywtanych.
Stary 2009-05-28, 16:02   #867
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
9 miesięcy? To jednak to, że pójde na jesień to dobry pomysł. A mozna tren do tej Carrery?A Tadzik był z Tobą?.
można 300zł dopłaty no, ale w sumie po co mi ten tren? tylko do kościoła będzie a później podpięty i będzie mi robił kuper juz sama nie wiem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-28 o 16:06
Stary 2009-05-28, 16:03   #868
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
9 miesięcy? To jednak to, że pójde na jesień to dobry pomysł. A mozna tren do tej Carrery?A Tadzik był z Tobą?

Kubusewa ja nie wiem jak jest u mnie na uczelni z angielskim, bo chodziłam na niemiecki, ale jakieś egz mozna zdawać a sam egz końcowy jest na jakims tam międzynarodowym poziomie B ilestam. Ale chyba na żadnej uczleni nie ma jakiegos wypasu z językami. Chyba, że na prywtanych.
chodzilo mi o poziom językowy.. bo moj znajomy pojechal na rozmwoe do Vw w poznaniu a mial napisane w cv wedle tego co mu napisali w dyplomie ze ma jezyk niemiecki na poziomie komunikatywnym a oni jak to zobaczyli kazali mu po niemiecku opisac swoja prace mgr.. i chlopaka zatkalo.. wiec wiesz.. ciekawi mnie czy tylko u nas takie leserstwo jezykowe czy w polsce to prawdziwych lingwistow szkola ( ja mialam i angielski i niemiecki)
Stary 2009-05-28, 16:06   #869
metkaa
Zakorzenienie

heja
wczoraj byłam na tataraku, bardzo ładny film, Janda super babka, ten chłopak co grał Bogusia niczego sobie i swietnie zagrał topielca,

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No właśnie ja sie nie martwię zmówinami tylko co dalej będzie. Jak beda ich stosunki się układały. Czy będa się widzieć tylko na moich i tzta imieninach a póżniej na uroczystościach dzieci Rodzice z siostry teściowa dobrze sie dogadują. Na kawkachs ię spotykają Ale są tez w tym samym wieku. A rodzice tżta kilkanaście lat starsi od moich, ale mam nadzieje, że sie dogadają
ja sie tez tego obawiam, u mnie jest podobnie tzn moi rodzice sa młodsi od tz, dobrze by było jakby sie dogadali

Kasia to bardzo długo sie czeka
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 16:08   #870
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Kasia to bardzo długo sie czeka
no bo ja sie jej pytałam ile wczesniej mam zamówić 3 miesiące? i wtedy ona mi powiedziała, że te 6-9 masakra jakaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości