![]() |
#2431 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
wpadłam w Twoją sieć.
wplątałam się w Twoją pajęczynę, niczym mucha w sidła pająka. Ty rzucasz słowa o naszej miłości ot tak, a ja je biorę na serio, do serca. moje myśli w stosunku do Ciebie dzielą się: pierwsza strona stoi za miłością, mówi, że świata poza Tobą nie widzę, że uwielbiam Cię mieć blisko siebie, że to Ten, że kocham Cię tak, że nie można tego wyrazić słowami; natomiast druga strona podpowiada i przypomina to, co wiem z tej Twojej ciemnej strony, że mogę być tylko jedną z wielu, że praktycznie nic nie znaczę dla Ciebie. czasami przez to gubię się. i wiesz? bardzo się boję, że pewnego dnia się nie odnajdę. odeszłam od zmysłów, zjadłam rozum. świata poza Tobą nie widzę. nigdy nikogo nie kochałam tak, jak Ciebie!
![]() |
#2432 |
xoxo
|
Dziękuję za wszystkie pochwały kochane
![]() ![]() ____________ Zbamałucił,wykorzystał i porzucił! byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie. -Obiecasz mi coś ? -Tak, ale co ? -Że już zawsze pozostane w Twoim sercu. [Nastało milczenie] -Umrę ze szczęścia. -Jak można umrzeć ze szczęścia? -Tak samo jak z miłości. Walcz, walcz! Mówi serce. Żegnaj, podpowiada rozum. Więc, żegnaj. Ona uczy się na swoich błędach A On swoich nawet nie dostrzega. I jak tu znaleźć kompromis... Chcę być najlepszą z najlepszych, ale pod względem Twojego gustu. Najgorzej jest , gdy mamy setki rozwiązań , a żadne z nich nie jest wystarczająco dobre aby wdrążyc je w życie ... Rozbieraj mnie powoli, ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech...
#2433 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zabolała mnie część serca, w której mieszkasz ty.
sądzą, że skoro nie znali się wcześniej, nic między nimi się nie działo. z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki,wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
ojej, ale pędzicie. trochę mnie tu nie było.
![]() _____ życie chwilę trwa, więc kochaj całym sercem. czasem przed oczyma przemknie Twoja twarz. nad bocznymi drogami i pod, na magicznym latającym dywanie. to jest tak, że jedynym towarzystwem, jakiego szukam, jest wieczne nieszczęście. potrzebuję naprawy. oślepiające miejsca, których nie znałam. nikt nie powie nam 'nie' albo gdzie iść albo, że tylko śnimy. każdego dnia, w każdej chwili, zastanawiałam się jak mogłam pozwolić tak się pogrążyć. wspomnienia wysiąkają z moich żył.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
'Nie wiedzą nic o sobie i do głowy by im nie przyszło, że na tę krótką chwilę wiedzą o sobie wszystko niemal.' 'Mów do mnie znów, mów do mnie, mów milcząc Bo lepsze bez słów jest porozumienie istot ' 'Nic mi to nie mówi, co mi mówisz szczerze mówiąc, bo coś mówisz mi, ale nie wiesz jak to ująć...' 'Przemyć mi proszę więc spojrzeń trochę. W tobie to jest, to co mówi najgłośniej. Obiecaj, że ta sesja to przeszłość, ej ej, bo nie to mnie w tobie urzekło... ' 'A tyle mi mówisz, a niewiele z tego wiem Chcę wiedzieć więcej, ciągle więcej wiedzieć chcę A tyle mi mówisz i ja też ci wiele mówię, A jednak gdy milczymy jakoś łatwiej się zrozumieć' 'Jakby tego wszystkiego było mało, ja z tym marzeniem prowadze pewien dialog, baa dyskusje całą nie rzadne pogaduszki drobne, bo trzeba wiedzieć, że to bydle jest rozmowne.. ' 'Skąd ludzie mają taką cechę Najpierw zrobią świństwo, później milczą podglądając efekt Co nie znaczy wcale, że zapominamy o nich Tak, dziś jest piękny dzień, żeby wreszcie zadzwonić.. ' 'A telefon gdzieś pod ręką ma pawie wiem to
Tylko ten bezsensowny konflikt z dumą wielką..' Edytowane przez erappa Czas edycji: 2009-05-30 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
Wieczny chłopiec taki był. Przegrał wszystko, nie poczuł nic. Najbardziej mi do twarzy z Twoim uśmiechem.
Z odbiciem Twych oczu w moich tęczówkach. czas pozostanie ludożercą. wstaję gniotąc oczy w niedowierzaniu, że Ciebie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Przyczajenie
|
- nie chce Twojej sztucznej miłości
- zgubiła miłość i już nigdy jej nie odnalazła - inni lecą w kulki, a ty grasz w ch.uja - ten dzień wymazany z życiorysu - oo to w Panu sie zakochałam - nawet nie wiesz ile znaczysz dla mnie - codziennie zależy mi bardziej na Tobie - jeszcze chwila a moja miłość eksploduje - nie moge znieść Twego wzroku, gdy patrzysz na swoją byłą - czy Ty jeszcze mnie kochasz, czy ja coś dla Ciebie znacze ? - może skończymy zabawę w miłość, to chyba nie mam sensu - więc podejdź do mnie, spójż mi w oczy i powiedz, że odchodzisz - masz za mało odwagi, by mówić prawdę - wiesz, po dłuższym zastanowieniu, nie jesteś w moim typie - kocham te motylki w brzuchu, gdy Cię widzę
#2438 |
Rozeznanie
|
dlaczego pakujesz się w związek,jeśli czujesz,że to nie to?
nie pożegnałeś jednej miłości,a już rozglądasz się za drugą? niech nowi znajomi nie przesłonią Ci starych,dobrych przyjacioł. nowy facet sprawi,że twoje życie przewróci się do góry nogami. nie trać jednak głowy. spotkasz na swojej drodze dziewczynę,która złamała już wiele serc. uważaj! czujesz,że ją tracisz? chyba za późno na bukiety róż.
#2439 |
Zadomowienie
|
JednaNaMilion - kradnij do woli
![]() ciesze się, że coś się spodobało ![]() na oślep szukam Cię w moich snach dlaczego ciągle wiatr dmucha mi piaskiem w oczy ... moją łza oczyszczę Twoje serce dlaczego wszystko się wciąż zmienia i nic nie jest takie jak było kiedyś? .. to kara. za moje dobre serce..
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. ![]() Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-05-30 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Raczkowanie
|
to zabawne. wystarczy pełna bateria w mp3 i juz jestem w swoim świecie.
jakie to paradoksalne, przesiąknięte kiczem. nie rozmawiam z nieznajomymi. na trzeźwo. jestem jedną z tych melodramatycznych idiotek
![]() |
#2441 |
Rozeznanie
|
śmiejesz się z mojej naiwności, gdy mówię że nadal wierzę w Nas.
Truskawki zawsze przypominały serduszka, czy tylko przy Tobie? Gdy człowiek kurczowo trzyma się przeszłości, każdego dnia po trochu umiera. wracasz do mnie a ja w sekundzie zapominam że kiedykolwiek odszedłeś. znowu potrafię spokojnie oddychać.
#2442 |
BAN stały
|
łoj, sporo mnie nie było, a wy pędzicie jak opętane
![]() ![]() nie mów mi jaka mam być.. morda! nie ma cię gdy moje życie spada w dół jedno wiem, nic nie działa jak czerwona sukienka Bądź przy mnie kiedy będzie padało, bądź nawet kiedy słońce będzie spało. Lecz w głębi serca myśl tylko jedna że ona pierwsza, jedyna, bezbłędna. Zabij tę miłość bo ona zabija A teraz pomyśl.. gdyby na świecie nie było miłości, ludzie pozabijaliby się z nienawiści, podłości i naiwności.. nieliczylamwcalesie- Moja Gwiazdka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zadomowienie
|
' Jestem pijana.Od wina tylko trochę. ' ... Tak, to naprawdę jedno życieNajbardziej od wspomnień. ' ' Nie ma większego nieszczęścia nad uleganie pożądaniom I większego przewinienia nad nienasycenie.' ' ... Ludzie pragną czasami się rozstawać, żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się powrotem ... ' wszyscy wychowali się w tym samym syfie tak to jest lecz nie tym się szczycę kiedy oddasz serce pokochają cię ulice ... ' ' ... Pamiętasz mój niepewny śmiech? Jak wtedy wciąż uśmiecham się Jak mogłabym zapomnieć cię? Czy myślisz ze spotkamy się? ... ' {nie.umrzesz.za.mnie.więc .nie.mów.mi.jak.mam.żyć.! .} { bo najgorszą rzeczą jest nienawiść do samego siebie. }
#2444 |
Rozeznanie
|
czas na Twój ruch.
możesz teraz śmiało podejmować decyzje, ona na to czeka! ;-) próbujesz grać na dwa fronty? licz się z porażką na obu! problemy nie znikną same. czasem trzeba zmienić sposób myślenie,by znaleźć rozwiązanie. poddasz się uczuciu,które długo wypierałeś. nieprzemyslanym krokiem wpakujesz się w kłopoty.
#2445 |
Zakorzenienie
|
wierzyłam, że się uda. że będziemy tulić się jak maskotki.
marzyć i myśleć chociaż świata nie pokolorował Disnay. otwieram drzwi, klucz przekręcam w zamku to śniło się mi, znów serca zastój. zdaje się że przyszła pora rozliczyć cię ze wszystkich draństw. jeszcze ten jeden raz jesteś dla mnie jak narkotyk. podarowałam nadzieję innym. sobie nie zostawiłam żadnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
... i tak od wielu lat.
dume w sercu masz. w jednej sekundzie popatrzeć ci w oczy, powiedzieć: kocham. i umrzeć. żyj, a nie istniej. kompletnie niekompletna.
![]() |
#2447 |
Przyczajenie
|
suche jak wiór słowa pachną udręką.
nadzieja matką głupich, trudno, ja nigdy nie zmądrzeje nie kłocmy sie wiecej, nie krzyczmy juz wiecej bo wali sie moj świat poczujesz gorzki smak, poczujesz ten sam ból nieraz uciekasz w głąb siebie i nie wiesz, że właśnie tam jesteś w samym środku zła. nie wiem co mysle dopoki nie uslysze co mowie czasem nalezy ukrywac to co sie czuje by zachowac to co sie kocha wyrzuty sumienia mają zawsze nie ci, którzy mieć powinni samotność nie jest ułomnościa. Samotność jest wyzwaniem nikt nie poda ręki- zapomniany gest i po drodze zapala zgasłe gwiazdy żyjmy tą chwilą, uśpieni szeptem swych ust... |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Raczkowanie
|
ta sytuacja trwa, nie ma to już sensu.
mogę cię schować w sercu? mogę tobie dać to co dopomaga szczęściu. niewiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas. paranoja! a paranoje łapią mali, tacy jak ty! dokładnie tacy sami. niewiele wiesz ponad to. ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie.. ja wiem zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa. witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach. komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem?
#2449 |
Zakorzenienie
|
"mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie."
"wierność trudna jest widocznie, zdrada krótkowzroczna boli tak okropnie." "sucho mi w gardle, Ty jesteś mój tlen"
#2450 |
Zakorzenienie
|
: ((
Dziewczyny, macie coś o dzisiejszym samotnym wieczorze, bo pokłóciłam się z TŻ? Takie przejmujące, smutne, żeby się odezwał, bo już mi ciężko wytrzymać, nie chce mnie znać..
![]() Trochę wypocin i inne:
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-05-30 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Wtajemniczenie
|
lekkim ruchem łyżeczki wprowadzam w chaotyczny taniec pestki cytryny |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Raczkowanie
|
pewnie, miłość jak nigdy, ale...moja była by lepsza.
#2453 |
Przyczajenie
|
`witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach.` ostr. świetne.
___ mam ochote poczuc Cie wszystkimi zmyslami. brudny, śmierdzący moczem, obdrapany z tynku świat roztancze w sobie swiat ! słowami można zastąpić zapach i dotyk. Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi. Zapach można tak opisać, że nabierze smaku i kolorów. jest taki moment że ból jest tak duży, że nie można oddychać... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
zamknij oczy.
nawet oddychać nie umiesz. tonący nawet brzytwy się chwyta. kobieta. zwykły rzeczownik, którym rządzą przypadki. po uszy pogrążona w złudzeniach. "wiadomość dostarczona", ale Ty milczysz... nawet zachodzące słońce mnie nie odpręża. aha, aha. Twoje proste odpowiedzi na kilka moich pytań. niepewna przyszłość.
#2455 |
Raczkowanie
|
Chwila chwilę ciągle goni, chwilą ciesząc się.
Jesteś świetnym kumplem ,ale dzieci z tego nie bedzie.. ![]() Poznaje śmiech, on zna te miesjca - naiwne i piękne.. ![]() Sa stosunki małżeńskie oraz akty nierządne.
#2456 |
Raczkowanie
|
mamy bliżej do nieba i nieco dalej do sufitu
zamilcz zanim się powtórzysz zaplątasz i udusisz siedzimy na dachach i rozmyślamy ty próbujesz zapomnieć, ja pielęgnuję wspomnienia i gdybyś włożył we mnie teraz język, byłabym sucha jak papier dawałeś mi całe bukiety smutnych fiołków zakochanych w narcyzach deszczowy ranek, szósta zero dziewięć, ktoś rozbiera mnie z głowy gdzie czasoprzestrzeń zgina się w nadgarstku zgwałciłeś słodko moje myśli pan wybaczy, ale szczęście to ja już przeżyłam. wycięłam palcami serce z papieru i zakryłam nim dziurę w klatce piersiowej
#2457 |
Zakorzenienie
|
.. I trzeci raz. :P *.. A dzisiaj mam dwa wyjścia. Albo skorzystać z wyjścia,albo nie. * Twoje humory psują moje plany..! * Na kilometr czuć Twoją fałszywość ... ;/ * Nienawidzimy się wzajemnie... *... Bo jeszcze czasami nie umiem nie wrócić do Ciebie myślami. *Wspomnienia żyją we mnie dokładnie tak, jak wczorajszy dzień. *Nie potrafię nie kochać... * Przeplatają się we mnie sprzeczne uczucia. * Najbardziej bolała wyniszczająca od środka jego wredna obojętność... *wiesz, jak Cię nienawidze, za te urywane w pół rozmowy? I za niewypowiedziane słowa? Za ukrywany lęk przed czymkolwiek? Za wstręt i obrzydzenie? wiesz, jak Cię za to nienawidzę? *Mogłam się domyślić, że tak ze mną postąpisz. *Naprawiam wszystko, co popsułam, nim całkiem będzie za późno.. *Czy można znienawidzić w jednej chwili to, co się nad życie kochało? *... A ja i tak krzyczałam,że kocham właśnie CIEBIE. *Chyba już zawsze będę potrafiła z miłością patrzeć tylko na Ciebie... *Wszystko jest za bardzo skomplikowane, jak na mój drobniutki umysł... *Kończąc rozdział życiowy, zatytułowany "[imię i nazwisko sympatii]" , następny rozpoczynam ze smutnych uśmiechem na twarzy. Bo przecież wiem, że moje serce nadal bije dla niego, ale mam zamiar przez bardzo długi czas oszukiwać samą siebie ... I dobrze, może w końcu mi się uda. Jeśli nie zapomnieć, przynajmniej wmówić sobie, że to już koniec. Wszystko jedno, aby tylko było wreszcie dobrze. *Zdziwienie? Ja po prostu nie umiem udawać.. *Nic na siłę. Co przyszło,łatwo nie pójdzie,a co poszło,szybko nie wróci... *Kocham tak, jak nienawidzę... *Analizując pozostałe życiowe kwestie, podjęłam decyzję, iż jeszcze dłużej się zastanowię nad sobą. ![]() *Kiedyś było normalnie. A teraz? Teraz to ja Cię widzę może dwa razy dziennie przez ułamek sekundy! Tak szybko uciekasz z miejsca, w którym mnie spotykasz... * Wiem, wyjadam Cię wzrokiem... Ale jeszcze nie umiem nie patrzeć..
#2458 |
Zakorzenienie
|
szczęśliwym się nie jest, szczęśliwym się bywa.
znowu zepsułam więcej niż chciałam poukładać. Jesteś moim szczęściem, moim codziennym cudem.
![]() |
#2459 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miło mi jest ogromnie, dziękuję, słoneczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
_ to tylko kwestia równowagi, zupełnie jak chodzenie po linie. moje uczucia nieco zardzewiały. i skrzypią. dawno cię nie było. twoje oczy. małe drobinki ogromnego strachu. duszę się własną nieobecnością na starym moście w mojej głowie. jeden skok w dół. ale... ale nie dziś. słońce wstało lewą nogą. cholernie zimna ta noc. od jakiegoś czasu próbuję pistoletem namierzyć życie. mam zamiar wpakować mu w łeb cały magazynek. płyta CD zawiera kilka wspólnych wieczorów spędzonych osobno. nie umiem tego sluchać. - ja po prostu chciałabym... - chciałabyś, żebym był przy tobie zawsze, kiedy tylko zapragniesz, żebym poświęcił dla ciebie wszystkie gwieździste noce, żebym był wyrozumiały i akceptował każdy twój wyskok. chciałabyś mieć mnie na wyłączność. - skąd wiesz? - skad? kobiety zawsze chcą niemożliwego. w letnie noce siedząc na dachach i patrząc w gwazdy liczymy Panu Bogu piegi. Hope you can deal with, all you will never know About me, what i see, what i believe in, How i breathe, when i weep. słucham, ale tutaj nie ma już żadnej melodii. przepraszam, czy jest tutaj ktoś, kto mógłby zabrać mnie do domu? niemal czuć zapach prochu. strzeliłam do własnych myśli. ubrana jedynie w szpilki, których nigdy nie zakłada i fałszywy uśmiech. a gdy zmysły tracą zmysły... wierzysz jeszcze w te obietnice złożone zawstydzonymi oczami? piwnica we własnej głowie to najlepsza kryjówka. uzależniona. samotność, cisza, łóżko, cztery poduszki, a pod nimi moja głowa. zawieszenie. ukoisz? tych kilka parzących łez i rozgoryczone usta? rozdeptane serce, powykrzywiane ręce, nogi. zamknięte powieki, źrenice krwawią. uchylone usta- w nich tęsktnota i strach. poturbowana. pozwól mi jeszcze na szybki haust wolności. potem rób, co chcesz.
![]() |
#2460 |
Rozeznanie
|
abunee - powaliłaś :O
![]() ______________________ jesteś tym, którego chcę przytulać to uczucie odbiera mi kontrolę. czy to ta chwila kiedy się we mnie zakochujesz? Twoja szansa przychodzi i znika. mogę kochać całym moim sercem, kochanie. nie mogę powstrzymać mojego serca wołającego Ciebie. powietrze elektryczne, pełne emocji.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-05-30 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.