|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: biale spodnie materia³owe, rozmiar M !
A mog³abys podac ich wymiary?
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40598071 Zapraszam do wymiany! Edytowane przez tala Czas edycji: 2006-02-07 o 17:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usuniête
|
Tala- jasne. Zrobilam ma³y opis na fotce
1) 39cm x 2 2) 46cm 3) 25 cm 4) 102 cm 5) 27 cm 6) 77 cm 7) 25 cm (z ty³u 2-3 cm d³uzsze) Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-02-03 o 19:32 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hej! a mo¿esz napisac jaki maja te spodnie stan? chodzi mi o d³ugo¶æ od kroku do guzika.
![]() napisz jeszcze proszê, je¶li oczywi¶cie mo¿esz, ile masz w pasie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
|
doda³am jeszcze i napisalam tam wyzej. W pasie mam 67 cm. Tylko ze te spodnie do pasa nie siêgaj±
), ze to s± biodrówki raczej.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 812
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
ja sie ustawiam za nuttelka jak cos... pamietaj o mnie...
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN sta³y
|
hejcia Aniu to moze ja napisze;
spodnie sa w idealnym stanie ( trzeba je jedynie uprasowac , zdjecie na forum przedstawia nieprasowane spodnie ale to z czystego lenistwa ;/sa to lekkie dzwony - posiadaja paseczek do regulacji i mozna je przerobic na spodnie 7/8 jak rowniez rybaczki ![]() ¿ycze mi³ej wymianki
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem na 90% pewna, ¿e siê wymienimy
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy te spodnie przy Twoim wzro¶cie, s± dobre na Ciebie? (chodzi mi o d³ugo¶æ) A odp. czy je biorê dam jutro
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. czekam na odp.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usuniête
|
Hej, no wiec sprawdzilam na jednym sweterku... Dolaczm zdjêcie, czy dobrze zrozumialam...Bo dziwi mnie az taka roznica w zewnetrznym i wewnetrznym..
. Jesli chodzi o zewnêtrzna dlugosc to jest ok, natomiast wewnêtrzn± powinnam miec ok 47...Bo w tym sweterku ktory mierzylam akurat tak mam... A pod pacha i tak jest w tym moim sweterku szerokie. Nie wiem wiec...
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-02-06 o 21:37 |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
w³asnie sprawdzam centymetrem i wychodzi mi co¶ oko³o 46,6 wiêc powinien byæ dobry.
ciekawa jestem jak ja wcze¶niej go mierzy³am, ¿e takie wymiary g³upie wysz³y napisz mi prosze czy w takim razie wymieniamy siê
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

), ze to s± biodrówki raczej.

ale to z czystego lenistwa ;/

. Jesli chodzi o zewnêtrzna dlugosc to jest ok, natomiast wewnêtrzn± powinnam miec ok 47...Bo w tym sweterku ktory mierzylam akurat tak mam... A pod pacha i tak jest w tym moim sweterku szerokie. Nie wiem wiec...