|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
dziewczyny apel na PW-ważne
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
hejo laski
![]() no ostatnio cos nam sie na watku poprawila frekwencja pisania (sorki, ale nie dam rady nadrobic ). czyzby to zblizajaca sie sesja? pamietam, ze w ostatniej sesji tez produkcja kwitla, a po sesji cos sie uspokoilo... (a powinno byc chyba na odwrot )cos waznego mnieominelo od czwartkowego wieczora? ja wrocilam wczoraj z wyjazdu integracyjnego z seminarium i kolem naukowym... sie zintegrowalismy jak trzeba w oldschoolowym osrodku kolonijnym, do ktorego zasuwalismy w deszczu przez las pod gorke prawie 2km heh nawet jakies dzieci byly na zielonej szkole, a do picia byly: slodzona herbata z cytryna, kawa zbozowa albo kompot - kolonijno, zielonoszkolne klimaty wiec jak tak poimprezowalismy do 4 rano, a o 9 trzeba bylo sluchac co tam profesor do nas nawija to bez tej kawy wszyscy umierali ale fajnie bylo - taki powrot do mlodosci ![]() no ale juz wczoraj popoludniu sie zmylam (nie zostalam do dzisiaj). pogoda taka se, zimno, a caly alkohol tak czy siak wyszedl, wiec na kolejna imprezke trzeba by sie najpierw pofatygowac do sklepu na dol, a potem znow zasuwac pod gore przez las... a w ogole w piatek moj TZcik elegancko sie obronil ) wiec trzeba bylo to oblac wiec juz wczoraj wieczorem pointegrowalam sie ze swoimi znajomymi i TZem w knajpie ![]() a w ogole to Wisła Kraków mistrzem!! ![]() hehe
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-31 o 09:57 |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Joziu a czemu niby teraz za wcześnie
![]() ja bym powiedziała, że w lipcu będzie może nie za późno ale napewno duuużo drożej |
|
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekałam tu na Ciebie aby złożyć gratulacje ![]() Moja lokalna drużyna po wczorajszym meczu utrzymała się w lidze, więc sezon zaliczam do udanych No i oczywiście gratulacje dla TŻta za obronę
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
super, że już jest po obronie
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ sie jeszcze zlosliwie cieszy, ze Cracovia wyleciala z ligi ehh nie bedzie juz derbow ![]() ![]() licencjat bo on w moim wieku jest tylko jego studia trwaly 7 semestrow, a nie 6 ![]() teraz juz bedzie mogl startowac na dyrektora, bo ma stosowny papier
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a idzie dalej?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie
ale to dopiero od pazdziernika wybiera sie na zarzadzanie kadrami jego kolezanka poszla na to od semestru zimowego, wiec cwaniak bedzie mial wszystkie notatki jeszcze przed rozpoczesiem semestru ![]() na dodatek ostatnio dostal maila, ze pracownicy jego banku na tej uczelni dostaja 15% rabatu na czesne wiec bedzie placil mniej niz na licencjacie (a normalnie czesne SUMu jest wyzsze niz licencjackich )
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
T zmówi ze soa rozmowy zeby przywrocic linie lotniecze do LIVERPOOLU z Łodzi to bym miala duzo biliżej. A tak to musze do Poznania az jechac....
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie piersi bolą
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Wisła to już w ogóle Ale i tak szkoda, ze Cracovia spadła do pierwszej ligi.
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 2 miesiace temu patrzylam na bilety do Dublina na lipiec i teraz z ciekawosci sobie rowniez popatrzylam i juz sa drozsze ![]() z tymi biletami to taka zasada, ze im wczesniej sie kupuje tym jest taniej ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- mojemu TZowi nie szkoda |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja płaciłam w zeszłym roku do Dublina ok. 850 zł i kupowałam jakoś tydzień albo półtora tygodnia wcześniej, cena moim zdaniem ok, nie wiem jakie sa teraz. Uwielbiam wyjeżdżać z tż, jak tylko sobie przypomnę jak było na jakims wyjeździe to mi się strasznie miło robi ![]() A teraz nie moge się doczekać a z tż wróci, bo pójdziemy kupic garniak, a ja strasznie lubię kupować Wprawdzie to nie jeden powód, dla którego chcę, żeby przyjechał, ale strasznie się cieszę na te zakupy, bo strasznie uwielbiam jak on robi zakupy
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień
![]() zapowiada się piekna niedziela, a TZ jedzie sobie z braćmi na zużel wyjazdowy
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie piszecie to się nudzę i szukam sukni hiszpańskich chciałabym aby juz były kolekcje 2010 bo może bym się na coś w końcu zdecydowała znalazłam jedną nową, jest z demetrios tylko te falbanki są jakieś dziwne
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)no ale nas juz Dublin nie interesuje. teraz jest Chorwacja na tapecie a tam sie dotoczymy autkiem ![]() no moj TZ tak czesto robi zakupy, ze juz sie w sumie nawet nie ciesze tak jak kiedys rozpanoszyl sie ![]() tak jak ostatnio: szukalismy dla mnie szpilek i sukienki, a on zamiast mi pomagac to polecial na dzial meski i przyniosl sobie jakies ciuchy do przymierzania ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() w moich oczach jestes Kaska-wariatka, a te suknie to mi sie kojarza z takimi spokojnymi romantyczkami
|
||
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zaproponuj mi coś
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja własnie sobie czytałam maila naszego roku i normalnie smieszy mnie kłótnia dotyczaca jednaego egzaminu
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
niczego nie zaproponuje (a juz na pewno nie bezy
fuj ) bo cos mnie ostatnio nie bawi ogladanie sukni moge tylko co najwyzej skomentowac to co wkleisz ![]() Carrera jak dla ciebie jest ok a ta co wkleilas jakos nie bardzo mi sie widzi na tobie
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że Twój TŻ ma magistra ![]() Moje studia licencjackie trwały też 6 s. A u mnie piękne słońce i 25 stopni Byliśmy wczoraj nad morzem wypiliśmy piwka, drinka-fajnie było ![]() Dzisiaj też chyba morze, ale w inne miejsce A Ja również wczoraj robiłam tartę z bitą śmietaną i truskawkami-pychota
|
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miało być dziś ognisko ale nie będzie buuu
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym sobie poszła na jakiś spacerek ale w taką pogodę to nawet z domu nie wyjdę
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę i piszę tą moją mgr i w sumie jak sobie wspomnę jak mój promotor nawet nie przeczytał ani jednego zdania.. tylko tak przeleciał po nagłówkach.. to moze być to też .. to też i tak wszystko szybko szybko.. Moja mgr w tej chwili (przed wpisaniem jeszce 3 podrozdziałów) ma 61 stron. Oczywiście to ja sama wymyśliłam sobie, że trzeba je dopisać.. bo mój prom tak jakoś no nie tego nei trzeba - mialam w pierwszym rozdziale opisane rodzaje stali i jako jeden z podrozdzialow zrobilam opis jednego rodzaju, ale poniewz on mi kazal przynisec no to w sumietylko napisalam ze sa 2 rodzaje - w podpunktach.. i pytam go .. bo widzi pan mam tu takei jeszcze no i mowie nei wiem czy to rozpisywac .. a on do mnei nie nie trzeba.. wobrazcie sobie rozdzial 1.2.1.1.wyglada tak : stal...: 1 rodzaj 2 rodzaj a ten do mnei mowi moze byc. koszmar mam wrazenie ze w sumei mogla bym pisac moja praca mgr to dupa wolowa .. przezcale 60 sron i tak nickt tego nei zauwazy jesli beda tytuly rozdzialow i odpowiednie wzory kurna wnerwilam sie i ma dola i jest mi zle i mam niemoc tworcza.. choc w sumei i tak robie kopiuj wklej z 7 roznych ksiazek ![]() pytalam paniusi ktora tez pisze u teog samego promotora czy ona chociaz wiecie no zmienia szyk w zdaniu .. a ona na mnie no co ty co tu zmienisz... raaaany ja taka ambitna przestawiama ywrazy, uzywam synonimow a ta na mnie z takimi oczami: no co ty... kurna czy ja jestem jakas inna czy co?? kaska spacer w deszczu ;( never.. nawet nei chce i sie nosa przed okno wystawic co dopiero isc na spacer ![]() buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu |
|
|
|
|
#1315 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
a u mnie szykuję się chyba burza i bardzo mocno pada ![]() uciekam na obiadek, odwiedzę Was później
|
#1316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ pojechał w te pogodę z chyba przyszłym-szwagrem na giełdę samochodową, a mnie się nie chciało moknąć i tytlać w błocie wolę posiedzieć na wizażu
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest bardzo przebojowy i ma gadane w dodatku dobrze mu idzie w banku pracuje od prawie dwoch lat zaczal po drugim roku (finansow). z reszta do banku nie tak trudno sie dostac. trzeba tylko miec jakies doswiadczenie w kontaktach z klientami (a moj TZ zaczal pracowac zaraz po skonczeniu liceum) i dobrze sie zaprezentowac w rekrutacji no i duzo zdzialaly tez miesieczne praktyki w banku w trakcie drugiego roku studiow byla to taka karta przetargowa a noz widelec sie przyda )moj TZ jest za mlody na magistra teraz ma 23 lata ![]() moje tez trwaly 6 semestrow u niego jakos tak dziwnie to zrobili
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
no to mój TZ ma tak samo, więc mam nadzieję, że tez będzie miał sznase na oszałamiającą karierę
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Adwokat diabła
|
Burza u mnie burza
![]() niby w nocy się lepiej biega, heh
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

). czyzby to zblizajaca sie sesja?
)
) wiec trzeba bylo to oblac 

No i oczywiście gratulacje dla TŻta za obronę 

Mój TŻ pojechał w te pogodę z chyba przyszłym-szwagrem na giełdę samochodową, a mnie się nie chciało moknąć i tytlać w błocie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)