![]() |
#811 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
A te oświadczenia to piszę odręcznie na kartce, typu- oświadczam, że ... itd? A coś znalazłam, http://www.wzps.poznan.pl/pliki/wgid...ublicznych.doca te wszystkie oświadczenia mogą być na jednej kartce czy też każde oświadczenie na innej?
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2009-05-29 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Ja drukuję na drukarce i podpisuję ręcznie.
Wygląda to mniej-więcej tak: Oświadczenie Ja niżej podpisany/a (imię i nazwisko) zamieszkały (adres zamieszkania) legitymujący/a się dowodem osobistym ................ wydanym przez ................ świadomy/a odpowiedzialności karnej wynikającej z art. 233 § 1 kodeksu karnego oświadczam iż posiadam pełną zdolność do czynności prawnych, nie byłem karany/a za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz, że korzystam z pełni praw publicznych. ......................... (miejscowość, data) ........................ (podpis) W tych ofertach urzędniczych ważne jest, aby tą klauzulę o wykorzystaniu danych osobowych skopiować z ogłoszenia i własnoręcznie się pod nią podpisać na CV i liście motywacyjnym, oraz żeby i w CV i w liście motywacyjnym umieścić meil, nr telefonu i adres. Dokumenty składa się w UM-ie przy placu Litewskim, w tym samym budynku, gdzie jest Hotel Europa, tylko z tyłu. Ja wszystkie "podpunkty" oświadczenia wrzucam w jeden dokument. Aha, a ustawy najlepiej brać stąd: http://isap.sejm.gov.pl/ tylko trzeba kopiować tekst ujednolicony (tzn. z naniesionymi nowelizacjami) i o statusie obowiązujący ![]()
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
a ja osobiście olałabym urzędy - z jednej prostej przyczyny - wiem w jaki sposób tam przyjmują pracowników
![]()
![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() U mnie w pracy atmosfera lepsza, wyszło w końcu dobrze wszystko ![]() A poza tym właśnie dostałam mmsa od małża w kwiatkami, które na mnie czekaja w domu, ale jest kochany ![]() Dowiedziałam się też że nie będzie tak źle z leczeniem mojego pcos i zachodzeniem jak się obawiałam wcześniej. tak więc jakoś mi pozytywniej na duchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
jodie - z doświadczenia moich znajomych wynika, że owszem jest tak jak mówisz, ale nie we wszystkich przypadkach. A niestety na lubelskim, dość ograniczonym rynku pracy ciężko ignorować tak dużych pracodawców jak urzędy. Akurat z tego co wiem w UM-ie te konkursy bywają nieustawione, w przeciwieństwie do Urzedu Marszałkowskiego (tam nie warto składać papierów).
![]() |
![]() |
#818 | |||||
Rozeznanie
|
Dziękuję w imieniu Oskara za wszystkie komplementy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za gratulacje ![]() Jak przyszedł teść mąż był na zakupach, a później chwile posiedział z nami. Ale nawet nie miałabym co marzyć, że teść przeniesie się z mężem gdzieś indziej, bo widzę, że i męża powoli zaczyna drażnić taka sytuacja i najzwyczajniej w świecie nie bardzo ma o czym z nim rozmawiać. A może jeszcze nabierzesz ochoty na kolację ![]() Cytat:
A ciekawa jestem czy będzie pamiętał o moich imieninach. Wczoraj jeszcze pamiętał, dzis rano zaspał i szybciutko sie szykował do pracy więc ma jakies usprawiedliwienie, zobaczymy czy mu sie przypomni. A tak btw nikt nie pamiętał, poza moją ciocią, która zadzwoniła z życzeniami. A ja za przeproszeniem tak sie zawsze sram, żeby nie zapomniec o żadnej okazji najbliższych. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
skrzatek24
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
skrzatek najlepszego
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
Skrzatek - najlepsze zyczenia imieninowe
![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |
Zadomowienie
|
Teściowa mi poleciła ten salon, na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale świetna babeczka tam pracuje
![]() ![]() skrzatek24 Oskarek jest śliczny!! Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
właśnie przebrnęłam przez tygodniowe zaległości w czytaniu. Sija, Skrzatek, Małpka - prześliczne te Wasze pociechy ![]() W zasadzie u mnie nic nowego się nie dzieje, jeszcze tydzień kursu mi został i .... no właśnie co dalej ![]() Trzymam kciuki za wszystkie szukające pracy i gratuluję Tola pozostanie w swojej ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Tola niech Twoja siostra przypadkiem nie organizuje wesela tu!
![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
ależ pogoda - hehehe ale teraz was zbulwersuję, ja chciałam, żeby było brzydko w weekend, bo muszę trochę popracować... poza tym jak jest deszcz, to nie mam wyrzutów sumienia, że się lenię, nigdzie mnie nie gna... jest tak odpoczytnkowo
![]() a po ostatnim czwartku (15h poza domem z powodu podrózy do w-wy) i po piatkowej jeździe w pracy to naprawdę potrzebuję popielęgnować w sobie lenia ![]() ![]()
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
Skrzatek, najlepszego z okazji imienin!! Mam nadzieję, że mąż pamiętał
![]() Ale pogoda jesienna się zrobiła...człowiek tylko leżałby i spał... ![]() My byliśmy wczoraj na tym filmie i jestem bardzo daleka od zachwytów. Wyszłam zniesmaczona, nie podobał mi się ten film, był odrażający, przekombinowany, z jednej strony zbyt metafizyczny a z drugiej tandetny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich deszczowo
![]() ![]() Skrzatek sto lat!!!!!!! Bandola fajnie ze z mezem oki ![]() A my dzis mamy rocznice 3 slubu cywilnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Rozeznanie
|
czesc sobotnio
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ![]() na pocieszenie ci powiem ze o moich imieninach tez nikt nie pamietał oprócz koleżanki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za życzenia
![]() ![]() ![]() Malpka - jako, że od Twoich imieninek niewiele czasu minęło - wszystkiego słonkowego!!! A my dziś mamy fajny dzionek. Cały tydzień siedzieliśmy z Oskarkiem sami w domku, a dziś i jutro mąż jest z nami ![]() Martynka81 - gratulacje z okazji rocznicy ślubu!!!!!!! Przy okazji przypomniałam sobie, że dziś nam mija 9 miesięcy od ślubu ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-30 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj do wyboru piwo ze znajomymi albo basen.... więc mam dylemat...
![]()
![]() |
#834 | |||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Bandola, Sonia nie narzekajcie na inne dzieci, niedługo Wasze będą zabawki młodszym zabierać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pytanie o żelazo co prawda nie do mnie, ale podpowiem, że w burakach jest go dużo a buraczki do obiadu na pewno możesz jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś znowu Ani zrobiłam taką śmieszną fryzurkę, ale wszystko dlatego, że próbujemy się pozbyć ciemieniuszki - co prawda jest bardzo mało widoczna (tylko takie skóreczki bez strupków) ale jest. Z takich długich włosków się ciężko wyczesuje ![]()
![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
O rany! Ja tak na szybko.
Skrzatek! Malpka! Najlepsze życzenia imieninowe! ![]() ![]() ![]() Martynka! Gratuluję 5 z kolokwium i wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy! ![]() Ostrowczanka! Byliśmy w pt w tym lokalu właśnie. Jestem w szoku, po tym, co przeczytałam. ![]() Pozdrowionka dla wszystkich! ![]()
![]() |
#836 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za gratulacje
![]() a mieszka sie w porzadku, przemoglam sie jakos co do windy ![]() ![]() no to dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a cena za lokal powalająca ![]() no dobra chyba pora spać ![]()
![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Ale pogoda!!!!!!!!!!
![]() ![]() Mimo pogody życzę Wam miłej niedzieli. ![]()
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Pogoda rzeczywiście do bani, chociaż trochę chyba słońce zaczyna wychodzić ![]() Martynka gratuluję rocznicy i wyniku z examu ![]() Tola ślicznie wyglądaliście - a Twoja siostra bardzo podobna ![]() Mnie dziś chyba czeka dzień leżenia (zresztą trochę jak wczoraj ![]() ![]() Ciekawe jak tam Selka ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
ahoj!
Martynka gratulacje! Małpka ![]() ta pogoda jest fatalna i jeszcze dziś wszystkie sklepy nieczynne - no tragedyja. po urodzinach żyję , byłam twarda nie piłam nic, ale za to znów popisy taneczne były w rytmach disco-polo ![]() miłej niedzieli
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.