|  2009-05-28, 17:49 | #181 | 
| BAN stały | 

Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.4

| 
|     | 
|  2009-05-28, 18:12 | #182 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

coś mu zrobiła?   
				__________________ nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. | 
|     | 
|  2009-05-28, 18:13 | #183 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Stumilowy las =D 
				 | 

Cytat: 
  mania     na jutro mapkę Azjii się muszę nauczyć i nicc!! Rosję z Chinami jak źle pójdzie pomyllę      jakaś laska się do mnie przysrała, nawet nie wiem co  kurde, w pt normalnie gadałyśmy, a dzisiaj jestem dla niej "suk. ą , szmat.ą itepede  no i co robić??  ------------------------ Marzeniatko- miło mi, Ola jestem!   
				__________________ "miała ochotę tupać, krzyczeć, rwać włosy z głowy, wyzywać Boga za to, że kolejny raz napisał zły scenariusz. " <3 Sebastian. nie pij..   Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-05-28 o 18:14 | |
|     | 
|  2009-05-28, 18:17 | #184 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2009-05-28, 18:18 | #185 | |
				 | 

Cytat: 
 ja w zeszłym roku musiałam sie nauczyć mapy całego świata ze stolicami;| aa co do tej panny to wiesz.. może jej sie okres zbilża   
				__________________ nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. | |
|     | 
|  2009-05-28, 19:08 | #186 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Stumilowy las =D 
				 | 

Cytat: 
  tylko kurna, trochę ciężko iść korytarzem i usłyszeć za plecami "Ty szmato!" , a laska tak ekstrawagancka, że lepiej wiązanki nie rzucać, bo puści 15razy taką =/ i myśli kurczę, że błyszczy =/ całego świata? na raz? my mamy na kontynenty podzielone: Europa, Ameryki ittd. i jeszcze rzeki i największe pasma górski i pustynie.. i morza  tragedia... a co do manii to się zgadzam  tyle, że mój na Litwę wyjechał w pn o 5 i wróci doopiero jutro  , ale w końcu go zobaczę!  ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- haha swój post usunęłam przypadkiem i nawet nie wiem jak  a więc mała powtórka: co do manii to w 100% się zgadzam  a z tą laską.. prawdopodobne  ale trochę głupio iść korytarzem i usłyszeć za plecami "Ty szmato!" poczuć pociagnięcie z bara.. a laska taka ekstrawagancka, że lepiej wiązanek nie puszczać bo 15 razy taką walnie i nie odpuści.. =// Calineczka- Ola jestem  ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- dziwna jestem  wcale postu nie usunęłam    ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- no i co nic nie piszećta?!   
				__________________ "miała ochotę tupać, krzyczeć, rwać włosy z głowy, wyzywać Boga za to, że kolejny raz napisał zły scenariusz. " <3 Sebastian. nie pij..   | |
|     | 
|  2009-05-28, 19:25 | #187 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  Masakra.. Dostałam 2 ... :| I musze uczyć się i poprawiać jeszcze raz jak chcę 4 na koniec.. 
				__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | |
|     | 
|  2009-05-28, 19:27 | #188 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Calineczka wróciła..!       Nareszcie Cię wypuścili..  Ohh ja jutro też zaliczam mapkę tylko że Europy góry wyżyny i niziny no i chemię. a w poniedziałek Dzień Dziecka  we wtorek mnie nie ma w sql powiedzmy że małe wagary. Postanowiłam sobie że z dniem 1 czerwca moje edukacja w II klasie się zakończy   | 
|     | 
|  2009-05-28, 19:34 | #189 | 
| Zakorzenienie | 

nic takiego..

__________________ Kocham Cię, że ojeju   | 
|     | 
|  2009-05-28, 21:18 | #191 | |
				 | 

Cytat: 
 fakt, jak taka to lepiej nie zaczynać gadki. olewaj ją, jak zobaczy że ignorujesz jej zaczepki to sie znudzi. noooo cały świat na raz. nie było łatwo  o to byle do jutra Tęsknotko  ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ide spać;d dobranoc   
				__________________ nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-28, 21:47 | #192 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dobranoc JednaNaMilion   A my jaki topic wrzucamy ?   
				__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | 
|     | 
|  2009-05-28, 22:03 | #193 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: wariatkowo. 
				 | 

mr  cześć laseczki   wiem. wiem. zaraz mnie ktoś pobije  daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno mnie nie było. ale ciągle zajęta jestem  i jestem tylko po to żeby Wam dać buzi ;* i żeby powiedzieć, że wilkołaki już czekają na upierdliwych nauczycieli i kochaaaaanych Romeów  no. miłej nocy.  <333 
				__________________ 'zwykle, gdy los wręcza nam swoje najwspanialsze prezenty, starannie owija je w przeciwności losu...' | 
|     | 
|  2009-05-28, 22:32 | #194 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2009-05-28, 22:43 | #195 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: PL 
				 | 

dobry wieczór. U fryzjera była, jak wyszłam to myślałam ze się rozrycze potem doszłam do wniosku ze on mi po prostu tak włosy postawił,ale teraz już jest okej :P a i siostra mnie w****ia sobie mysli ze jej bedzie cv pisac wyobrażacie sobie to pff.. a co u was? | 
|     | 
|  2009-05-29, 08:49 | #196 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 wstaw zdjęcie kochana  Dzień Dobry ;* zrobiłam sobie dziś wolne od szkoły ;] został może ktoś ze mna?   
				__________________ Kocham Cię, że ojeju   | |
|     | 
|  2009-05-29, 09:49 | #197 | |||
| xoxo Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  kochana bywaj z nami częściej  Cytat: 
 muszę Cię zmartwić, znów jesteś skazana na moje towarzystwo  byłam tylko na godzinę w szkole szybko się uwinęłam ze spr i mama mnie przywiozła bo u mnie taaaaaaaak strasznie leje :/ 
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | |||
|     | 
|  2009-05-29, 10:33 | #198 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-05-29, 10:58 | #199 | 
				 | 

__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | 
|     | 
|  2009-05-29, 11:01 | #200 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Kocham Cię, że ojeju   | 
|     | 
|  2009-05-29, 11:04 | #201 | 
				 | 

mnie się dziś 'włączyło' narzekanie bo musiałam wstać o 7 bo nie miałam w co się ubrać bo jest zimno bo mnie mama dziś poinformowała,że musimy jeżdzić i zapraszać rodzine na 18-nastke [mówiłam jej że ja to bym wysłała zaproszenia pocztą ewentualnie e-mailem tak jak w Ameryce  ] i takich 'bo jest dziś dużo  a Ty czemu nie w szkole ? 
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | 
|     | 
|  2009-05-29, 11:09 | #202 | |
| Zakorzenienie | 

http://allegro.pl/item643257712_nike..._adisport.html ładne? chcę sobie takie kupić..nawet u nas w Weju znalazłąm takie   ale nie wiem wlaśnie.. w sumie znaczek jest duży... trochę aż za... ale coś w sobie maja  ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat: 
 noo sporo masz tych "bo"   ja ci powiem, że ja też rozwoziłam zaproszenia.. nie wiem wydaje mi się że wtedy widać ze zalezy ci by dany gosc swietowal z toba urodziny ;] a ja nie jestem w szkole bo mamy dzis dzien sportu.. i mialabym tylko 4 lekcje normalne w tym wf i rela... wiec nie mialam po co isc;] a drugie "dlaczego" to fakt że jadę do tej jastrzębiej o 15 i bym nie zdażyła się zrobić ;] i wgl ;] a do tego leń   
|     | 
|  2009-05-29, 11:14 | #203 | ||
				 | 

Cytat: 
  kupuj  sama je oglądałam ale panna w klasie u mnie takie ma a ja nie lubie mieć z kimś czegoś takiego samego  ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat: 
 ale mnie się nie chce  rozleniwiłam się na amen  a to faktycznie nie opłacało się iść  ja to od 2 tyg nie chodzę nie było mnie tydzień potem poszłam w pon cały dzień wtorek tylko 3 godziny i poszłam do lekarza, z związku z tym że jestem chora nadal siedzę w domu  podobno babka od anglika się wścieka bo miałam pisać spr i chciała mnie pytać ale zagorżona nie jestem więc się nie martwię  tak wiem mam olewający stosunek, wszyscy mi to mówią no ale co ja poradze,że mi się tak straaaaaszzzznie nie chce   
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-29, 11:20 | #204 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   ale masz fajnie   ja bym na twoim miejscu spała cały czas     skąd ja to znam  starzy się wściekają że mi same 2 wystarczą gdzie stać mnie na 4  ^^ ale cóż... życie  my  bd w przyszłości latać z miotłą na ulicy nie oni  
|     | 
|  2009-05-29, 11:31 | #205 | |
				 | 

Cytat: 
  łatwo się mówi o 4 trudniej zrobić  ale jak ktoś uczy się na bieżąco to nie ma takich problemów. mam koleżankę która dobrze się uczy i nie ma problemu jak ma się z czegoś tam więcej nauczyć a ja to tracę pół dnia na narzekanie a góra godzinę spędzę nad książką  ale u mnie z niektórych przedmiotów nie ma po co się uczyć jak i tak dostane 3-4  przed lekcją przejże co tam było i tyle ja to mamie powtarzam,że znajdę bogatego Edzia, który mnie będzie utrzymywał   
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | |
|     | 
|  2009-05-29, 11:35 | #206 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     Co do nauki to nie potrafię się uczyć historii... a jestem na rozszerzonej.. masakra... nie potrafię się na pamięc uczyć... za to biola, gegra, polski... kocham i praktycznie się z tego nie ucze no chyba ze sciagi robie  taa bogaty Edzio  ja mojej mamie mowie podobnie a ona do mnie: tylko czy ten Bogaty facet bd chcial takiego nieuka jak ja   
|     | 
|  2009-05-29, 11:39 | #207 | |
				 | 

Cytat: 
  rzadko robię ściągi najwyżej kseruje od koleżanki  moja to mi mówi, żebym marzyła dalej  i stały tekst mojej mamy 'nie patrz na wygląd tylko serce' tiaaa to samo jej powiedziałam jak brat nową dziewczynę przyprowadził   
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . | |
|     | 
|  2009-05-29, 11:44 | #208 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-05-29, 11:49 | #209 | |
				 | 

Cytat: 
 trochę pucowata, z boczkami [ja nie mam nic przeciwko ale trochę się zdziwiłam bo mój brat zawsze takie przeszczepy przyprowadzał  ] nie przedstawiła się mamie [nie spodobało jej się to] i mama widziała jej zdjęcia na NK wg nas panna nie ma troche umiaru wiesz nie wszystko dla wszystkich ma jedno zdjęcie w krótkich spodenkach i kabaretkach a jej uda wyglądają jak dwie szynki okręcone sznurkiem  p.s masz chyba takie same adidasy jak ja[widziałam na nk na nowej fotce]  puma ? 
				__________________ 'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-05-29 o 11:51 | |
|     | 
|  2009-05-29, 11:51 | #210 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  takie buty  serce nie sługa  ja to nie ubieram spodni krótszych niż za kolana.... xDD ma się ten dystans no  taaa... brązowe Pumy z zamszu   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.