Archiwum GG - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 10:02   #31
Madaleinee
Zadomowienie

Dot.: Archiwum GG

co za kretyn... co innego przeczytać czyjeś archiwum(co też nie jest w porządku) a co innego robić sobie z tego jaja z kumplem, nie normalny jakis ten Twoj Tz.
A swoja droga jesli moge zapytać ile on ma lat??? Wiem, że to moze malo istotne ale no nie wierze, ze dorosly czlowiek moze sie tak zachowac...

Nie denerwuj sie nim i ja bym radzila nie zawracac sobie glowy(wiem, ze to nie latwe) ale to jakis stuprocentowy dzieciak.
trzymaj sie!!

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 10:40   #32
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Wiem ze zachowal sie jak kretyn. W dodatku strasznie sie boje ze oni dalej to maja. Tyle osobistych rzeczy. Jak to powiedzieli "wiedza nawet to co pisalam 8 miesiecy temu i czytali sobie urywki przez 12 godzin". Co by sie nawet zgadzalo, bo z moim TZ pisalam na gg w nocy i ciagle mowil, ze nie spi i jeszcze nie chce spac. Z samego rana tez byl na gg, a zazwyczaj spi dlugo..
Nasz wiek to 18-23 lata.
Jego kolega rowniez 23 lata.
Moj TZ powiedzial, ze to usuneli, jednak ciezko mi w to uwierzyc...
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 10:47   #33
WampirkaMilva
Raczkowanie

tak jak inni radzę zerwać kontakt i odsunąć się od nich. lepiej zająć się innymi znajomymi a na pewno znajdziesz kogoś godnego siebie, kochającego i normalnego
Stary 2009-05-30, 10:55   #34
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Wiem ze zachowal sie jak kretyn. W dodatku strasznie sie boje ze oni dalej to maja. Tyle osobistych rzeczy. Jak to powiedzieli "wiedza nawet to co pisalam 8 miesiecy temu i czytali sobie urywki przez 12 godzin". Co by sie nawet zgadzalo, bo z moim TZ pisalam na gg w nocy i ciagle mowil, ze nie spi i jeszcze nie chce spac. Z samego rana tez byl na gg, a zazwyczaj spi dlugo..
Nasz wiek to 18-23 lata.
23 lata a mózg na poziomie 12-latka...
Stary 2009-05-30, 11:07   #35
aniaczek1988
Raczkowanie

Nie to przechodzi jakie kolwiek granice. Czytał Twoje gg z kumplem, co za chamstwo. Rozumiem gdyby mój Tż sam zajżał, bo nie raz przeglądamy swoje eski. Ludzka ciekawość a przed sobą nie mamy tajemnic. Ale gdyby się tak zachował jak twój to byłby koniec z nami!!!
aniaczek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 11:13   #36
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz wiek to 18-23 lata.
Nie do wiary jaki ludzie mają tupet!
Koledze tego swojego Tzta zagroz sądem- to jest karalne
Takiego faceta to tylko pogonic!! Czy oni aby na pewno sa tylko kolegami, ze zyją w takiej symbiozie????? Moze to oni są para, a Ty tylko na doczepkę, zeby plot nie było, bo zachowanie tych kolesi normalne nie jest.

I co tzn? Byli u Ciebie w pokoju, kolega bezczelnie dobrał sie do Twoich prywatnych rzeczy, a Twój niby Tz nic na to nie powiedział????? Na dodatek skopiowali to sobie? Moj rozum tego nie ogarnia. Takich znajomych to bym nie chciała.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2009-05-30 o 11:17
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 11:23   #37
studi
Zakorzenienie

Co to za TŻ?Swinia-sorry,ale jesli miał ubaw z twoich problemów, to jakie on Ci daje wsparcie?
Stary 2009-05-30, 11:25   #38
cyanide sun
Wtajemniczenie

ja bym sobie takiego TZ darowala... porazka
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:06   #39
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Jak to twoj TŻ skopiowal swoje twoje archiwum i mial niezly ubaw z tego co tam pisalo ? No pozazdroscic chlopaka naprawde. Ja chyba bym kopneła go w tyłek. Ale widze ze jestes po ogromnych przejsciach wiec porozmawiaj z nim dlaczego to zrobil i dokuczał? Ci z tego powodu ? Bo cholercia nie rozumiem, jak mozna robic sobie z kolega takie zarty swojej dziewczynie...
Jak wyżej
Czas załagodzi tamten żal, to pewne już to znam...
madelaine701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:20   #40
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Ja juz sama nie wiem dlaczego to zrobil i jak to sie stalo.
Rozmawialam z dziewczyna jego kolegi. Powiedziala, ze to moj TZ czytal to wszystko i powiedzial jej ze wie ze mam klopoty ze soba i chcialby mi pomoc.
Nie wiem co o tym myslec. Chcialam z nim porozmawiac ale wyszedl gdzies....
Stary 2009-05-30, 12:45   #41
madmuazelle
BAN stały

No cóż twój tż jak i jego koleżka zachowali się jak świnie.Dałabym sobie spokój z koleżką jak i z tż-ta,w którym nie masz oparcia/wsparcia a się z ciebie nabija.Co za żenada. :/ To co z tego,że wykasowali,ale sam fakt że rozmowy skopiowali i to co przeczytali zostanie to w ich pamięci. :/
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:48   #42
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No cóż twój tż jak i jego koleżka zachowali się jak świnie.Dałabym sobie spokój z koleżką jak i z tż-ta,w którym nie masz oparcia/wsparcia a się z ciebie nabija.Co za żenada. :/ To co z tego,że wykasowali,ale sam fakt że rozmowy skopiowali i to co przeczytali zostanie to w ich pamięci. :/
Dlatego jak najszybciej chce sobie dac z nimi spokoj. Kiedy tylko upewnie sie, ze na pewno juz tego nie maja.
Stary 2009-05-30, 14:00   #43
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Co za chamstwo!
"Kolegę"postraszyłaby m prokuraturą,faceta pogoniłabym czymś ciężkim-jak on mógł pozwolić kumplowi na takie zachowanie??Nie zaufałabym mu po czymś takim,nie potrafiłabym.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 15:00   #44
przekora
Zadomowienie

Jak Ty go w ogóle możesz nazwać swoim chłopakiem ?

każdy ma swoje zdanie - licz się z tym
każdy ma swój gust - pamiętaj

dziękuję

Patrycja - miło mi
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 15:05   #45
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez przekora Pokaż wiadomość
Jak Ty go w ogóle możesz nazwać swoim chłopakiem ?
Sama nie wiem. Rozmawialismy przed chwila. Bardzo przepraszal. Probowal zmienic temat(czy obejrzymy jakis film, czy gdzies wychodze itd). Wracalam do tematu archiwum to mi mowil, ze "teraz ciagle mu to wypominam".
Oraz:
"ok zle wyszlo ale to nie musi oznaczac konca chce z toba byc, chce byc z toba szczery, zalezy mi na tobie "
pozniej chcial mi wyslac swoje archiwum "jesli mi od tego ulzy".
A ja dalej siedze i rozmyslam nad cala sytuacja...
Stary 2009-05-30, 15:07   #46
przekora
Zadomowienie

NAD CZYM TU KUŹWA ROZMYŚLAĆ ?
Zachował się jak gówniarz, Twoje osobiste sprawy pokazał jakiemuś obcemu facetowi, ośmieszył Cię, poniżył ...

Kobieto, olej go i to szybko.
I nawet nie chcę widzieć, że odpisujesz w tej chwili tylko spotykaj się z nim i to KOŃCZ!

dziękuję

Patrycja - miło mi
Stary 2009-05-30, 15:18   #47
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Jak pisalam.. o depresji itd.. Przez to.. naprawde sama nie wiem co zrobic... W nocy bylam pewna ze to zakoncze. Jak zaczelismy rozmawiac - tak samo. A pod koniec rozmowy? Powiedzial, ze jesli chce to moge to skonczyc. Moja odpowiedz: "nie... musze sie nad tym wszystkim zastanowic... uspokoic sie..." sama siebie nie rozumiem!
Potrzebuje mocnego kopniaka w tylek, zeby sie uspokoic i zeby wrocil mi rozum
Stary 2009-05-30, 15:20   #48
stasiek
Wtajemniczenie

nie masz szacunku do siebie za grosz. Jak się nie nauczysz tego, to ciągle Ci ludzie będą takie numery robić.

powinnaś drzwi facetowi pokazać i jakby się kajał i błagał na kolanach przez tydzień samobiczując się to może myśleć nad kontynuuowaniem związku. A on w dupie ma zero wyrzutów sumienia, zero zrozumienia powagi sytuacji, zero zrozumienia Ciebie i Twoich uczuć, a Ty zamiast się buntować przed takim traktowaniem chowasz się jak ślimak w skorupie.
Stary 2009-05-30, 15:31   #49
mOna01
Zakorzenienie

Jezu, nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz... Z pseudo-TŻtem absolutny koniec, to jest chore, tak się nie można zachowywać!!!! Jak mu to wybaczysz to co, za parę lat nagra wasz seks i będzie pokazywał kolegom? Bo to naprawdę jest na podobnym poziomie.
On Ciebie pociągnie na dno dziewczyno, potrzebujesz wsparcia, kogoś dobrego, kochającego, a nie debila który kopiuje Twoje gg i naśmiewa się z niego z kolegą. Gdyby chłopak miał max. 14 lat to byłabym w stanie taką głupotę zrozumieć, ale on jest nienormalny.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 15:36   #50
przekora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
nie masz szacunku do siebie za grosz. Jak się nie nauczysz tego, to ciągle Ci ludzie będą takie numery robić.

powinnaś drzwi facetowi pokazać i jakby się kajał i błagał na kolanach przez tydzień samobiczując się to może myśleć nad kontynuuowaniem związku. A on w dupie ma zero wyrzutów sumienia, zero zrozumienia powagi sytuacji, zero zrozumienia Ciebie i Twoich uczuć, a Ty zamiast się buntować przed takim traktowaniem chowasz się jak ślimak w skorupie.
zgadzam się!

Znajdź gdzieś jeszcze resztki dumy.

dziękuję

Patrycja - miło mi
Stary 2009-05-30, 15:37   #51
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Racja. Wiec ide z nim porozmawiac. Zyczcie mi powodzenia.
Stary 2009-05-30, 15:40   #52
przekora
Zadomowienie

Życzę mądrych decyzji!

dziękuję

Patrycja - miło mi
Stary 2009-05-30, 15:46   #53
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
I nie daj się omamić smutnym oczom i obietnicom!!! Nie słowa świadczą o facecie, tylko czyny. A czyny ma na swoim koncie karygodne. Trzymamy kciuki

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 15:46   #54
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
On Ciebie pociągnie na dno dziewczyno, potrzebujesz wsparcia, kogoś dobrego, kochającego, a nie debila który kopiuje Twoje gg i naśmiewa się z niego z kolegą. Gdyby chłopak miał max. 14 lat to byłabym w stanie taką głupotę zrozumieć, ale on jest nienormalny.
dokładnie. Powinnaś mieć chłopaka, który byłby wsparciem dla Ciebie, a nie takiego, który Cię poniża
Stary 2009-05-30, 15:47   #55
Costynuuna
Zadomowienie

powodzenia .
i napisz potem jak poszło.
Stary 2009-05-30, 17:05   #56
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

urwać kontakt z obydwoma "kolegami" (TŻ i tym drugim bucem) i tyle
na odchodne kopnęłabym ich jeszcze w tyłek

jak na moje to TZ mówi o wszystkim swojemu koledze.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

napisz potem jak tam po rozmowie
Stary 2009-05-30, 18:24   #57
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

lata depresji, to znaczy, że nie jesteś nastolatką, która nie umie patrzeć realnie na życie. Twój TŻ zachował się jak głupi dzieciak, jak niedojrzały idiota - a Ty, jeśli jesteś od niego mądrzejsza, powinnaś go spławić. potem pójść na zakupy, zainwestować w nową kieckę, we fryzjera, umówić się z kimś na kawę - na poprawę humoru, a potem normalnie żyć.

żeby nie popaść z powrotem w depresję, powinnaś oduczyć się zbędnego filozofowania. da się, uwierz. sama miałam skłonności do demonizowania wszystkiego, zawsze. szukania dziury w całym i dołowania się rzeczami, które tak naprawdę nic nie znaczą. życie jest tu i teraz, baw się nim, używaj go, niedługo umrzesz i nic z tego nie będziesz miała. szkoda tracić czasu na "po co?", "gdyby?", "jak mógł?".
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 18:27   #58
n_omi
Rozeznanie

Czy tylko ja odnosze wrazenie ze jestes kobieta ktora tak latwo mozna manipulowac ze to az boli? Bez urazy , jestes kobieta jak sama mowilas rozdarta psychicznie, z problemami osobowosciowymi i brakiem poczucia własnej wartosci. Po pierwsze pomoz sobie sama bo az strach czytac cos takiego:

Cytat:
Obce kobiety na forum, wogole Cie nie znajace, radza Ci co robic w zyciu a ty po 1 stronie watku lecisz i to robisz. Jak juz mowilam, pomoz sama sobie. I chociaz tu akurat zgodze sie z poprzedniczkami ze z tego co opisujesz facet nie nadaje sie do niczego...ale...wlasnie jest jedno ale. Znam kilka kobiet takich jak Ty. Czesto one same nie potrafia ocenic tego jak irracjonalnie sie zachowuja. Czy Twoj partner to ktos kto pomagal Ci wyjsc z depresji? kto przywolala usmiech na Twoja twarz? bo jesli tak to pomysl czy on rzeczywiscie nie przegrzebal tego gg bo czul ze cos znowu dzieje sie zlego. Pomysl sama a nie pytasz na forum.
Wiesz w moim zwiazku nikt by sie nie obrazil za zajzenie w archiwum, poczte, na konto bankowe czy cokolwiek. mamy wszedzie hasła i dostepy. mozna z tego korzystac mozna nie. jak kto uwaza. takie rzeczy ustala sie w trakcie trwania zwiazku.
I choc z Twojej opowiesci wynika jasno ze ten facet to czlowiek ktorego powinnas omijac szerokim lukiem to warto bys pomyslala czy to akurat nie on byl przy Tobie kiedy go najbardziej potrzebowalas bo problemy ze soba chyba mialas spore...zycze podjecia dobrej i slusznej decyzji.
n_omi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 19:08   #59
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
23 lata a mózg na poziomie 12-latka...
Nie wiem, czy nie obraziłaś 12-latków w tym momencie

Cytat:
Wracalam do tematu archiwum to mi mowil, ze "teraz ciagle mu to wypominam".
Wypominasz? Czyli rozumiem, że dla niego to jest już odległa przeszłość, która jest nieistotna i nie zostawiła nigdzie śladu.

Cytat:
Życzę Ci dobrej decyzji, jakakolwiek by nie była.

A jeśli chodzi o to, że boisz się, że będą to wyciągać, to uwierz mi, to nie Ty się powinnaś obawiać i wstydzić. Ty możesz być tylko i wyłącznie dumna z siebie, że mimo wszystko, mimo tych kłopotów, dajesz sobie ze wszystkim radę. A oni? Czym oni się mogą pochwalić? Tym, że są cwaniakami i ranią czyjeś najgłębsze uczucia ot tak, dla zabawy i zachcianki? Czy to jest powód do zadowolenia i uznania? W tym sporze zawsze będziesz stroną zwycięską.

Trzymaj się ciepło i ochłoń. Zastanów się, jak to dalej rozegrać. Emocje nie są dobrym doradcą.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 19:30   #60
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem. Rozmawialismy przed chwila. Bardzo przepraszal. Probowal zmienic temat(czy obejrzymy jakis film, czy gdzies wychodze itd). Wracalam do tematu archiwum to mi mowil, ze "teraz ciagle mu to wypominam".
Oraz:
"ok zle wyszlo ale to nie musi oznaczac konca chce z toba byc, chce byc z toba szczery, zalezy mi na tobie "
pozniej chcial mi wyslac swoje archiwum "jesli mi od tego ulzy".
A ja dalej siedze i rozmyslam nad cala sytuacja...
No teraz mnie rozwalił-ale GEST!!!!Wez nim porzadnie trzepnij,bo facet zachowuje sie jak ostania swinia, aTy go jeszcze rozgrzeszasz-nie ma wzgledem Ciebie szacunku i jest to przykre

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości