![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Linea??
ja zazwyczaj biore 2 jedna do sniadania druga do obiadu. Ale jesli w ciagu dnia pozwole sobie troche na wiecej niz w jadlospisie np big milk albo smazone kotlety sojowe czy cos równie "kalorycznego" to jem 3 tbk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Joanna Małgorzata
|
a jakie masz efekty?
a juz doczytałam sorki juz wiem dzieki za odpowiedź
Joanna Małgorzata Edytowane przez InKa29 Czas edycji: 2009-05-11 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() No więc mam 172 wzrostu i 65 kg, straszliwie mnie to drażni. Więc zakupiłam tabletki Linea, no i biore już 3 tydzień efektów 0, nie schódłam ani pół kilo, nie dosć że je łykam, to nie jem tak dużo jak wcześneij i co dziennie ćwicze ok 20 min. Ale nic sie nie dzieje, no i co ja mam teraz zrobic? Nie wiem czy wydawać kase na następne porcje tabletek i jakim cudem schudnąć chociaz te 3-4 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
Brałam Lineę i nie widziałam żadnych zmian.
Jednocześnie stosowałam też dietę i ruch ale porównując ten okres do moich wcześniejszych okresów odchudzań nie widziałam żadnej różnicy. Może była jakaś minimalna ale z ręka na sercu mówię, że nic osobiście nie zauważyłam. Żadnego przyśpieszenia efektów. Moim zdaniem to strata pieniędzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Witajcie
działanie tych tabletek jest rózne zależy od organizmu. Ja dziewczyny jestem z nich bardzo zadowolona, biorę już ok.3 tyg. i z 63 spadłam do 58. To że schudłam zauważyła nawet moja mama więc u mnie efekt osiągnięty. Nie ćwiczę bo brak mi czasu i ochoty ale dużo spaceruję i nie jem po godzinie 18.00 zero słodyczy, nic a nic. Jak czuję głód zapijam wodą z cytryną albo czerwoną herbatą. Boję się jednak że po ich odstawieniu waga może powrócic... Tabletki jak dla mnie ekstra tanie i działają
![]() |
#306 | |
Joanna Małgorzata
|
Cytat:
na mnie linea działa na tej zasadzie ze jem mniej i nie mam ochoty na słodkie Moze i tak jest u ciebie. A na efekt trzeba dłuzej poczekac ale moze byc trwalszy niz by szybkim spadku wagi. Tabletki sa na tyle fajne ze nie sa strasznie drogie 24 na miesiac nie jest duzym wydatkiem ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
tez planuje jutro kupic LINEA, bo teraz niby cwicze, ale potem spalone kalorie uzupelniam podjadaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
kupujcie na allegro tam 120 tavletek mozna kupic za 35zl juz z przesylka, ja glupia kiedys kupilam w galerii krakowskiej w aptece 60tbl za 30zl! masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: linea / lineal ?
Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
Dziś trzeci dzień z Lineą. No cóż, o dziwo naprawdę nie mam ochoty na słodkości. Jem tyle ile zawsze (sporo) ale do słodkości mnie nie ciągnie. Często oddaję mocz, a tak nigdy nie miałam, czuję się dobrze. Ubytku na wadze nie widać na razie bo to dopiero 3 dzień. Zobaczymy dalsze efekty. Trzymam kciuki za pozostałe odchudzające się z Linea
![]() Aha, przyjmuję 2 tabletki, nie trzy. Jedną po śniadaniu a drugą po obiedzie albo przed podwieczorkiem jak już czuje głód ![]()
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Joanna Małgorzata
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więc główka do góry i powodzenia
![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
dzis przyszla do mnie paczka, 2 opakowania lineii na nastepne 2 miesiace! <lol>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
ja biore linea od 2 tyg 3 razy do sniadania obiadu i kolacji. ale ja jakos ne zaowazylam zebym nie maila ochoty na slodycze
![]() ![]() a jeszcze mam jedno pytanie moge brac linea i bio-C.L.A?? czy zdecydowac sie na jedno?? dodam ze mam 18 lat (nie wim czy to waznie) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Przyczajenie
|
To na pewno dasz rade zrzucić te 8
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wątpie, żeby same tabletki pomogły pozbyć się kg , one co najwyżej pomogą ograniczyć słodycze i ogólnie jedzonko ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do was pytanie: ile czasu poświęcacie na ćwiczenia przy Linei? Ja ćwiczę na razie po parę minut na twisterze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
2h dziennie ;] twister/bieg/8min/a6w
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
Moja diete polega na tym, że jem ok 5 razy dziennie (co ok 3 godz) i staram się o nie wielkie porcje (zazwyczaj jest to 1-jogurt, 2-bułka, 3-serek wiejski z dodatkami, 4-chleb, 5-owoc) czasem zdarzy się, że podjem płatki z mlekiem czy coś, ale 0 czekolady, ciastek, chipsów itp Wydaje mi sie, że to poprawnie, a może coś w tym zmienić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Hejka. Na temat suplementów diety np. Clarinol nic a nic mi nie pomógł. Pół zjedzonego opakowania linea i jak narazie nie bardzo a codziennie chodzę na siłownię. Jem jakby mniej, piję dużo wody mineralnej. Dwa razy miałam napad na słodkie - przy stosowaniu linea. Warzę 81 kg przy wzroście 170. Pozostałości po ciąży. Jeszcze półtora roku temu warzyłam 64 kg. No i chciałabym chociaż dobić do 70 kg, żeby wejść w stare ubrania. Bo narazie to mieszczę się w jedne spodnie - masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PS. Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako atak, tylko jako troskę ![]() ![]() Edytowane przez telbuh Czas edycji: 2009-05-18 o 23:12 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() mam do was prośbę . czy mogłybyście napisać mi jakie macie efekty po tych tabletkach i po jakim czasie zaczęły się pojawiać ? byłabym bardzo wdzięczna.. bo nie wiem czy kupić te tabletki czy therm line2. Th2 już stosowałam i 4 kg w miesiąc, ale linei jeszcze nie próbowałam . to możecie napisać mi swoje efekty itd ? ![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
no więc ja dzisiaj kupiłam Linee
![]() odchudzam się już 4 tygodnie.. w niedziele było 4... schudłam 6.5 kg.. ważyłam 66 a waże 59,5.. w 4 tyg ale nie życze nikomu takiej diety.. wiem wiem pewnie napiszecie że tak nie zdrowo itp ale ja nie potrafie inaczej jak sie odchudzać to ostro.. ale ostatnio już czasem jem coś normalnego oprócz tych mac itp dzisiaj kupiłam sobie tylko linee dlatego że byłam bardzo głodna.. a że sobie nie mogę pozwolić na takie opychanie sie to kupiłam, wzięłam pochłonęłam obiad.. zapilam herbatką odchudzająca i jest ok a co do herbatek kupiłam sobie tą mandarynkową taką ale nie mam pojęcia czy ona zadziała... piję ją już 3 dni.. i nic.. od tamtej pory nawet w toalecie nie byłam.. hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Jaki znowu atak? Dzięki! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak Wy przyjmujecie Lineę? W jakich porach dnia i w jakiej ilości. Ja na początku przyjmowałam 1 rano 1 po południu, ale teraz kiedy mam ogólnie mniejszy apetyt to albo zapominam wziąć albo mówię sobie że po co mam je brać jak i bez nich jakoś się opanowuję z nadmiernym jedzeniem. Myślicie że albo powinno się brać co najmniej 2 dziennie albo wcale bo nie ma to żadnego sensu??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Wtajemniczenie
|
na ulotce napisane jest ze powinno sie brac od 2-3, 1 tabletka to 100mg Lkarnityny, 50mg wyciagu z zielonej herbaty, 100mg fasolaminy, 40mg octu jablkowego i 30ug(?) chromu. Wiec troche mało, 2 tabletki to automatycznei 2 razy tyle. Ja biore jedna do sniadania bo jem owsianke ktora ma duuuzo wegli i do obiadu ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() Stosuję lineę od 2 tygodni i juz sama nie wiem co mam myslec na jej temat :/ Apetyt mam ogromny! Pokusze sie o stwierdzenie,ze miewam napady wilczego apetytu, czyli jak do tej pory bez stosowania tych srodkow. Nie wiem czy to jest normalne, ale ciagle mnie ssie i picie wody czy cieplych napojow nie wystarcza. Ciezko jest mi sie ograniczyc z jedzonkiem. Powiem szczerze,ze nawet nie bradzo chce stosowac jakas diete gdyz obawiam sie efektu jo-jo po jej zakonczeniu. Staram sie jedynie czasem ograniczac, ale zaraz na 2 dzien nadrabiam...takze troche dziwnie niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
a czy można stosować lineę i chrom plus jednocześnie... ?
bo slyszalam ze chrom też bardzo dobrze zatrzymuje apetyt.. wiec obawiam sie czy jak będe 2 leki stosowala naraz [jedna tabletka po drugiej] to czy nie będzie zadnych skutków ubocznych. z gory thx za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.