|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Ciii...wstałam wcześniej, by ostatni raz wejść na wizaż
![]() i ciężko spałam, bo jeszcze mnie grypsko bierze. Cytat:
Biska, jestem przeszczęśliwa, że tak wyszło. I że jeszcze się o tym dowiedziałam Naprawdę się popłakałam. Tak bardzo na to czekałaś i wyszlo idealnie teraz już będzie tylko lepiej Przez Wasze posty też mi się oczka zaszkliły... Strasznie za Wami będę tęskniła.Więc, postanowiłam! Pierwszy raz idę "się uczyć" do biblioteki w poniedziałek Pa, kochane, już teraz serio serio Do zaczytania w kolejnej cześci (oby tak pomyślnej jak ta ) wątku.
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Biska - gratulacje !!!!
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, będę kciukać za Ciebie, żeby Ci się udało tam wszystko
Naj, zaglądaj do nas z tej biblioteki Echh zazdroszczę Ci Kochana Arrakis, dziękuję
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Biska gratuluje
![]() ja niedawno wstałam i mam chyba paskudny humor jeszcze leje deszczem...
|
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
Jej, ile tu się zmieniło.
Biska nam się zaręczyła (szczęściara ) Mam nadzieję że teraz już wszytsko będzie z górki, że będziesz się nam tu szybko hajtać, a nie czekać kolejnych ładnych kilka lat Aelitka znów nam będzie jęczeć że ją wszystko omija![]() Ins nas opuszcza. Mam nadzieję że na krótko że szybko uda jej się dostać do neta. - Kochana trzymam za Ciebie mocno kciuki i mam nadzieję że szybko się wszystko wyjaśni i to oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Najfajniejsza, nie opuszczaj nas Smutno i pusto będzie tu bez Ciebie, odezwiesz się czasami, prawda? Dasz znać co u Ciebie? Bo nas to tak bezkarnie nie wolno opuszczać i zostawiać. No i to uzależnienie, jest silniejsze![]() I tak dochodzę do wniosku że ten wątek to jednak taki szczęśliwy był w pewnym stopniu, nie licząc kilku smutnych momentów Impreza (w pewnym sensie pożegnalna) była udana i fajnie by było ją jeszcze powtórzyć ze wszystkimi tym razem dziewczynami - w końcu jakby nie było część dziewczyn już zaręczonych jest, a imprezy panieńskie to tradycja
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też pogoda paskudna, głowa mnie boli odkąd wstałam ![]() Ale to mi dziś nie popsuje nastroju
|
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka wiadomość a tak spokojnie napisana ale się Aelitka zdenerwuje takie wieści a jej znowu nie ma ![]() Cytat:
a ja o niby co? ale o mnie tu nikt nie pamięta ![]() Ins pogadałyśmy wczoraj ale jeszcze raz tutaj Ci napiszę jesteś zdolna bestia więc dasz sobie świetnie radę i w końcu będziesz szczęśliwa tak jak na to zasługujesz a kto wie może następnym razem kiedy się odezwiesz przekażesz nam radosną nowinę że na Twoim paluszku lśni piękny pierścioneczek….. tego właśnie Ci życzę Naj a Tobie życzę miłego „meblowania” i miesiąca miodowego w nowym gniazdku ![]() nie lubię takich "pożegnań" płakać mi sie chce teraz ![]() słucham sobie teraz http://www.youtube.com/watch?v=jC421F3Waag bo to taki fajny pozytywny kawałek
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-30 o 10:15 |
||
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, dziękuję Kochana
Także, ja pamiętam o niej, ale co poradzę ![]() Mnie się też płakać chce trochę Powinnam się tylko cieszyć, ale kurcze no przywiązałam się
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię pożegnań, no!
Grape my to chyba nawet jesteśmy tu najstarsze na wątku Biska dziś mówicie rodzicom? Razem oczywiście?
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dzis muszę uczyc cały dzień na koło poniedziałkowe, bo jutro jestem cały dzień na chrzcie siostrzenicy TŻta. Kurde chciałam jutro ubrać taką fajną nową sukienkę z lumpa, ale ona bardzo cienka i nie wiem czy nie zmarzne, bo pogoda średnia...Problem tylko jak nie ubiorę jej, to nie wiem w co mam się ubrać Buziaki, miłego dnia
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
eh, ja to chyba nigdy sie nie doczekam pierscionka :P
wogole, wczoraj mnie ten moj bardzo zdenerwowal. Mialam pewna sprawe wiec dzwonie do niego dlugo jeden raz, za chwile drugi. Nie odbieral. Za chwile oddzwania i z tekstem: "czego chcesz?" ja zalapalam takiego zonka i mowie: "co to za tekst? to juz zadzwonic nie moge?" i sie pozegnalam. pewnie gral na kompie i nie odbieral, no ale kur*a... i pozniej mi pisze, ze to bylo w milym tonie "czego chcesz". napisalam mu, zeby taki mil ton to zostawil sobie dla rozmow z samym soba... boze, jakie to jeszcze jest dziecko :/ |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiekowo czy starzem na wątku? ale chyba i tak i tak choć arrakis starsza wiekiem korci mnie żeby zadzwonić do naszej Agatki i się spytać jak samopoczucie
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiekiem jesteśmy stare i stażem też w końcu ja tu siedzę od pierwszej części... i będę siedzieć do milion pierwszej
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mówimy dziś razem
![]() Jego mama wiedziała wcześniej, że on ma dla mnie pierścionek, musimy jej tylko powiedzieć, że to już ![]() A później przychodzimy do mnie, TŻ ma kwiaty kupić a ja już chłodzę szampana ![]() W ogóle to dzwonił do mnie przed chwilą przejęty i mówi, że jego siostra cioteczna szuka teraz sali i na 2010 nie ma szans! (a co on myślał, że w pół roku ślub zorganizuje? Tylko, że ja chcę szukać samej sali, jedzenie i kucharkę sama wybieram Moja znajoma gotuje i piecze na weselach, później jeszcze obsługuje A gotuje pysznie A jak pomyśle o jej plackach to ślinotoku dostaję ![]() Trochę się stresuję przed rodzicami echhh ![]() edit: Po południu od TŻ aparat przyniosę to wkleję zdjęcie ![]() Też miałam ją o nr prosić, ale cholera zapomniałam przez to wszystko
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-30 o 10:37 |
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba też od pierwszej choć musiałabym sprawdzić a teraz mi się nie chce
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
oo grape
to co TY tam robisz ![]() ja siedze w moim staniku 60G i czekam az sie troszke rozciagnie chyba pójdę kupić przedłużkę bo jest dobry ale ostatnio miałam mega luźny i ciężko mi sie przyzwyczaić.
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak po ludzku wrzucam zdjęcia na nk ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-30 o 10:59 |
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
To ja lecę oglądać
![]()
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za tydzień w sobote jadę i kurka... niby fajnie ale wszyscy się zaręczają i ja też chce chyba tzn. chcę ale jakoś mi się to wydaje taaakie odległe. Chyba jak wróce dopiero.. a może nie ![]() śliczne zdjęcia grape
Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2009-05-30 o 10:58 |
|
|
|
|
#4370 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dzisiaj dzień..jeszcze nie zdążyłam się pożegnać online Najfajniejsza zazdroszczę tego mieszkania na swoim i życzę żeby było tylko jak najpiękniej( tak na pewno będzie) ,codziennie stosunkowo udanych nocy,dni itp aby Wam się w tym gniazdku układało i wpadaj tu jak najczęściejCytat:
a bliskich osób wokół mnie coraz mniej... każdy tylko sie odzywa jak coś chce.. czy żeby na imprezę jechać (oczywiscie w roli prowadzącego samochod to mam w d.... taką impreze) czy jak coś innego chce.. no i ryczę )Cytat:
GRATULACJE!! ale pięknie powiedział ![]() Biśka cieszę się okropnie ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ale mam przez Was ryczliwy dzień ![]() ![]() AGATKO mam nadzieję że będziesz miała szczęśliwą podróż i szybciutko coś do nas będziesz skrobać życzę Ci abyś znalazła tam pracę i żeby TŻ wreszcie się puknął w czółko i że będziecie tam baaaaardzo szczęśliwi i już ciagle razem i bez żadnych spięć. udanego wesela i ogólnie dużo powodzenia już tęsknie też ![]() to i ja lecę na NK ![]() Grape jacyś WY z TŻ JESTEŚCIE PODOBNI DO SIEBIE szok. a wiesz że to dobrze rokuje? hehe u mnie w rodzinie zawsze babcie patrzą na to czy pary są podobne z wygładu do siebie <haha> bo to znaczy że będą małżeństwem w przyszłości i że będzie im sie układac
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-05-30 o 11:03 |
||||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałam i zadzwoniłam
![]() macie wszystkie pozdrowienia od Insane w głosie słyszałam lekkie podekscytowanie i radość Claris ona jedzie przez Warszawę a nie przez Wrocław bo przez Wrocław trochę nie po drodze ![]() dziękuje
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, zdjęcia piękne, okolica piękna, ale Ty wyglądasz na nich
Poważnie ![]() Elizka, dzięki ) Dziękuję za pozdrowienia od Agatki, mam nadzieję, że i Ty ją od nas pozdrowiłaś
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już jestem czerwona z zawstydzenia ![]() mnie tam się moja twarz nie bardzo podoba ale jak to mówią jak się nie ma co się lubi to trzeba lubić co się ma ![]() jeśli któraś chce nr do Insane to pisać a wyślę na PW bo moge podać mam oficjalne pozwolenie
|
|
|
#4374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak opętana (miłością )najważniejsze że płakulasz ze szczęscia wieeeelkiego![]() Grape a przeczytałaś co ja tam zedytowałam?:p Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-05-30 o 11:08 |
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś piękną Kobietą i uwierz w to wreszcie! ![]() lecę na pw ![]() edit: Elizka, tak właśnie mam, ryczę i cieszę się sama do siebie Musiałam zdjąć na razie pierścionek, żeby domownicy nie zauważyli
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój brat i jego żona też są podobni i w ogóle my w 4 jesteśmy do siebie podobni i przez to na weselu mojego brata dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy ale czy u mnie się to sprawdzi to sie zobaczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zaraz was chyba wygonie z mojej galerii Claris przecież już miałam zdjęcie z TŻ'tem w galeri i nawet samego TŻ'ta tez mam
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-05-30 o 11:22 |
|||
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde zapomniałam, że Gdynia to przecież tam po prawo bardziej, a Wrocko przecież po lewo, ja to jestem inteligentna![]() Ej a ja i TŻ nie jesteśmny podobni wcale |
|
|
|
|
#4379 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też odwrotnie jak widać
Claris przez Wrocław to ze Szczecina i Zielonej Góry pociagi lecą
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

No ale cieszę się, że Wam wszystkim tak dobrze się układa
Chętnie popatrzę na błyskotki

jeszcze leje deszczem...
Smutno i pusto będzie tu bez Ciebie, odezwiesz się czasami, prawda? Dasz znać co u Ciebie? Bo nas to tak bezkarnie nie wolno opuszczać i zostawiać. No i to uzależnienie, jest silniejsze
a ja o niby co?
tego właśnie Ci życzę 

tzn. chcę ale jakoś mi się to wydaje taaakie odległe. Chyba jak wróce dopiero.. a może nie