Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-31, 08:52   #91
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez betmi Pokaż wiadomość
...ja tez poproszę o dodanie mnie do najwspanialszego dnia ....08.08.2009
Witaj Ślubujemy tego samego dnia
Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
i ja sie melduje w kolejnej części podczytuje Was od czasu do czasu ostatnio bo mam duzo pracy...pozdrawiam
ooo cześć... strasznie dawno Cie tu nie było ...
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
jak dla mnie kamerzysta jest zbędny film się raz obejrzy z ciężkim bólem a później leży aż się zgubi wolę zdjęcia
To taka dyskusja w stylu czy lepsze masło czy margaryna... każdy ma na ten temat jakieś zdanie. Ja mam i kamerzystę i fotografa.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 08:55   #92
anjadka
Raczkowanie

My nie mielismy problemu czy kamerzysta czy fotograf, ja chcialam fotografa i jest a TŻ kamerzyste i też jest... a wiem że w jego rodzinie na pewno często będzie oglądany film z wesela.
A kamerzysta wie, ze całość ma się zmieścić w 1,5 h
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:00   #93
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
To i ja się melduje Jaga proszę łądnie o dopisanie 29 sierpien Kasia

Dziewczynki mam takie pytanie czy wszystkie bierzecie kamerzysta ,bo my mamy dość skromny budzet mamy fajnego fotografa za 800 zł i własnie nie wiem co z tym kamerzysta on ok weźmie 1500 i nie wiem czy upierac się przy nim czy tak sluchac tż ,że film się raz ogląda ,a pozniej leży?
Od początku zarzekaliśmy się, że u Nas na pewno kamerzysty nie będzie, ale jednak czytając wiele opinii na ten temat stwierdziliśmy, że jednak go zamówimy. Zależy mi zwłaszcza na pamiątce z przysięgi ... Poza tym jesteśmy dosyć specyficzni, ponieważ ciągle przytrafiają się nam różne dziwne rzeczy, więc na pewno albo ktoś się potknie, albo wywróci, może zemdleje My bierzemy fotografa i kamerzystę z jednego salonu, więc wychodzi taniej niż osobno (z tego co się orientowałam, ale może uda Ci się znaleźć jakiegoś dobrego kamerzystę w przyzwoitej cenie?). Decyzja należy do Ciebie... W sumie wydatek spory, ale okazja już się nie powtórzy (teoretycznie)

Na pierwszy taniec wybraliśmy Wodeckiego "Oczarowanie"

"Czy to tylko chwila, o niee.... dziś wiem, że to miłość na pewno to wiem..."

17 czerwca idziemy na pierwszą prywatną lekcję Też myślimy o czymś (confetii lub płatki kwiatów), tak pięknie będzie to wyglądać ... U nas sala ma na górze ganek, więc będzie łatwo to "zrzucić" A oto nasza sala, z tym, że będzie troszkę inny układ stołów, na ok. 55-60 osób

http://www.hk.com.pl/index.php?page=4535
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:04   #94
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
A oto nasza sala, z tym, że będzie troszkę inny układ stołów, na ok. 55-60 osób

http://www.hk.com.pl/index.php?page=4535
Kolega z grupy zarezerwował tą samą sale
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:10   #95
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja też się melduję w nowej części

śliczna bielizna, mam bardzo podobny stanik

ja nie będę mieć kamerzysty. wzięliśmy tylko dobrego fotografa. ładne zdjęcia częściej się ogląda niż film. Jak oglądamy z tz jakieś filmy z wesela to zawsze na przewijaniu bo takie nudy, więc stwierdziliśmy, że szkoda kasy i lepiej dołożyć do fotografa (mój bierze 1200 za reportaż)

Byłam wczoraj u taty po operacji. Sama operacja się udała pod tym względem, że nie ma żadnych ubytków w mowie ani w ruchu. Teraz czekamy na wynik złośliwości tego dziadostwa. Tato się wczoraj źle czół i smutno było patrzeć jak się męczył, aż mu łzy leciały z bólu ale myślę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej i mam nadzieję, ze szybko dojdzie do siebie.
Oprócz taty odwiedzałam jeszcze wczoraj w szpitalu dziadka tz i wujka. I to wszyscy chorują przed naszym ślubem... normalnie aż się płakać chce
Stokrotka cieszę się, że operacja się udała!!! Będzie dobrze, trzymam kciuki!!!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:39   #96
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
melduję się i ja w nowej części

zakupiłam wczoraj bielizne ślubną sawren ellice
bardotka, pas i figi-140zł
2 pary pończoch białych adrian 38zł

załączam fotki znalezione w necie, niezbyt ładnie się prezentuje na tym manekinie, nie wiem czemu, na żywo naprawdę ładny kompecik TŻ się wkurza, że mu pokazac nie chcę...ale co, widział suknię, to niech chociaż wyobraźnię wysili na to, co pod suknią
mam taki sam komplet, tylko bez pasa. W rzeczywistości jest śliczny, zdjęcia nie oddaja uroku Bardotka bardzo dobrze się trzyma, potwierdzam. I potwierdzam też to, że mają zawyżoną numerację chyba, bo ja też mam biustonosz w większym niż zwykle rozmiarze.

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witam, i ja melduje sie w nowej części, choć w nie najlepszym humorze, cały dzien mam doła, chodze i popłakuje
co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez GattoNero Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie Panny Młode
ja też od jakiegoś czasu Was podczytuję ale nie miałam czasu czegoś naskrobać, nie nadążyłam po prostu
Wszystkim Dziewczynom, ktore mają dziś swój Wielki Dzień, życzę aby wszystko potoczyło się tak, jak to sobie wymarzyły!
witaj

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Dołączam do Was dziewczyny. Ślubuję w czerwcu . Witam Was wszystkie.
Jeśli mowa o piosence to my naszą wybraliśmy zanim jeszcze o ślubie była mowa Będzie to Come What May z filmu Moulin Rouge Mam dreszcze jak tego słucham
witaj

Cytat:
Byłam wczoraj u taty po operacji. Sama operacja się udała pod tym względem, że nie ma żadnych ubytków w mowie ani w ruchu. Teraz czekamy na wynik złośliwości tego dziadostwa. Tato się wczoraj źle czół i smutno było patrzeć jak się męczył, aż mu łzy leciały z bólu ale myślę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej i mam nadzieję, ze szybko dojdzie do siebie.
Oprócz taty odwiedzałam jeszcze wczoraj w szpitalu dziadka tz i wujka. I to wszyscy chorują przed naszym ślubem... normalnie aż się płakać chce
dobrze, że operacja się udała, to najważniejsze
Trzymam kciuki by szybko wrócił do sił
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:51   #97
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Witaj Ślubujemy tego samego dnia

ooo cześć... strasznie dawno Cie tu nie było ...

To taka dyskusja w stylu czy lepsze masło czy margaryna
... każdy ma na ten temat jakieś zdanie. Ja mam i kamerzystę i fotografa.
dokładnie to chciałam napisać! ja mam i fotografa i kamerzystę. TŻ chciał zdjęcia, ja też, ale pomyślałam sobie, że moja babcia nie bedzie mogła przyjśc na wesele, bo jest chora. I dziadek też, to im pokażę chociaz w tv. Z drugiej strony, wiem, że ogląda się to tylko kilka razy, że płyta leży, ale...wiele rzeczy podczas wesela umyka i warto może potem obejrzec jak goście się bawili każdy decyduje o własnych pamiątkach ze ślubu, nie ma co się licytować, tylko co najwyżej wypisywać plusy i minuy każdej z opcji

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 10:03   #98
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś u księdza i spisaliśmy protokół jutro spadamy z ambony
Monarika - widze ze Wy slubujecie po nas i juz protokol nam ksiadz powiedzial ze dokumenty koscielne sa wazne 3 miesiace i dopiero po 5 czerwca mozemy przyjsc z papierami z USC i zeby protokol spisac

Cytat:
Napisane przez ravserge80 Pokaż wiadomość
ja tez wlasnie takiego znalazlam, no i moj tez sie ceni sporo, ale wydaje mi sie ze warto!

a co do piosenek to ja mam Rubika "Swiat sie nie konczy, swiat sie zaczyna" jest swietna i swietnie sie przy niej tanczy! A ze moj TZ z drugiego konca swiata, to do nas super pasuje!
ooo a skad znalazslas swojego TZ??

Cytat:
suuper, ze operacja sie udala!
oby rodzinka sie 'wychorowala' przed slubem i na Waszym slubie wszyscy mogli sie pojawic cali i zdrowi! trzymam kciuki

Cytat:
piekna sala, taka elegancka

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dokładnie to chciałam napisać! ja mam i fotografa i kamerzystę. TŻ chciał zdjęcia, ja też, ale pomyślałam sobie, że moja babcia nie bedzie mogła przyjśc na wesele, bo jest chora. I dziadek też, to im pokażę chociaz w tv. Z drugiej strony, wiem, że ogląda się to tylko kilka razy, że płyta leży, ale...wiele rzeczy podczas wesela umyka i warto może potem obejrzec jak goście się bawili każdy decyduje o własnych pamiątkach ze ślubu, nie ma co się licytować, tylko co najwyżej wypisywać plusy i minuy każdej z opcji
no wlasnie ja tez chcialam kamerzyste, ale moj TZ upiera sie, ze wystarczy jak ktos znajomy nas z reki nakreci swoja kamerką echhhh
bedziemy miec za to 2 fotografów... ale to nie to samo :/

Edytowane przez SollAngelica
Czas edycji: 2009-05-31 o 10:07
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:25   #99
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam wszystkie PM ,ja rowniez sie dopisujeMimo ze niebylo mnie tu widac to podczytywalam was.Duzo naskrobalyscie.W tym tygodniu bylismy u TZ w kosciele dac karteczke na zapowiedzi.Po czym ksiadz wzial kartke i mowi 2 tyg tu wisicie a jak bedziecie odbierac kartke to wtedy kase zabiorePopatrzylam na TZ a on na mnie na polu jak wyszlismy oczywiscie musialam swoje powiedziec ze parafia to tylkjo na kase leci!!Przeciez proste ze kazdy daje ale zeby tak oficjalnie proboszcz mowil to bez wstyduJa caly tydzien zle sie cos czuje.Brzuch mnie boli,plecy.Plecki jak oddycham a brzuch nawet jak wstaje lub leze.No i biegunke mam malo jem chyba do lekarza musze isc

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Im blizej slubu tymbardziwej mi sie odechciewa!!Chyba zaczynam lapac przedslubnego dola!!AHA wszystkim Wczorajszym PM zycze wszystkiego naj naj!!Ja rowniez mam kamerzyste i fotografa osobno Obydwoje po 2 tys biora.Wiecie moze dziewczyny co z MALA tak mysle o niej czy wszystko ok

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:29   #100
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
17 czerwca idziemy na pierwszą prywatną lekcję Też myślimy o czymś (confetii lub płatki kwiatów), tak pięknie będzie to wyglądać ... U nas sala ma na górze ganek, więc będzie łatwo to "zrzucić" A oto nasza sala, z tym, że będzie troszkę inny układ stołów, na ok. 55-60 osób
nie trzeba nic zrzucać, my myslimy nad czymś takim http://www.allegro.pl/item639859952_..._slub_bal.html

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:38   #101
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

My tez bedziemy miec taki balon w kolorze mix oraz drugi z platkami roz .Zamowilismy zaproszenia dwa rodzaje

Obraz 031.jpg

obraz016vd3.jpg

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:44   #102
Ana***
Zakorzenienie

Zaraz nie wyrobiee!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:46   #103
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zaraz nie wyrobiee!!!
co się stało

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:57   #104
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Kasiamaja my bierzemy na pierwszy taniec M. Szcześniaka :O niebo lepiej". Świetnie sę nadaje do wala, bo ma bardzo wyczuwalny rytm.
Rzeczywiście baardzo ładna piosenka taka romantyczna

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć
My koniecznie bierzemy kamerzystę, też mamy takiego nie byle jakiego, dla nas to ważna pamiątka, tak samo jak zdjęcia
Ja bym Wam radziła wziąć, tym bardziej, że Ty chcesz, później możesz żałować, że nie wzięliście
Chyba tak będzie bo w sumie tż ulegly jets

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My wstepnie tańczymy przy Ziyo - magiczne słowa, ale TŻ chciałby zatańczyć walca z jakimś prostym układem, w szoku jestem bo to nie w jego stylu
)
Wooow to moj też własnie mnie zadziwil ,że chce się uczyć walca

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Ja początkowo nie chciałam kamerzysty, mój TŻ tak. Potem poczytałam sobie jednak na wątku PM 2008, gdzie kilka dziewczyn pisało, że dopiero na filmie obejrzały swój własny ślub bo tak były zestresowane, że niewiele pamiętały Także doszłam do wniosku, że to nie jest taki zły pomysł
A tak poza tym to czasami sobie myślę, że bardzo, bardzo chciałabym obejrzeć ślub moich rodziców a nie mam takiej możliwości, więc może jeszcze ktoś kiedyś poza nami ucieszy się z tych filmików
Też tak mam tylko mmy bedziemy miec 2 filmiki amatorskie ,ale zobaczymy. ZE ślubu moich rodzicow jest tylko 1 zdjecie więc naprawde kiepsciutką pamiątke mają

Cytat:
ja nie będę mieć kamerzysty. wzięliśmy tylko dobrego fotografa. ładne zdjęcia częściej się ogląda niż film. Jak oglądamy z tz jakieś filmy z wesela to zawsze na przewijaniu bo takie nudy, więc stwierdziliśmy, że szkoda kasy i lepiej dołożyć do fotografa (mój bierze 1200 za reportaż)
Nasz fotograf też bardzo ,bardzo fajny jest. Pokazywał zdjęcia to się zakochałam Bedziemy miec 7 zdjec przed ślubem u niego w studiu jako narzeczeni ,pozniej ok 500 zdjęc na płytec z przygotowan ,slubu i wesela , 100 zdjęc wydrukowanych 10x15 z możliwościa powiększenia ,albumik z 5-6 najładniejszymi zdjęciami w dużym formacie ,10 zdjęc kilka dni po ślunie w studiu u niego o możemy dokupic album zdjęciowy za 50 zł i tam bedzie pełno naszych fotek obrobionych. Coś takiuego nam tłumaczył

Cytat:
Biedactwo Oby Tato jak najszybciej wrócił do siebie !!! Napewno będzie dobrze ,musi być

Dziewczyny ,a mam takie pytanko czy Vodke kupujecie w sklepie czy ma ktoras z Was taką robioną. Bo jczym tż upiera się ,że jego ojciec robi taka super i nam da za darmo 120 butelek ,ale ja i moja mama jestesmy baardzo sceptyczne ,czy to w ogole wypada?

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:57   #105
eseska
Zakorzenienie

ja też sie melduje w 12 części!:ee k: Wow! Ale to brzmi. I jak zwykle mam zaległości....

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:59   #106
Ana***
Zakorzenienie

Nie no nie wytrzymam... ale mam nerwy i płakać mi się chce! ;(
Wczoraj tż mówił mi, że jego babcia ma imieniny i msza jest za nią... a później ma być przyjęcie z tej okazji- śniadanie. Jego babcia mieszka z nim można by rzec, że w podwórku i pomyślałam, że tylko domownicy pojadą do kościoła, potem pójdą do babci na kawę i tyle...
Zawsze zresztą przy jakiejś okazji tż mi mówił, że babcia zaprasza, tata zaprasza (zależy z jakich okoliczności ta impreza).
Pisze dzisiaj do tżta kto jest i okazuje się, że cała ekipa, tzn tż kuzynostwo z dziewczynami, narzeczonymi, czy mężem/żoną.
Czyli impreza całą parą! a on jeszcze bezczelnie opisuje jak dobrze się bawi, co je...
Normalnie popłakałam się i napisała mu,
(ja)- aha fajnie, rozumiem że ja nie należę jeszcze do Waszej grupki
(tż)- no babcia dopiero pod kościolem zapraszała. (Tu wymienił brata) o niczym nie widzieli.
(ja)-tak a... (wymieniłam kuzynostwo z os.tow.)? Nigdy nie pójdę z Tobą na żadną "imprezę"- zapamiętaj nie pójdę!
(tż)- jakoś to tak dziwnie wyszło
(ja)-już skończyłam ten temat.
(tż)-No... (tu wymienił kuzynkę z mężem) wiedzieli od cioci.
(ja)-Ty też wiedziałeś, ale jesteś na tyle samolubny, ze o mnie nie pomyślałeś, a ja nie jestem tak naiwna, żeby się wpraszać.
(tż)-
(ja)-jesteś dzieciak i wszystkiego się boisz. Ślub jest za wcześnie.

Teraz już nie pisze, pewnie się fajnie bawi...
Jestem załamana coraz częściej myślę, że tż zachowuje się jak dziecko, boi się pogadać ze swoimi rodzicami, albo cokolwiek załatwić!!!;( i zaczynam myśleć, że ten ślub jest za wcześnie na Jego dojrzałość...
Stary 2009-05-31, 11:02   #107
kaska87
Zakorzenienie

Ana ale w kościele nie byłaś na mszy? bo jesli tak to nie masz się co foszyć....bo msza w końcu ważniejsza niz impreza równie dobrze on mógł focha walnąć, że jego przyszła zona się do kościoła nie pofatygowała, nawet jeśli nie miałabyś być zaproszona później do nich

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-31 o 11:05
Stary 2009-05-31, 11:04   #108
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Ana ale w kościele nie byłaś na mszy? bo jesli tak to nie masz się co foszyć....bo masza w końcu wazniejsza niz impreza równie dobrze on mógł focha walnąć, że jego przyszła zona się do kościoła nie ppfatygowała, nawet jeśli nie miałabys być zaproszona później do nich
Ale on mi nawet nie powiedział, żebym z Nim poszła, a poszedł ze swoimi rodzicami...
Stary 2009-05-31, 11:05   #109
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale on mi nawet nie powiedział, żebym z Nim poszła, a poszedł ze swoimi rodzicami...
a wczoraj wiedziałaś o mszy, czy dopiero dzisiaj?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 11:08   #110
Ana***
Zakorzenienie

Zawsze mówił, coś w stylu że pójdziemy razem, albo żeby przyjść.
A teraz poinformował mnie jak koleżankę, co w ostatnich dniach się u niego w domu dzieje i tyle.
Może dlatego, ze wczoraj poszliśmy późno spać (bo u rodziców moich znajomi byli) i nie chciał, żebym spała tylko 3 h? ale mógł chociaż spytać.
Stary 2009-05-31, 11:11   #111
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mówił, coś w stylu że pójdziemy razem, albo żeby przyjść.
A teraz poinformował mnie jak koleżankę, co w ostatnich dniach się u niego w domu dzieje i tyle.
Może dlatego, ze wczoraj poszliśmy późno spać (bo u rodziców moich znajomi byli) i nie chciał, żebym spała tylko 3 h? ale mógł chociaż spytać.
aha już rozumiem to dlaczego po Ciebie nie przyszedł inni kuzyni siedzą sobie ze swoimi laskami, a Ty przyszła zona zostałaś pominięta to trochę nie fair

Stary 2009-05-31, 11:13   #112
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
a wczoraj wiedziałaś o mszy, czy dopiero dzisiaj?
Wczoraj na wieczór jak przyjechał na imprezkę to mi powiedział, ale to sam dobrze nie wiedział za kogo ta msza...
o kurcze!! pomyliło mi się, że ta msza była za babcię (bo tż tak wczoraj mówił, bo tak myślał) ale dzisiaj się się okazało, że to za prababcię, która nie żyje. A babcia tż organizuje imieniny przy okazji, bo naprawdę ma dużo później...

Trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję, że zrozumiecie...
Stary 2009-05-31, 11:15   #113
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A babcia tż organizuje imieniny przy okazji, bo naprawdę ma dużo później...
co czyli to impreza imieninowa, na którą Twój szanowny TZ Cię nie zabrał a co bał się rodziców czy babci zapytać czy może czy co. Dzieciak z niego wychodzi i tyle!

ja na początku jak byłam z TZ-em to pamiętam, że też była raz taka sytuacja, tylko już nie pamiętam co to była za okazja i TZ o mnie zapomniał....ale później mu wyjaśniłam, że jesteśmy razem może nie długo, ale teraz nie ma ja Ty tylko MY! tym bardziej, że u mnie w rodzinie od początku jak zapraszali mnie to z TZ.

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-31 o 11:17
Stary 2009-05-31, 11:17   #114
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj na wieczór jak przyjechał na imprezkę to mi powiedział, ale to sam dobrze nie wiedział za kogo ta msza...
o kurcze!! pomyliło mi się, że ta msza była za babcię (bo tż tak wczoraj mówił, bo tak myślał) ale dzisiaj się się okazało, że to za prababcię, która nie żyje. A babcia tż organizuje imieniny przy okazji, bo naprawdę ma dużo później...

Trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję, że zrozumiecie...
A dlaczego piszesz o jego niedojrzalosci?To ile on ma lat?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 11:18   #115
Ana***
Zakorzenienie

tż napisał:
-jestem głupi i jestem dzieciak. Staram się zmienić i mi nie wychodzi Chce być dla Ciebie lepszy, chce byś była szczęśliwa, byś nigdy nie żałowała, ze powiedziałaś tak.
(ja)-na kiedy przekładamy ślub?
(tż)-ja nie chcę przekładać. A Ty na pewno chcesz?
(ja)-chyba tak, bo to bez sensu.

Tak naprawdę to nie chcę... ale może Go to zmotywuje jakoś... eh nie pomyślał o mnie...
Stary 2009-05-31, 11:18   #116
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
po tej akcji ile by nie miał to zachował się jak gówniarz co boi się rodziców Ana przepraszam, że tak napisałam

a on ma tyle lat co Ana-20

to tak jakby mój brat w przyszłym roku miał brać ślub

Ana zastanów się czy bardziej zależy Ci na ślubie i weselu czy na tym co będzie później, bo takie branie ślubu dla samego ślubu to głupie...oczywiście nie twierdzę, że u Was tak jest. A z tym pominięciu Ciebie to jest jednorazowe, czy częściej się zdarza?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-31 o 11:21
Stary 2009-05-31, 11:29   #117
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To nieistotne i nie chcę mi się pisać o niedojrzałości przykro mi, że wczoraj się tak zachował i chciałam się po prostu wygadać. Lat ma może nie dużo, ale do tej pory był o wiele bardziej dojrzały od choćby mojego byłego, sporo starszego. Mój tż ma po prostu taki charakter, że boi się sprzeciwić swoim rodzicom, albo ma po prostu do Nich ogromny szacunek, czego Jego młodszemu rodzeństwu brakuje i stanowczo mógłby się z Nimi tym podzielić. Co z resztą już teraz często inni wykorzystują.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
po tej akcji ile by nie miał to zachował się jak gówniarz co boi się rodziców Ana przepraszam, że tak napisałam

a on ma tyle lat co Ana-20

to tak jakby mój brat w przyszłym roku miał brać ślub

Ana zastanów się czy bardziej zależy Ci na ślubie i weselu czy na tym co będzie później, bo takie branie ślubu dla samego ślubu to głupie...oczywiście nie twierdzę, że u Was tak jest. A z tym pominięciu Ciebie to jest jednorazowe, czy częściej się zdarza?
Jednorazowe.
...i absolutnie nie jest to branie ślubu dla ślubu. Tż jest ogólnie bardzo dobrym człowiekiem, cierpliwym na zabój i by mi nieba uchylił. Mój tz ma po prostu za wielkie serce dla wszystkich na te czasy i każdemu chce dogodzić, co niestety czasmai odbija się na innych.

Sytuacja ta się zdarzyła i chciałam wyrzucić to z siebie, tylko tyle. Ale myślę, że po tym incydencie już się to nie powtórzy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 11:43   #118
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Hej dziewczynki, z powodu wczorajszej spontanicznej i dluuuugiej imprezki, dopiero wstalam i nadrabiam zaleglosci, bo juz 4 strone naskrobalysnie w nowym watku hehehhe

Odnosnie filmu, to zgadzam sie z dziewczynami, ze ze stresu wlasnego slubu sie nie pamieta a zdjecia nie oddadza wszytskich sytuacji, jakie sie wydarzyly. Moje kolezanki, tez twierdza ze niektore rzeczy zobaczyly dopiero na kasecie, bo niestety jestesmy w tym dniu takie rozrywane, ze nie da sie byc we wszytskich zakatkach jednoczesnie, a jak jest kamerzysta i fotograf, to jeden uchwyci jedno a drudi drigie
No ale kazdy ma inne zdanie na ten temat, wiec trzeba samemu dla siebie rozwazyc

heheheh gdzie dorwalam mojego TZ-a??? hehehe dluuugo by opowiadac, ale tak w skrocie, to poznalismy sie na studiach w Niemczech, a moj TZ pochodzi z ..... Madagaskaru

Ana*** nie ma sie co denerwowac i plakac. Sa takie sytuacje ze sie klocimy, ale takie problemy trzeba poprostu rozwiazywac. I nie ma co przez smsy i od razu ostro, ze slub za wczesnie, bo potem takich slow sie zaluje niestety... Spotkajcie sie wieczorkiem na spokojnie i porozmawiajcie o tym co sie stalo i dlaczego.
Ja wiem ze dla ciebie ten problem wydaje sie w tym momecie ogromny, ale uwierz mi ze to dopiero poczatek i na pewno przyjda wieksze... A te teraz sa tylko po to zeby sobie pocwiczyc i przygotowac sie na przyszlosc

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 11:58   #119
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ravserge80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, z powodu wczorajszej spontanicznej i dluuuugiej imprezki, dopiero wstalam i nadrabiam zaleglosci, bo juz 4 strone naskrobalysnie w nowym watku hehehhe

Odnosnie filmu, to zgadzam sie z dziewczynami, ze ze stresu wlasnego slubu sie nie pamieta a zdjecia nie oddadza wszytskich sytuacji, jakie sie wydarzyly. Moje kolezanki, tez twierdza ze niektore rzeczy zobaczyly dopiero na kasecie, bo niestety jestesmy w tym dniu takie rozrywane, ze nie da sie byc we wszytskich zakatkach jednoczesnie, a jak jest kamerzysta i fotograf, to jeden uchwyci jedno a drudi drigie
No ale kazdy ma inne zdanie na ten temat, wiec trzeba samemu dla siebie rozwazyc

heheheh gdzie dorwalam mojego TZ-a??? hehehe dluuugo by opowiadac, ale tak w skrocie, to poznalismy sie na studiach w Niemczech, a moj TZ pochodzi z ..... Madagaskaru

Ana*** nie ma sie co denerwowac i plakac. Sa takie sytuacje ze sie klocimy, ale takie problemy trzeba poprostu rozwiazywac. I nie ma co przez smsy i od razu ostro, ze slub za wczesnie, bo potem takich slow sie zaluje niestety... Spotkajcie sie wieczorkiem na spokojnie i porozmawiajcie o tym co sie stalo i dlaczego.
Ja wiem ze dla ciebie ten problem wydaje sie w tym momecie ogromny, ale uwierz mi ze to dopiero poczatek i na pewno przyjda wieksze... A te teraz sa tylko po to zeby sobie pocwiczyc i przygotowac sie na przyszlosc
To co napisałaś poprawiło mi trochę nastrój.
Kurczę sama nie wiem... może tu Jego wina jest w małym stopniu? bo on mówi, że babcia zapraszała pod kościołem, ale z drugiej strony inni w kościele nie byli, a przyjechali ze swoimi osobami tow.
Przykro mi siedzę teraz przed kompem i rozmyślam, a ona tam pewnie siedzi i się śmieje...
Stary 2009-05-31, 12:04   #120
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To co napisałaś poprawiło mi trochę nastrój.
Kurczę sama nie wiem... może tu Jego wina jest w małym stopniu? bo on mówi, że babcia zapraszała pod kościołem, ale z drugiej strony inni w kościele nie byli, a przyjechali ze swoimi osobami tow.
Przykro mi siedzę teraz przed kompem i rozmyślam, a ona tam pewnie siedzi i się śmieje...
to dlaczego teraz po Ciebie nie podjedzie? napisz esa nie ma się co czaic to ma być Twoja rodzina

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości