|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz się zbieram ..............ależ mi się nie chce znowu pada jakby dawno deszczu nie było i boli mnie głowa i nerwowa jestem bo @ się zbliża i apetyt mam i w promocji wqrwinesa ![]() do później babeczki miłego południa i po też
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Rysiaku przepraszam że tak się ociągam z wyslaniem paczuszki. Dzisiaj około 17 pojadę i wyśle. Bo teraz nie mam jak. Wczoraj normalnie nie mialam siły stac w kolejce. Musiałam jechać do domu, zaopatrzyć się w leki p/bólowe i jakiś obiadzik. Ale obiecuje że wysle dzisiaj.
|
|
|
|
#3424 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak
Cytat:
Z tym niepokojem to mam tak samo i tak naprawdę stale mi kołaczą po głowie różne myśli... Nie wiem, czy coś z tego będzie. Tzn. jest miło, sympatycznie, fajnie się dogadujemy, itd..., ale czy to TEN? Sama nie wiem, naprawdę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej Moniś Nie płakusiaj. Cytat:
Ta bluzeczka kosztowała 79,90 zł. Też mam na nią ochotę. Mierzyłam nawet ale nie było małego rozmiaru i tonęłam w nich. ![]() Umie, umie... to fakt.
|
||||||
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się czujesz Basieńko? Napisałam eska do naszej Nuleczki, która siedzi na uczelni a na dodatek czeka Ją jakieś koło do zaliczenia. Trochę ma pietra, bo twierdzi że niewiele umie, ale liczy na to że da się spisywać. Ja byłam w pracy przez ponad godzinkę, musiałam się pokazać na imprezie z okazji Dnia Dziecka, ale szybko się zwinęłam stamtąd. ![]() Leje jak z cebra, z domu wyjść się nie da, ale planuję po południu gdzieś pojechać w teren, żeby coś pozwiedzał, zobaczył.
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. No tak, bo z Orsaya to my potrzebujemy XS Ide malować kaloryfer na kolor "wrzosowe pole"
|
||
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale i tak jeszcze trochę i będziesz z TŻ-tem.
Nie ma tego złego. Cytat:
Czas pokaże, co będzie. Ale po tym co czyni, myślę że będziemy ze sobą w kontakcie. 2. Tak, XS na pewno. A w S-ce się topiłam. Wrzosowy kaloryfer, to jest to. |
|
|
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
Leanko, piękne zakupy, spódnica bombka, tunika i kostium kąpielowy - boskie.
A w sukience Merlin Monroe na pewno wyglądasz extra. Asiu, baw się, nie rozmyślaj, odpoczynek pewnie i jemu i tobie wskazany, leniwe popołudnie, wieczorny spacer, nie narzucajcie sobie tempa, na pewno jest miło. Posprzątałam, uprałam, zakupy zrobione, truskawki z jogurtem na drugie śniadanie z Granolą zjedzone i klikam w spokoju i błogiej ciszy |
|
|
|
#3430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Alez u mnie leje!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cudności!---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Idź do ZOO ![]() ![]() Będzie pogoda, opalisz się |
|||
|
|
|
#3431 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do K//// uważam że warto bawić się tym, bo on jest wyjątkowy ciekawy człowiek. hahha Dziękki niemu wiele się dzieje, nawet na forum...a jeszcze prezenty przywozi, hahah jednym slowem są lpusy tej znajomości. Pozdrowienia dla nulaka. Cytat:
Pokazuje nabytki. Buty są firmy Sisley, spodnie Fracomina i bluza fimry Yell!, pierścionek mango. Mi oprocz mango firmy nic nie mówią, sisley oczywiscie kojarzy się z kosmetykami, nic więcej. jak wam są znane one to napiszcie mi coś więcej na ich temat. No i oczywiście pokazalam wam swoją zmęczoną twarz, tak będziecie wygladac jak za bardzo bedziecie się zadlużać. I bedziecie harowac na te długi..... |
||
|
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3434 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bardzo milutko. Cytat:
![]() Hej Cytat:
Nawet ciut za dużo miejscami. ![]() Ale Ty masz długie nogi. Cudne wszystko. ![]() Głaski dla Maciejka. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3437 | |
|
Rozeznanie
|
Dyniu, śliczne buty, kociak taki słodki, zgrabnie wyglądasz w spodniach i bluzie
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Lawenda, no, złych skojarzeń chyba nie przywołuje ![]() Edit- przypomniał mi się film, o dwóch samotnych zgorzkniałych siostrach, które znajdują młodziutkiego rozbitka- z Judi Dench "Lawendowe wzgórze" a on rozpala w nich ogień... Edytowane przez Calishanna Czas edycji: 2009-05-30 o 13:11 |
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() U mnie leje Wpadłam się przywitać bo zaczynam się szykowac na wesele
|
|
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
Miłego balowania Asiu, zrób się na bóstwo, może jakaś fotka przed wyjściem?
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed weselem pewnie nie zdążę bo znając TŻ będzie marudził, że znowu sie grzebię |
|
|
|
|
#3441 |
|
Rozeznanie
|
No, faceci to jednak mają łatwiej, sama poszłabym na jakieś weselisko.
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
pochmurno dzisiaj okropnie, ciemno się zrobiło w kuchni i balkonu nie otwieram Cytat:
), ale wizaz wysiadł...![]() Ja mam 320 ml czyli na 1 filiżankę. Taka kawiarka robi kawę: cappucino i latte. Nie można w niej robić espresso (tutaj sprzedawca ma trochę błędny opis). Jak chcesz tylko dla siebie to bierz o pojemności 0,32 l, czyli tę: http://allegro.pl/item640280018_mukk...cino_silv.html bo w tej większej nie można zrobić mniejszej ilości kawy. I upewnij się jak jest z gwarancją - to jest sprzet elektryczny, może się zepsuć. Mi raz się zepsuł - odsyłałam do serwisu Ardo (sprawe załatwili szybko i sprawnie). Cytat:
Nulaczku - miłego dnia! (choć wiem, że ciężko, by był miły), kciuki trzymam za zaliczenia ![]() Asiku, ja trwam przy swoim - jakby nie było miłość jest cudowna, czy trwa pół roku, czy pięć lat, czy całe życie (ale miłości na całe życie to uczę się od Fromma heh ) Serce Ci podpowie, co robić Ja się bardzo cieszę, że z Twojej radości!!! No i ciemność zapadła, i lunęło... ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Basiu, bardzo ładnie wyglądasz w tych czarnych rurkach i szpilkach Sisley. Masz świetną figurę Buty są bardzo ładne, a firma robi wg mnie piękne i dosyć drogie ubrania
|
||
|
|
|
#3445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Farmazoniaki Moje!
Tesknilam! ![]() Jestem znow w Serolandii, dojechalismy dzis o 4 rano ![]() Nigdy nie zdolam nadrobic wszystkiego Asiaku - wiesz, o co Cie teraz poprosze Tak! O skrot ![]() Ide rozpakowywac gruchota |
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lipek!!!!!
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lipczaku!
Cieszymy się, że jesteś i na dodatek niestrudzona podróżą zagladasz i tu ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ważne pytanie: Dziewczyny, czy Wy kupujecie perfumy na all? Nie wiem jak rozpoznać czy to oryginał czy falsyfikat???? To jest perfumeria-sklep, ale no nie wiem czy tak można ufać http://www.allegro.pl/item644041094_..._od_beaty.html Opinie sprzedawca ma dobre, pisałam do niego - szybko odpowiedział, możliwy odbiór osobisty. Ale nie mam doświadczenia w kupowaniu perfum na all. W sklepie 50 ml kosztuje 259 pln tutaj 212 pln, więc jakby mniejszą marże mają. Co o tym myślicie? |
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basia super nabytki zgrabnicho!! buty zuper!!!!tez chce takie stac mnie??
|
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

i boli mnie głowa i nerwowa jestem bo @ się zbliża i apetyt mam i w promocji wqrwinesa

albo mi się wydaje alebo tu się jakaś BIG LOVE szykuje 

ehhhhhh