|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. III - Lud Naftalinowy
Eli fajne te parasolki a buciki również,tylko nie na moją kieszeń.
|
|
|
|
#4892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- No u nas, jedna jest moja, a druga TZta, choć teoretycznie ta 'moja' miała byc prezentem urodzinowym ode mnie dla niego. On dokupił drugą, bo lepiej mieć 2 - są one towarzyskie bardzo, więc są dwie:-PNazwaliśmy je Yeti i Sasquatch, bo są strachliwe i nie dało im się prawie zrobić zdjęcia - jest tylko jedno z ich 3 dnia z nami [załączam]. Teraz, 10 dni później, są 2 razy większe o_O Dziękuję )A co do butów, to zgadzam się - piękne, ale cena zabójcza
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2009-05-29 o 20:49 |
|
|
|
|
#4893 |
|
Raczkowanie
|
Cathas prosiaczki śliczne.Sama mam świnkę ale białą gdzieś tam kilka stron wstecz wklejałam zdjęcie.A ile je masz już?
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
nowatorskie te buciki ale nie w moim stylu
![]() chyba juz zle ze mna bo na czat wlazlam
|
#4895 |
|
BAN stały
|
Dzięki Maddie za odpowiedz w Clubie.
Odpisałam również. ![]() Dzisiaj znów byłam w rozjazdach.Przyszła teściowa mnie dzisiaj rozwaliła,bo tż powiedział do niej widzisz jaki ma brzuch opalony,a przyszła teściowa odpowiedziała,że myslała że mam rajstopy.
|
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro miną dokładnie dwa tygodnie od zakupu ale wczoraj nastąpił przełom - przestały się panicznie bać wszelkiej ludzkiej obecności i już harcują poza 'domkiem' bez przerwy
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2009-05-29 o 22:02 |
|
|
|
|
#4897 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
A ja mam lepszy humor bo mam wreszcie kulę i chodzenie nie jest tak bolesne Dobrej nocy |
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie nową moherkę!
![]() Eva pytałaś, co za koncert - w Filharmonii, śpiewała moja koleżanka (sopran) i baryton z Poznania, oboje młodzi i piekielnie zdolni, oboje to laureaci nagród w tegorocznym konkursie im. Ady Sari. Była uwertura do Wesela Figara, aria Paminy, aria Hrabiego, taniec cygański z Carmen, aria Normy (!), kuplety Escamilla, [przerwa] Intermezzo z Cavallerii, scena śmierci Posy z Carlosa, aria Liu z pierwszego aktu Turandot, aria Gianniego Schicchi, recytatyw i aria Salome z Herodiady Masseneta oraz uwertura do Mocy Przeznaczenia. Na bis wykonano La ci darem. Koncert był przepiękny, a Iza swoim Puccinim po raz kolejny sprawiła, że musiałam przypominać sobie podstawowe czynności życiowe takie jak na przykład oddychanie. Dobry wieczór w ogóle wszystkim
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh zazdroszcze wrażen...
|
|
#4900 | ||
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witajcie, As Salam Alaykum !!!
Dzisiaj Sobota... 30 Maja... zagubiło się gdzieś 29-ty, bo wczoraj był 28-my.... Na Wyspach Turks i Caicos wydzielonych z Jamajki obchodzone jest dzisiaj Dzień Bohaterów Narodowych. Turks i Caicos to zamorskie terytorium Wielkiej Brytanii, kolonia brytyjska, że tak powiem. To miejsce, gdzie może pojechać ktoś, kto chce być z dala od wszystkiego.... w pełni się odizolować i wypocząć na pięknych, białych, piaszczystch i bezludnych plażach, pływać i nurkować w turkusowej wodzie obserwując życie raf koralowych, miejsce gdzie można absolutnie się odstresować i zrelaksować. To także miejsce dla VIP-ów i dla chcących wziąć ślub w niezwykłej karaibskiej scenerii. Stolica Turks i Caicos nosi wdzięczną nazwę Cockburn Town... i liczy ok. 3.700 mieszkańców... to nie wiele ale ogółem mieszkańców kraju jest ok. 32 tys., niemal w całości wyznania Chrześcijańskiego: Protestanci, Babtyści, Metodyści, Anglikanie i Adwentyści Dnia Siódmego.Trzeba im przyznać, że pomimo uzależnienia od UK, wykazują mądrość ekonomiczną i oficjalną walutą jest US Dollar, a wiele liczących się Banków ma tu swoje przedstawicielstwa. Turks i Caicos bowiem należą do krajów OFC, czyli "raju podatkowego". Dla naszych moherowych Panien Młodych... kilka inspiracji kwiatowych wprost z Turks and Caicos Islands. Cytat:
kupiłam sobie taką piękną, rzeźbioną i wzbudzałam tym taką sensację, że nawet jak już nie musiałam to z chęcią ją nadal nosiłam z sobą... byłam taka oryginalna Cytat:
Mad, Hello.... Hello.... Hello....
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-05-30 o 07:41 |
||
|
|
|
#4901 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Elli, te butki "z golfem", to nie za bardzo skracałyby nogę? Takie mam wrażenie.
Cat, niezłe te "małe", młodziutkie jeszcze.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-05-30 o 08:10 |
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Naftalinki.
![]() Cat, witaj. ![]() Raaaany, kto by pomyślał, że to koniec maja. Leje, wieje, szaro... Apokalipsa! ![]() Idę się uczyć. ![]() ale najpierw zajrzę do klubu.
|
#4903 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
musiałaś prezentować się niezwykle dystyngowanie. Ach, zazdroszczę takiej laseczki, ja mam zwykłą kulę łokciową (32zł) ale i tak się cieszę ![]() Witam nowego mohera |
||
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobryyyyy!
Jeszcze mnie trzyma nastrój po wczorajszym koncercie, jeszcze mam w uszach to niebiańskie piano w Casta Diva.... no to dziś ode mnie Casta Diva w legendarnym niedoścignionym wykonaniu Marii... http://www.youtube.com/watch?v=tmN8YT9Avg4 Mam nadzieję, SzefEva, że tym razem udało mi się dobrze wkleić link ![]() edit: umieszczanie filmu na stronach wyłączone na żądanie... no w każdym razie polecam pofatygować się na youtube jeśli oczywiście nie dostajecie drgawek na dźwięk takiej muzyki
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-05-30 o 11:42 |
|
|
|
#4905 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
trudno.Słucham...to piękne
|
|
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdrastwujcie. Wstalam...
Mam od cholery roboty... Ciagle nie mam pomyslu na esej... najwyzej poszukam inspiracji na bryku czy sciadze, jeszcze moze w jakichs opracowaniach lektur. Poza tym musze uzupelnic mapy,... no i mam od cholery zadan z matmy.... Zapowiada sie pracowity weekend... A chcialam jechac na piknik naukowy A... i chyba bede zdawac rozszerzona matematyke^^
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-05-30 o 13:12 |
||
|
|
|
#4907 |
|
Nie depcze krokusów
|
Eva - 25. świętowały Magdy, a nie Magdaleny, ale w sumie te drugie mają lepiej, bo to też Magdy poniekąd
A Ty dziś znowu o Jamajce!Za Twoją sugestią dziś z głośników słychać u mnie Kennedy i Kroke, muzyczną szajkę krakusów, razem czy osobno, gwałcącą konwenanse ![]() Elli - kiedy wyjazd? Co zrobisz z żółwikami? Cathas - witaj Aniko - rozumiem doskonale zakupowe rozterki, ostatnio znowu się zdołowałam brakiem rozmiarówki niezależnie od ceny... MagdaP - chętnie poświętuję z Tobą w lipcu ![]() Madmuazelle - no co Ty, rajstop na brzuchu nie nosisz? Wszyscy noszą Aga - kto by pomyślał, z czego można się cieszyć w życiu... A co z pływaniem? Kiedy jedziesz nad morze? Tak Was pytam wszystkie o plany urlopowe, byśmy naszej złotej młodzieRZy nie zostawiły samej na Wizażu ;] Adriana - świetny repertuar, trochę pod publikę, bo nawet laicy znają te pięknie arie... Już sobie wyobrażam ognisko z Twoimi znajomymi - zamiast gitary i gardłowego, zachrypniętego śpiewu skrzypce i krystalicznie czyste głosy ![]() Szpiegu - ani mi się waż zdawać podstawową! Na próbnej z palcem w tyłku zrobiłam 99%... byłoby 100%, ale skreśliłam w jednym zadaniu zły wynik (za mało zer), dopisałam obok dobry i nie uznali mi tego. Poza tym dziś koleżanka, na której weselu byłam ostatnio, obwieściła że jakoś tak się zdarzyło, że zafasolkowała nieplanowanie, widzę tak olbrzymią radość u tej pary i ich rodzin (nie mają ojców, kilka przypadków raka i śmierci w ostatnim czasie), że aż się popłakałam...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-05-30 o 13:16 |
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Szpieguś witaj
podziwiam Was z tą matmą naprawdę. Cytat:
![]() Pogratuluj koleżance od moherowego grona!!! coś Wam jeszcze dorzucę... solo fortepian, bo właśnie próbuję to zagrać na moim pdeudokeyboardzie... biedny Mascagni...
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malla, ja co raz czesciej czuje ze podstawowa bym wysmiala... Matura ma budzic strach!
Chociaz jak cala klasa zastanawia sie jak wyliczyc wspolczynnik kierunkowy symetralnej odcinka na plaszczyznie to odnosze wrazenie ze w innych ona strach budzi... Ale w zadaniach mam http://portalwiedzy.onet.pl/37590,,,...cji,haslo.html co jest z rozszerzonej matury ;] Co tu ukyrwac, moim marzeniem jest zdac fizyke na maturze... jednak z fizyki jestem pol noga co mi na zdanie takiej matury nie pozwala... ale moze jak bede od wrzesnia chodzic na fizyke ;P Dobra, kapiel, sniadanie i do apteki musze jechac, jak sie rusze na mokotow to przynajmniej 20zl zaoszczedze, a jak sie uda to i 100 moze...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-05-30 o 13:35 |
||
|
|
|
#4910 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - w klasie bio-chem, gdzie godzin matmy było skandalicznie mało, miałam limesy w liceum, nie wiem jak to obecnie wygląda, a niestety słyszę, że coraz bardziej tną materiał... Jak chcesz iść na biotechnologię, to matma rozszerzona musi być i nie chodzi mi o wymagania, aby się dostać, ale o wiedzę i zdolność kombinowania, którą zdobędziesz, a która przyda się do zrozumienia choćby całek, które na tych moich studiach na pewno się pojawią. Pamiętam, że na studiach sporo osób miało problem, bo w liceum matmę olewało, "bo na medycynę nie trzeba". A potem latali na korki do Instytutu Matematyki obok i krzyczeli, jaki to skandal na biologii mieć "taaaką" matmę... Jakbyś miała problem z fizyką, to mój TŻ zrobił magistra z tej dziedziny na UJ, więc może pomóc.
Adriana - a grać też się sama uczyłaś? :P
|
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
uhm... nie licząc dosłownie kilku lekcji parę lat temu, niestety nie mogłam ich kontynuować
![]() ale grać to ja naprawdę nie umiem tylko molestuję te klawisze...
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten pochmurny dzień
Leje,pada i wieje a ja mam humorek niczego sobie
|
|
#4913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Humorek w sam raz na kawe? ^^
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w samotnosci sacze....
kupilam te bluzke ale nie taka jak chcialam.. a w sumie mi nie zalezy juz nawet...ale fajne dodatki sobie kupilam kolczyki i branzoletke w głebokiej czerwieni...poza tym udalo mi sie namowic lubego na galoty w kantke ..jestem w szoku...on chyba w wiekszym
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuję
młode, ale zaczynają już szaleć![]() Dziękuję za miłe powitanie Cytat:
O, ja bez niczyjej sugestii, także tych panów słucham A co do matury, to ja żałuję, że trafiłam na kiepską nauczycielkę w LO i od 2iej klasy byłam może na 5% zajęć. A kiedyś matmę uwielbiałam... W sumie, skoro jesteś dobra, Szpiegu, to nie ograniczaj się im więcej PR na maturze, tym lepiej U mnie właśnie leje [znów ], na szczęście zdążyłam juz wrócic z miasta. Nic nie kupiłam, ale niestety wstąpiłam do Promod-u i cierpię, gdyż KAŻDA sukienka, którą tam widziałam była piękna o_O A miałam tyle innych planów zakupowych,,,chyba pójdą w las Ale do fryzjera muszę iść, nieważne, że wyniesie tyle, co piękny odcinany pod biustem top, muszę przestać wyglądać jak Rumcajs!
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Szpieguś kawke pije u rodziców własnie,bo wpadlismy do nich z młodymi na obiad
Niedzwiedz dzis i jutro na rajdzie a ja sie obijam i czekam,az moje siostra zacznie wreszcie rodzic hihi termin ma na 9 czerwca a ja juz sie doczekac nie moge
|
|
#4917 |
|
Nie depcze krokusów
|
Adriana - odkąd używasz do tego obu rąk, nie jest to tylko molestowanie klawiszy
Nie musisz być wirtuozem, ale fajnie tak od czasu do czasu akompaniować koleżance do śpiewu.Aniko - mój też od jakiegoś czasu przechodzi niespodziewaną metamorfozę, np. chodzi teraz w koszulach lub eleganckich sweterkach, nie ma ani jednej luźnej bluzy w szafie. Cathas - a w jakich rejonach mieszkasz? Tworzymy moherową mapę, na razie najwięcej na Mazowszu ![]() Paula - niech wyrzuci z siebie ten ciężar ![]() O, jakaś Santos nas podczytuje, może poszpiegujemy, na jakich wątkach siedzi
|
|
#4918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wszystko przede mną, jak kupię porządny keyboard a potem mam nadzieję i pianino
|
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla - w czasie roku akademickiego w Poznaniu, poza nim na Kujawach
|
#4920 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, ile z nas jest z Kujaw bądź Poznania tak jak Cathas?
Widzę, że Szajba walczy z durnotą uczniów ![]() Adriana - też stoję przed kupnem jakichś klawiszy, ale słuchawki będą obowiązkowe Co byś poleciła w rozsądnej cenie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Do mnie można normalnie per Eli mówić 
- No u nas, jedna jest moja, a druga TZta, choć teoretycznie ta 'moja' miała byc prezentem urodzinowym ode mnie dla niego. On dokupił drugą, bo lepiej mieć 2 - są one towarzyskie bardzo, więc są dwie:-P
Odpisałam również.
ale wczoraj nastąpił przełom - przestały się panicznie bać wszelkiej ludzkiej obecności i już harcują poza 'domkiem' bez przerwy

trudno.

], na szczęście zdążyłam juz wrócic z miasta. Nic nie kupiłam, ale niestety wstąpiłam do Promod-u i cierpię, gdyż KAŻDA sukienka, którą tam widziałam była piękna o_O