|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
grape - zdjecia na nk sliczne i w ogole sliczna kobitka z ciebie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-05-30 o 12:43 |
|
|
|
#4412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo tak disco polo to jest to!! tak sobie myślę że owocna w zaręczyny jest ta część wszystko tak niespodziewanie. niby Biśki NARZECZONY miał pierscionek i ona to podejrzewała a tu pach! naprawdę już nie wytrzymal i dal i takie zaskoczenie i wzruszenie ahhhh
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
nastepna ![]() dziękuję i zbieram się do pracy miłego dzionka życzę
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się naprawde podoba ta piosenka
![]() I na pamięć znam, na koncertach ją najgłośniej śpiewam, bo wszyscy znają tylko wolność, jesteś szalona i kochana uwierz miGrape miłej pracy Eliza a ciekawe kiedy Wy, może na tym wyjeździe ![]() Idę też się uczyć... |
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Rusałko, Magdo, dziękuję
![]() Luffka, 60 ? ![]() A jak było na tym spotkaniu? Claris ![]() U mnie też zimno i mokro edit: Nie idzie mi sprzątanie dzisiaj skupić się nie mogę |
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Już ponad 60
![]() Na spotkaniu? Na żywo jestem bezwolna, ma nade mną pełną władzę i kontrolę... Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje... Zupełnie jakbym traciła grunt pod nogami...
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
hehe pewnie masz streska przed powiedzeniem rodzicom
Ja zanim zadzwoniłam do swoich wieczorem po zaręczynach na stoku, to się z godzinę zbierałam, nie wiedziałam jak to ubrać w słowa i głos mi tak drżał![]() A rodzicom TŻta nie powiedzieliśmy, tzn. przed wyjazdem Tż powiedział tylko matce, że zamierza się mi oświadczyć, a ojcu nic, no i ojciec dowiedział się dopiero wtedy, jak został zaproszony na oficjalne zaręczyny, trochę mam żal o to do TŻta, ale już trudno
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo duuużo hitów też znam na pamięć i przy tym się najlepiej bawię <= ta emotikonka jest zabójcza hahaco do wyjazdu to się zobaczy..trochę to dla mnie i koleżanki właśnie podejrzane jest ponieważ za bardzo mu na nim zależy mimo tego że nie stać nas teraz na to... ![]() Cytat:
podśpiewuj sobie : "złoty pierścionek,złoty pierścionek na ręce".. czy jakoś tak ( z reklamy z Gollumem) ;D
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-05-30 o 12:57 |
||
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podekscytowanie jest chyba większe ![]() Stresować to ja się będę poważnie pod drzwiami ![]() Rodzice TŻa też wiedzieli, że chce mi się oświadczyć, ale nie wiedzieli kiedy ![]() Cytat:
![]() Elizka, będę trzymać kciuki na wyjeździe Śpiewać nie mogę, bo by usłyszeli w domu Nawet pierścionek schowałam póki co pokażę im jak już przyjdziemy tu z narzeczonym i właśnie to, że muszę to ukrywać mnie tak ekscytuje i roznosi, bo najchętniej bym o tym śpiewała, krzyczała i w ogóle ![]() ![]() Luffka, tzn, że wg niego dalej jesteście razem? Czy jesteście? Kurcze, mam ochotę facetowi dowalić |
||
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jestem jeszcze w domu mamy
wpadłam zobaczyć, czy Biska pokazała pierścionek. W końcu nie byłabym soba... Mama jest kochana, dała nam tyyyyle rzeczy ![]() A wprowadzamy się już dzisiaj o 16, bo mieszkanko się wcześniej zwolniło. Także dziś noc z lubym, jeee Ciekawa jak Ins ![]() EDIT: Grape, wyślij mi proszę te fotki na priva I jeszcze raz dziękuję, kochane też się czuję, jakbym traciła przyjaciółki ![]() AHA, jeszcze coś. Z discopolowych hitów: http://www.youtube.com/watch?v=wApRO5-W3bA ech, nie łatwe jest życie plejboja...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-05-30 o 13:14 |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naj nikogo nie tracisz! Przecież bedziesz do nas wpadać, a internet pewnie też podłaczycie
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-05-30 o 13:14 |
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Naj
![]() Cieszę się, że mama się tak fajnie zachowała ![]() Zapamiętaj pierwszy sen na nowym miejscu! Nie byłabym sobą nie życząc Ci, żebyś sobie wyśniła pieszczonek echhh zazdroszczę mieszkanka ![]() edit: Luffka, wiesz, że masz nas Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-30 o 13:15 |
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luffciu, trzymaj się, Skarbie. Zmień numer, zrób to, co mi kiedyś pisałaś. Nie marnuj sobie zycia przez niego... Cytat:
![]() A mieszkanko, dalej nie wierzę tak nam się to udało... Ja za to zazdroszczę pierścioneczka oby mi się przyśnił, ale lubemu też (i żeby nie obudził się wówczas przerażony ![]() a fotkę zaręczynowego poproszę na priva, żebym nie musiała potem szukać, ok? |
||
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nikt tu o Tobie nie zamierza zapominać!!
![]() Fotkę wyślę ![]() Mama będzie płakać, sama bym ryczała jak nie wiem To normalne, ważne, że rozstajecie się w dobrych stosunkach i bez żalu Samej mi się ryczeć chce nooooo! mam już świeczki w oczach
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
naj i tak wlaśnie planuję zrobić
listę już dostał na maila. wiem, że nie powinno się rozstawać smsowo, mailowo, telefonicznie... ale ja nie umiem tego zrobić na żywo.
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku, a jutro się chyba nasi rodzice poznaja bo jedni i drudzy chcą wpaść, a przecież tego im nie zabronię ![]() w takim razie będę czekała na fotkę i udanego wieczoru życzę wieeeeelu łez szczęścia Cytat:
Trzymaj się, pamiętaj, że masz nas
|
||
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Luffka, w Twoim przypadku lepiej, że się nie spotkacie
U nas znają się tylko nasze mamy, nawet są już na Ty ![]() Obie mają Barbara na imię ![]() edit: Idę sprzątać, bo się nie wyrobię
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-30 o 13:35 |
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam, pouczyć się do egzaminu trochę a później na koncert jednego z ukochanych zespołów
![]() miłego popołudnia/wieczoru życzę
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Luffka trzymaj sie w swojej decyzji. Dawalas mu juz tyle szans. Wiesz czego chcesz i to najważniejsze!
A my tu z Toba poczekamy na nastepnego odpoweidniego kandydata do oświadczyn ![]() |
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Raczkowanie
|
O kurczeeee nie było mnie ponad tydzień z Wami a tu tyle sie dzieje:
jedna wyjechała, druga sie przeprowadza, a trzecia zaręczyła zawrót głowy normalnie................ ... SZALEJECIE i jeszce impre miałyście Biska kochana i moje gratulacje przyjmij!! Świetne te zaręczyny ależ Ci zazdroszcze ahh ściskam mocno ciesze sie razem z Tobą to chyba musi być świetne uczucie jak teraz z tż bedzie mówić swoim rodzicom o tym supcioMiłego świetowania!! Ins, nie zdążyłam sie z Tobą pożegnać i życzyć spokojnej podróży. Mam nadzieje że szybko do nas zajrzysz i opowiesz co słychać, powodzenia Agatko Naj ty tez już wybywasz z naszego "gniazdka" zazdośnic ale Ci dobrze, życze wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() i z mamą też sie ułożyło więc wszytko będzie juz dobrze!!! Witam tez pozostałe szkoda że teraz tak nas ubędzie, ale za to ja dzielnie od pierwszej części trwam i trwać będe przez kolejne (lata.... ), bo jak to zwykle u mnie dalej w miejscu, ale nie ma sie co martwić jakoś to bedzie ( sama siebie umiem już pocieszyć Buziaki dla Was i udanego weekendu, a ja zmykam poprasować sobie ubrania i na randke Paaa
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam się, trzymam. Ciekawe, czy on w ogóle skomentuje maila
Obawiam się, że będzie dalej uwazał, że wszystko jest ok.dzwonilam do Ins pociąg ma godzinę opóźnienia, biedna martwi się jak sobie da radę z bagażem i nie wiadomo czy TZ zdąży ją odebrać bo pracę kończy o 15 dopiero Ale słychać było po głosie, że dziewczyna szczęśliwa jest
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-05-30 o 15:09 |
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
no mi tez ina pisala,ze opoznienie jest. Ale to chyba lepiej bo wieksza szansa,ze jej TZ zdazy po nia na dworzec
![]() luffka jaki koncert? ja dzis mialam isc na Hey i Kasie Kowalska ale to koncert plenerowy wiec ze wzgledu na paskudna pogode i deszcz nie pojde...
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-05-30 o 15:15 |
|
|
|
#4435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuchy! Bo jak tu rozpie.rduchę zrobię to za siebie nie ręczę
Czy do jasnej Anieli nikt o mnie nie pamięta?? ![]() Luffko, Ty cholero Jestem tu od pierwszej części![]() Grape też się tłumacz ![]() Przede wszystkim Biska, moje gratulacje Już nie musisz nam marudzić, że nie możesz się doczekać zaręczyn ![]() Patison, zostawiasz nas? Ale tak już? Teraz? ![]() Kochana wiele, wiele radości z uwijania Waszego pierszego gniazdka i ...ZARĘCZYN! ![]() ![]() ![]() Wpadaj często do tej biblioteki i pisz co u Was słychać I nie zapominaj o nas Insane, udanego podbijania świata
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście wlaśnie przestało padać trochę, oby już tak zostało!P. milczy... czyżby tym razem do niego dotarło? ![]() zmykam
|
|
#4438 |
|
Rozeznanie
|
Znowu ktoś namolny dodał nam tag "desperacja"
![]() Grrr
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chyba wiem kto nas tak nie lubi ![]() a mnie z pracy wygonili wcześniej bo ruch zerowy i tylko stałyśmy i gadałyśmy ![]() mnie to na rękę bo pogoda piekna i zaraz idę się przejść po mieście
|
|
|
#4440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale już dobrze WybaczęCzy chodzi o ...moherki?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

wszystko tak niespodziewanie. niby Biśki NARZECZONY
ahhhh
nastepna 

60 ?
skupić się nie mogę 

<= ta emotikonka jest zabójcza haha