|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Witam sie i ja
Alezcie wczoraj wymiatali, az trza bylo kolejny watek zakladac Kciukasy dla Marioli i Antosia Katt, butki bardzo fajne Ide na kawe, bo zaraz zasne
|
|
|
|
#32 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam porannie,jestem zmaltretowana podyżurowo
![]() ![]() ![]() Kciuki za Mariolę i synka ![]() ![]() :Niestety nie mam jak podjechać po zniżkowe Meteory,więc Nasturcjo nadal chcem je od Ciebie I chyba też wezmę Beige Chic jak większość
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
milego dzionka wszystkim ( Winterku, bede pamietac jak sie przewali norweskie swietowanie zaczne glowe zawracac ) ![]() Mariolu i Antosku moc mocy dla Was ( mamy pierwszego wymiatajacego dzidiusia dobrze mi z tym )Torunskim pachnacym zycze udanego spotkania i skanduje glosno fotki, fotki, fotki ( noc spedzilam na policji, jak gupia raczylam wczoraj znalezc damska torebke przed domem okazala sie pelna narkotykow przeroznych ![]() zafundowalam nam zeznania, pobieranie odciskow palcow i maglowanie tematu na dziesiata strone Oblubieniec znaleziskiem oczywiscie zachwycony przewiduje, ze wkrotce znajde trupa )
|
|
|
|
#34 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nasturcjo kochana,mnie się mocno nie spieszy,mam jeszcze jakis puder na gębę
Plus rozświetlacz od Katt,ludzi nie straszę ![]() Przygoda jak w filmie Ale trupa nie życzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio
![]() dopiero wstałam..i chyba się wyspałam wreszcie ![]() czas odgruzować mieszkanie, a potem na zakupy Nasturcjo, ale jaja z tą torebką
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-05-30 o 10:16 |
|
|
|
#36 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
jakos mnie to nie dziwi .... gdzie chlop nie moze to Nasturcyje poslac
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo, alez checa mialam kiedys podobna tylko mniejszego kalibru, bo zlapalam kieszonkowca (raczej poczatkujacego Pozniej przez pare tygodni mialam dusze na ramieniu, ze mi czerep utnie w ramach rewanzu A i toruniankom nie zyczylam udanej zabawy co teraz czynie Irko, owocnych zakupow cos konkretnego planujesz
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-05-30 o 10:37 Powód: lit. :o |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno w planach są meteorki
o ile oczywiście się dla mnie nadadzą ![]() Chciałabym też jakieś buty na wysokim obcasie, najlepiej zielone albo kobaltowe. Z ubrań nie mam nic szczególnego na uwadze, jak się nawinie coś fajnego, to kupię ![]() Ogólnie przejdę się połazić
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takiej kolorystyce buty ostatnio widzialam u Rylko |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu, zajrzę do nich.
Przejrzałam ich stronę, ale tam mi się nic nie podoba, zobaczymy może w sklepie mają coś więcej. Mnie się marzą zamszowe, w bardzo intensywnych kolorach. Zielone podobały mi się w Venezii, ale trochę za drogie były.
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ich butow te nie lubie ale wiem, ze sporo osob je kupuje i jest bardzo zadowolona Zamszowe w Venezii sa przepiekne
|
|
|
|
|
#42 |
|
rude jest piękne:)
|
Co do tego nie mam watpliwosci ,ze beda idealne
![]() ![]() Kattt<paca sie w leb> superasne buty masz ,ja jak zwykle przegapilam link i sie dziwilam o jakich butrach piszecie skoro nigdzie ich nie widze
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ojej, chmura mi się oberwała ...
...wstecznie to Was póżniej poczytam
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś niemożliwa i od razu poprawiasz humorirko, udanych zakupów, a po, oczywiście poka-poka zrób ![]() ale się u nas zachmurzyło, chiba znowu lunie a miałam krześniaka dziś na festiwal recyklingu zabrać, a tu taka wtopa, mam mokry płaszcz, mokre spodnie, się zastanawiam czy suszenie żelazkiem jest bardzo szkoldiwe dla odzieży wierzchniej
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
#46 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wylazłam po prawie 2h z wanny
Cynamonowo-ananasowa kąpiel Czuję się błogo. Cytat:
Ale kosmetyki tak poprawiają humor... A co do kierowców, którzy oblewają przechodniów - niektórzy robią to specjalnie, dla śmiechu. Np. mój były. Mówił, że jestem sztywna, bo uważam to za idiotyczne zachowanie. Mówił też, że z jego byłą (kochanką, bo miał wtedy żonę) mieli przy tym świetny ubaw i brakuje mu tego we mnie! Idiota skończony. Czuł się (oblewając przechodniów) jakby był ponad nimi, a oblewał "pospólstwo". Także widzicie - są takie bezmózgi wśród ludzi, to nie przypadek. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio,
Mam wiadomosci od Marioli- Antos radzi sobie dobrze ( ---------------------------------- Dzieki za pochwaly dla buciorow ![]() Fenris- ciesze sie, ze z takimi wlasnie butami Ci sie kojarze Od 2 dekad, (jak to brzmi ) to staly element mojej garderoby.Czuje sie w nich seksownie i zgrabnie, (glownie nosze je ze spodniczkami, zwlaszcza z miniowkami ), a nie mam wrazenia wyfiokowania- jak czasami w delikatniejszych kozaczkopodobnych butkach na obcasie, (ktore zreszta tez lubie).Pomimo, ze mam kilka par bardzo podobnych butow, to juz nie moge sie doczekac tych nowych- (na takiej podeszwie jeszcze nie mam )---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Znowu zapomnialam pozyczyc Toruniankom milego spotkania Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-30 o 12:27 |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wymiatacie rowno. Nie nadazam ![]() Przyuwazylam kapelusz Nasturcjowy i ciemno/gesty pazur - ten kapelusz przytrzymujacy. Ladny pazur, Nasturcjo. A dziewczynom naszym, co zawitaly do Piernikowa dzisiaj ladnej pogody zycze. Marioli i malemu Antosiowi zycze duzo zdrowia. I Tobie Kattarino, ktoras powyzej mnie teraz, duuuo zdrowia. Dzielna jestes. Sporo dzisiaj "zycze". To i dobrze w sumie, bo co mam nie zyczyc. I wszystkim tym co ich widac ponizej, ze podgladaja i podczytuja tyz zycze
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-05-30 o 12:50 |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamacham
i sle gorące pozdrowienia i gratulacje dla Marioli i Antosia, duzo zdrowia zyczę Cytat:
![]() później wątek nadrobię, goscie czekaja i obiad trza szykowac ![]() Dorota
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Witam się (chyba) ostatnia w nowym wątku i przede wszystkim życzę dużo zdrowia dla Marioli i Antosia
A Toruńskim wymiataczkom życze udanego spotkania i dopominam sie o fotki Co za koszmarna, pogoda, zimno szaro i leje wracam pod koc i do ksiązki...
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Katt, dzieki za dobre
wiesci.Ciesze, sie ze Antos dobrze sie ma Takie malenstwa maja tyyyyyyyyyle sily.... Zawsze mnie to rozczula.Mojej przyjaciolki 1kg okruszek z 6 miesiaca ciazy, jest dzis uroczym, duzym, zdrowym i bardzo madrym roczniakiem ![]() Cytat:
Ma tam 'sklepik kosmetyczny" kobitka, kupuje u niej czasem kolorowke, ma sporo taniej niz w Sephorach i Douglasach, ale nie zawsze wszystko... poszlam po podklad wrocilam z flaszka i tuszem (kupilam Tymenowy Masterpiece Max- wieczorem bede te4stowac )Upolowalam tez spodnie - z jakimis 'lsniacymi kamykami' na pupie ( na starosc mi na leb pada), ale wzielam bo material super i ladnie leza. Pupe bede w nich zakrywac tunikami ![]() Milej soboty |
|
|
|
|
#52 |
|
Czekam na Ragnarok
|
I znowu mnie coś kusi.
L`Occitane en Provence poszerza swoją kolekcję zapachów o wodę toaletową Rose Nuit de Mai. Zapach łączy aromaty delikatnych róż, fiołków, czarnej porzeczki i cynamonu z bogatymi woniami wanilii, sandałowca i cedru. Rose Nuit de Mai to tajemnicza, bogata i głęboka kwiatowo-orientalna kompozycja. |
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam wstecznie
![]() Kattarino - kapitalne obuwie i tak jak pisze Fenris - bardzo Twoje ciężko będzie , ale spróbujemy ... Cytat:
![]() ![]() Nasturcjo - ale przygodanie jaja, tylko narkotyki ... z powodu jaj nie byłoby brania odcisków chociaż kto wie? takie dziwne rzeczy czasem Nasturcja pisze o Norwegach onych, że tam może i z powodu jaj na policję ciągają ![]() ![]() Cytat:
.... i tyle
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-30 o 19:15 Powód: dwuznaczności jakoweś się wdarły wulgarne |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Czekam na Ragnarok
|
BigMamo - ja używam, ale nie wszystkiego naraz
Część rozdaję, ale i tak tego w chol..erę jest. I jeszcze mi ostatnio cudowna Tołpa doszła (ale gładziutka jestem).A jak już się tak swoją gładkością zachwycam to dodam, że zaczęłam się w sobie podkochiwać. Skrycie Twarz z ziemią egipską + meteorki = nie mogę się napatrzeć
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
, wiem, ze używasz ...Ja tak perfum nagromadziłam zimą kupując w amoku, aż w końcu pomyślałam , że może czas zacząć (z)używać , choć przecież cały czas używałam ![]() no to przestałam szaleńczo nabywać perfumy, a zaczęłam biustonosze -na szczęście nie tylko sobie ![]() Cytat:
Narcyz mu było, czy jakoś tak ... ![]() (też się gładkością swą po Tołpie zachwycam )aaa ... i chciałam w tem miejscu podziękować wylewnie tym, co mi o pilingu kawowym mówiły (Irenno w końcu mam łokcie i kolana jak trzeba, bo wcześniejsze zabiegi psu na budę były (łącznie z moczeniem w oliwie, jak kazał przepis jakiś starożytny - proszę zwizualizować sobie BigMamę jak klęczy z kolanami i łokciami tkwiącymi w miseczkach z ciepłą oliwą ... ![]() jednocześnie moczyłam te kolana i łokcie dla czasu zaoszczędzenia książki usiłowałam przy tym czytać, ale ciężko było, bo nie miałam jak kartek przewracać)
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-30 o 15:25 Powód: nadmiar treści |
|
|
|
|
#56 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja amok biustonoszowy mam za sobą,ale coś ostatnio powraca
A perfumowo-odlewkowy tyż przygasł i dobrze,teraz co najlepsze rano mam dylemat wielki czym pachnieć Więc planuję już wieczorem,żeby do pracy zdanżać
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie
bo bede glosno krzyczec Nasza Zuzia vel Teresa vel Czarna1 rozgrywajaca na wymiatajacym boisku jest wspaniala dostalam dzis przepiekny prezent ( Irenka w nim maczala swoje zdolne palce ) Tereniu, dziekuje stokrotnie jestes cudowna osoba z ogromnym serduchem to tyla na teraz, bo mnie zycie wzywa a pan od torebki ( wiem jak to brzmi ) okazal sie byc nauczycielem , dlatego zglosilismy sprawe policjibo poczatkowo siedzialam nad tym kukulczym jajem jak sep i myslalam, utopic czy zakopac ![]() milego zakupowania dziewczyny ![]() Irenciu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, a co dostałaś?( jesli można spytać
)siedze sobie i popijam druga juz kawke. Skarb u dziadkow. sprzatam..... i zagladam na wizaz
|
#59 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

I chyba też wezmę Beige Chic jak większość

dobrze mi z tym )
Ale trupa nie życzę 

Pozniej przez pare tygodni mialam dusze na ramieniu, ze mi czerep utnie w ramach rewanzu

wracam pod koc i do ksiązki...
Znalazłam kilka kosmetyków, o których istnieniu w mojej szafie pojęcia nie miałam, a dodatkowo około 10 kremów do rąk i 15 balsamów do ciała...
, dlatego zglosilismy sprawe policji