|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi też dzisiaj jakoś nie idzie nauka.. 3 strony z zeszytu przeczytałam i książkę dokonczyłam z kursu czytac i dalej nie idzie jakos.. zaraz jadę na uczelnię po wpis wiec żegnam sięna troszkę, a mam nadzieję że jak wrócę to Kaśka już będzie i napisze relację bo nie mogę się już doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz jak patrzylismy z tż na to jakie przedmioty sa na doktoranckich to masakra, ale chyba je zrobi a jak nie to papiery doradcy inwestsycyjnego albo i to i to. W ogóle w piątek ma jakis egzamin w knf. A ja zamiast czytac to sobie paznokcie u stópek maluję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jedź po wpis,przynajmniej się dotlenisz ![]() ja tez chcę Kasię tu i teraz już ![]() ![]() Kubusewa dzieci potrafią mieć takie swoje koncepcje,że ja bym nie wpadła nawet na to co oni tam gadają hhhhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty malujesz paznokcie u nóg a ja u rączek machnęłam ![]()
![]() |
#848 |
Adwokat diabła
|
Szana, no wiesz co a Nas już nie chcesz
![]()
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
powiedzialam TZ ze bez wzgledu na jego fochy zrobie sobie w pepku kolczyka a ten do mnie: ale serio
![]() dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie dlatego teraz leżę obok notatek, skserowanych tekstów i dóch podręczników, po które specjalnie pofatygowałam sie na półkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
niech się zastanowię hmmm... a macie coś ciekawego do powiedzenia?
![]() ![]() albo "oni są trochę oczadziali tą miłością" " zrezygnowałem już chcę inną żonę" ![]() a tu coś dla Samci http://www.youtube.com/watch?v=82Fl8...eature=related ![]() ja z nożem na gardle to nie umiem się skupić ;/ Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-28 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwazam, ze ekonomia nie jest taka tragiczna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-28 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby mam umysl scisły - czyli powinnam lubićekonomięale nie zdecydowanie to nei jest moje powolanie ![]() wole przedmioty techniczne .. laborki oj ![]() ucze sie tego tylko z przymusu a uczylyscie sie programu cdn optima ???? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ja jestem na specjalnosci inzyniesko - menadzerskiej i pwoiem wam cos smiesznego w polowie studiow doszlam do wniosku ze minelam sie z powolaniem ale jak ojcu powiedzialam ze chcialam tak jak on i mama miec skonczone studia mechaniczne popatrzyl na mnie i powiedzial dziecko ty skoncz najpierw te ekonomie (bo on uwaza ze ja mam ekonomiczny keirunek - mimo ze pisze prace mgr z procesu technologicznego spawania kola zebatego i bede miala tytul mgr inz ![]() jak rany koguta .. chcialam zacytowac lain i znowu sama siebie zacytowalam ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-28 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała ślub w Grecji ale z rodzina normalnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja własnie nie umiem liczyć. On miał specjalizację ekonomia międzynarodowa i mu sie bardzo podobało ![]() Cytat:
![]() A co będziesz robic po tych studiach? A ja bym chciała byc inżynierem a mimo, że studiuje na technicznej uczelni to nam nie daja inżyniera ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie kiedys poucze jak pojde na magisterke/podyplomowke z rachunkowosci ![]() na razie mialam tylko przyjemnosc zasuwac kalkulatorkiem ![]() ja raczej licze progi rentownosci, optymalizuje zyski, licze czy sie oplaci remont maszyny czy moze lepiej kupic nowa - takie tam ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to mi powinni dac inzyniera ekonomii... no co... byla matematyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekonomia to same widzicie ze jest jak na normalnych studiach do tego mamy te techniczne przedmioty i np robimy projekt wytwarzania walka (takiego jak w samochodzie np przy łożyskach - jak ktoras zagladala :P) albo np matko co to ja robilam na studiach aa jeszcze zacnie piźnieta optymalizacja.. moja zmora... takie przedmiot na poly mechaniczny i na poly ekonomiczny z wykoryzstaniem programu mathlab.. ale i tak to bardziej lubie niz rzeczona wczesniej optime czy cos .. np mlodsze roczniki maja w toku studiow nauke programu platnik do zus.. jak zaczelam pracowac u ojca w firmie to sama musialma sie tego gówna uczyć a oni to na studiach maja.. i to kurna caly jeden semstr.. śmeiszne po rostu kurna śmieszne .. chyba mieli tego 2 - 3 zajecia bo wiecej na prawde nie trzeba.. program jest szalenei do dooopy ![]() teraz jest ta optima cdn.. no to juz jest madrzejsze... ale mnie i tak nie specjalnie sie przyda.. ale ok inzynieria produkcji zobowiazuje aaa no i zapomniaalbym... mamy tez w toku studiow fizyke falowa wspolczesna.. elektortechnike automatyzacje.. robotyke ![]() uczymy sie programowac obrabiarki cnc.. wiem ze dla was to kompletna czarna magia i przedmiotuy kompeltnie bez sensu ale pomyslcie obrabiarkami cnc wykonuje sie takie rzecyz jak czesci do lokówek,podzespoliki do komputeró... trzeba sie gdzies nauczyc jak sie z kawalka blaszki wykrawa szablonki do wkrecania srubek w waszych przedmiotach codziennego uzytku.. samoa masz racje dobrze miec te dodatkowe 3 literki przed nazwiskiem ale wiecie co ja ma mdo Was pytanie tylko takie szczere: na jakim poziomie jest na Waszych uczelniach angielski moja PSK teraz weszla w faze centrum egzmainowania toeic i takie mamy grupy toeicowe.. ale w sumei jak ja chodzilam na zajecia anglistyczne to facet mnie po prostu zwolnil.. ale nie chcial odpuscic jak byla nauka jezyka specjalistycznego a w sumie to specjalizacji to tam za wiele nie bylo ... nadal musze sie porzadnie pogimnastykowac ze slownikiem zeby zobaczyc jak jest kolo zebate po angielsku - a tego chyab wlasnie powinni nas nauczyc na specjalistycnym Samoa moja PSk w tym roku prowadzi ekonomie - i tez wydaje mi sie ze oni nie beda mieli inz w tytule oj to ja na tyle na teraz .. ide do magisterki bo widze jak mi pieknie paluszki beigaja po kalwiaturze.. wykorzystam je do mgr ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||||
Zakorzenienie
|
spadajcie piczki! nic Wam nie napiszę, bo musiałam nadrabiać chyba 5 stron
![]() nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie na uczelni jest centrum egzaminacyjne LCCI, TELC i CCIP teraz na UJ nie mam jezyka, bo juz chyba na SUMach nie ma. ale na licencjacie na uczelni prywatnej mialam angielski akademicki - fajny poziom, mozna bylo sobie podyskutowac na rozne dziwne tematy, duuuzo slownictwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A interesuje go zarządzanie kadrami???Dziwne, moje koleżanki takie rzeczy studiują. A jego traumę to ja rozumiem, bo mam to samo, możesz mu tylko współczuć ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
l
Cytat:
![]() czy ja dobrze widzę czy wszystkie mają niwidoczny haha ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-28 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubusewa ja nie wiem jak jest u mnie na uczelni z angielskim, bo chodziłam na niemiecki, ale jakieś egz mozna zdawać a sam egz końcowy jest na jakims tam międzynarodowym poziomie B ilestam. Ale chyba na żadnej uczleni nie ma jakiegos wypasu z językami. Chyba, że na prywtanych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-28 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
heja
wczoraj byłam na tataraku, bardzo ładny film, Janda super babka, ten chłopak co grał Bogusia niczego sobie ![]() Cytat:
![]() Kasia to bardzo długo sie czeka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
no bo ja sie jej pytałam ile wczesniej mam zamówić 3 miesiące? i wtedy ona mi powiedziała, że te 6-9
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.