|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie wytrzymam ani dnia dłużej jak nie wyjdę za mąż 21 sierpnia![]() mi też dzisiaj jakoś nie idzie nauka.. 3 strony z zeszytu przeczytałam i książkę dokonczyłam z kursu czytac i dalej nie idzie jakos.. zaraz jadę na uczelnię po wpis wiec żegnam sięna troszkę, a mam nadzieję że jak wrócę to Kaśka już będzie i napisze relację bo nie mogę się już doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym pewnie miała słabe oceny na takiej ekonomii, bo ja liczyc nie umiem![]() Teraz jak patrzylismy z tż na to jakie przedmioty sa na doktoranckich to masakra, ale chyba je zrobi a jak nie to papiery doradcy inwestsycyjnego albo i to i to. W ogóle w piątek ma jakis egzamin w knf. A ja zamiast czytac to sobie paznokcie u stópek maluję
|
||
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jedź po wpis,przynajmniej się dotlenisz ![]() ja tez chcę Kasię tu i teraz już ![]() Kubusewa dzieci potrafią mieć takie swoje koncepcje,że ja bym nie wpadła nawet na to co oni tam gadają hhhhh |
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam koleżankę która ma chłopaka na 5 roku i nam testy jakies z poprzednich lat podrzuca i jakies wskazówki udziela bo to by szło wykorkowac- masakra!ty malujesz paznokcie u nóg a ja u rączek machnęłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Adwokat diabła
|
Szana, no wiesz co a Nas już nie chcesz
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzialam TZ ze bez wzgledu na jego fochy zrobie sobie w pepku kolczyka a ten do mnie: ale serio
![]() dobre |
|
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie mam noża na gardle to nie ma bata, żebym cos tknęła![]() Własnie dlatego teraz leżę obok notatek, skserowanych tekstów i dóch podręczników, po które specjalnie pofatygowałam sie na półkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
niech się zastanowię hmmm... a macie coś ciekawego do powiedzenia?
albo "oni są trochę oczadziali tą miłością" " zrezygnowałem już chcę inną żonę" a tu coś dla Samci http://www.youtube.com/watch?v=82Fl8...eature=related ![]() ja z nożem na gardle to nie umiem się skupić ;/ Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-28 o 16:15 |
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja juz mam lepiej, bo u mnie starsze roczniki czesto robiły różne opracowania
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo ciekawsza niz mikro ![]() ja uwazam, ze ekonomia nie jest taka tragiczna jak sie juz umie liczyc to potem wielkiego kosmosu nie ma. trzeba tylko zrozumiec a ja mam do tego fajna specjalizacje - ekonomie menedzerska - i w ogole jest git
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-28 o 16:19 |
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby mam umysl scisły - czyli powinnam lubićekonomięale nie zdecydowanie to nei jest moje powolanie ![]() wole przedmioty techniczne .. laborki oj ekonomia fuj .. ksiegowosc fuj ....ucze sie tego tylko z przymusu a uczylyscie sie programu cdn optima ???? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ja jestem na specjalnosci inzyniesko - menadzerskiej i pwoiem wam cos smiesznego w polowie studiow doszlam do wniosku ze minelam sie z powolaniem ale jak ojcu powiedzialam ze chcialam tak jak on i mama miec skonczone studia mechaniczne popatrzyl na mnie i powiedzial dziecko ty skoncz najpierw te ekonomie (bo on uwaza ze ja mam ekonomiczny keirunek - mimo ze pisze prace mgr z procesu technologicznego spawania kola zebatego i bede miala tytul mgr inz jak rany koguta .. chcialam zacytowac lain i znowu sama siebie zacytowalam
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-28 o 16:30 |
|
|
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała ślub w Grecji ale z rodzina normalnie Tam tez jest pięknie![]() Cytat:
![]() Ja własnie nie umiem liczyć. On miał specjalizację ekonomia międzynarodowa i mu sie bardzo podobało ![]() Cytat:
![]() A co będziesz robic po tych studiach? A ja bym chciała byc inżynierem a mimo, że studiuje na technicznej uczelni to nam nie daja inżyniera Już bym przebolała jakąś jedna matematykę za to inż przed nazwiskiem
|
|||
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie kiedys poucze jak pojde na magisterke/podyplomowke z rachunkowosci ![]() na razie mialam tylko przyjemnosc zasuwac kalkulatorkiem ![]() ja raczej licze progi rentownosci, optymalizuje zyski, licze czy sie oplaci remont maszyny czy moze lepiej kupic nowa - takie tam ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz po pisaniu tego licencjata ma traume to ciekawe jak bedzie magisterke pisal to mi powinni dac inzyniera ekonomii... no co... byla matematyka
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekonomia to same widzicie ze jest jak na normalnych studiach do tego mamy te techniczne przedmioty i np robimy projekt wytwarzania walka (takiego jak w samochodzie np przy łożyskach - jak ktoras zagladala :P) albo np matko co to ja robilam na studiach aa jeszcze zacnie piźnieta optymalizacja.. moja zmora... takie przedmiot na poly mechaniczny i na poly ekonomiczny z wykoryzstaniem programu mathlab.. ale i tak to bardziej lubie niz rzeczona wczesniej optime czy cos .. np mlodsze roczniki maja w toku studiow nauke programu platnik do zus.. jak zaczelam pracowac u ojca w firmie to sama musialma sie tego gówna uczyć a oni to na studiach maja.. i to kurna caly jeden semstr.. śmeiszne po rostu kurna śmieszne .. chyba mieli tego 2 - 3 zajecia bo wiecej na prawde nie trzeba.. program jest szalenei do dooopy ![]() teraz jest ta optima cdn.. no to juz jest madrzejsze... ale mnie i tak nie specjalnie sie przyda.. ale ok inzynieria produkcji zobowiazuje aaa no i zapomniaalbym... mamy tez w toku studiow fizyke falowa wspolczesna.. elektortechnike automatyzacje.. robotyke to ostatnie fajneuczymy sie programowac obrabiarki cnc.. wiem ze dla was to kompletna czarna magia i przedmiotuy kompeltnie bez sensu ale pomyslcie obrabiarkami cnc wykonuje sie takie rzecyz jak czesci do lokówek,podzespoliki do komputeró... trzeba sie gdzies nauczyc jak sie z kawalka blaszki wykrawa szablonki do wkrecania srubek w waszych przedmiotach codziennego uzytku.. samoa masz racje dobrze miec te dodatkowe 3 literki przed nazwiskiem ale wiecie co ja ma mdo Was pytanie tylko takie szczere: na jakim poziomie jest na Waszych uczelniach angielski moja PSK teraz weszla w faze centrum egzmainowania toeic i takie mamy grupy toeicowe.. ale w sumei jak ja chodzilam na zajecia anglistyczne to facet mnie po prostu zwolnil.. ale nie chcial odpuscic jak byla nauka jezyka specjalistycznego a w sumie to specjalizacji to tam za wiele nie bylo ... nadal musze sie porzadnie pogimnastykowac ze slownikiem zeby zobaczyc jak jest kolo zebate po angielsku - a tego chyab wlasnie powinni nas nauczyc na specjalistycnym Samoa moja PSk w tym roku prowadzi ekonomie - i tez wydaje mi sie ze oni nie beda mieli inz w tytule oj to ja na tyle na teraz .. ide do magisterki bo widze jak mi pieknie paluszki beigaja po kalwiaturze.. wykorzystam je do mgr skoro sie rozpedzily ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
spadajcie piczki! nic Wam nie napiszę, bo musiałam nadrabiać chyba 5 stron
![]() nie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a później polazłam do madonny( ) i na wejście nie mogłam otworzyc drzwi bo takie stare wieśniackie, a salon jak slams![]() a ja na to nara! nara! no i tyle chyba jak mi się coś przypomni to napiszę, a zaraz Wam wrzucę foty na PW, ale robione tel. bo zapomnieliśmy normalnego i mam nowych kumpli
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. wiele przydatnego slownictwa ekonomiczno-finansowo-biznesowego u mnie na uczelni jest centrum egzaminacyjne LCCI, TELC i CCIP teraz na UJ nie mam jezyka, bo juz chyba na SUMach nie ma. ale na licencjacie na uczelni prywatnej mialam angielski akademicki - fajny poziom, mozna bylo sobie podyskutowac na rozne dziwne tematy, duuuzo slownictwa po tamtym angielskim moglam zdawac IELTS
|
|
|
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A interesuje go zarządzanie kadrami???Dziwne, moje koleżanki takie rzeczy studiują. A jego traumę to ja rozumiem, bo mam to samo, możesz mu tylko współczuć ![]() Cytat:
Mój brat tez ma na studiach jakie projekty wałów i takich różnych rzeczy, na autocadzie jakies cuda wyprawia, nawet jakiś projekt jego mam na moim lapku, bo mu kiedys pożyczyłam, masakra, czuje sie głupia przy tym
|
||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
l
Cytat:
![]() czy ja dobrze widzę czy wszystkie mają niwidoczny haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-28 o 16:58 |
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubusewa ja nie wiem jak jest u mnie na uczelni z angielskim, bo chodziłam na niemiecki, ale jakieś egz mozna zdawać a sam egz końcowy jest na jakims tam międzynarodowym poziomie B ilestam. Ale chyba na żadnej uczleni nie ma jakiegos wypasu z językami. Chyba, że na prywtanych. |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale w sumie po co mi ten tren? tylko do kościoła będzie a później podpięty i będzie mi robił kuper juz sama nie wiem
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-28 o 17:06 |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
heja
wczoraj byłam na tataraku, bardzo ładny film, Janda super babka, ten chłopak co grał Bogusia niczego sobie i swietnie zagrał topielca,Cytat:
![]() Kasia to bardzo długo sie czeka |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
no bo ja sie jej pytałam ile wczesniej mam zamówić 3 miesiące? i wtedy ona mi powiedziała, że te 6-9
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

ja muszę sobie kilka razy poczytać coś,też nie lubię na pamięć,wolę zrozumieć co się uczę ale niektóre rzeczy co czasem na pamięć jednak wkuwam bo inaczej by się nie dało.Tez w sumie dzisiaj musiała bym się pouczyć ale tak jakoś mi się nie chce,nie wiem czy to ta pogoda czy co ale nie mam ochoty otwierać tych gór notatek
już nie wytrzymam ani dnia dłużej jak nie wyjdę za mąż 21 sierpnia

Ja bym pewnie miała słabe oceny na takiej ekonomii, bo ja liczyc nie umiem

) i na wejście nie mogłam otworzyc drzwi bo takie stare wieśniackie, a salon jak slams