Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 16:15   #1261
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII2 dni- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
2 dni....a ja mam zawsze jak w zegarku
A idź .. babo jedna.. do momentu ciąży perturbacje w okresie.. to normalka.. takżę to że masz 2 dni opóźnienia to żadna tragedia...
Poza tym obsuwa 2 dni to żadna obsuwa wiesz...
Weź się uspokój.. nie masz co panikować.. Miałaś ostatnio dość stresowy czas.. i przejmując się weselem zaburzyłaś sobie równowagę..
Na prawdę Kasia.. ja jestem z tych co to miały różności jajnikowe i wiem kiedy należy zacząć się przejmować sprawami @
Więc spokojnie
Stary 2009-05-30, 16:16   #1262
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

ok to ja będę miała się zacząć przejmować to napiszesz mi

a mój TZ właśnie zasnął a ja leżę obok i sobie czytam wizaż i oglądam brzydulę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-30 o 16:56
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 17:07   #1263
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ohoho rozumiem, ze tapirek będzie i tona lakieru, podstawka pod głowe i do spania
a jak

nie tam poszłam spać... rano wstałam każdy włos w inną stronę i prostownica poszła w ruch... a obiecałam że ją ograniczę no ale co ja poradzę, że z prostymi tak ładnie wyglądam

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
no to piąteczka, bo ja też 84
ooo fajnie, bo już myślałam ,ze jestem sama

Cytat:
Moje kochane, ale te które skończyły studia zaocznie lub wieczorowo, mam do Was pytanie. Czy na obronie miałyście tylko pytania o swojej pracy czy też tak jak tutaj dzienne koleżanki miałyście listę zagadnień/pytań, z których odpowiadałyście?

Bo ostatnio koleżanka mi mówiła, że nasz promotor nie dał jej żadnej takiej listy i powiedział, że on zada 2 pytania dotyczące pracy mgr i recenzent też coś zapyta i tyle. Tutaj dziewczyny studiowały dzienne, a Ja wieczorowo i nie wiem czy to dlatego u nas nie będzie takich pytań? Jak Wy miałyście?
ja na swojej obronie (licencjackiej) miałam 3 pytania: jedno z pracy, jedno kierunkowe i jedno ze specjalizacji..

a na mgr będę miała dwa pytania jedno z pracy i jedno kierunkowe

a w ogóle to wróciłam niedawno ze szkoły i jestem w szoku, bo promotorka oddała mi prace i za dwa tygodnie mam jej oddać oprawioną, do podpisu już... jakieś literówki tylko do poprawy... w szoku byłam

ale obrona najwcześniej w lipcu niestety

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 17:10   #1264
kaska87
Zakorzenienie

to niesprawiedliwe a ja nie mam wcale pytań z pracy, losuję 3 pytania musiałam walnąć w ściankę

Lusmarija ja w środę odbieram moją całą pracę od promotorai jak będzie ok (a wiem, że jakieś literówki na pewno są) to też idę oprawić

a od poniedziałku zaczynam się uczyć zagadnien mam 60 stron ale większość pamiętam więc jestem dobrej myśli, ale boję się trochę bo ja nie potrafię tłumaczyć a na niektóre pytania to jednak trzeba, ale spoko komisja chyba będzie wiedziała o co kaman

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-30 o 17:15
Stary 2009-05-30, 17:14   #1265
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
to niesprawiedliwe a ja nie mam wcale pytań z pracy, losuję 3 pytania musiałam walnąć w ściankę

Lusmarija ja w środę odbieram moją całą pracę od promotorai jak będzie ok (a wiem, że jakieś literówki na pewno są) to też idę oprawić
Kasia na pocieszenie powiem CI ze ja mam 120 pytan do nauczenia na swoją obronę... na razie ściagnęłam opracowania z forum i czytam czyta czytam
Stary 2009-05-30, 17:17   #1266
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Kasia na pocieszenie powiem CI ze ja mam 120 pytan do nauczenia na swoją obronę... na razie ściagnęłam opracowania z forum i czytam czyta czytam
no wiesz Ty masz więcej bo będziesz miała bardziej kozacki dyplom
a kiedy masz obronę? ja 29 czerwca więc mam miesiąc na przyswojenie tych bzdetów

Stary 2009-05-30, 17:23   #1267
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz Ty masz więcej bo będziesz miała bardziej kozacki dyplom
a kiedy masz obronę? ja 29 czerwca więc mam miesiąc na przyswojenie tych bzdetów
U mnie jeszcze nie wiadomo.. bo ja mam jeszcze roznice programowe do zdania takz moge miec przesuniecie wzgledem pozostalej czesci rocznika
Stary 2009-05-30, 17:26   #1268
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jeszcze nie wiadomo.. bo ja mam jeszcze roznice programowe do zdania takz moge miec przesuniecie wzgledem pozostalej czesci rocznika
miałaś dziekankę?
u nas też młodsze roczniki mają juz całkiem inną siatkę zajęć a kierunek niby ten sam

Stary 2009-05-30, 17:27   #1269
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja robię własnie pizze
no i odpuszczam sobie dzisiaj naukę, naciesze się TZtem, a jutro zabieram się za naukę na jeden egzam.w poniedziałek odpuszczam sobie wykład, na razie listy nie puścił ale bez sensu mi jechac na 1,5 godziny, bo tracę z dojazdami 6

u mnie znów pada..

idę się zaraz kąpać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 17:29   #1270
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
idę się zaraz kąpać
tak wcześnie ja tak o 18:30 zawsze się kąpię

Stary 2009-05-30, 17:32   #1271
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
tak wcześnie ja tak o 18:30 zawsze się kąpię
TŻ przyjżdża

a poza tym muszę umyć włoski i tak będą schły 3 godziny bo suszarki nie używam, tylko już naprawdę w kryzysowej sytuacji
Stary 2009-05-30, 17:34   #1272
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ przyjżdża

a poza tym muszę umyć włoski i tak będą schły 3 godziny bo suszarki nie używam, tylko już naprawdę w kryzysowej sytuacji
ja teraz też staram się nie używać suszarki a od 2 tygodni nie prostuję, bo mi prostowicę wymieniająodżyją: ehem:

Stary 2009-05-30, 17:35   #1273
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
miałaś dziekankę?
u nas też młodsze roczniki mają juz całkiem inną siatkę zajęć a kierunek niby ten sam
no wiec sma widzisz.. te przedmioty ktore ja mialam obowiazkowe sa teraz do wyboru i na odwrot te co ja mialam do wyboru w wiekszosci sa teraz obowiazkowe.. wiec musze je pozaliczac.. zeby miec w suplemencie to samo c oreszta rocznika.. okropnosc...
Stary 2009-05-30, 17:39   #1274
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiec sma widzisz.. te przedmioty ktore ja mialam obowiazkowe sa teraz do wyboru i na odwrot te co ja mialam do wyboru w wiekszosci sa teraz obowiazkowe.. wiec musze je pozaliczac.. zeby miec w suplemencie to samo c oreszta rocznika.. okropnosc...
ja teraz jestem na uzuepłniających mgr i studiuje ze mna taka dziewczyna co ma 28 lat, miała dziekankę, potem jakieś róznice programowe i spadła na rok niżej.. chociaz musiała coś zawalić bo do końca magisterki ponad rok
Stary 2009-05-30, 17:55   #1275
lusmarija
Wtajemniczenie

to ja muszę jeszcze zaliczyć dwa kolosalne egzaminy 13 i 14 czerwca, oby się tylko udało i dopiero mogę po wpisie (jak zdam!!!!) załatwiać obiegówkę i prace składać i powtarzać do egzaminu

a pytania to i u mnie się losuję normalnie... no oprócz pytania z pracy, ale to logiczne

Stary 2009-05-30, 17:57   #1276
kaska87
Zakorzenienie

jest coś dzisiaj w tv?

Lusmarija a ja nie mam wcale pytań z pracy tylko te 3 wylosowane

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-30 o 17:58
Stary 2009-05-30, 18:33   #1277
Jazzmanka
Zadomowienie

Ale się objadłam truskawkami. I mama zrobiła ciasto truskawkowe Miałyśmy je razem robić, ale jak już wstałam, to biszkopt już był upieczony. Tylko potem nie było jak iść na ogródek po truskawki, bo deszcz co chwilę padał i było błoto.

Ale jestem głupia cały piątek siedziałam nad książkami i produkowałam pracę mgr, a dzisiaj sobie pomyślałam, że mogłam przecież obejrzeć w końcu strony web fotografów, bo jutro są targi ślubne i często na targach jak się tego dnia podpisze umowę, to dostaje się zniżkę, czasem nawet 20%. Pracę mgr mogłabym sobie potem pisać i pisać, a zakładając, że fotograf średnio kosztuje 2 tys. i jak by było te -20% to 400 zł w kieszeni, ale oczywiście pomyślałam o tym za późno

Też się już idę kąpać, bo chcę sobie peeling antycellulitiwy zrobić. Dzisiaj zmieniałam pościel i potem oczywiście miałam więcej sprzątania i się nie wyrobiłam do 13 na aerobic, więc chociaż sobie porządnie peeling zrobię. Bo Ja go staram się robić codziennie, ale zwykle nie chce mi się go tak porządnie rozcierać tylko tak szybko to robię, więc chociaż dzisiaj zrobię tak jak trzeba.

TŻ będzie u mnie o 20, więc już chyba raczej do jutra

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-05-30 o 18:36
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 18:50   #1278
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się objadłam truskawkami. I mama zrobiła ciasto truskawkowe Miałyśmy je razem robić, ale jak już wstałam, to biszkopt już był upieczony. Tylko potem nie było jak iść na ogródek po truskawki, bo deszcz co chwilę padał i było błoto.

Ale jestem głupia cały piątek siedziałam nad książkami i produkowałam pracę mgr, a dzisiaj sobie pomyślałam, że mogłam przecież obejrzeć w końcu strony web fotografów, bo jutro są targi ślubne i często na targach jak się tego dnia podpisze umowę, to dostaje się zniżkę, czasem nawet 20%. Pracę mgr mogłabym sobie potem pisać i pisać, a zakładając, że fotograf średnio kosztuje 2 tys. i jak by było te -20% to 400 zł w kieszeni, ale oczywiście pomyślałam o tym za późno

Też się już idę kąpać, bo chcę sobie peeling antycellulitiwy zrobić. Dzisiaj zmieniałam pościel i potem oczywiście miałam więcej sprzątania i się nie wyrobiłam do 13 na aerobic, więc chociaż sobie porządnie peeling zrobię. Bo Ja go staram się robić codziennie, ale zwykle nie chce mi się go tak porządnie rozcierać tylko tak szybko to robię, więc chociaż dzisiaj zrobię tak jak trzeba.

TŻ będzie u mnie o 20, więc już chyba raczej do jutra

ale na targach tez możesz obejrzeć zdjęcia
Ja też teraz codziennie robię peelingA w przyszłym tygodniu będę chodzić codziennie na aerobicA Ty coś zrzuciłaś przez te codzienne ćwiczonka?
Wysłałam dziś cv na fajne stanowisko, ale pewnie mnie nie wezmą a akurat to by mi pasiłona pw Wam napisałam i wysłałam jeszcze na staż z takich rzeczy, których nie umiem robić, więc przydałoby sie, zeby mnie wzięli(tylko że za darmo), ale napisałam mało zachęcający list motywacyjny. NIe znosze pisać listów m. przeciez cv mówi samo za siebie a jak chcą jakieś moje wywody to niech mnie zaproszą to im powiem co wiem a nie twórczość literacką wymuszają
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 18:56   #1279
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jest coś dzisiaj w tv?

Lusmarija a ja nie mam wcale pytań z pracy tylko te 3 wylosowane
aha, a myślałam, że pytanie dotyczące pisanej pracy jest wszędzie, ale jak widać nie

dobrze ja dziewczynki też już uciekam do TZta, tak więc miłego wieczorku

Stary 2009-05-30, 19:03   #1280
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jutro są targi ślubne
jak to targi ślubne przecież były w styczniu

fiu fiu, ale cisza, ja się nudzę bo czekam na film a TZ gdzieś mi uciekł-pewnie do kuchni coś szamać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-30 o 20:57
Stary 2009-05-30, 22:53   #1281
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cichutko tu dzisiaj. Aż Was nie poznaje

U mnie były dwa pytania odnośnie pracy i jedno z toku studiów (z metodyki). Dziwne, że nie masz żadnego pytania z pracy. To poco było ją pisać Dziwne.
Kasia, don't panic! 2 dni to nie tragedia!

A ja załapałam jakąś infekcję Nie cierpię tego
Poza tym prawie cały dzień z moim ukochanym

Co do wieczoru panieńskiego, to nie przewiduję takowego, chociaż moja świadkowa jest szalona i może coś wykombinować
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 00:53   #1282
BlackAngel
Adwokat diabła

co tak cicho

a moj tż poszedł z naszym współ biegać... czy to mądre

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-05-31 o 01:04
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 00:54   #1283
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
hej ja już wróciłam z wieczoru panieńskiewgo :0 było bardzo fajnie

w sumie to moja siostra i koleżanka mojej sis PM zorganizowały jej ten wieczór.. ona nic nie wiedziała aż do zwartku wieczorem, gdy dostała zaproszenie że ma się ładnie wyszykowac i przyjśc pod wskazany adres najpierw była taka mała posiadóweczka, drinki jakies jedzonko, potem siostra losowała pytania które wczesniej zadawano Panu Młodemu.. Jak dobrze odpowiedziała to wielki ryk i oklaski, a jak źle to musiała wypić karniaka.. na koniec dostała medal "Idealna Panna Młoda" bo znała odpowiedź na więszkość pytać..

i dostała od nas fajne prezentyJak mąż bedzie grzeczny to wtedy- różowe puchate kajdanki, a jeżeli będzie niegrzeczy- to takie zarabiste różowe rękawice bokserskie

no i był taki zabawny torcik w kształcie- no wiecie czego ale był przepyszny.. no i do drinków były też śmieszne słomki w tym samym kształcie

tak koło 24 poszłyśmy do takiego kubańskiego klubu świetna muzyka i bardzo mi się podobało, było tam w sumie duzo latynosów tańczących salsę super
Ej no kurcze can't genialny ten wieczór panieński Sama bym taki właśnie chciała Będę musiała mianować na świadkową chyba swoją kuzynkę to mi zorganizuje
Cytat:
2 dni....a ja mam zawsze jak w zegarku
Kaśka weź wyluzuj ciekawe co byś powiedziała jakbyś miała taką @ jak ja w tamtym miesiącu.. 48-dniową

Cytat:
ja teraz też staram się nie używać suszarki a od 2 tygodni nie prostuję, bo mi prostowicę wymieniająodżyją: ehem:
A ja dziś i suszyłam i prostowałam a tez mam postanowienie nie męczenia moich włosków bo jak zapuszczam na ślub to mają być ładne i zdrowe a nie zmatowiałe i porozdwajane... Ale jak raz czy 2 razy w tygodniu je potraktuję prostownicą to chyba nic złego nie?

Cytat:
Ja też dziś zrobiłam ciasto truskawkowe I na razie zjadłam 2 kawałki.. Ale to chyba dlatego że potem byłam u TŻta na grillu i się objadłam kiełbachą
Fajnie było
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 02:19   #1284
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

A my byliśmy dziś w knajpie oglądać transmisję live z żużlowej Grand Prix Fajnie było, ale teraz cała śmierdzę fajkami A potem posiedzieliśmy sobie jeszcze razem przy Heroes 3 Uwielbiamy tą grę oboje A teraz spać

Black - biegać w nocy? ja bym się bała...
Stary 2009-05-31, 08:51   #1285
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
co tak cicho

a moj tż poszedł z naszym współ biegać... czy to mądre
Heheh.. niekoniecznie mądre Black

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
A my byliśmy dziś w knajpie oglądać transmisję live z żużlowej Grand Prix Fajnie było, ale teraz cała śmierdzę fajkami A potem posiedzieliśmy sobie jeszcze razem przy Heroes 3 Uwielbiamy tą grę oboje A teraz spać

Black - biegać w nocy? ja bym się bała...
Eeee właśnie a my też z Piotrkiem wczoraj graliśmy Bo kupił sobie Gamepada i włączył u siebie na kompie NFS i graliśmy jedna jazda ja a druga on... Tyle że ja zwykle kończyłam przed czasem bo mnie policja łapała za szkody na mieście A on się ze mnie brechtał i nagrywał filmiki jak się ekscytuję durną grą
Stary 2009-05-31, 08:58   #1286
kaska87
Zakorzenienie

witam @ nadal brak

ale pogoda, aż się nie chce z łóżka wyłazić a od jutra ruszam już z nauką pytań

Stary 2009-05-31, 09:13   #1287
gosica502
Wtajemniczenie

A co ty Kasia tabletek anty nie bierzesz już? Przecież ty chyba brałaś z tego co pamiętam..
No a pogoda... Komentować nie trzeba...
Stary 2009-05-31, 09:19   #1288
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A co ty Kasia tabletek anty nie bierzesz już? Przecież ty chyba brałaś z tego co pamiętam..
No a pogoda... Komentować nie trzeba...
nie biorę

Stary 2009-05-31, 09:20   #1289
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O fajnie, cieszysz się?Masz już bilet?
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

super A na ile? Tz juz będzie miał wszystko pewnie na miejscu oblukane to Cie ładnie oprowadzi Cieszysz się?
No ciesze sie jak nie wiem Mopze nawet wczrsniej uda sie wyleciec. Bo 8 to wtorek a mi moze sie uda juz w sobote I bedziemy tam do 19 wrzesia. cale dwa tygodnie i razem wracamy do Polski Alkohol kupimy i zaczynamy szkołe

Bilet Tz bedzie mi kupował w lipcu.... Bo teraz jeszcze za wcześnie
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:35   #1290
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Myślałam, że będę musiała nadrobić jak zwykle kilka stron, ale widzę że się zlitowałyście Kasiu @ napewno przyjdzie, nie martw się. Jak mi się nie chce uczyć Mam w sumie tylko 2 zagadnienie, nie są bardzo obszerne a idzie mi ta nauka jak krew z nosa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości