|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
|
#1232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mój TŻ też chce ![]() Cytat:
Ja to się ich wczoraj objadłam![]() :sl ina: Tata przyniósł od sąsiada pół wiaderka majóweczek Bo u mnie pod domem na drzewku to jeszcze niedojrzałe.... Yeah Katarzyno 88 się kłania Ja wiem, że Beata jest jeszcze 89 na pewno no i Jozia też z tego co widzę na nk.... Kurcze a byłam przekonana że ona jest z mojego rocznika... A mnie tu prawie na weekendzie nie ma nigdy bo ja to jestem tak jak Tancerka.. Dopadne się do domu i TŻta na weekendzie to nie mam kiedy kompa nawet włączyć... ![]() Miłego dnia życzę koteczki
|
||
|
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dzikie Kocice widze powrócił ulala. Włae siedze sobie u siostry i stukam w laptopa haha bo w domu bym nie weszła bo za długo u mnie sie otwiera haha.
Ja jestem rocznik 88 ale jeśli mnie tak odmładzacie hihi to dobrze bede długo wyglądać młodo NK pokazuje po skończeniu wiek rocznikowy. Ja jestem z listopada wiec na NK bedzie 20 a nie 21![]() Buziale Kotki Wy moje
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-05-30 o 08:51 |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja będę bez reki pisać na wizażuja muszę spadać bo właśnie dzwonił TZ i idę z nim na jakies pokazy karate
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to Kaśka znowu nowy avatar?Nie poznaje Cie już ![]() Graliśmy wczoraj w tenisa ![]() Bo piłka Nam spadła na jakąś budkę i nie mielismy innej ![]() Dlatego nauczka jest aby ruszyć cztery litery na kort
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
Kubusewa i jak poszło? Kciuki się na coś zdały? Tak czy owak Ja teraz oczekuję masażu kciuków, które przez noc zastygły ![]() ![]()
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
ale w tym roku całych wakacji nie spędzamu razem
![]() ale spoko bo i tak czesto sie bedziemy widziec a od pazdziernika bedziemy juz mieszkac razem |
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo ![]() Prawdopodobnie się zdały bo wyszedł przed czasem, ale wyniki dopoero za tydzień ![]() Na masażyk ![]() hmmm uwmoimy sie wiecozrkiem ![]() o ile mnei TZ nie porwie.. bo mowil cos ze tesciowka nam kinowy prezent na dzien dziecka robi
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-30 o 11:00 |
|
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja już wróciłam z wieczoru panieńskiewgo :0 było bardzo fajnie![]() w sumie to moja siostra i koleżanka mojej sis PM zorganizowały jej ten wieczór.. ona nic nie wiedziała aż do zwartku wieczorem, gdy dostała zaproszenie że ma się ładnie wyszykowac i przyjśc pod wskazany adres najpierw była taka mała posiadóweczka, drinki jakies jedzonko, potem siostra losowała pytania które wczesniej zadawano Panu Młodemu.. Jak dobrze odpowiedziała to wielki ryk i oklaski, a jak źle to musiała wypić karniaka.. na koniec dostała medal "Idealna Panna Młoda" bo znała odpowiedź na więszkość pytać..![]() i dostała od nas fajne prezenty Jak mąż bedzie grzeczny to wtedy- różowe puchate kajdanki, a jeżeli będzie niegrzeczy- to takie zarabiste różowe rękawice bokserskie![]() no i był taki zabawny torcik w kształcie- no wiecie czego ![]() tak koło 24 poszłyśmy do takiego kubańskiego klubu świetna muzyka i bardzo mi się podobało, było tam w sumie duzo latynosów tańczących salsę super
|
|
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
ja jeszcze nigdy nie byłam na wieczorze panieńskim...i chyba się nie zapowiada żebym poszła na jakiś
![]() a rocznik? 86 najlepszy, Czarnobylski ;>
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooo
Ja już jestem po sobotnich warzywno-owocnych zakupach i zabieram się za rissotto ![]() Mega cieplutko jest, więc wieczorem umówilismy się ze znajomymi różnej narodowości i rowerami nad morze jedziemy
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
nadrabiam Waszą produkcję właśnie Od rana uczyłam się na obronę i dopiero teraz włączyłam kompa. Ja też jestem rocznik 85 A co wieczorów panieńskich, to ja też jak do tej pory na żadnym nie byłam, a chętnie bym się wybrała
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moje koleżanki chcą na mój wieczór striptizera Chyb a bardziej dla siebie, bo ja nie chcę na żadnego oblecha w stringach patrzeć.Wymyśliłam sobie, że spróbuje się dostać na jakis drugi kierunek, bo jak ma się okazać, że nie będe mogła znaleźć prcy to bym sobie postudiowała a jak znajdę to zreygnuję, bo chcę na dzienne jakieś spróbować. O ile w ogóle się dostanę i o ile mi się będzie chciało uczyć na jakieś egz wstepne czy rozmowy kwalif ![]() Wiecie co, bo ja dopiero wczoraj się kapnęłam jak strasznie dużo mam do nauki Myślałam, że tyle ile zawsze, ale jak przeczytałam notatki to one sa tak przeładowane treścią i jeszcze trzeba doczytac o tym co w notatkach w podręczniku, masakra. Ale nic, tż nie ma to będę siedzieć.
|
||
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba nie chcę mieć wieczoru panieńskiego...mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł mi go zorganizować... a już na pewno nie ze striptizerem
chociaż zapraszać tylko będę parę koleżanek i one się nawzajem nie znają więc organizować nie będzie komu raczej
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedna koleżanka już mi zapowiedziała, że "już ja Ci zorganizuje za***... wieczór panieński zobaczysz" hihi. Tylko, że jak tak teraz o tym myślę, to nie bardzo miałabym kogo na niego zaprosić, bo najbliższe koleżanki mieszkają daleko
|
|
#1248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja kiedyś też nie chciałam ale teraz stwierdziłam że fajnie jest sie pobawić z najbliższymi osobami. u mojej sis było 10 osób i 2 dołączyły w klubie ![]() Cytat:
bo u mojej sis było troszkę inaczej bo 2 sis znała koleżankę PM
|
|||
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz odległość to nie jest jakiś mega problem. Zwłaszcza że wieczór panieński można np. zorganizować w sobotę wieczorem, niedziele zazwyczaj są wolne-wiec luz ![]() Ja nigdy nie byłam na wieczorze panieńskim, bo żadna z moich kumpeli jeszcze się nie chajtnęła a w mojej rodzinie to Ja jestem pierwsza do ożenku
|
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć fajnie mieć niespodziankę i nie wiedzieć co nas czeka ![]() Madziulka masz rację, w zasadzie odległość nie jest takim duzym problemem. Choć jedna bardzo bliska koleżanka mieszka w Szkocji więc nie wiem jakby to z nią było, ale dam jej taryfę ulgową na wieczorze panieńskim nie musi być, ale na slubie to już żadnego wytłumaczenia nie przyjmę
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-05-30 o 14:23 |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Oj i kiedy wraca? ja juz troche sie przyzwycziłam nie jest tak zle. chociaz noce sa najgorsze.
8 wrzesnia lece do Liverpoolu
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem myślałma, że tu bedzie 5 stron do nadrabiania a tutaj niecała jedna
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=kaska87;12532261]juz jestem myślałma, że tu bedzie 5 stron do nadrabiania a tutaj niecała jedna
[/quoteKasiu ale skoro już wróciłaś, to niebawem nadrobimy ilość postów
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie bardzo podobało na tym wieczorze Pm też jak sądzę![]() Cytat:
Cytat:
A na ile? Tz juz będzie miał wszystko pewnie na miejscu oblukane to Cie ładnie oprowadzi Cieszysz się?
|
|||
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Moj świadkowa nie należy do tych które tak ochoczo sprowadzają striptizerów .. nawet znając moją wariackość :P Moja swiadkowa jest wyjatkowo spokojna
![]() i nie mowie tego z przekora czy cos... a co do wieczoru panienskiego... to tak: jak bylam rok temu oooj dwa lata temu na takiej imprezie to panstwo mlodzi zorganizowali wspolna impreze.. w sumei to wygladalo jak zwykla impra a nie panienskosc ![]() zamowili loze w dyskotece i kwota zaliczkowa byla potem do spozytkowania w barze.. zadnych takich tam striptizow ani innych takich... a ja powaznie mysle nad tym aby sprosic panny do siebie do domu i po prostu napic sie wina i pohihotac przy plotkach.. na cholere mi szalenstwo na tydzien przed weselem ![]() moze i jestem jakas stuknieta ale tak bym chciala Szczegolnie ze przyjedzie mi ta Turczynka wiec wiecie zeby nie bylo jakichs klopotow w knajpie... nie no bez jaj uwazam ze jak sie chce to sie i w domu zorganizuje cos fajnego .. szczegolnie ze wcale pol dyskoteki nie musi wiedziec ze ja za tydzien za maz wychodze.. i jeszcze ten obrzydliwy striptiz ja nie rozuzmiem co ludize w tym widza takiego och i ach.. wyskoczy jakis wymuskany fircyk kaze sie podniecac tym ze sie go po brzuchu poglaska.. no ludzie :blee: a w domu muza taka jak lubie o takiej glosnosci jak lubie bez nieproszonych gości
|
|
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję, że moje durne przyjaciółki mi striptizera nie sprowadzą
bo ucieknę@ mi sie spóźnia
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-30 o 15:11 |
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektóre potrafią okresu przez pół roku nie mieć a ta po jednym małym dniu już kwęka ....
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-30 o 15:19 |
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII2 dni- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

pstrąga, frytki i 2 suróweczki do tego
I mój TŻ też chce 

bo u mojej sis było troszkę inaczej bo 2 sis znała koleżankę PM