![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To taka dyskusja w stylu czy lepsze masło czy margaryna... każdy ma na ten temat jakieś zdanie. Ja mam i kamerzystę i fotografa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
My nie mielismy problemu czy kamerzysta czy fotograf, ja chcialam fotografa i jest a TŻ kamerzyste i też jest...
![]() A kamerzysta wie, ze całość ma się zmieścić w 1,5 h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na pierwszy taniec wybraliśmy Wodeckiego "Oczarowanie" "Czy to tylko chwila, o niee.... dziś wiem, że to miłość na pewno to wiem..." 17 czerwca idziemy na pierwszą prywatną lekcję ![]() http://www.hk.com.pl/index.php?page=4535 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki by szybko wrócił do sił |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 | ||||
Raczkowanie
|
Monarika - widze ze Wy slubujecie po nas i juz protokol
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby rodzinka sie 'wychorowala' przed slubem i na Waszym slubie wszyscy mogli sie pojawic cali i zdrowi! trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bedziemy miec za to 2 fotografów... ale to nie to samo :/ Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-05-31 o 10:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie PM ,ja rowniez sie dopisuje
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Im blizej slubu tymbardziwej mi sie odechciewa!!Chyba zaczynam lapac przedslubnego dola!!AHA wszystkim Wczorajszym PM zycze wszystkiego naj naj!!Ja rowniez mam kamerzyste i fotografa osobno Obydwoje po 2 tys biora.Wiecie moze dziewczyny co z MALA tak mysle o niej czy wszystko ok
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
My tez bedziemy miec taki balon w kolorze mix oraz drugi z platkami roz .Zamowilismy zaproszenia dwa rodzaje
Obraz 031.jpg obraz016vd3.jpg
#102 |
Zakorzenienie
|
Zaraz nie wyrobiee!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
#104 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ,a mam takie pytanko czy Vodke kupujecie w sklepie czy ma ktoras z Was taką robioną. Bo jczym tż upiera się ,że jego ojciec robi taka super i nam da za darmo 120 butelek ,ale ja i moja mama jestesmy baardzo sceptyczne ,czy to w ogole wypada?
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ja też sie melduje w 12 części!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Nie no nie wytrzymam...
![]() Wczoraj tż mówił mi, że jego babcia ma imieniny i msza jest za nią... a później ma być przyjęcie z tej okazji- śniadanie. Jego babcia mieszka z nim można by rzec, że w podwórku i pomyślałam, że tylko domownicy pojadą do kościoła, potem pójdą do babci na kawę i tyle... Zawsze zresztą przy jakiejś okazji tż mi mówił, że babcia zaprasza, tata zaprasza (zależy z jakich okoliczności ta impreza). Pisze dzisiaj do tżta kto jest i okazuje się, że cała ekipa, tzn tż kuzynostwo z dziewczynami, narzeczonymi, czy mężem/żoną. Czyli impreza całą parą! a on jeszcze bezczelnie opisuje jak dobrze się bawi, co je... ![]() Normalnie popłakałam się i napisała mu, (ja)- aha fajnie, rozumiem że ja nie należę jeszcze do Waszej grupki (tż)- no babcia dopiero pod kościolem zapraszała. (Tu wymienił brata) o niczym nie widzieli. (ja)-tak a... (wymieniłam kuzynostwo z os.tow.)? Nigdy nie pójdę z Tobą na żadną "imprezę"- zapamiętaj nie pójdę! (tż)- jakoś to tak dziwnie wyszło (ja)-już skończyłam ten temat. (tż)-No... (tu wymienił kuzynkę z mężem) wiedzieli od cioci. (ja)-Ty też wiedziałeś, ale jesteś na tyle samolubny, ze o mnie nie pomyślałeś, a ja nie jestem tak naiwna, żeby się wpraszać. (tż)- ![]() (ja)-jesteś dzieciak i wszystkiego się boisz. Ślub jest za wcześnie. Teraz już nie pisze, pewnie się fajnie bawi... Jestem załamana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ana ale w kościele nie byłaś na mszy?
![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-31 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ale on mi nawet nie powiedział, żebym z Nim poszła, a poszedł ze swoimi rodzicami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a wczoraj wiedziałaś o mszy, czy dopiero dzisiaj?
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mówił, coś w stylu że pójdziemy razem, albo żeby przyjść.
A teraz poinformował mnie jak koleżankę, co w ostatnich dniach się u niego w domu dzieje i tyle. Może dlatego, ze wczoraj poszliśmy późno spać (bo u rodziców moich znajomi byli) i nie chciał, żebym spała tylko 3 h? ale mógł chociaż spytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj na wieczór jak przyjechał na imprezkę to mi powiedział, ale to sam dobrze nie wiedział za kogo ta msza...
o kurcze!! pomyliło mi się, że ta msza była za babcię (bo tż tak wczoraj mówił, bo tak myślał) ale dzisiaj się się okazało, że to za prababcię, która nie żyje. A babcia tż organizuje imieniny przy okazji, bo naprawdę ma dużo później... Trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję, że zrozumiecie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na początku jak byłam z TZ-em to pamiętam, że też była raz taka sytuacja, tylko już nie pamiętam co to była za okazja i TZ o mnie zapomniał....ale później mu wyjaśniłam, że jesteśmy razem może nie długo, ale teraz nie ma ja Ty tylko MY! tym bardziej, że u mnie w rodzinie od początku jak zapraszali mnie to z TZ.
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-31 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
tż napisał:
-jestem głupi i jestem dzieciak. Staram się zmienić i mi nie wychodzi ![]() (ja)-na kiedy przekładamy ślub? (tż)-ja nie chcę przekładać. A Ty na pewno chcesz? (ja)-chyba tak, bo to bez sensu. Tak naprawdę to nie chcę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
po tej akcji ile by nie miał to zachował się jak gówniarz co boi się rodziców
![]() ![]() a on ma tyle lat co Ana-20 to tak jakby mój brat w przyszłym roku miał brać ślub ![]() Ana zastanów się czy bardziej zależy Ci na ślubie i weselu czy na tym co będzie później, bo takie branie ślubu dla samego ślubu to głupie...oczywiście nie twierdzę, że u Was tak jest. A z tym pominięciu Ciebie to jest jednorazowe, czy częściej się zdarza?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-31 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
To nieistotne i nie chcę mi się pisać o niedojrzałości
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
...i absolutnie nie jest to branie ślubu dla ślubu. Tż jest ogólnie bardzo dobrym człowiekiem, cierpliwym na zabój i by mi nieba uchylił. Mój tz ma po prostu za wielkie serce dla wszystkich na te czasy i każdemu chce dogodzić, co niestety czasmai odbija się na innych. Sytuacja ta się zdarzyła i chciałam wyrzucić to z siebie, tylko tyle. Ale myślę, że po tym incydencie już się to nie powtórzy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, z powodu wczorajszej spontanicznej i dluuuugiej imprezki, dopiero wstalam i nadrabiam zaleglosci, bo juz 4 strone naskrobalysnie w nowym watku hehehhe
![]() Odnosnie filmu, to zgadzam sie z dziewczynami, ze ze stresu wlasnego slubu sie nie pamieta a zdjecia nie oddadza wszytskich sytuacji, jakie sie wydarzyly. Moje kolezanki, tez twierdza ze niektore rzeczy zobaczyly dopiero na kasecie, bo niestety jestesmy w tym dniu takie rozrywane, ze nie da sie byc we wszytskich zakatkach jednoczesnie, a jak jest kamerzysta i fotograf, to jeden uchwyci jedno a drudi drigie ![]() No ale kazdy ma inne zdanie na ten temat, wiec trzeba samemu dla siebie rozwazyc ![]() heheheh gdzie dorwalam mojego TZ-a??? hehehe dluuugo by opowiadac, ale tak w skrocie, to poznalismy sie na studiach w Niemczech, a moj TZ pochodzi z ..... Madagaskaru ![]() ![]() ![]() Ana*** nie ma sie co denerwowac i plakac. Sa takie sytuacje ze sie klocimy, ale takie problemy trzeba poprostu rozwiazywac. I nie ma co przez smsy i od razu ostro, ze slub za wczesnie, bo potem takich slow sie zaluje niestety... Spotkajcie sie wieczorkiem na spokojnie i porozmawiajcie o tym co sie stalo i dlaczego. Ja wiem ze dla ciebie ten problem wydaje sie w tym momecie ogromny, ale uwierz mi ze to dopiero poczatek i na pewno przyjda wieksze... A te teraz sa tylko po to zeby sobie pocwiczyc ![]() ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę sama nie wiem... może tu Jego wina jest w małym stopniu? bo on mówi, że babcia zapraszała pod kościołem, ale z drugiej strony inni w kościele nie byli, a przyjechali ze swoimi osobami tow. Przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.