|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek! Perfumy, kosmetyki i pielęgnacja ;-)
mhm0808 ok
![]() dusia65 zrezygnuję, byłam wczoraj w Inglocie i zanabyłam dwa róże ![]() Dziewczyny konto mi szaleje i subskrypcje wyszły , wiec jeśli w czyimś wątku nie odpisałam, to przepraszam |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
u Ciebie podoba mi się: Hermes, Ogródek śródziemnomorski - 5 ml. oraz próbki : - Lolita Lempicka, Eau de Minuit, - czy moesz zrobić próbkę ? - Cartier, Le baiser du Dragon edp- f, nowa. - MaxMara, Kashmina Touch edp - f, testowana. - L'Artisan, L'Eau d'Ambre edt - f, testowana. - L'Artisan, Dzonghka edt - f, testowana. - Kenzo, Elephant - r. - Givenchy, Organza Indecence - r. - Hanae Mori, Magical Moon - f, testowane i nowe. - Hermes, Elixir des Merveilles - f, testowana. - Lalique, Le Parfum edp - r. Co Ty na to ? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
HEj, to znowu ja. Nirmala niestety nie dla mnie - wyszperałam próbkę. A czy byłabyś skłonna wymienić się na
Molinard, Habanita - 5 ml bez testowego psik - Hermes, Caleche eau Delicate - 5 ml bez testowych psików Piszę,że moja odlewka Flora bella ma 9 ml,ale mam cały czas wrażenie ,że jest jej więcej i dziewczyna która mi ją przysłała - pomyliła się.... |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja przepraszam, ze te moje wymianki tak ciężko idą, ale chwilowo mam bardzo napięty plan i trudno mi się na czymkolwiek skupić.
Gosiu raczej podziękuję, Florę Bellę chciałabym po prostu poznac, z tego co czytam w KWC nie jestem pewna, czy mi się spodoba, więc wolałabym nie oddawać a to dwóch odlewek, które w sumie lubię (tyle, ze nie na swojej skórze )
|
|
|
|
|
#97 |
|
perfumove love
|
To ja się przypomnę konkretnie
Byłaś zainteresowana L'eau par Kenzo, mnie interesują wszelkie dobre jasne podkłady w odcieniu żółtawy. (I Magnetism, nie ukrywam )
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu powiedz, za co chciałabys oddać zapach, a ja się ustosunkuję? ![]() Edit- najmniej żółty, prawie wcale jest dior, a najbardziej z tych wszystkich tester chanel. ps. Mam tez końcówkę double wear light, najjaśniejszy z dostępnych w pl. tylko musiałabym jakoś sprawdzić ile tam zostało. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-29 o 12:34 |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Escada Magnetism edp - z 75 ml zostało ok 30/35 ml.
SVR, Rubialine Creme - krem do cery naczynkowej, 5 ml. Coś u mnie?
|
|
#100 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Soso, dziś na 99% wysyłam Ci Ananasa i resztę
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Nicole nic nie znalazłam, dziękuję
![]() Cytat:
![]() miss natasha śliczny awatar Nie odzywałas się i myslałam, że nieaktualne ![]() Wspominałaś o próbkach L'Artisan - chętnie, dla odmiany, poznam zapachy na szeroko rozumiane lato, zwłaszcza mure et musc i jakieś świeżuchy Generalnie zdaję się na Ciebie. Nie spiesz sie z wysyłką, bo mi i tak najpewniej uda się wysłac to w poniedziałek Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-29 o 13:06 |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Ale skoro polecasz to fajnie, może ten odcień cool sand?? Mogę coś dorzucić do Kenzo |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
zanim przejdziemy do ewentualnych konkretów to ja chciałabym Cię uprzedzić, że cool sand jest baardzo jasny. Swego czasu miałam shiseido Sun protect o numerze 30 i to jest właśnie coś takiego.
|
|
|
|
|
#105 |
|
perfumove love
|
Kurczę, to sama nie wiem. Używałam revlon softflex 180 sand beige, ostatnio Diorskin 020, to takie w miarę idealne kolorki. A idzie lato... To może ja postaram się sprawdzić odcienie jakoś w weekend, dobrze? W Douglasie, czy Sephorze jest dostępne Kanebo?
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ten drugi (niestety, ten niepełny) powinien być ok
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
u mnie z perfumami ciezko, bo nic mi nie odpowiada, no chyba ze masz coś podobnego do Tommy Taylera miałam taki czerwony w takim flakonie jakby łezcka, albo encadessens. Nazwy nic mi nie mówią niestety, pare wczoraj w perfumeri wąchałam, ale nic nie kupiłam w gruncie rzeczy. jesli chodzi o ubrania to nie wiem czy coś znajdziesz dla mnie bo nosze wieksze s lub M, a interesują mnie glownie sukienki, spodnie 38 ewentualnie 40, i bluzki ale takie żeby zakrywały plecy
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
coś za sweterek Sonia Rykiel edt. ??
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
tylko to Ci się u mnie podoba? bo mi u Ciebie podoba się baza chanel, ale wtedy musiałabyś znależć coś więcej u mnie
Ew. z Twojej wish listy mam Miss Dior Cherie jakieś 70% z 30 ml, a ze słodkich niszowców Nirmale Molinarda.
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-31 o 20:01 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Może tym razem znajdziesz coś za Lolita Lempicka, Eau de Minuit, limitowana edycja 'Star Dust' - poj. wyjściowa 40ml; ubytek paru ml.
Proszę, odpisz u mnie. |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
A czy ten sweterek to ten pomaranczowy?
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
La Chasse Aux Papillons Extreme Próbki: Navegar,L'eau de L'Artisan,Mechant Loup,Passage d'Enfer Lub Eau de Minuit Mam jeszcze kilka próbek L'Artisan
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-05-31 o 20:50 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
alphala - Tak (przynajmniej tak sadzę - nakrętka jest pomarańczowa
)Figarro - może za Les Belles Delice D'Epices lub odlewkę Winter Delice? kasienkie - niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
proszę odp u mnie:-*
- Clinique, Simply edp - z 50 ml zostało ok 40ml. - Salvador Dali Laguna - Clinique, Happy - 75ml, balsam do ciała, zużycie minimalne. Kupiony w grudniu w Marionaud.
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
La Chasse Aux Papillons Extreme Próbki: Navegar,L'eau de L'Artisan,Mechant Loup,Passage d'Enfer A który zapach wolisz? Winter Delice mogę zrobić odlewkę 10ml w atomizerku o pojemności 12ml Les Belles Delice D'Epices też mogę oddać To sobie wybierz A za Lolita Lempicka, Eau de Minuit coś znajdziesz? Z próbek L'Artisan lekko testowane mam: Fou d'Absinthe,L'Ete en Douce z kartonikami i robioną Verte Violette
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

)
Byłaś zainteresowana L'eau par Kenzo, mnie interesują wszelkie dobre jasne podkłady w odcieniu żółtawy.
)

, ale ten drugi (niestety, ten niepełny) powinien być ok