|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Cytat:
![]() syla a jaka u ciebie pogoda? bo my ostatnio w upały tez mialysmy dosc mokro i polowa sie "przyznala" ze pewnie tak sie poci. Ja to nawet myslalam, ze mocz popuszczam ![]() wkładki czesto musialam zmieniac, a teraz sie ochlodzilo i juz tak nie mam. W aptece mozna kupic test-jakby papierki lakmusowe ktore stwierdza czy to wody. U nas na poczatku przeboje wiele z nas mialo, srodek ciazy jakby spokojny i teraz na nowy kwiatki zaczynaja wyskakiwac. Pozdrawiam cie serdecznie. Cytat:
sama jestem ciekawa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
sliczne ciuszki i mamusia
![]() Cytat:
![]() ![]() Aniu fajne zakupy!! Katarzynko moze te leki pomoga.....ale i tak dobrze ze nic wiekszego nie stwierdzili.......a nadal cie swedzi?? No wiec melduje sie i ja ![]() Wszystkim mamusiom dziekuje za kciuki ![]() Dzisiaj pojechal ze mna tż.....i mowie mu ze ma patrzec uwaznie w monitor jak lekarz bedzie pokazywal to miedzy nozkami.... a wiec zaczelam 32 tc.....glowka ma 79mm czyli 30tc, a nogi 33tc- czyli jak to lekarz powiedzial dlugie nogi i mala glowka czyli dziolszka.... i pokazal pupcie i wyraznie widac piske, nawet tż widzial ze nic tam nie ma innego...czyli jednak Weroniczka ![]() ale glowke ma juz bardzo nisko, tuz nad spojeniem łonowym....szyjka skrócona mam napisane w karcie TS2......nie wiem co to znaczy ale trzyma i jest zamknieta........ na nastepna wizyte mam zrobic badania morfologie i mocz lekarz rokuje ze mala bedzie miala gdzies do 3200 kg najwiecej, ale jak tż powiedzial mu ze wazyl 5 kg jak sie urodzil a ja mu powiedzialam ze 3600 to powiedzial ze w razie jakby mala miala 4kg to nie bedziemy ryzykowac i bedzie cesarka......bo mam waska miednice..... a i co do terminu porodu to powiedzial ze raczej koniec lipca.... uciekam bo jestem bardzo zmeczona......plecy mnie bola jak cholera.... musze jeszcze przygotowac wszystko na wesele, a okazalo sie ze tz ma brudne spodnie od garniaka, a jak go pytalam ostatnio zeby dac do czyszczenia to powiedzial ze sa czyste ![]()
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moze faktycznie kupo te testy co poleca UnholyOne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze jej powiedziałas!!! ... niech nie myśli że jest tam najważniejsza! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To już postanowione..nie ma że nie chce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co z tą Svinecką...ciekawe czy już troszkę lepiej...myślałam żeby napisać, ale chyba lepiej żeby ochłonęła spokojnie...jutro też jest dzień ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie nie doczytalam chyba Svinecka napisala cos wiecej??
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Świetnie, ze wszystko ok! i Weroniczka tak pięknie sobie rośnie!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- chyba się nie doczekam dzisaij na Svineckę ![]() to uciekam do łożeczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Markowac poród? co to znaczy? ![]() Cytat:
![]() ach ta magia wizazu ![]() ![]() Cytat:
Witamy dziewczynke.W koncu sie dowiedzieliscie, po tak długim oczekiwaniu. Nasze szeregi zostaly zasilone o kolejna babeczke ![]() Garniak, koszule-znam to z autopsji.Wlasnie na dzien przed.Najczesciej przed pojsciem spac.Ach...oni sa dziwni. Cytat:
![]() Zadna rewelacja, niech wam wyobraznia za bardzo nie pracuje ![]() Musze zostac choc troszke anoniowa choc i tak Tz zostal juz namierzony ![]() Zmykam do wyrka. Jutro zapowiadam ze moge byc malo obecna. Usprawiedliwienie Prosze o usprawiedliwienie zdecydowanie mniejszej aktywnosci oraz kilkugodzinnej nieobecnosci wizazanki Katarzynki na watku w dniu 30.o5.2009r .Nieobecnosc spowodowana bedzie swietowaniem w gronie rodzinnym. Ciężarna bedzie pod stałą opieką Męża. ![]() dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
czekoladko, super wieści
![]() no a kotleciki te same, te same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego świętowania ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Dziewczyny właśnie dostałam smsa od Marioli... "Chciałam poinformować, że 29.05.2009 o godz. 19.31 urodził się przez cięcie cesarskie nasz syn Antionio wagi 1650 g. Antonio leży na patologii wcześniaka i na razie miewa się dobrze. Mogłam go dotknąć, przytulić i pocałować zaraz po cięciu. Teraz wpatruję się w zdjęcia. Ściskam mocno." Aż mi serce zamarło jak to przeczytałam....GRATULACJE dla Mariolki...niech rośnie Mały Antonio zdrowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-29 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Zakorzenienie
|
kurcze martwie sie .......
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wiedzialam juz od dawna ze dziewczynka.......ale nie mialam pewnosci bo lekarz nie byl pewien......dzisiaj 3 raz potwierdzil dziewczynke tylko znowu mnie zastanawia to jego "chyba dziewczynka"..... ale juz nic nie wymyslam skoro tz widzial na wlasne oczy........ teraz juz naprawde uciekam ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() sciskam mocno mamusie i synusia!! ![]()
![]() |
#132 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz możesz zaszalec z kieckami ![]() Cytat:
![]() Spełnienia marzeń i wszystkiego naj, a na pierwszym miejscu jako najpilniejsze z życzeń ustanie wszelkich dolegliwości ciążowych ![]() A i dla Małża-Opiekuna również ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-05-29 o 22:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc kochane
![]() syla, katarzynka przykro mi, ze w sumie nic nowego sie nie dowiwdzialyscie....no ale w sumie to lepiej niz mialybyscie sie dowiedziec cos zlego ![]() czekoladko super, ze jednak corcia i ze wszystko z nia ok ![]() ja dziewczynki bylam na zakupach....sama....musia lam sie odstresowac, zostawilam TZ z malym i pojechalam kupilam sobie jeden stanik do karmienia i podklady oraz dwie pary spodenek i sweterko tuniczke poza tym jedzenie do domku i takie tam - jutro przychodza goscie o TZ nie chce mi sie pisac, przeplakalam dzis przez niego 3/4 dnia ![]() jak przyjechal z malym do domu to widzialam, ze probuje jakos zalagodzic i mowi do malego: "nie denerwuj mamy, wystarczy, ze wujek ja denerwuje" czyli wie, ze zawinil jak pojechalam na te zakupy to TZ zrobil suszarke w kuchni, podlaczyl mikrofale, zrobil szuflade na sztucce i POZMYWAL WSZYSTKIE GARY ![]() zdecydowanie probuje sie podlizac ale co - sprawil mi przykrosc, zreszta ciagle sprawia i nie przejdzie mi z powodu jednego dobrego gestu... dzieki dziewczyny, ze pamietacie o mnie....Wy to jestescie jak prawdziwe przyjaciolki - zawsze mozna na Was liczyc padam na twarz - ide sie myc i do lozka jutro kupa roboty dobranoc ![]()
#134 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#135 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No to podium zajęte - i kto by się spodziewał ![]() Tytuł jednak trafiony, mimo braku słonka, które mam nadzieję niedługo się pojawi ![]()
![]() |
#136 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() szok normalnie ogromne gratulacje dla marioli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ide papapa
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedzmy, że usprawiedliwienie przyjmujemy ![]() No i skoro jutro CIę nie będzie to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A Tż, niech stara i nie myśli, ze hop siup i się odgniewasz. ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE OGROMNE!!!!!! ![]() ![]() ![]() Super, że wszystko jest ok! i mamusia mogła przytulić Antosia! ![]() a ja własnie miałam do Mariolki pisać smsa /bo dzisiaj wysłała mi swój nr tel/ ... i jakieś takie dziwne myśli miałam! ![]() No to teraz już nie zasnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpocznij troszkę i nie myśl o tym...mam nadzieję, że jutro już bedzie lepiej ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Jak to się mówi...TYLKO SPOKÓJ MOŻE NAS URATOWAĆ....aaaaaaaaaaa ja też nie zasnę ![]() ![]() ![]() ![]()
#143 |
Ola-Unhola
|
Idę już lulu, bo zaraz się wkurzę na maksa. Jeżeli w ogóle mi sie uda.
Małż popił troszkę z bratem i teraz techniawę ze starych czasów przesłuchują. No szkoda tylko, ze Bartek śpi i ja tez bym chciała. Mam nadzieję, ze przerzucą się na gry na Playstation, bo inaczej awantura gotowa ![]()
![]() |
#144 |
BAN stały
|
![]() mariolu wszystkiego dobrego i kciuki zaciśnięte ja uciekam dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Witajcie Mamuśki
![]() Melduję się na nowym wątku! Wchodzę a tu takie wiadomości już na progu! Tytuł jak widać całkiem trafiony ![]() ![]() ![]() Svinecka przykro mi, że teraz na końcówce ciąży tak strasznie cierpisz i wylewasz morze łez ![]() A u mnie wszystko ok. Dziś miałam kolejne jazdy, potem zakupy i na urodziny mamy wróciłam późno i jestem zmęczona okropnie ![]() ![]() ![]() buziaczki dla Was ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
Ja po wieczornym spacerku z psinką też uciekam do łóżka...Tż dawno chrapie (jak zawsze)...rano jadę odebrać Rodziców z wycieczki więc mam nadzieję, że wstanę na czas...ale zasnąc będzie trudno...
Dobranoc Mamusie ![]()
#147 |
Zadomowienie
|
Mariola gratuluje synka i 3mam kciuki żeby było wszystko dobrze!
![]() Karolina dziekuje za obliczenie, mama nadzieje ze to bedzie jednak pozniej niz 10 sierpien... Svinecko nie denerwuj sie tak przez Tż , nie warto oni to juz tak maja, zero taktu i wyczucia...Mój Tż też czesto przegina ehhh
#148 | |||||
Zakorzenienie
|
Matko nadrobić Was to jest godzina
![]() Słodziarrrskie ubranka i klasa mamusia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() Fajowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję czekoladce, że w końcu może ruszyć z kupowaniem sukieniek ![]() Kasiu, a Tobie chciałam życzyć wszystkiego naj naj z okazji urodzin, przede wszystkim dużo zdrówka i cierpliwości do służby zdrowia ![]() Svinecko, nie ma jak zakupy na odstresowanie, każda obieta Cię zrozumie ![]() No dobra nadrobiłami mogę iść sać, bo padam! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Po pierwsze melduje się na kolejnej części.
Cytat:
Po drugie Gratulacje dla kolejnej mamusi Marioli i jej synka Antonio ![]() ![]() Po trzecie gizmiatko już wyszła ze szpitala. Synuś nadal w inkubatorze. Oboje czuja się dobrze. No i musze się pochwalić że widziałam zdjęcia Natanielka. Słodziachny maluszek. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tępo dziewczyny nam narzuciły. Lada moment powstanie wątek na odchowalni z naszymi dzielnymi cesarkami ![]() Mariolko- gratulację i szybkiego powrotu do sił.Po czesci zazdroszczerozpakowanym mama. Cytat:
![]() Cytat:
A ty tez cierpisz na bezsennosc? Mnie obudzil swiąd.Najpierw nie mogłam zasnac, myslałam ze sie zadrapie.Z mężem na 4 ręce mnie drapaliśmy, i stękałam jak choinka, bo jeszcze w tylu miejscach atakowało.Jakby komary mnie pokuły miejsce przy miejscu ![]() Wtałam, wypiłam uderzeniowa dawke calcium i ![]() Polozylam sie do lozka i jakos udalo mi sie zanac, no i obudził mnie swiad.Zaczelam sie drapac, rozbudzilam sie, właczylam tv, i pomyslalam ze wł lapka i oto jestem, sama ja we własnej osobie ![]() Połkneła kolejna tabletke i czekam, moze zacznie dzialac i pozwoli mi zasnac. Dziekuje dziewczyny za zyczenia ![]() Tak mysle ze ja juz pierwszego czerwca pojade jeszcze raz oddac krew i zrobie te proby.Moze wyniki pomylili albo cos, nie wiem co myslec. No bo jesli wyniki dobre to dlaczego przepisal lek na recepte, a jesli sa złe a ja zyje w nieswiadomosci to szkodze sobie, nam... ![]() Albo dlaczego nie zalecił mi innych badan, czy w zaden sposob nie mozna stwierdzic skad u mnie nagle takie cos? Pokrece sie tu chwile i wroce do łozka. ---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:28 ---------- nic mi lepiej nie jest... Wypiłam szklaneczke maslanki brzoskwiniowej,pokreciłam sie po domu, obudziłam męża i psa.Popatrzył na mnie, na zegarek i wrocil do lozka ![]() To ide do niego. Nie wiem dlaczego ale łudziłam sie ze kogos tu spotkam i poklikam tu lub na gg, ale przeciez normalni ludzie spia o tej porze. Ptaszki u mnie za oknem pięknie swiergoczą.Moze otworze okno,posłucham i zasne, niech mi ktos to ułatwi ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-05-30 o 03:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.