|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
piwusia
ja juz w domciu maly zostal w szpitalu bo zoltaczke ma wysoka nie wiem kiedy wyjdzie![]() ja wyszlam na swoja odp ogolnie wyniki mam zle mam duza anemie itd |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Pani-jesien Ty doskonale znasz moją sytuacje
![]() Adzipersik moze nie będzie tak źle ale ja będę przesiadywała na wizażu dużo więc będziecie mnie pocieszać w mojej tęsknocie![]() Paolino tylko nie uderzyć, tylko nie uderzyć Ja juz u Tz u mnie zjedlismy obiad, wzielam kapiel i posiedze do jutra...chyba jego rodzice wracają, bo siostra "sprzatała" ale nam nic o tym nie wiadomo, mozemy sie domyslac jedynie![]() mam czeresnie, u mnie po 6 zł a w tamtym tyg po 30 kupowałam ale to niby zagraniczne jakieś były...Blondi może trzeba było zostać, nie chciałaś zostać z synkiem? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-05-28 o 17:10 |
|
|
|
#3963 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
ja 6 dni z małym w szpitalu byłam, jak miał żółtaczkę
urodziłam nad ranem w czwartek, na niedzielę miałam wypis a małego trzymali do wtorku. Siedziałam z nim, nie umiałabym go zostawić
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka trzymamy mocno
Paolino szaparagówka też po 30 zł, a ja już się nie mogę doczekac mniamm i kukurydzy ale super, ze te pyszności tak blisko ciekawe jaką Jane podjęła decyzję? Piwusia a Ty byłaś w motelu?co u Ciebie, co tak się "rozpisałas" Ja w ten łikend ostro biorę sie za prace, aby w poniedziałek zawieść, bo moj promotor wspominał do koleżanki, że obrona koło 10-15 czerwca... a ja nie czuję się w ogóle, że to koniec a może dziś częśc osób widziałam po raz ostatni![]() My nie bedziemy mieć chyba żadnego absolutorium, przynajmniej nikt o tym nie mówi Pani-jesień a Ty miałaś?gdzie uciekłaś mała? |
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mnie nie bawią te "występy" w togach i biretach ![]() Zaraz przyjdzie mój TŻ, zmykam.
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, a skąd taka anemia? Wcześniej miałaś dobre wyniki? Biedny maluszek
mam nadzieję, że raz dwa będziesz mogła zabrać go do domkuPani-jesień, witamy serdecznie to jesteś specem od włosów? uważaj, uważaj, bo będę wykorzystywać Twoją wiedzę ![]() Jagódka, uwielbiam Kraków!! Miałam plan nawet przeprowadzenia się do Krakowa, no ale na razie zostaję w Poznaniu miałam nawet upatrzoną kamienicę, w której chciałabym mieszkać, na ul. Warszauera a zoo w Kraku to nie wiem gdzie![]() Domi, nie będziesz mieć absolutorium? ale dlaczego? to normalne,że u Was nie ma?
|
#3969 |
|
BAN stały
|
7 września mam sprawę rozwodową dopiero
![]() spotkałam się dzisiaj z ex...w związku z tym, schudł normalnie szok, ale z twarzy zbrzydłkutwa on wie że byłam na balu podchorążego pewnie bu burak powiedział idiota, juz go ochrzaniłam w smsie i wie że chodzę na siłownię. Pogadaliśmy chwile o pierdołach i tyle. A CIASTECZKOWY TATUŚ ma jakąś kobitę bo jego córka mówiła o 2 mamusiach ![]() aha Vcelka w szpitalu, pozdrawia wszystkie lejdiski, ma humor nie teges, warunki są fatalne, ludzie bez nóg... biedactwo nasze! Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-28 o 18:40 |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
O absolutorium u mnie widu ani słychu
mamy wielu rożnych promotorów i niektórzy bronią sie juz w przyszłym tyg, a niektórzy pod koniec czerwca czy też na początku lipca..no dziwne![]() Zuzuinia i dobrze, ze masz już termin sprawy, te 3 miesiące szybko zlecą bardzo bardzo szybko... Hmm dwie mamusie ![]() to Twój maż rozmawia z burakellem????? |
|
|
|
#3971 | ||
|
Konto usunięte
|
DOPIERO??!!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3972 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
obaj na mysliwego idą, jutro nawet sie spotkają bo maja egzamin strezleckiDopiero ![]() owszem no cóż szkoda...bo ciastko toffi bylo...ale skoro zajęty...
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia ale oni poznali się na tej imprezce wtedy, kiedy buRakello zaprosil Cie na ognisko?
o jaa to juz w takich zażyłych kontaktach...napewno będą o Tobie gadać, o jaaa nie wiedziałam, że się znają Mi Vcelka kazała Wam przesłac buziaki i napisała, że ma wspólokatorki 60-letnie
|
|
|
|
#3974 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim a szczegolnie pozdrawiam nowa krew
))U mnie wszystko ok-tylko czasu brak. Moze dzis pozniej sie odezwe z pracy. Na razie...i piszcie moze troche mniej przez chwile bo nadrobic trudno!!!
|
#3975 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj odezwałam się do G. ze A. wie o balu i czy komuś cos mówił? Bo ja nikomu nic nie mówiłam
On: Ja tym bardziej (kurna ani cześć ani pocałuj mnie w Ja: To skąd on wie? On: NIE WIEM NIE MAM CZASU Z MOJEJ STRONY TO NIE WYPŁYNĘŁO Ja: Nie oburzaj sie tak, tylko zapytałam On: NAWET MOI RODZICE MYSLĄ ŻE BYŁEM Z GOSIĄ NIE MAM NAWET NASZYCH ZDJĘĆ I JEDNĄ OSOBĄ KTÓRA WIE ZE Z TOBA BYLEM JEST MÓJ BRAT Ja: OK. Ja sie dowiem! A. twierdzi że niby ktoś mnie widział ale nie chce mi sie w to wierzyć. Teraz wiem na bank że to burak rozniósł...ale mnie typ wpienia...ściemnię mu że kolega taty mi załatwił hihi Co napisac burakowi? Bo dzwonił 2 razy do mnie, pewnie chciał sie tłumaczyc. Ciekawe czy dojdzie to w takiej wersji do A. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-28 o 19:17 |
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Domi nie bede opisywac bo to byla masakra w najgorszych snach nie sadzilam ze bedzie tak zle
maly przy porodzie sie obrucil i nie mogl w kanal trafic troche mu sie glowka zdeformowala ale juz jest prawie normalna![]() polozna tez super codziennie do mnie przychodzila dzisiaj z nia przez tel rozmawialam. Ala mi anemia wyszla po porodzie bo porod mialam strasznie ciezki stracilam duzo krwi przez 1,5h mialam znieczulenie ogolne i narkoze bo mialam lyzeczkowana macice moj organizm strasznie sie wymeczyl ja nic prawie nie jem , nie moge spac od pon moze spalam 7h wyszlam do domciu na swoja odp bo w domu szybciej wroce do siebie![]() caly czas jestem na antybiotykach , gin zapisal duzo lekow na wsmocnienie i mowili mi co mam jesc.Jeszcze biore leki za zatrzymanie laktacji po ktorych zle sie czuje. zanka ja nie zostalam w szpitalu z malym bo: -on lezy duzo pod lampami -nie karmie go -moze w ciagu dnia mi go dawali na 1h a tak bede do niego chodzic do szpitala go zob mam blisko -doba w pokoju 120zl wiec bym zbankrutowala od tego siedzenia samej w pokoju bym dostala depresje -bede w domciu szybciej sie zregeneruje i jak malutki wyjdzie to wroca sily Malutki jest kochanyi sliczny ma ciemna cere i wloski ,oczka ma granatowe i bardzo grzeczny wogole nie placze .Tż taki zakochany w małym w stosunku do mnie tez sie zmienil zrobil sie bardzo opiekunczy. |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia zachowanie Gównatella mnie zbulwersowało
no to już wiemy czemu usunał wtdy Twój wpis...ale przecież jechałaś z jego ojcem, prawda?czy to ojciec tego kolego był? o matko...pomieszało się troche...i to kurde całą hołota się zna![]() ale G. sie bardzo nieąłdnie zachował, wziął Cie w ukryciu na bal i teraz się wydało, że nikt o tym nie wiedział. szkoda na twoim miejscu z żadnym nie utzrymywałabym kontaktu, oni nie stą tego warci, każdy coś knuje po kryjomu...albo ukrwya, jak nie buRakello z ogniskiem i laską to teraz za przeproszeniem Gównatello...no i jak nie pasują do nich te ksywy?sa wprost stworzone dla nich...Blondi lepiej faktycznie nie opisuj porodu, bo z tego co piszesz ogólnikowo to nie wygląda za ciekawie ![]() ale ważne, że synek jest z Tobą (narazie w szpitalu bo w szpitalu) i wszytsko się skończyło jak należy. Takie małe dzieci czesto dotyka żółtaczka, no chocby Zanki Filipka. Mam nadzieje, że Malutki szybko wyzdrowieje no i Ty matko, czemu taki ciężki poród musiał być?To jednak okej, że wyszłaś, napewno w domu szybciutko dojdziesz do siebieFajnie, że napisałaś nam w koncu o synku, tego własnie mi brakowało
|
|
|
|
#3978 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() żal mi ich wszystkich że są tak beznadziejni! Napisałam do buRakella Ciekawe od kogo dowiedział się o balu ? Hmm? Nie chce mi sie juz nawet gadac na ten temat... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-05-28 o 20:12 |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę spytać czemu nie karmisz?
|
|
#3980 |
|
Konto usunięte
|
Tęsknię za Nim, chociaż za nic w świecie się do tego nie przyznam
![]() Mógłby już wejść na to cholerne gg ![]()
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, rzeczywiście straszny poród
ale grunt,że już po i oboje dochodzicie do siebieZuzia, ręce i cycki opadają, jak czytam, jacy są faceci. Siebie warci. A dziś w pracy koleżanka opowiadała,że jakiś tydzień temu jej sąsiadka, z którą się dość zżyła, dowiedziała się, że jej mąż od 10 lat ją zdradza!! Sąsiadka ma 68 lat. Jej maż też w tych okolicach. Normalnie paranoja! kredyty pozaciągał nawet jakieś, by kase dawać tamtej. A najlepsze,że tamta ma swoją rodzinę, męża, dzieci. Jak ja słysze takie rzeczy to stwierdzam,że chyba mój system wartości nie pasuje do dzisiejszego swiata!! Właśnie wcinam truskawki za 7,50
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
a teściowa remont kuchni robi
ja też chcę...
|
#3983 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja za 7 Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-28 o 21:11 |
|
|
|
|
#3985 |
|
BAN stały
|
buRakello nie odpisał buahhhhhaaaa co głupio mu
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, w sobotę robię parapetówkę dla rodzinki
chciałabym zrobić szaszłyki w moim nowym piekarniku tylko,że nigdy nie robiłam szaszłyków tylko je jadłambuRakello zrobił się pewnie czerwony jak burak
|
#3987 |
|
BAN stały
|
nadal milczy
słuchajcie czy w bibliografii do magisterki trzeba pisać wydawnictwo, czy tylko miejsce i rok wydania ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Odpisał: Na pewno nie ode mnie! No nie wierzę! Na bank od niego! Bo od kogo
|
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
Hm... nie jestem za bardzo wtajemniczona w te Wasze intrygujące historie ale mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wtajemniczyć. A narazie sobie podczytuję i jak mogę to wtrącę swoje 5 gr
![]() Zuziunia jak ja pisałam pracę to wydawnictwo również było wymagane w bibliografii. Łoooooo... ale to była masakra!
|
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
Akurat - na pewno nie od burakella! Burakowi się NIE WIERZY z zasady
![]() Ciup, Lejdis, ja już głupieję od nauki, zamiast instytucja ja czytam konstytucja PRZERWA NA BRZYDULĘ
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wszystko też zależy czy ty i Twoja rodzinka jesteście zwolennikami bardziej wyszukanych potraw czy tradycyjnych, bo jak to drugie to taką propozycję znalazłam - łatwo dostępne składniki a brzmi nieźle http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis10752.html---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
O tej porze!!!!!Przerwa wskazana jak najbardziej!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

nie wiem kiedy wyjdzie

ale ja będę przesiadywała na wizażu dużo więc będziecie mnie pocieszać w mojej tęsknocie
u mnie zjedlismy obiad, wzielam kapiel i posiedze do jutra...chyba jego rodzice wracają, bo siostra "sprzatała" ale nam nic o tym nie wiadomo, mozemy sie domyslac jedynie
a w tamtym tyg po 30 kupowałam ale to niby zagraniczne jakieś były...

pewnie bu burak powiedział idiota, juz go ochrzaniłam w smsie i wie że chodzę na siłownię. 

O tej porze!!!!!