|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Ja obronę będę miała 27 czerwca. Na oddanie pracy mam jeszcze tydzień, ale jeszcze trzeba poprawki nanieść ....
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i bardzo młodziutko... Fajni ejst wasz wszystskie zobaczyć![]() ![]() ![]() Gooha3 i malami82 - trzymam za Was kciuki ![]() ![]() : kciuki:![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki ![]() :kc iuki:
|
||
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
To jakis cud ze Was znalazlam!! Do tej pory sama borykalam sie z myslami a tu na wizazu przez przypadek znalazlam Was
Historie mam troche zagmatwana i w sumie do tej pory nic nie wiadomo... Dwa tygodnie temu zorientowalam sie ze milowalismy sie z mezem w 15 dc, przeszlo mi przez mysl ze moze, moze... ale nie robilam sobie nadziei. Mimo to przez kolejne dni czulam sie dziwnie, nie mialam mdlosci, wymiotow, ale czulam sie jakos inaczej. Oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test, wyszedl niegatywny ale dla pewnosci tego samego dnia poszlam do ginekologa. Pani dr powiedzialam ze za wczesnie, ze ani test nie wykryje 6 dniowej ciazy ani jej badanie. Kazala czekac i powtorzyc test w dniu spodziewanej miesiaczki oraz zrobic badania na toksoplazmoze. Kolejnego zaczelo mnie bolec podbrzusze, kierujac sie bardziej w prawa strone. Wtedy pomyslalm ze to moze wyrostek, bo na tyl mi bol promieniowal i noga prawa dretwiala. Poszlam do lekarza, ten nic nie stwierdzil i skierowal do chirurga. W miedzy czasie delikatny bol przemieszczal sie z prawej na lewa strone, jakby jajniki. Chirurg wykluczyl wyrostek i skierowal mnie na badanie usg i kazal zbadac mocz, a z wynikiem zglosic sie do ginekologa i normalnego lekarza. W poniedzialek robie badania i ide do lekarza. Dzis powinnam dostac miesiaczke, a tu ani widu ani slychu. Zrobilam kolejny test, niestety negatywny Nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Mimo to mam jakies wewnetrzne przeczucie...
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Ałła - trzymam mocno kciuki !!!
A co do reszty kobietek to jeśli tak pochłonęła was ostatnio NK to może mój pomysł wam się spodoba... http://nasza-klasa.pl/profile/26319465 |
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje jajeczkowania
i oby jajeczko zamieniło się w fasoleczkę [/quote]Obawiam się, że kolejny bezowocny miesiąc ![]() ![]() boli mnie brzuch, lędźwia, piersi i moje białe upławy zmieniły się na ciemne ![]() ![]()
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
hejka wpadłam na chwileczkę bo zrobiłas się piękna pogoda i idę na podwórko sobie troszkę pochodzić
![]() może jutro też będzie tak ślicznie jak teraz mama zadzwoniła i zaprosiła nas na jutro na obiadek , super bo nie będę musiała przy garach stać miłego wieczorku Koona
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cześć dziewczynki! Dziwnie się czuję dzisiaj mam zawroty głowy, jest mi słabo i mam od pewnego czasu mega zgagę wiem, że to nie ciąża ale kiepsko jakoś. Chyba @ się zbliża. A że ja @ "naturalną" miałam prawie 10 lat temu to może to to.To ja |
|
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzis na imprezke lece i piwka nie wypije, ale nic to, nie bede ryzykowac
![]() Milego wieczoru
|
|
|
|
#4450 |
|
Wtajemniczenie
|
Pacierpku, ja Tobie bardzo bardzo kibicuję!
może dosięgnęłaś cudu jakiegoś, któż to wie...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4451 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero jestem
troche wysprzatałam i na pecherz wypiłam sok z wycisnietej cytryny pomogło,ale za to żołądek dostał Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4452 |
|
BAN stały
|
czesc wam
to to i ja sie pokaze link na NK mnie jest http://nasza-klasa.pl/profile/1609499 przypominam rowmiez ze od poniedzialku bede chwilowo nieobecna zwiazane jest z przeprwadzka ide was dalej czytac i chyba cos zjem sobie....zanosi sie na burze ja sama w domu a burzy nie lubie (nie to ze sie boje ale nie lubie
|
|
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!Po pierwsze -Edzia,Ewakol,Dra,Pacierp, Pomarańczka,Gooha,Edi,Ula
potraficie podniesc na duchu-naprawde urocze i kochane z Was kobietki!Dziekuje rowniez za zaproszenia na nk-jeszcze nie do konca wiem kto jest kim ale mam nadzieje ze jakos dojde do tego Jestescie sliczne Wybaczcie ze milczalam od wczoraj ale dzisiejszy dzien caly pracowity,zakupy,sprzatan ie i do samego wieczora ukladanie drzewa(trzeba sie juz zaopatrywac na zime)!U mnie oki-samopoczucie po waszych postach rewelacyjne Brzuszek od czasu do czasu boli jak na @ wiec zobaczymy czy przyllezie czy nie-na poniedzialek ma termin-staram sie nie myslec czy tak czy nie bo po co znow mam plakac-zobaczymy co nam los przyniesie!Poza tym witam nowe staraczki-uciekajcie szybko na liste mamusiek dra biedulko Ty to masz z tym pecherzem-wspolczuje!Gooha i Malami trzymam kciuki za prace,Ulka Twoj maz to Skarb,Pomaranczka temperaturka bardzo obiecujaca-wierze w to ze to fasolka Za staraczki wielki kciuki a za oczekujace na @ Niech bedzie duzzzzzzzzzziiiiiiooo fasolek z tego Kurcze ale sie rozpisalam Uciekam nynac-rano trzeba do Koscioła wstac-buziole i upojnej nocy :PI naprawde dziekuje ze jestescie
|
|
#4454 |
|
BAN stały
|
gosia, lisica ale was laseczki.....serdecznie dziekuje za zaproszenie...i milej nocki wam zycze,,,ja ide dalej sie pakowac
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- sorki roza cos mi przyszlo do glowy ze ty to liscia ale juz sie poprawiam wiem ze ty to ty |
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a tu co tak pusto?? dziś to ja pierwsza ![]() u mnie za oknem słoneczko w końcu moze się rozpogodzi ![]() miłej niedzieli
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
Dra - patrząc z przymrużeniem oka - wyhodowałaś własne zwierzątko
ale poważnie rzecz ujmując to żaden lekarz jeszcze nie wpadł na to jaka jest przyczyna/bakteria odpowiedzialna za Twoje cierpienia? 3mam żeby się to jak najszybciej wyjaśniło i by dolegliwości pęcherzowe zamieniły się miejscami z dolegliwościami ciążowymi ![]() roza za brak @a u mnie dzisiaj pada i jest ogólnie rzecz ujmując blleee... ale Wam wszystkim miłej niedzieli życzę
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie lekarz a szkoda gadać jak sama prywatnie nie zrobie badań to sie nie dowiem każdy tylko by przepisywał antybiotyk,ale bez badań moczu,moze z 2 razy miałam no ale jutro che isć zaniesc mocz ogólny,a zapłace,ale będe wiedziec i się spytam o posiew moczu,bo to chyba trzeba inny pojemniczek niż ten na ogólny czy nie?? nie wiem,z kasa krucho,ale musze zrobić i zapłacić,bo się zamęczę,nawrót za nawrotem
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was niedzielnie
![]() Rzeczywiście pomysł z NK był trafiony - zupełnie inaczej wiedzieć jak wyglądają forumowe koleżanki ![]() Dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad - będą gołąbki ![]() W innych kwestiach u mnie bez zmian .... |
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/26319465
Dodam jeszcze dla ścisłości, że to nie jest mój własny profil, tylko profil wszystkich wizażanek. Serdecznie witam pierwsze znajome, mam nadzieję że kiedyś wszystkie się tam pojawimy... U mnie środek cyklu więc trzeba intensywnie myśleć o zafasolkowaniu...
|
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam taką zasadę,ze dodaje tylko i wyłacznie osoby,z którymi rozmawiam,fakt osobiście was nie znam,ale gadam to już coś ![]() i nie dodaje profili typu:wizaz,własne imie itp mam nadzieje,że mnie zrozumiecie
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
to ja tez dziewczynki wrzucę się na n-k, tzn wysłalam zaproszenie do profilu
![]() Magda Bełchatów
|
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
dra z tym dodawaniem do fikcyjnych profili to ja tak samo postępuję..
bynajmniej mam wpływ na to kto mnie ogląda co innego Wy, bo się znamy (nawet w niektórych kwestiach wiemy o sobie więcej niż realni bliscy) i fajnie jest wiedzieć jak wyglądamyz lekarzami ogólnie to mam podobnie - nie zbadają, a na wszystko jeden antybiotyk przepisują.. jak się sam człowiek nie zdiagnozuje to i nie będzie wiedział co mu jest.. co do pojemniczka niestety Ci nie pomogę, bo nie mam pojęcia. Próbowałaś może szukać w necie, na stronie labu? 3mam by badanie wskazało na przyczynę, abyś ją mogła wyeliminować ![]() własne zwierzątko własnym zwierzątkiem, ale już lepsze jest takie, które można pogłaskać
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki, co za pogoda, jaki grad własnie spadl w W-wie !
i jeszcze grzmi, masakra..kurcze no a mialy byc rowery dzis co niektóre z was znalazłam na NK ale wybaczcie ja też podobnie jak dra nie bede sie oficjalnei ujawniać (do niektórych weszlam na profil wiez tez mnie mozna namierzyc )u mnie polowa cyklu staranka w koncu pelna para ![]() buziaki niedzielne |
|
|
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny...
U nas nawet zapowiada się ładna niedziela... Rano padało a teraz świeci słoneczko ![]() ![]() Trzeba wybrać się na jakiś spacerek niedzielny![]() ![]() ![]() Rano odwiedziłam uczelnie... Tym razem wytrzymałam aż trzy godziny :![]() ![]() ![]() Nawet wykład był ciekawy chyba tylko dlatego![]() a jutro znowu praca i tak do następnej niedzieli![]() ![]() ![]() Życzę wszystkim milusiego i owocnego dnia ![]() Buziaki![]() ![]()
|
|
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane jak starania?
u mnie od wczoraj wzdęcia i mdłości znów, zjeść za bardzo nie mogę, zjadłam obiad teraz umieram znów, tego i Wam życzę
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie kobitki, padnieta jestem bo wczoraj robilismy imienionowego grila w domciu niestety i była niezła imprezka. jutro niestety do pracy. chiałam znowu w tym cyklu zaczac miezyc temp ale nie moge znalezc termometra po tej calej naszej przeprowadzce i chyba szybciej kupie nowy.jesli chodzi o nk to nie mam tam juz profilu, bo zaczeły pisac osoby ktorych nie znam i z roznymi niecenzuralnymi tekstami i sie wkurzylam i usunełam. i nie wiecie jak z tymi starankami po antybiotyku??kiedy mozna??bo na ulotce nie ma zadniej takiej informacji. Patka aby samopocucie sie polepszylo. Roza aby @ nie przyszła
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane ja tylko na chwileczkę i idęe dalej lezeć
brzuszek znowu dziś zaczął boleć i to tylko po lewej stronie ![]() wziełam nospe , ale nie pomogła ... bardzo się boję mam nadzieję ze do jutra wytrzymam , jak ból się jeszcze nasili to pojade już dzś do szpitala ![]() jutro mam być w szpitalu na 10 godzinę , oby było wszystko dobrze ... proszę trzymajcie kciuki
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ,że mnie nie idzie znaleść no i na fotce głownej mam zachód słońca a osoby o moim imieniu i nazwisku jest wiele,wiec nikt sie nie kapie,że to ja ![]() ze starankami po antybiotyku nie wiem,nie pomogę Cytat:
|
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny... dzis mam dzien okresu, 33dc, ale objawow nie mialam tych co zwykle przed i..
wlasnie mnie zaczal niedawno "mulic" brzuszek jak przed okresem, wyplynal ze mnie sluz gesty, lepki i przezroczysty.. i sporo go. Co to moze oznaczac? |
|
|
|
#4470 |
|
BAN stały
|
hmmm,,,,,ziaaa kochanie nie chce ciebie nakrecac ale moze w ciazy jestes nie mam pojecia mysle ze moze lec po test zrob test jak bedzie 1 kreska to moze jest za wczesnie wiec powtorz po 2/3 dniach a jesli dwie czego zycze to super...takze ju lec po test i daj nam znak czy kolejna fasolka w drodze...a swoja droga czy ktos mial testowac sie dzisiaj? Rozyczko czy przypadkiem nie ty?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

, normalnie nie bedzie co z czasem zrobić 

Teraz jeszcze muszę zapamiętać że dany nick to ta osoba i juz będzie gucio 
Nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Mimo to mam jakies wewnetrzne przeczucie...

wiem, że to nie ciąża ale kiepsko jakoś. Chyba @ się zbliża. A że ja @ "naturalną" miałam prawie 10 lat temu to może to to.