![]() |
#2371 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
bo jeśli pada też u Ciebie...
ktoś mi powiedział, że uwielbia brązowe oczy. następny ktoś, że zielone są piękne. ja jeszcze nie wiem. powiesz mi? pewne rzeczy zawsze pozostaną tajemnicą. tylko, cholera. trudno jest czasem. ciekawe, czy znalazłbyś wyjście ... przecież nie powinna to być dla nowość... dlaczego więc czuję się tak, jakbym dopiero to poznawała...? a czy zapytałeś się mnie, czy możesz? czy do cholery jasnej nie potrafisz zniknąć i udawać, że nie istniejesz? gdybyś wiedział czego robić nie powinienieś, byłoby mi łatwiej. bądź zły. postarasz się? już nie wiem jak powinnam się bronić. zbyt niewiele mam... nie pozwól mi... a może to właśnie dla takich chwil... żeby poczuć się wyjątkowo... chociaż przez chwilę, nie myśleć .. piękno... smuuutne... nie ekscytuję się żadną obietnicą. nie skaczę po łóżku, kiedy usłyszę coś miłego. bo wiem ile mogę dostać. tylko nikt nie wie, jak wiele jestem w stanie dać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Raczkowanie
|
* Pan poznaje Panią. Pani poznaje pana. Głupieją. Żyją głupio i szczęśliwie.
* - Może zakochani wbrew pozorm widzą to, co chcą widzieć. Mówią "nawet mnie nie lubi", jednocześnie wiedząc, że to nie prawda bo nawet uśmiech jest jakimś wyznaniem. Może on mnie rzeczywiście nie widzi mojej obecności, jestem kolejną koleżanką ze szkoły, którą wspomni tylko jeśli natknie się przypadkowo na zdjęcie w kronice? - Więc co tu robisz? - Próbuję mieć to gdzieś. * Krzyki na ulicy, rozlany jogurt, złamane serca. * Nauczyłam się nie krzyczeć z bólu. * Szukam swojego odbicia na ścianie. I widzę tylko gwóźdż, z którego zdjęto obraz. * Jest moją lampką przy łóżku, herbatką karmelową, ołówkiem w piórniku, pierścionkiem na ręce, porannym uśmiechem i bałaganem w głowie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
Podświadomie czuję, iż w tym przypadku żadne "made in china" o takim samym imieniu nie zastąpi mi jego.
Wódka to taka suka, która jest ponad każdą kobietą... Nigdy nie jest a późno na koniec. Na początek zawsze.
#2374 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten tekst... Śliczny i zarazem tak pasujący do mojej osoby. Cytat:
![]() I jeszcze w takim doborowym towarzystwie jak pozostałe wymienione Panie ;* _________ 1. Zatraciłam swe życiowe cele, zgubiłam gdzieś po drodze. 2. Godzinami potrafię siedzieć w wannie niechętnie odpowiadając na pytania pozostałych domowników, czy jeszcze żyję. Tracę dwie kostki mydła, ścieram połowę pumeksu, a woda jest zimna niczym staw zimą. A mimo to wciąż czuję się brudna.Wciąż czuć nad sobą smród Twego oddechu i widzieć plamy zostawione Twymi dłońmi to największa kara jaką otrzymałam w zamian za ufność i dziecinną naiwność. 3. Przyjmowane lekarstwo było trucizną. 4. -Kochanie, zdradziłeś mnie kiedyś? -Oj daj mi spokój. -Nie odpowiadasz czyli, że tak... -A wnerwia Cię Twoja mamusia? -A co to ma do rzeczy? -Po prostu powiedz czy Cie wnerwia. -Nie zmieniaj tematu! -Widzisz? Nie odpowiadasz czyli Cie wnerwia. -Wiesz co, wnerwia mnie. Czyli, że mnie zdradziłeś... - ... 5. Nawet mój cień ode mnie dziś uciekł. Nawet kartki nie zostawił... 6. Dostałam zaproszenie od szczęścia. Na krótki podwieczorek. 7. I choćbym przeczytała cały słownik języka Polskiego, francuskiego, a nawet japońskiego... Nie znajdę słów by określić swoje uczucia. 8. Mam wadę genetyczną. Brak we mnie genu odpowiedzialnego za szczęście. 9. Moje serce biegnie w maratonie cierpienia. Zawsze wygrywa. 10. Jest jak pijawka przyklejona do skóry. Jakoś tak dzisiaj nie teges... Wybaczcie,ta matma mi chyba mózg zatruła -.- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Rozeznanie
|
Najwyższa pora obudzić się ze snu zimowego
świat zwariował, a ludzie wszyscy wkoło z życia kpią życie na niwie, niezbyt prawdziwe otwartych dłoni wielka sprawa, po strunach podróż po zabawach... Ten jest mnie wart, który lepiej mnie rozumie niż ja siebie (; Wyborem woli przeznaczony Gdzie skarb mój, tam moje serce Nie tak mistrz uczy, jak gazeta
#2376 |
Zadomowienie
|
witam po kolejnej nieobecności. x**
tak miałam cytować, ale za dużo zajęło więc po prostu wymienię te najlepsze : Marzeniatko, caroline060, RealGirl89, Paajkaa, Plotkaraaa, KaMa2704, abunee, truskawkowa1993 i papergirl. błyszczycie tutaj kochane. <33 ![]() *DREAMS*** i LittlePinkAngelxD - dziękuję za wyróżnienia. kocham Was, wy wiecie. <3 ____ bo szczęście zupełnie jak cień, podąża za Tobą, nawet gdy o tym nie myślisz. jakaś niewidzialna lina oplotła mi się wokół szyi. nie wiem co mam zrobić. wytłumacz mi sens istnienia. - Paryrz - miasto ości ! - chyba raczej masz na myśli Paryż - miasto miłości. - a co to to ostatnie ? - miasto, inaczej aglomeracja miejska. to muzyka, która nakieruje Twoje życie. ten kto powiedział, że początki są trudne, chyba nie był z kimś dłużej niż 3 miesiące. yhy, a marzyłeś kiedyś ? to kwestia przyzwyczajenia, nie żadna miłość. kochajmy się w świetle księżyca. ostatnio mało sypiam, oddycham smogiem. i tak wiecie wszystko, prawda ? kochanie, mogę być szczera ? wyglądam w Twojej koszuli dużo lepiej niż Ty. ;p - a co byś powiedział jakbym powiedziała, że kiedyś ktoś mi powiedział, że powiedziałeś, że coś do mnie czujesz i gdy ja zapytałam to ten ktoś powiedział żebym pogadała z Tobą bo tak będzie lepiej dla każdego ? - wiesz, średnio zrozumiałem o co Ci chodzi, ale tylko jedna odpowiedź mi się nasuwa... kocham Cię za to szybkie gadanie. ;p miejsce na Twoją reklamę. nie wiedziałam, że w jego oczach wyglądam jak anioł. nawet w moich glanach i czarnej skórze. powiedz, że mnie kochasz, prześpij się z moją przyjaciółką, a potem powiedz, że sama się o to prosiła. wtedy już niczego nie będzie Ci brakowało, uwierz.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-05-29 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
kofeinowe morze oblegane nikotynowym murem.
moje wypalone serce jest bliskie zawału. papieros zgasł, poszli spac. do niczego nie podchodzę poważnie, zrozum.
#2378 |
Marudziara
|
Nierozumiana w świecie nienawiści Skakać z chmurki na chmurkę ze skrzydłami białymi jak małe kuleczki śnieguNiesłyszana w świecie głuchych Niezauważalna w świecie ślepych niewidzialna... Otumanić się powietrzem... Wciąż szukać się uśmiechami... Zgubić się w tłumie samotnych. Samotnie brnąc i nie patrząc za siebie, wyryć na swym życiu niezatarte znamię.
#2379 |
Zadomowienie
|
pamiętacie bananową.. ; *
muszę nadrobić kilka str ![]() `Istnieje we mnie jakaś głupia nadzieja..` przeżyjmy chwile, których się nie zapomina, Nie chcesz chcąc. Sensowny bezsens. Bezcleowe starania prowadzące donikąd. Marnowanie sił, których niedługo zabraknie, które będą potrzebne jak nigdy. Najgorsze dopiero przyjdzie. Można patrzeć na wszystko przez łzy. Tłumić w sobie słowa, które i tak z piekącym bólem odbijają się od myśli nie mających prawa bytu. Można oszukiwać się na każdym kroku i wmówić sobie wszystko. A ja.? Mogę na życzenie przestać oddychać. Ale nie mogę wymazać z pamięci obrazów, które bez zapowiedzi odbierają mi tlen. O przyszłości należy myśleć, lecz nie trzeba się o nią martwić.
#2380 |
Raczkowanie
|
nydee, dziękuję kochanie, Twoje też cudne <3
chyba mam przerzuty z serca na cały organizm
zgwałcona tęsknota wreszcie odzyskała przytomność a ty nie odbierasz telefonu kradnę ciebie z kuszących ramion świata tlen w płucach trzymam na najgorsze. mam zapędy ku destrukcji kiedyś omotam czas między palcami w sumie fajny facet z ciebie przy czym strasznie jesteś nudny przytulę myśli samotne, farbę z nich zdrapię tęsknoty
#2381 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() jestem tutaj nowa, ale często Was podglądałam ![]() coś na początek ode mnie osiemdziesięcio sześcio tysięczny czterysto sekundowy kredyt dzienny szczęścia. każdy ranek jest magią kolejnego dnia. utknęłam pomiędzy momentem jasności, a mrokiem nawet niepozorne wydarzenie wiedzie nieubłaganie nas do kolejnego lepiej umierajmy stojąc niż żyjąc na kolanach - [...]. Nie znam się na miłości.oczy kochającej osoby nie dostrzegają niczego. widzą to co chcą widzieć gdy kogoś kochamy staramy się stanąc na głowie aby nie dostrzec jego wad może coś Wam się spodoba ![]()
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. ![]() Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-05-29 o 22:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich...
Jestem tutaj bardzo nowa, dlatego proszę o wyrozumiałość ![]() Zaglądam tu od dawna, ale dopiero dzisiaj zmobilizowałam się do założenia konta :P Coś ode mnie. * Boję się bać... * Czasami mam ochotę powiedzieć to, co Ty powiedziałeś mi: WYNOŚ SIĘ Z MOJEGO ŻYCIA. Nie potrafię... * Słowami krzywdzisz. Ciszą upokarzasz. * Najlepiej nie kochać, nie cierpieć, nie szlochać. * Już nigdy nie spojrzę na nikogo... * wiele sytuacji sprawiało, że upadałam bezsilna. Ale to właśnie one zmotywowały mnie do życia. * Nie mogę zrezygnować z walki o to, co kocham! Przepraszam, tego dla Ciebie nie zrobię... * Widzisz, jak łatwo stać się tylko wspomnieniem...? * Nie musiałeś powtarzać moich błędów.. *Bo najłatwiej zawrócić komuś w głowie. Dać mu nadzieję, że będzie dobrze. Uśmiechem rozjaśniać jego życie. Uwrażliwiać je z każdym dniem bardziej. Stać się jego tlenem. Stać się jego podstawą do życia. Stać się całym jego światem... .. a potem odejść . * Widzę pustkę. Widzę ciemność. * wiem, nie jestem śliczna. Nie jestem zgrabna, szczupła, nie jestem 'laską'. Ale jestem małą, słodką istotką, z pulchnymi policzkami, zapłakanymi oczkami i z serduszkiem, po brzegi przepełnionym miłością i właśnie to chciałabym Ci ofiarować. Swoje smutki, żale. smutne oczy, bezradne ręce. chwile zwątpienia, chwile radości. Serce zranione, skrzywdzone, poniżone uczucia, czułe słowa, drżące usta i dłonie, rozczarowany wzrok. Rumieńce na twarzy, uśmiech, pojawiający się wraz z Tobą . Właśnie tyle chciałabym Ci dać. Całą siebie. Po prostu . * Weź, proszę... I nie chcę już tego z powrotem.. * Obiecaj, że mnie kiedyś odnajdziesz i powiesz, że nie chciałeś... * A póki co, jeszcze mogę powiedzieć, że jesteś dla mnie wszystkim. *Nie chcę nie musieć walczyć. Nie cierpieć . Nie chcę. Co to za miłość, o którą nie trzeba zabiegać? * Położyłam się zbyt rano, aby czuć się wyspaną.. * Te wspomnienia, gdy nie były jeszcze wspomnieniami, były najtrudniejszymi chwilami do przeżycia... A dzisiaj uwielbiam je wspominać, z niewinnym uśmiechem na twarzy. Tak, kochałam tamte chwile... * I życzę Ci, aby ktoś kiedyś dał Ci tyle, co ja.. POzdrawiam ![]() Ps. Prawie wszystkie mojego autorstwa. Te dłuższe zwłaszcza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zadomowienie
|
Toogether93 aj aj żeby wszyscy mieli takie debiuty
![]() super!!! ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- niby proste ale jakże cudne ![]()
#2384 | ||
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() _______________ Wiem już, dlaczego odszedłeś. Nie dziękowałam Ci codziennie za to, że jesteś. Przez to nie wiedziałeś, jak wiele dla mnie znaczyłeś i jak wiele w moim życiu zmieniłeś. Bolało gdy byłam jego zabawką ale dziś oddała bym wszystko by znów się mną pobawił Kocham deszcz. W bluzę, z kapturem na plecach, chłonąć kolejne krople. Z rękami w kieszeniach iść spacerowym krokiem. Śmiać się z ludzi chowających się pod daszkami i drzewami czy szamotających się z parasolkami. Poczuć wiatr w mokrych włosach... Wariatka? Być może. Marzenia to odpoczynek od słów... Miłość jest jak bieg.Najpierw się spocisz, potem cię owieje i choroba gotowa. Czasami mam już wszystkiego dość. Bezsilność, spowodowana szarą codziennością, budzi ukrytą wewnątrz mojej duszy agresję. Lecz na dźwięk sms'a czas zatrzymuje się. Gdy czytam kilka słów wystukanych w pośpiechu od niego na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Może to i absurd. Szczerzyć zęby do ekraniku komórki. A jednak będę to robić nadal, byleby tylko on zechciał znów do mnie napisać. Wiesz.. wczoraj zaczełam wolniej oddychać. Już 2 tygodnie Cie nie widziałam. Panicznie szukam jakiegoś kontaktu z Tobą. Bez skutku.. Leże na zimnej podłodze i wpatruje sie w Twoje pożółkłe,poplamione i lekko podarte zdjęcie. Jedyne jakie mam.. Połykam szybko wszystkie złudzenia. One dają mi ulge na setną sekundy. Dramatyzm sytuacji odbija się w moich bladych oczach. Spoglądam delikatnie w niebo i modle się cicho krzycząc wymyślone błągalne słowa. Dziś już nie mam siły. Zasypiam. Znowu spotkamy się w snach.. Gdzieś tam była księżniczka, choć wcale królewny nie przypominała. Korony bowiem nie miała, a blond loki usilnie prostowała. Figury idealnej też nie posiadała, ani serwetek wyszywać nie umiała. Czasem bywała smutna, jak to księżniczka różowe ściany w komnacie miała. Udawać potrafiła, jak na szlachetnie urodzoną przystało- znakomicie. Dumna to przecie, panienka była. Płakać już nie chciała.. szukać szczęścia z różnymi królewiczami próbowała.. lecz bajki im się myliły. Gdzieś tam był jej książę, co starał się żyć bez niej.. Czy tęsknił, czy kochał nikt nie wiedział... Poznał dziewczynę, zapomnieć się z nią chciał. Siadała mu na kolana i pytała ''Zacny pan kocha? On zmieszany w żart obracał to.. I mocniej w piłkę kopał.. Czy nie myślał czasem o głowach co korony nosić powinny? Bajka trwała, lecz ciężkie czasy miała.. Może gdy nastanie noc.. Bo i nadzieja w tej bajce rolę swą dostała... tewa1259 a opis dodać to nie łaska ?
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-05-29 o 22:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Przyczajenie
|
Jestem pod wrażeniem dziewczyny jak szybko ten wątek się rozwija :d jestem tu od niedawna ale zdążyła już ukraść parę opisów
![]() stan nicmisięniechcenia Jestem na niewidocznym, bo mi się nie chce z wami rozmawiać :P Powieś mi słońce za oknem i zbuduj dom na naszym niebie… „Kłopot w tym, że druga strona też może użyć magii”. „…żeby były takie dni, ze się przy Nim ciągle jest, żeby był przy Tobie ktoś, kogo nie zniechęci droga, …abyś plecak swoich win stroma ścieżka umiał nieść...” Who I am? Where I go?...silence... Bo żeby zapalać, samemu trzeba płonąć... Życie depcze wyobraźnię. ... tyle miejsc odkrytych, gdzie inni nie dotarli wciąż. Mam nadzieje, że ktoś znajdzie tu coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Raczkowanie
|
Światło mnie ozdabia – powiedziała stokrotka.
Ale powietrzem oddychasz – szepnął głos poety. Nie może być zawsze dobrze (...) trzeba dużo przecierpieć, aby się czegoś dowiedzieć syreny nie znają łez i dlatego o wiele bardziej cierpią Właśnie z rzeczywistości rodzi się najdziwniejsza baśń w świecie Życie każdego człowieka jest baśnią napisaną przez Boga Rzeczywistość często przerasta najpiękniejszy nawet sen pierwsze poznane serce jest tym, do którego zwracamy się najchętniej.
#2387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() <3 --- -Co Ci sie w nim podoba?- wszystko. - co znaczy wszystko? - to jak sie porusza, jak mówi, jak się uśmiecha, jak układa rece, co lubi, jego plany... Mówic dalej? - Nie,bo za mało czasu. Jesteś za bardzo zakochana żeby coś ominąć. Idealny szept naszych słów. szklane domy. Why? Czekam w ciemności. Ten moment jest idealny, proszę nie odchodź stan szczęścia -Pamiętasz kiedy spotkałaś miłość swojego życia? - Tak. - kiedy to było? - 4 lata temu.. - pewnie jesteście bardzo szczęśliwi? - Myślę że on jest - a ty? nie czujesz się dobrze w tym związku? - Nie mówie o związku,ale o tym ze on spełnia swoje marzenia. - a Ty? - Czekam aż się we mnie zakocha. Ludzie się zmieniają, pierwsze miłości zastępują nowymi, a ja? Ciągle wierze w tą jedna miłość. -Znasz kogoś kto jest bezgranicznie zakochany,nie potrafi zapomnieć i żyć inaczej? - Nie.A ty? -tak,siebie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Raczkowanie
|
erappa -
![]() Czy moja miłość ma jakieś racjonalne podstawy? Ta dziwna obcość w jego oczach… Moja podświadomość podsyła mi to, za czym tęskniłam Nie, wcale mi na Tobie nie zależy… tylko cholera, po prostu moje serce lepi się do Twojego Skończ z tymi wygłupami i zacznij mnie kochać Czemu, gdy mówię, że kocham, Ty szybko się wycofujesz i odwracasz wzrok? Gdy widzę ogromne poświęcenie, zaangażowanie, uciekam… Moje perfekcyjne usta pasują do Twoich Pomiędzy palcami odnajduję kawałki żalu Ściska mi serce z bólu, a ja się głośno śmieję Nie mam siły, Spie.rdalaj Próbowałam być zimna, ale TY jesteś aż nadto gorący Kiedy powiesz: to Twoja ostatnia szansa, nawet się nie zawaham Tak, to właśnie moja chora wizja ‘pięknego’ życia .
![]() |
#2389 |
BAN stały
|
Kocha kocha kazdego dnia.
Jak przez deszcz przedzieraja sie smugi swiatła. Kazda niewinna, w sercu hiena. Ona jak anioł ma włosy ze złota. Zwodzic ciebie noc i dzien. Ona ma w oczach kawalek nieba. Czemu krzyczysz w parku szepczącego wiatru. Ty chcesz tanczyc, ja dopiero poznaję kroki. Oczy Twoje przepełnione różową barwą miłosci. Kochała, choc miłosci tak zabraniali jej. Siedzi na poboczu, jak kazdego dnia wypatruje go. Nazywał Cie cziczikita. Nie chciłas dalej zyc bez jego ciepłyh ust. Byla dla niego grzeczna, przez chwilke. Noce gorące od gwiazd. Łzy po policzku spływają juz mimowolnie. Dla niego była w stanie zrobic wszystko, nawet nie malowac paznokci. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Przyczajenie
|
tak nienaturalnie...tak nieoficjalnie...tak nieobliczalnie. <33
zrobię wszystko, by ta miłość żyła w nas. kiedys moze nadejsc taki czas, ze zabraknie kogos z nas i dlatego zawsze mnie caluj mocno jak ostatni raz. nie znikaj nigdy. potrzebuję to czuć, że mogę zawsze cię czuć You´ve got the most unbelievable blue eyes to magia która nas unosi. słowa są zbędne. <3 patrz na mnie ! wtedy wiruje świat. i potem tylko na nią patrzył ! nasz dzień , nasza godzina , nasze słońce a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką. czas zastygł na zegarach. i na koniec fragment mej ukochanej Agaty Passent : nie rozumiem kobiet ! zaczynam powątpiewac czy jestem jedna z nich, dla mnie idealnym mezczyzna jest facet, ktory doda memu zyciu blask, a mym nocom adrenaliny, a nie anemiczny przeciętny kapec , ktorego jedyna zaleta jest to, ze jest wierny jak cocker spaniel ' |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
Little Ballerina, ach ach ach ; * próbuję nie odbiegać od cudeniek tutaj : ) ; * chociaż czasem trudno ! ; *
Dobranockowe: wczoraj miałeś w nich być. zawiodłeś. dzisiejszej nocy, zrobiłabym wszystko. wszystko czego pragnę, przytulam ten większy kawał poduszki,jest otulone kołdrą i niebem pełnych gwiazd ... wyobrażając sobie że ma oczy i nosek. czy noc zmienia też Twoje spojrzenie na świat? ja uwielbiam sny za fantazję, niesamowite przypadki i wolność. tylko trwają zawsze zbyt krótko, by móc się naprawdę ucieszyć... nie jestem idealna w dzień. nocą tym bardziej czuję się malutka... spójrz za okno. jeśli zobaczysz wiele gwiazd, nie myśl o mnie. lecz kiedy ujrzysz tę jedną, przypomnij mnie sobie. spróbuj. tyle że one czasem nie wystarczają. znów pozwolisz mi zasnąć...? zrób coś... |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Raczkowanie
|
-Już zapomniałam jak to jest..
-Co takiego? -Jak to jest być tak beztrosko i cholernie szczęśliwą. - dlaczego księżniczki traktuje się lepiej? -bo gdy powiesz im coś przykrego - rozpadają się na 100 mln części. tak jak kruche ciastko, gdy je zgnieciesz. I pierwszy raz w życiu jej czegoś zazdroszczę. Tych cudnych błękitnych oczu,które spoglądają codziennie na nią. Tego wspaniałego uśmiechu,który koloruje jej wszystkie dni. Tak cholernie zazdroszczę jej JEGO...a przecież ON miał być MÓJ...</3 - na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście -owszem mam. mam ochotę chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _____________
To było jak krótki sen, kochałem tak jeden raz Wierzyłem w tę miłość tak i nagle rozpadł się świat Bo kochać to jedno jest a drugie kochanym być A cała miłość ma dla ciebie jest.. Po co mi mówisz, żegdzieś ktoś na Ciebie czeka. Mówisz, że musisz już biec, bo niedługo będzie się ściemniać. Tak bardzo chcę dotknąć Cię, liczę każdą chwile, każdy dzień .. Mało dla Ciebie znaczę, bo zawsze jestem obok Idealna kombinacja kobieta i mężczyzna . miłość to biegun ciepła. transcendentna energia. miłość to późna godzina. absolutna przyczyna. Jestem KOBIETĄ i czuję swoją SIŁĘ . ! ; D
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
kto Ty jesteś?
bzyk - bzyk. jakiś Ty dziś słodki. daj na luz. nie narzekaj, no. czym jutro mnie zaskoczy? Romeo, och Romeo,wypier*dalaj. połączenie światła i ciemności. szczęście się kruszy. ja żyję jak chcę, ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę.
#2396 |
Zadomowienie
|
Wiąż odwiedzasz mnie we snach.. ..i zatrymam Twój obraz w mojej pamięci aż do naszego kolejnego spotkania. - Na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście? - Owszem, mam. Mam ochote chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wisennego świtu z mgłą, w której mogłabym błądzić całe życie.. - Nie rozumiem czemu takna niego reaguje. On nie jest wcale taki łady i nie wyróżnia się specjalnie z tłumu. A ona jak ta wariatka krąży wzrokiem po jego ciele, wzdycha, trzęsie się, rumieni, gdy się do niej odezwie.. - Może po prostu go kocha.. - Zrobiłabyś dla mnie wszystko? - Nie wszystko. - Nie? To czego byś nie zrobiła? - W przyszłości, nawet gdybyś nie wiem jak mnie prosił, abym przestała Cię kochać. Nigd bm tego nie potrafiła zrobić.. - Lepiej? - Lepiej, ale kiedy będzie dobrze? Niesamowity monolog uczuć a może dialog..
Wysokie dźwięki przenikają serce, wślizgują się i oplatają jak ciepły szal, jak czułość a może jak krople deszczu.. Jest deszczowo, może to mgła.. Jest trochę samotnie, trochę razem, trochę osobno, trochę szaro, ale jeszcze nie ciemno.. Taka jesiena szaruga, taka szara godzina, gdy nie zapala się jeszcze światła, pije gorącą herbate, wieczór osówa letargiem wszystko dookoła. Potem nagle z sekundy na sekundę wszystko się zmienia.. Jest tęsknota i namiętność, jest radość, spontaniczność, są pragnienia, mokre pocałunki, czułość, szybkie oddechy, bice serca, dwóch serc.. Jest ona i on, ciemno, późna noc.. Biegną razem, śmiejąc się, deszcz moczy im ubrania i włosy, przystają gdzieś, słychać pociągi, mają mokre twarze, spojrzenia.. Nagle przeskakuje iskra, dotyk, namiętność, pocałunki, chwila, moment.. Mokre twarze, mokre usta, splątane istnienia, poplątane myśli i jeszcze bardziej poplątane uczucia. I świat, który tętni życiem, obudzony wiosną, odurzony majem, wszystko żyje, biegni goni dalej, a oni są tu i teraz.. Zatracić siebie, nic przy tym nie uronić, tylko zupełnie i ostatecznie zatracić się w tej chwili..
![]() |
#2397 |
Raczkowanie
|
Czego pragniesz, czego chcesz?
Już wiem - uciec przede mną... Zanurzyć się w twoich kryształowo - niebieskich oczach i utonąć... Wystarczyło jedno spojrzenie, jeden uśmiech... Tak strasznie Cię kocham, że aż brakuje mi tchu gdy o tym myślę. Chciałabym Cię mieć przy sobie. W każdej chwili. Jak tu wierzyć w sens istnienia, kiedy Ty jesteś tak daleko? Kocham Twoje dłonie. Sprawiają, że moje ciało wariuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
Truskawkowa1993 , nydee , erappa , Little Ballerina, Calineczka777 i też swietny podpis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Nie bijcie po oczach ![]() ______________ Najwyższy wreszcie przyszedł czas, byśmy bujali my - nie nas. Gwiaździste oczy, które sprawiają, że się roztapiam. Zatańcze dzisiaj na parkiecie walca, puszcze bit i zaprosze Ciebie do tańca Bo tłumaczył jej że to "Tak jakoś wyszło " I tak wiem że jutro znowu ci polegne . Ale rzeczywistość jest inna . - Powiedziałeś że jest za gruba , byś mógł z nią być . - No powiedziałem.. , i co z związku z tym ?! - Schudła 15 kg. Prawda ? - No schudła . Ale dalej nie rozumiem do czego dążysz ?! - Bo potem powiedziałeś że jes za chuda . - No i co z tego ? - Teraz jest anorektyczką , nawet nie wiesz jak jest jej źle , co czuje .. Z każdym dniem walczy o życie , rozumiesz ?!! - .. - i to własnie przez Ciebie . ! - ale ja.. - tak wiem , wiem nie chciałes . Zawsze sie tak mówi.. (mój stary wymyślony opis ![]() ![]() ________ Rozunia & nieliczylamwcalesie - Gdzie się podziewacie ? ![]() ![]()
#2399 |
Zakorzenienie
|
.. I po raz drugi
![]() * Panikuję, gdy Cię widzę, bo tak bardzo się boję, że gdy będę stała cicho pod ścianą, miniesz mnie objętnie... * Jesteś moim niebem. Najlepszym, jakie istnieje. <3 * Drobne kawałki rozbitego lustra, w którym BYLIŚMY. * Oddałam to, co należało do Ciebie, rezygnując ze szczęścia... * Nie potrafię nie tęsknić za tamtym uczuciem... * Życzę Ci, aby zmartwychwstało w Tobie przynajmniej jedno ludzkie uczucie! * Spojrzałeś na mnie jak na ostatnią sukę. Przecież nie byłam ostatnia w Twoim życiu! * Patrzyłam przez okno otwartych nadziei, kiedy o nas myślałam... * Ja też wyobrażałam to sobie inaczej... * Nie potrafiłeś nawet kłamać, gdy swoją nieobecność tłumaczyłeś chorobą. To dlatego Ci wybaczałam... * Nie przeżyję bez Ciebie życia! * Ukradłeś mi światło dzienne. Poza Tobą nie widzę niczego. * Usuwając go z pamięci, zapominała, po co to robi... * Chciała żyć, ale on jej przeszkodził... * Mogłeś powiedzieć, że ta druga jest ważniejsza... *Cienie wspomnień przysłania radość obecnych chwil..Stałabym się taka, jak ona! Pomalowałabym włosy na czarno, oczy podkreśliła mocną kredką, założyłą czerwoną sukienkę i buty na szpilce. A teraz muszę dalej męczyć się ze swoją szarą osobowością... * Pamiętam, gdy kazałeś mi zapomnieć.. </3 * Nigdy nie zrozumiesz, że mi potrzeba ciepła, a nie słowa 'jestem' !? * Siadała na środku ulicy i czekała, aż nadjedzie jej szczęście. Niestety ono zawsze ją mijało, aby przypadkiem jej nie potrącić.. * Gdybym wiedziała, że ukradniesz mi moje życie, pokazałabym Ci tylko jego przeszłość, aby dłużej się z nią nie męczyć. * Mówiłeś, że żadna mnie nie zastąpi. I miałeś racje. Drugiej takiej naiwnej nie ma... Wszystko moje ![]()
#2400 |
Raczkowanie
|
* To spadnę jak on,
Ale szczęśliwy, Bo żyłem naprawdę. * Szukam sposobu, By kiedyś polecieć jak Ikar * I nie dopuszczasz myśli, że może kłamać * Nie wiesz na kogo trafisz mówili Ci o niej. Może bardziej uważać i patrzeć na dłonie.? * Może warto poczekać te parę chwil zanim dasz jej całego siebie, właściwie tak za nic * Kiedyś będzie za późno, kiedy zobaczysz jej drugą twarz. * Cudowne spojrzenie co płynie z jej oczu, Gdybyś wiedział co znaczy, co kryje I w jaki sposób hipnotyzuje każdego dnia Ciebie. * u boku twego dobrze gra tą którą widzieć chcesz... * Kiedyś ktoś powiedział mi, że dla miłości nie warto żyć, Teraz wiem, że mylił się... * Głupia dziewczyna, zapatrzona w jego ideały zewnetrzne, nie zwracajaca uwagi na wnętrze... * I znów zmierzch.Kolejny dzień dobiega końca" * A na grobie wyryte jego imię... * Zamknięty w sobie modlę się przy własnym grobie... * Dziś jesteśmy tymi ludźmi przed którymi ostrzegali nas rodzice * spójrz na niebo pełne gwiazd * gdy musieliscie sie rozstać, zeby zobaczyc co to rozłąka. * za każdy z nia wspoln poranek. * Przeciez to jest piekne gdy sie kocha całym sercem.. * Był na wyciągnięcie ręki, a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni. * Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału. * ..ale mam już dość zmuszania się do ignorowania Cię. * Mogę się czołgać, pomyślałam, byle znaleźć się stąd jak najdalej.. * Czy mógł być taki zły, przekonywałam samą siebie, skoro miał odruch ratowania życia? * Nikt mnie nie przysłał. Sama się przysłałam. * Mieszkając z nim, czułam się poniekąd tak, jakbym była dorosła i miała własny dom. Nie było mi z tym źle - rozkoszowałam się samotnością. * Może nie mówił dużo, ale dużo o mnie myślał. * -Nie masz zamiaru sobie odpuścić, prawda? -Nie! - W takim razie.. Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania. * Gdy dawałam po sobie poznać, jak bardzo obsesyjnym uczuciem go darzę, zawsze reagował atakiem furii. * Pragnę Twojego towarzystwa zbyt mocno, by słuchać głosu rozsądku. * Mimo, że zwierzał mi się, jak bardzo pragnie odebrać mi życie, współczułam mu, że tak bardzo się męczy. * - Jazda po pijanemu to przestępstwo. - Po pijanemu?? - Sama moja obecność działa na Ciebie upajająco. * Wiesz, jak człowieka coś nurtuje to nie śpi po nocach.. * Kierowała nim samotność. Zwykle to właśnie ona jest powodem, dla którego postanawia się kogoś uratować. *Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o Tobie. I nie wstydziłbym się tego. * Wbiłam mu nóż w serce, a teraz musiałam go przekręcić.. * Za kilka godzin znowu mieliśmy się zobaczyć. Do tego czasu warto jeszcze było oddychać. * Chyba jednak nie trafiłam do nieba.. W niebie nie musiałabym tak cierpieć.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.