![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
SSR udanych przymiarek
![]() ![]()
#2342 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny własciwie to nie wiem co zrobić czy wy dajecie rodzicom zaproszenie na slub? nie wiem czy dawac czy nei niby kurcze to oni robią mi wesele moj tż chyba sam za wszytsko płaci ale nei jestem pewna.... to tak jak bym zapraszala ichna wesele za ktore oni sami płacą doradzcie coś jak wy to załatwiacie...
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2344 |
Rozeznanie
|
Ja sobie w końcu kupiłam bieliznę. Szukałam, szukałam po sklepach i nic. Jak z bardotką to półgorsety, jak gorsety to z miękkimi miseczkami, jak już znalazłam body z bardotką to strasznie grube.
W końcu zamówiłam na allegro. Obawiałam się o rozmiar, bo zamawiałam to body trochę "na oko", wg ich rozmiarówki powinnam miec 80E, a ja normalnie mam 75D, a wiadomo, że takie body, nie może też być za luźne. Jak mierzyłam w sklepach to wszystkie 75D miały za małą miseczkę, 75E były mi dobre, więc zamówiłam 75E - i pasuje. Jutro idę w nim na imprezę, muszę go "sprawdzić" za wczasu. Jak w nim będzie niewygodnie czy coś, to jeszcze będę miała czas pomyśleć nad czymś innym. Na pewno wykorzystam go też w Bułgarii. Dla mnie tego typu bielizna jest najlepsza na wielkie wyjścia. Co do innych spraw Już wiem mniej więcej jaka będzie mi pasowała biżuteria, ale chyba będę ja musiała robić na zamówienie, bo wszędzie, gdzie mierzyłam mają te naszyjniki b. krótkie, a dłuższych nie robią (tam, gdzie je oglądałam) W połowie czerwca wybiorę się do tego jubilera, który robi biżuterię na zamówienie, i zobaczę, może akurat "na sklepie" będzie miał coś, co mi się spodoba. I tak musimy tam iść i dać obrączki do odnowienia. Jak wrócimy z Bułgarii to musimy też iść zamówić w końcu garnitur. Zamówimy taki jaki jest (ciemnoszary, taki stalowy, a mnie się podobał b. jasny szary, taki srebrny). Mój to musi też buty na zamówienie miec, bo nigdzie nie ma szarych, na niego. Znalazłam firmę co robi buty na zamówienie, akurat mają takie fajne szare, ale najpierw garnitur a potem buty. Nabyłam też, z pierdołek, 2 kosze wiklinowe, kwadratowe: na koperty, do roznoszenia wódki, też się przyda na fanty "na bramy" itd. itp.
#2345 |
Zakorzenienie
|
body extra, ono ma odpinane ramiaczka?? a jaka cena? jesli mozna wiedziec??
![]()
#2346 |
Rozeznanie
|
Tak, ramiączka odpinane, super podtrzymuje biust, jak się ramiączka odepnie.
Jak mierzyłam bardotki biustonosze, to we wszystkich biust mi opadał, niestety. Cena 91zł z przesyłką.
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2348 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie znowu mnie tu wieki nie bylo
![]() ![]() ![]() za cale 186zl ![]() ![]() SSR powodzenia w kupowniu sukni ![]() kitek mozesz podac link do sprzedawcy all? ![]() ladysith jak dobrze pomietam to ty podawalas mi namiar na cukiernie na krasinskiego w Zabrzu?jak tak to jest to cukiernia po drugiej strony szpitala? Cytat:
![]() Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2009-05-29 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z zabrza z autopsji to znam jeszzcze ciasto z paniówek [koło politechniki mają sklep]...
![]() |
#2350 |
Wtajemniczenie
|
ladySith dzieki za odp pytalam bo wlasnie tam sa dwie cukiernie jedna po stronie szpitala wiedenska jak dobrze pamietam a druga poprzeciwnej stronie
![]() ile wczesnie zamawia sie tort i ciasta? |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do biżuterii to opowiedz jaka? No i pokaż koszyczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Misa tort i ciasta to ja mam zamówić w sierpniu, a stelaż to już w lutym sobie zaklepałam bo był tylko taki jeden ![]() Dziewczyny pamiętacie gabze z naszego wątku? Szok ![]() A i chwalę się, że w końcu zamówiłam suknię, le jestem tak padnięta, że musicie poczekać na relację do jutra ![]()
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-05-29 o 22:27 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za;ezy od tego jaki cukiernia ma ruch... tam gdzie ja kołocz zamawiam, to już w maju przyjmowali zapisy na jesien, bo mają dużo zamówień i kazała mi przyjść [no i byłam zaklepać termin]. a tort... hm... w tej sprawie się nie wypowiem bo zamawiamy u teściowej, więc ona tylko powiedziała szefowej i sprawa załatwiona.. ale to też było już dość dawno... w okolicach marca może...
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
kobitki my juz po pierwszym dniu nauk, tragedii nie było ksiądz nawet fajnie mowił, ale ta babka z tajemnicy zycia porażka jakaś 1,5 godziny mowiła a temat "złych" antykoncepcjii film o aborcji puściła i o zapłodnieniu i rozwoju płodu, w sumie siedzielismy dwie godziny, jeszcze tylko dzis i jutro i w środę poradnia, w sumie to ksiadz podpisał się tam gdzie poradnia i wszyscy a było nas 50 osoób albo wiecej myslelismy ze to juz poradnia odbębniona i potem jak ta babka dała terminarz zeby sie zapisywac na poradnie w środy to tylko jęk było słychac
![]() |
#2354 |
Wtajemniczenie
|
anika moi rodzice też za wszystko mi płacą i nie dawałam im zaproszenia.
![]() |
#2355 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
no to zdaje relacje ![]() zaproszenia mamy takie: http://allegro.pl/item646032188_zapr...a_allegro.html pierwsze z gory,udalo nam sie zarezerwowac najpozniejsza godzine w USC wiec o 13.30 zostane zonka ![]() obraczki kupione klasyczne moja 4 mm tz 5mm za cale 186zl z wlasnego zlota ![]() a suknia taka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Misia a Ty tylko cywilny bierzesz ![]() Obrączki klasyczne ma się rozumieć złote i półokrągłe? A suknię masz ![]() ![]() ![]() Kwiatuszekk88 proszę pochwalić się obrączkami ![]() Katunia czekamy na pochwalenie się biżuterią i relację z drugiej przymiarki ![]() Dziewczyny, które trzymały kciuki za moje udane zakupy sukni ![]() ![]() No to od początku, w piątek umówiłam się z kumpelą (teraz już świadkową - bo to też załatwiam za jednym zamachem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może ta kiecka jest nie w stylu tych dzisiejszych, ale ja to zawsze musze być oryginalna. Kiecka jest z innej bajki, ale się super w niej czułam, w ogóle jej na sobie nie czułam, leciutka i będzie welon i może diademik albo opaska z cyrkonii, to się jeszcze zobaczy ![]() A najlepsze jest to, że byłyśmy z kumpelątak zafascynowane i podekscytowane tym, że w końcu mam tą suknię, że i mi i jej nie przyszło do głowy zrobić zdjęcia ![]() Ale w sumie i tak tąco miałąm na sobie to będą wprowadzane przeróbki, inny dekolt, inne rękawki, dodane te "firanki" i w ogóle z innego materiału. Tak, że i tak ta suknia będzie inna. Pani krawcowa mnie pomierzyła wzdłuż i wszerz i pierwszą przymiarkę mam 5sierpnia. Wtedy będzie jakiś efekt z moimi poprawkami ![]() A no i jeszcze tą którą przymierzałam byłą z takiej ciężkiej żorżety i ładnie się układała, ale kolor jej wpadał jakby w srebrny. No i pani krawcowa zaproponowała, że mi ją uszyje z satyny, co nada trochę blasku i będzie śnieżnobiała. Trochę się z tym gryzę, bo w sumie nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądać z tego materiału, poza tym satyna uwydatnia wszystko, ale może to będzie to, w końcu chciałam białą, a nie biało-srebrną, która by w pochmurny dzień wyglądała jak poszarzała - ten argument krawcowej przeważył ![]() Dla niecierpliwych jak ta moja kiecka może wyglądać, to załączam zdjęcie, ale wiadomo będzie trochę inna (bez trenu, zamiast tych świeciedełek pod biustem i w dekolcie to będzie koronka - taka gruba, inne rękawki, bo jakby obszyte w okolicach łokcia a dopiero potem puszczone, no i może inny dekolt) Ale kiecka będzie w takim stylu.
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
SSR śliczna ta sukienka
![]() ![]() ![]()
#2359 | |
Wtajemniczenie
|
dziekuje bardzo
![]() a mozesz mi przypomniec twoja suknie? Cytat:
![]() obraczki zlote polokragle ![]() a na ramiona bede miala etole ![]() sliczna masz suknie taka zwiewna i delikatna,napewno bedziesz uroczo wygladala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
ja mam pytanie trochę z innej beczki, spotkałyście się kiedyś z sytuacja, gdy panna młoda przebierała się po oczepinach??
![]() http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/w...porada,21.html
#2361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Osobiscie nie bede sie przebierac,bo chce cie nacieszyc moja kiecka w ten dzien/noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
ja też się nie spotkałam z przebieraniem i sama nie mam zamiaru tak zrobić, chcę sie jak najdlużej cieszyc suknią
![]()
![]() |
#2363 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Menu i inne szczegóły to dopiero pod koniec czerwca kazała nam przyjść ustalać. http://www.allegro.pl/item645876315_...senia_75e.html Cytat:
Fotki biżuterii poniżej. Fotki koszy wkleję później. SSR Śliczna ta Twoja suknia,taka zwiewna. Kojarzy mi się z Arweną z "Władcy Pierścieni". Cytat:
![]() U mnie od piątku strasznie zimno, deszczowo ![]() Już nie mogę doczekać się wyjazdu (jeszcze 1,5 tygodnia) bo jestem ostatnio tak przemęczona, że szok, a teraz jeszcze ta pogoda taka "śpiąca". W sb zadzwoniła do mnie chrzestna, że niestety nie przyjadą, bo niedostaną wolnego. Ciekawe? 1,5 roku już wiedzą o weselu, i teraz nie dostaną 3 dni urlopu? Wystarczyłoby jakby przyjechali w pt a w nd by se jechali z powrotem. Do Berlina nie ma znowu aż tak daleko (6-7h jazdy od nas), żeby musieli tydzień urlopu brać. Z mojej rodziny będą tylko 2 osoby (siostra ze szwagrem), do tego jeszcze nie mam z kim jechać na przymiarkę, bo nikt nie ma czasu i muszę jechać z moim M., bo sama nie pojadę przecież. Aż się popłakałam w sb z tego wszystkiego. Już mam dosyć tych przygotowań czasem. Już to pisałam wczesniej, już nei mogę doczekac sie tej Bułgarii - odpocznę trochę też od spraw ślubno-weselnych.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
Obrączkami postaram się pochwalić wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2365 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Etola fajna ale do mojej kiecki nie pasuje, jak będzie bardzo zimno to wypożyczę od krawcowej taką pelerynkę z misia. Ale przecież będzie ciepło no nie? A za pochwalenie kiecki dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam sieie będę przebierać, po to kupuję kiecę wygodną i lekką aby w niej pradować cały dzień i noc, raz w życiu. Cytat:
![]() Biżuteria fajna, ja sie zastanawiam czy dawać jeden wielki kryształ swarowskiego, tak jakby medalion czy w ogóle nic,a może tylko kolczyki, no jeszcze zobaczę. Z Twoich typów podobają mi się nr 3,4 i 5, choć te kwiatki takie pełne i mogą być za ciężkie. Co do kiecy to dzięki, a z Arweną to rzeczywiście był zamysł, choć bardziej chciałm tak jak w opowieściach z Narnii Zuzanna miała, ale z Arweną pomysł też był, także trafiłaś ![]() O pogodzie to nawet nie mów, bo już mam jej dosyć ![]() ![]() Szkoda, że tak bliscy ludzie mają takie podejście do naszego ślubu i wesela. Jak mówisz, że od 1,5 roku wiedzieli o weselu to rzeczywiście masz prawo być zła i zawiedziona. Mogli od początku postawić sprawę jasno, że nie mogą i byś się nawet nie nastawiała i nie czekała. Ach szkoda słów ![]() Cytat:
![]() Trzymamy kciuki za mieszkanie ![]()
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny a moja ciocia właśnie przygotowała tą dekorację na te koło z tyłu do naszego auta do ślubu ![]() ![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-06-01 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
kobitki przyjechała dzis moja bizuteria... i na zdjeciu wygladała na większą taką solidniejszą, hmm no ale trudno pokaże ją jeszcze mojemu niech sie wypowie choc i tak wiem co powie
![]()
![]() |
#2368 | |||||
Zakorzenienie
|
a to chcesz wszystkie kupić? :P ja bym się nie mogła zdecydować, wszystkie mi się podobają a w sumie sa podobne do siebie.
co do bizu to ja wiem, że będę tylko kolczyki kupywać, i to najprawdopodobniej tylko wkrętki z kryształkami... przy wysokim kołnierzu i tak nie będzie widać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Co do mieszkania to jest ono do wynajęcia dopiero od marca przyszłego roku
![]() ![]()
![]() |
#2370 |
Wtajemniczenie
|
kitek dzieki za linka
![]() przykra sprawa z chrzestna, ![]() kwiatuszek dekoracja na kolo z tylu wyglada super ![]() ![]() szkoda ze nie wypalilo z mieszkaniem ![]() anika pokaz fotki bizu ![]() SSR nie masz za co przepraszac ![]() ![]() z opisu suknia bedzie wygladala slicznie,juz sie nie moge doczekac fotek z przymiarki ![]() LadySith a kiedy ty masz przymiarke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.