|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Właśnie zaczęła się burza z piorunami
wyłączam się, do jutra Mamusie |
|
|
|
#4892 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
a wlasnie to klucie we fredce...ostatnio mam bardzo czesto i mocne
dzis co chwila mnie kluje az mam dosc a maly to tak kopie, ze masakra ale z tego akurat sie ciesze
|
|
#4893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pokaż zdjecia jak kiedyś wyglądał brzucho a jak teraz![]() Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: Ja już też mówię dobranoc i zmykam z psem na spacer a później do łózka Miłej nocki
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-28 o 22:43 |
|||
|
|
|
#4894 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ide na kanapke poczekac na TZ
dobranoc mamusie
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamuśki
Nie było mnie cały dzień, bo rano net padł a później byłam na budowie i nie dam rady Was nadrobić Dziś się zdenerwowałam bo specjalnie przekładałam wizyte u doktorka z 4 na 8 czerwca a Tż zakomunikował mi wczoraj, że będzie 10!! kurcze zła jestem ale pójdę znowu bez niego ![]() A poza tym zmęczona jestem jak koń po westernie ale już jestem po wstępnej rozmowie ze stolarzem i teraz projekt się robidobranoc Mamuśki
|
#4896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A czy dzis była tu Ania?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadal mnie swędzi, jak w opisie przypadłości na wieczor znacznie bardziej ![]() Zmulona jestem tymi tabletkami, ale bylo tak w ulotce... Tyle co ja sie w ciazy nałykałam tabletek to nigdy tyle nie łykałam na nic. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Służy wam wspólne łoże, nawet jesli tylko przytuleni w nim spicie ![]() A jak Eryk w nowym miejscu?podoba mu sie? Cytat:
nie straszcie...A dzis polozna mi powiedziala ze jak kłuje ok. 1o x w ciagu dnia to jeszcze nie nalezy sie niepokoic.Wiec ja nie przekraczam 10 skurczy. a u mnie chwile temu padał grad , zrobiło sie na chwile bielutko ![]() Zmykam do łóżka, tylko jeszcze łykne porcje tabsów jak co wieczór...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-05-28 o 23:20 |
|||||
|
|
|
#4897 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja doszła do wniosku, że muszę jeszcze mieć dla świętego spokoju:
. Martwiłabym się w szpitalu, że czegoś nie mam, taka już ze mnie dziwna istota. Cytat:
![]() Może powinnaś poszukać drugiej opinii u innego lekarza. Pomyśl o tym w przyszłym tygodniu. (9 czerwiec daleko) Cytat:
I współczuję bardzo problemów z siostrą. Ja mam na guziki, tudzież pidżamy z krótkimi i dłuższymi spodniami, bo u mnie można takie nosić. Nie trzeba świecić gołym tyłkiem na obchodzie i latać tylko z wkładką między nogami. Tyłek ewentualnie sprawdzi mi moja położna i jeżeli będzie miała obiekcje, to poleci sprawdzenie lekarzowi. Dodam, że są osobne pokoje (płatne lub dostępne za free dla mam, które tego potrzebują (spokoju, czasu) np gdy urodzi się wcześniak, dziecko wymaga fototerapii, są spore problemy z karmieniem itp), a jeżeli leży się na sali wieloosobowej, to są parawany wokół łóżka i nie ma mowy, aby ktoś (czyt inna pacjentka) był zmuszony oglądać mnie od tej strony (lub ich partnerzy/odwiedzający podczas karmienia). Duży nacisk kładzie się na poszanowanie intymności pacjentki, drażliwe tematy nie są omawiane przy łóżku, a jeśli już to w sposób, aby nie słyszały rozmowy inne pacjentki. Wydaje mi się, że szanuje się bardziej pacjenta. Majtki mam zarówno jednorazowe, ale tylko na pierwsze dni (u nas są dostępne jednorazowe, ale takie wielkie i porozciągane- nie podobają mi się Z drugiej strony nachodzi mnie refleksja, że w Polsce mnóstwo jest szpitali, w których nacięcia krocze przy pierwszym, a często i drugim porodzie nakazywane są odgórnie (np przez ordynatorów czy oddziałowe, taka praktyka ). Więc nic dziwnego, praktykować ochrony krocza położne nie mają jak i faktycznie efekt może być daleki od zamierzonego. Jakoś wszystkim się śpieszy, nie ma tego czasu, aby główka ładnie zaadoptowała się do krocza, nawet jeśli z dzieckiem i matka nie dzieje się nic złego. Poprowadzenie takiego porodu jest możliwe oczywiście przy bliskiej współpracy położnej z rodząca, wymaga zaufania z obydwóch stron, zapewnienia odpowiedniego klimatu i atmosfery. Tyle smędzenia ![]() Cytat:
I dziękuję Na razie wyniki są stabilne, więc mogę wracać do domu, ale oczywiście może zdarzyć się tak, że któregos dnia nie wróce i będą mnie tryzmać na obserwacji i powoli przygotowywac do cięcia. Oczywiście będę sie kontaktowac, poza tym wezmę oprócz książek do czytania laptop ![]() Cytat:
nie wiem jak sie potocza wypdki w najbliższych tygodniach, więc muszę być przygotowana ![]() Cytat:
I nie dziwię się, bo są boskie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja po wszystkim zabiegach upiekszających od razu mam lepszy humor i więcej sił witalnych Dzisiaj stopy poszły w ruch (to mój czuły punkt- zawsze muszą być piekne i zadbane ), a więc było moczenie w misce z dodatkiem soli, potem peeling, potem krem. Jutro odświeżę paznokcie .Plus oczywiscie maseczka na twarz, pod oczy i odżywka na rzęsy, a potem poszly jeszcze w ruch paznokcie u rąk. Normalnie poświęciłabym na całe ciało jedne dzień w tygodniu, ale teraz nie mam sił, więc robię coś po trochu codziennie ![]() . Jutro będzie depilacja (przy wielkim zaangażowaniu męża )--------- Właściwie skończone 37 tygodni ciąży uważa się za ciążę donoszoną. Chociaż z mojego i koleżanek doświadczenia wnioskuję, że urodzenie w 35 czy w 36 tygodniu ciąży też nie jest takie złe. Ja będę się cieszyć, gdy donoszę szczęśliwie dziecko do 34 tygodnia i z tego, co widzę, to jeśli nie będzie dramatycznych zmian, to mój położnik również . czyli jeszcze dwa tygodnie... ![]() Może oczywiście być i tak, że do terminu wyniki mogą być w miarę stabilne i nie będą musieli nagle działać. ![]() To po prostu up...rdliwe schorzenie (głównie dla matki ), wymaga dużo badań, USG, odpoczynku i cierpliwości, czekania na rozwój wypadków, a wszystko to razem daje się we znaki psychice. Wszystko jednak dla dobra maluszka, trzeba znaleźć gdzieś ten złoty środek, nie po0djąć za wczesnej/za późnej decyzji, aby było dobrze i dla mamy i dla bobasa.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2009-05-29 o 02:23 |
||||||||
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Powcinało mi cytaty
ale, witajcie w ten wstrętny pochmurny dzień, zupełnie jak moje samopoczucie. Pisałam, że bardzo drętwieją mi ręce, ale stwierdzam, że to pikuś przy tym co przeszłam dzisiaj w nocy i dalej boli. Tak przeraźliwie bolą mnie ręce, jakby ktoś naciągał i rywał mi żyły. Pół nocy przepłakałąm, a dodam, że jestem cholernie wytrzymała na ból. Drugą połowę przesiedziałam walcząc z bólem. Nie jestem w stanie zacisnąc dłoni, przedmioty wypadają mi z rąk. Jakaś masakra. Wieczorem pojadę do szpitala, bo wizyta u ginki dopiero we wtorek. Boję się jak mnie potraktują, czy tak olewczo jak Ciebie Katarzynko. Ni mam dobrego zdania o swoim szpitalu. katarzynko współczuję dolegliwości eeleri - mariola, trzymam kciuki, żeby Antonio posiedział jeszcze w brzuszku u mamy. Więcej nie pamiętam co chciałam napisać, bo skupiam się na bólu
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
U mnie pada ... nie lubie takiej pogody!Trochę Was wczoraj zanidbałam, ale musiałam wykorzystac sostrę i zabrałam ją na zakupy ![]() Kupiłam jeszcze parę ciuszków ... i reszte dupereli: szczoteczke do włsoków, myjkę do kąpieli, asporator, termometr, pieluszki, puder, majtki jednorazowe ... itd. ... no i proszek do prania - już mogę prać! ![]() Pani w aptece odradziła mi kupowanie kosmetyków pielęgnacyjnych, bo niewiadomo czy dzidzia nie będzie uczulona - no ale jak nie kupię tych kosmetyków to skad będę wiedziała czy jest akuratnie na to uczulona??? ![]() kupiłam też farbę i jutro małż zaczyna malowanie pokoju Wróciłam z zakupów, ugotowałam obiadek i myk do szkoły rodzenia ![]() ... i znów zwiedzałam porodówkę ![]() No to teraz idę Was nadrabiać .... bo widziałam ze Kasia miała jakiś napad swędzenia skóry ... mam nadzieję, ze już ok! I to jednak nic poważnego! |
|
|
|
#4900 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
, gratuluję "wstępnej rozmowy" ze stolarzem ![]() Cytat:
![]() Kasia jak tam się dziś sytuacja przedstawia? Swędzi mniej? Cytat:
, ale dla mnie jest to czasem upierdliwa cecha, niestety ![]() Tylko pozazdrościć takiego komfortu w szpitalu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Trzymaj się kochana
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-05-29 o 08:21 |
|||||||
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
Powcinało mi cytaty
ale, witajcie w ten wstrętny pochmurny dzień, zupełnie jak moje samopoczucie. Pisałam, że bardzo drętwieją mi ręce, ale stwierdzam, że to pikuś przy tym co przeszłam dzisiaj w nocy i dalej boli. Tak przeraźliwie bolą mnie ręce, jakby ktoś naciągał i rywał mi żyły. Pół nocy przepłakałąm, a dodam, że jestem cholernie wytrzymała na ból. Drugą połowę przesiedziałam walcząc z bólem. Nie jestem w stanie zacisnąc dłoni, przedmioty wypadają mi z rąk. Jakaś masakra. Wieczorem pojadę do szpitala, bo wizyta u ginki dopiero we wtorek. Boję się jak mnie potraktują, czy tak olewczo jak Ciebie Katarzynko. Ni mam dobrego zdania o swoim szpitalu. katarzynko współczuję dolegliwości eeleri - mariola, trzymam kciuki, żeby Antonio posiedział jeszcze w brzuszku u mamy. Więcej nie pamiętam co chciałam napisać, bo skupiam się na bólu ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Sorki za dubel, ale nie wiem jak to się stało.
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadła, napisała co kupiła i myśli, że wystarczy . Otóż nie wystarczy, trzeba dodać zdjęcia, dużo zdjęć
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
32 sztuki mamy Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz ....................... Vers Connect p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś ............ Mutsy Urban Rider Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś ......................... .. Tako Jumper marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka ainka11111 (???, ?? l, ...) -------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika skierka (Teresa, 27l, Olsztyn) ------------------------------------ t.p. 12.07.09 - Amelka Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś ..................... X-lander w. limitowana jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - Joachim Łukasz erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Marysia ................ Mikado Milano Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ??? bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ??? katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ------------------------------ t.p. 24.07.09 - Maciek majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka mariolasl (Mariola, 34l, UK) --------------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio ................. iCandy Cherry mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ??? |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
26 sztuk mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika frida110 (Aśka, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - Agatka ................... Roan Kortina Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ??? ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ??? UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ??? AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? .................... Graco Tour Elite IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? Tulipfever (Maja, 29 l, Holandia) ------------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? .......... Bugaboo Cameleon zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? WrednaAfrodyta (Irmina, 21l, Warszawa/Ostrołęka) ---- t.p. 25.08.09 - Adaś ............... Mikado Boston marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc groszkolino(???, ?? l, ...) ---------------------------------------- t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ??? Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ??? cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon Anielka_ (???, 25 l, ???) ----------------------------------------- t.p. 30.08.09 - ??? ![]() Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 28 : 20 Dziewczynki------------------------------------------------------------------------------- gooha3 [*] mountain [*] serafia11 [*] agagmm23 [*] Malga19 [*] [*] ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------- 10.04.09 - (24 tc) CC - Leo (712g, 31 cm)
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------------------ 26.05.09 - (32 tc) CC - Nataniel (1950g, 46 cm) Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-05-29 o 08:33 |
|
|
|
#4905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bałam się wstać, bo myślałam, ze mi spadnie Cytat:
a tak w ogóle to dzień dobry codziennie się budzę zestresowana
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4906 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Slodkie
![]() Cytat:
1. Jak czesto jest mozliwe trzymaj nogi w gorze- gdy lezysz, niech nogi beda wyzej niz reszta ciala, gdy siedzisz- trzymaj je na podwyzszeniu, taborecie itd. 2. Nie skrzyzuj nog, gdy siedzisz 3. Rozciagaj miesnie nog, szczegolnie, gdy dlugo siedzisz- rob przerwy przynajmniej co godzine i przejdz sie. 4. Nie nos skarpetek z ciasna gumka. 5. Pij duzo wody 6. Staraj sie troche ruszac- plywac, spacerowac, cwiczyc. Obrzeki niestety to jedna z najczestszych przypadlosci w czasie ciazy, nasilaja sie szczegolnie latem i w trzecim trymestrze. Cytat:
Alez zaszalalas z zakupami Czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte, niech to bialko spadnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To tyle co pisza. Podobnie jak wiekszosc przyjemnosci, rowniez to minie, gdy urodzimy. Czy to kogos pociesza? ![]() A tak w ogole, to czesc kobietki
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakas dziwna ta pani w aptece-przeciez musiumy cos kupic i sprawdzic inaczej nie da racy, tak samo jest z pieluszkami-nie wiadomo czy nie beda uczulac ![]() ja kupilam Hipp a jak nie bedzie pasowac dzidzi to sama zuzyje te kosmetyki!!(oczywiscie oprocz kremu na odparzenia) Witajcie mamusie ja niesmialo prosze dzisiaj o kciuki ![]() wczoraj wieczorem rozmawialismy z tż i stwierdzil ze cos czuje ze lekarz powie dzisiaj ze widzi siusiaka na usg.......dziwne ze i ja i tż tez tak czuje....a jesli potwierdzi dziewczynke to wreszcie bede mogla kupic sukieneczke ![]() musze poodkurzac, mama powyciera podlogi.... wziac prysznic i sie ogolic....-znowu beda wygibasy przed lusterkiem... a i mam takie pytanie- ile bierzecie pieluszek jednorazowych do szpitala? a co sadzicie o takich chusteczkach do higieny intymnej?chodzi mi o te z babka lancetowata http://www.cleanic.pl/39
|
|
#4908 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Jedź do szpitala i szybko pisz co się dziej ![]() Cytat:
![]() Koleżanka chyba wie o co chodzi...fotki? Cytat:
Jeżeli chodzi o sterydy, to bardzo często się zdarza (w zalezności z jakich powodów zostały podane - czy tak jak u Marioli, czy tylko z powodu skracania się szyjki) Mamusie donoszą ciąże do wyznaczonego terminu. Trochę o tym się nasłuchałam, bo moja bratowa miała podane 2 maja z powodu lekkich skurczy i dr bał sie wcześniejszego porodu. Podali sterydy, gdyby nie daj Boże mała miała wyjśc na świat wcześniej - żeby płucka miała rozwinięte. A tak w ogóle dzieńdoberek Pada, pada, pada cóż więcej pisac.... ![]() Kasiu jak swędzonka w nocy? Trzymam kciuki za dzisejsze wizyty ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Czekoladko, takie chusteczki to może byc dobra sprawa też w szpitalu. Jak nie będziesz miała chwilowo siły dotelepac się do łazienki lub zostawic w tym celu z kimś dzidzi, to można sobie dopomóc takimi chusteczkami. A babka lancetowa myślę, że będzie ok. Tu coś jak jednak córcia zostanie córcią ![]() http://allegro.pl/item640760516_body...rcia_0_6m.html
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-05-29 o 09:25 |
|||
|
|
|
#4909 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie
![]() nie mam sie dzis kompletnie w co ubrac mam kiepski nastroj, kloce sie z TZ, on naprawde chyba mysli, ze tylko on sie liczy ehh Cytat:
ja spie praktycznie sama - na drugim boku lozka....a szkoda slow na ten temata Eryk super, jest bardzo zadowolony, sprzata codziennie swoj pokoj, a co najdziwniejsze spi w nim cala noc sam i budzi sie rano dopiero (a 5lat spal ze mna w lozku) Cytat:
ja mam ostatnio cos dziwnego z prawa dlonia, w nocy mi strasznie dretwieje a nad ranem mnie tak boli, ze nie moge palcow do konca wyprostowac a dzis znowu mialam skurcz lydki strasznie bolalo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tak, tak! Zdjecia! ![]() Cytat:
![]() no właśnie jak nie spubuje to nie będe wiedziała które kosmetyki uczulaja dzidzie ... pani poleciła mi narazie mydełko bambino i puder Altacet ... ![]() a kciuki zacisnięte!!!! Cytat:
![]() Jak sie tylko naładuje to trzasne fotki! Dziewczynki ... proszę o propozycje tytułu na następną część wątku ...
|
|||
|
|
|
#4911 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aaa czekoladko trzymam
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
ale juz zapomnialam jak to szlo moze ktos znajdzie?
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezme plyn do hignieny intymnej ten co uzywam , a wiem ze po kazdej wizycie w toalecie nalezy sie podmyc wiec pomyslalam ze te chusteczki moga sie przydac...... a te ubranka slodziuchne
|
|
#4913 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jaki tytuł, ale myślę, ze czas już cos o ropzakowywaniu dopisac, bo myslę, że to juz niedługo kolejne z nas zostaną Mamusiami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
juz kiedys pisalam ze czuje tak od samego poczatku ciazy......wiem tez ze moge sie mylic.....
z tego kalendarza chinskiego tez wynika ze dziewczynka.......zobaczy my
|
#4915 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
znalazlam:
"niebawem lato nastanie, a my zaczynamy rozpakowywanie" Unholy wiem.....czuje sie jak bym byla tredowata
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
albo
"promyk słońca jasno świeci i przywita nasze dzieci"
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A takie chusteczki bardzo lubie, uzywam i polecam
|
|
#4919 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...ller-pojke.php Cytat:
Podoba mi się ![]()
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

wyłączam się, do jutra Mamusie 
ale z tego akurat sie ciesze

obniżył się wyraźnie, bo do tej pory był wysoko, a teraz cała piłeczka jakby zatrzymała się tuż nad bobrem (czy fredką jak kto woli
), poza tym nie łapią mnie już takie duszności, a za to częściej sikam mimo braku infekcji-skutek większego nacisku na pęcherz. Ja się boję! 
Miłej nocki
NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Fotki zawsze mile widziane
.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
, gratuluję "wstępnej rozmowy" ze stolarzem