|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Lubię Cię, lubię na Ciebie patrzeć dobrze o tym wiesz ile dla mnie znaczysz ;**
Magią swoich oczów zaczarowałeś mnie . Serce mocniej bije taki dziwny stan nie wiem co się ze mną dzieje .
W sercu mam ogień, w głowie bałagan . Chcę dotknąć Twoich rozpalonych ust i w ramionach tulić Cię bez końca . Usta jak krew o smaku malinowym . jak domek z kart rozpadam się.
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
"Nie" wypowiedziane bez lęku moze być lepsze i ważniejsze, aniżeli "tak" wypowiedziane tylko po to, żeby kogoś zadowolić lub, co gorsza, by uniknąć kłopotów .
Przyjacielu chcę zostać z Tobą... Prawdziwej przyjaźni nic nie zniszczy, żaden czas nie osłabi. Niebo jest jak nasza myśl... |
|
|
|
#2553 |
|
BAN stały
|
Zanoszę sie płaczem.
Schudła 5 kg, załozyła tipsy, przefarbowała sie na blond. Wszystko po to, bys ja zauwazył. I wiesz jak to jest takie smutek sciska ci żołądek ? Czy Ty wiesz jak to jest kiedy czujesz na ustach własne łzy. Zaciskam zęby, próbujac aby łzy nienapłyneły mi do oczu. Słone łzy na słodkich ustach. |
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
jadę jutro na 3-dniową wycieczkę, chce zostawic opis, ze dobrze sie bawie, ale tez mysle o Nim! albo po prostu ze dobrze się bawię... : ) ale cos o Nim hehe tez by sie przydalo...( nie jestesmy razem, ale mysli są... )Pomozecie? Juz jutro jadę, zalezy mi na czasie, proszę ;******* przecież zawsze wiesz ... nie musisz mówić nic. wystarczy że jesteś... wiesz, że patrzymy zawsze w te same gwiazdy...? nikt nie zabierze mi myśli. a one są, ojj są... : ) czasem po prostu to czujesz... : ) chciałabym wierzyć, że przy Tobie będę mogła popełniać błędy i będę mogła być w 100% sobą. a poprawiać będziemy razem, prawda? |
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
przez jeden krótki moment wszystko było ok.
potem odszedłeś. i jakoś tak wszystko co mam, pachnie Tobą. these nights will never heal. / blizny, które pozostawiłeś nigdy się nie uleczą. zamierzam bronić tej zaczarowanej bajki w której Ty jesteś księciem. zamknij drzwi. Nikt nie musi wiedzieć co nas łączy. chodź do mnie i dziel ze mną świat. widzę jak umiera mała cząstka jego. jak, do cholery, tak skończyliśmy?
czemu nie byliśmy w stanie zobaczyć znaków, które przeoczyliśmy i spróbować odwrócić role? _______ nie mam weny. ![]()
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-05-31 o 21:10 |
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
"...miłość to za mało aby żyć, życie to za mało aby być..."
"...to za mało takie bycie jak na jedno ludzkie życie..." " Od kiedy istnieją niebo i ziemia, jesteś mi przeznaczona, a ja Tobie, i nigdy nie dam Ci odejść" "Żyjemy jedynie dla przyjemności, bo miłość, jak kwiaty, szybko przemija"
|
#2557 |
|
xoxo
|
Pisałam tę myśl 5 sekund, w tym czasie gdzieś tam na świecie, ktoś popełnił samobójstwo z powodu nieszczęśliwej miłości...
miłości odmieniać przez przypadki nie umiem... Ja jestem mrówką Ty butem- uważaj bo zabijasz mnie Czasem chciałoby się coś wykrzyczeć, akurat wtedy gdy pozostaje tylko milczenie. - dlaczego ty zawsze musisz mieć wszystko, to co zechcesz ?!! - ...żebyś ty nie miała wszystkiego. Baw się ludźmi tak jak oni bawią się tobą a zabawa dopiero się zacznie. Najgorzej boli jak rozmawiasz ze mną. Najgorzej boli jak uśmiechasz się do mnie. Najgorzej boli jak spędzamy razem czas. ... bo wiem, że nigdy Twoja nie będę. Jednak najbardziej pali mnie w sercu, kiedy nawet nie zwracasz na mnie uwagi.
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
Ty nie wiesz, jak trudno pustym miastem iść... Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń Widziałeś jak mieszam z winem krew, by obłaskawić codzienność Puste kieszenie i torba pełna snów W deszczowy dzień ulicą szedł spotkałam go- cholerny pech W ciemności do siebie idziemy wspomnienie twoich dłoni I gorączka w której trwam znowu ogarnia mnie i nie pozwala spać czasem próbuję żyć tak jakby nic się nie stało Nostress - myślę tylko o sobie... Potykam się na sznurowadle Pora wracać, bo papieros zgaśnie czasem dotykasz mnie i czuję Twoje ciało zabrałeś moje serce bez Ciebie nie ma mnie... .
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
miś z przekorą wycedził cynicznie:
Wracaj... lecz nie do mnie! po co słowo ? im chłodnej tym bezpieczniej A ty z daleka bo tak lepiej, i w razie czego nie tracisz nic chodź podrażnij myśl byś kochał mnie za bardzo |
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX - Genialna mówisz?
tak to tylko i wyłącznie można mówić o Tobie <33! nydee - dziękuję Słonko. ;* nakradłam się aż mi głupio My Honey! <3Bananowalska - wielki buziak w Twoją stronę ! ;* Co ma oznaczać zdanie: teraz zachowujmy się jakbyśmy się nie znali? Ty nie wiesz, jak trudno mi, co czuję. Oh, nic nie rozumiesz Przecież sam to wszystko zacząłeś, a teraz nagle uciekasz?! Przepraszam za moje oczy… za długo i za często wpatrzone w Ciebie Wszystko co masz na sobie, to te cholerne, pomarańczowe buty z nike Twój własny, idealny, czarujący styl Pocałuj mnie swoimi długimi rzęsami Jeszcze trochę Twoich paznokci między zębami wygrzebuje, od tego uderzenia utknęło ich mnóstwo Przyłóż swój nos naprawdę blisko do mojego Dzwonisz, kilkanaście razy dziennie, słodzisz jak cholera, jesteś za milutki, mówisz wciąż Kocham Cię, bez przerwy – rzygam Nie wykręcaj się i zostań na noc! Pan o szerokich poglądach w łóżku koleżanki Chciałabym żebyś wypełznął ze zdjęcia na biurku Muszę kontrolować Twoją aktywność mózgu, której często brak .
|
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
![]() ktośtam się czasem pojawi w życiu kogoś, tyle że nie zawsze ten ktoś coś znaczy, być może jest dla Ciebie nikim, potem on stara się o Tobie zapomnieć, robi wszystko żebyś Ty była zazdrosna i Ty jesteś zazdrosna, tak bardzo zazdrosna, a wtedy on udaje, przed Tobą, sobą, przed wszystkimi udaje, że jesteś TY dla niego nikim, oni przestają w was wierzyć, a Tobie na nim nagle zależy, z dnia na dzień, coraz bardziej, tak cholernie zależy, chceszchceszchcesz, ale nie możesz, bo on już nie, już nigdy, bo to wszystko przez Ciebie, on nadal udaje, Ty nadal żałujesz, no już, zacznij się obwiniać. znaczące spojrzenie dla niego, i nigdy nie udawaj, że jest dobrze. samobójczo ci uległa jestem. łykam plankton obietnic, tragicznie miękka. Ty poznawałeś moich mężczyzn, ja rywalizowałam ciągle z jedną. tak jakoś się boję i mam duże łzy w oczach bo tak mi jakoś przykro jest ze nie panuje nad tym głupim życiem. nie ratuj mnie bo ja się sama ratować muszę. tego co teraz już raczej nie naprawię. popsuło się całkiem i nie chce działać.
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
wzdrygnęła się. może on naprawdę ją kochał?
- chciałabym zjeść kawałek ciebie. - a co dokładnie? - twoje serce. za to że pokazałeś mi, że miłość tak naprawdę nie istnieje. za kilka godzin znowu mieliśmy się zobaczyć. do tego czasu warto jeszcze było oddychać. los robi nam stale ten sam dowcip: gdy tylko zaczyna być dobrze, coś nieoczekiwanie znika. twój ukochany znika z przyjaciółką, znikają pieniądze z konta i krem przeciwzmarszczkowy ze słoiczka. przynajmniej dwa razy do roku spotykamy specjalnych ludzi, którzy absorbują nas dniem i nocą, zajmują nasze myśli i za każdym razem musimy przechodzić przez proces tracenia ich. dopiero teraz zrozumiałam, czemu do tej pory trzymałam się z daleka od jedynego mężczyzny, którego naprawdę kochałam. prawdopodobnie od początku wiedziałam, że tylko on może złamać mi serce. |
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
facet nie pies, na kości nie poleci..
kolejny zadany przez ciebie cios.. przepraszam. kocham. Dziewczyny a może macie coś o wspomnieniach (tych dobrych), że jak o tym myślę to aż łza się w oku kręci.. |
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Kochane! Prośba.. nie gniewajcie się.
Na pewno był już taki temat, ale myślę, że coś nowego wymyślicie. We wtorek wraca mój TŻ po 3 miesiącach pobytu w Anglii. Potrzebuję opisów związanych właśnie z jego powrotem. Lub jeśli macie inne pomysły, jestem otwarta ![]() Może: Little Ballerina , Plotkaraaa , truskawkowa1993, Kissabble , peculiarity, XxValedictionxX <3 ---------------------------------------------- I coś ode mnie.. Zanim groszki i róże pocałują się znów przez płot.. U okien twych jak żebrak siedziałem, za drzewem nieraz Uprzejmość męska - forma wytwornego fałszu. Zwykłeś mnie oczarowywać swym rozchodzącym się blaskiem ![]()
|
#2565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też tęskniłam, więc proszę nas nie opuszczać na tak długo, zrozumiano? ; ) < 3 _ jestem tu, spójrz. w zasięgu twych rąk, o spojrzenie stąd. to tak, jakbyś wyskoczył przez okno i- zamiast własnego- przed oczami przemknęłoby ci czyjeś życie W ciągu ostatnich kilku lat w najlepszym razie stałam się dziwaczką, która z trudem można zaakceptować, a w najgorszym spieprzyłam swoje życie. Myślę, że jeżeli teraz zmienię swoje postępowanie, to sprawę zawód niektórym ludziom. Oni już przywykli do tego, aby mnie potępiać Staraja się narzucić mi dyscyplinę, a ja dalej jestem niezdyscyplinowana. Sprzeciwiają się, a ja budzę sprzeciw. Role zostały rozdane. wiesz, jest tylko jedna rzecz gorsza od samego cierpienia- swiadomość, ze wszyscy wiedzą o tym, że cierpisz. to się nie wydarzyło, świat wciąż kręci się w tą samą stronę. rzeczywistość mnie osacza. podłość. w moim życiu nie ma już nikogo i niczego, co wymagałoby stania się kimś innym niż jestem. w pokoju zakażonym samotnością i bezsilnością słów. sam na sam z własną głową. niebezpiecznie. za szybą moje życie. z twarzą rozpłaszczoną na szkle obserwuję je. i tęsknię do niego. w cimeności po omacku szukam twoich ciepłych słów. potrzebuję ich. przez jedną szaloną sekundę miałam wrazenie, ze czas się zatrzymał. och, to było straszne! czułością otulam moje o tobie myśli miłość to narkotyk. w jej dawkowaniu jest krawędź. w pewnym momencie ją przekraczasz i spadasz. jestem świrem. i nie potrafię nim nie być. czasami czuję, ze ja i cały świat to jedno. a potem się budzę. trzymać swoje serce z daleka od niego samego
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Myśli tej małej białe zeszyty.
Uczyłem Cię. Z wilka wilk, z nędzy nędza, a z krwi krew. Ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam Klina klinem jak najprędzej - to jest coś, co jeszcze trochę kręci… |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co kocham bardziej - Ciebie czy pragnienie za Tobą.
Często piszę do Ciebie głupie listy - w nich miłość i uśmiech. Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości Siebie odnaleźć. Co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata? Możesz milczeć Sobie. I tak wiemy Oboje. Words are very unnecessary. They can only do harm. Nobody is perfect but I'm pretty fuckin' close.
„Lepiej jednak skończyć nawet w pięknym szaleństwie niż w szarej, nudnej banalności i marazmie”. Edytowane przez sideritis Czas edycji: 2009-05-31 o 22:11 |
|
|
|
#2568 |
|
Zadomowienie
|
:*
nie wybieram się do żadnego diabła.
Pieprzę Cię czulę Zbyt wiele powiązań, by zapomnieć Wiesz lala, na szacunek trzeba zasłużyć nie stać mnie na nieprzemakalną duszę A little lonely she was stealing another breath Masz rację, życie łamie nam wszystkim serca. Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiam na nich na każdym kroku... Miłość jest niesamowita.Ona nie wymaga odpowiedzi, nie zadaje pytań. Wiem, myślisz,że jestem szczęśliwa, nie myślę o Tobie już wcale i żyję beztrosko... Wiem,że tak myślisz, ale ... w końcu przyjdzie taki dzień,że wstaniesz z łóżka i krzykniesz ' Boże! Przecież ona od zawsze potrafiła udawać jak nikt! ' ..uświadomisz sobie,że nie możemy dłużej marnować tej miłości. I wtedy przyjdziesz do mnie, powiesz,że Ty też i,że mocno tęskniłeś, będzie nam się wiodło tak, jak niegdyś planowaliśmy.
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
-..ale pamiętaj zawsze masz to pełne pół szklanki.
- albo puste.. zależy jak spojrzysz.. - dobrze ze w ogóle widzisz, że masz jakąś szklankę... - czy On Cię wykorzystywał? - hm.. poświęciłam mu swój czas, siebie.. a On cały czas kłamał.. jeśli to można nazwać wykorzystaniem to tak.. wykorzystywał mnie. sztuką jest stosować się do własnych rad... może właśnie tutaj będzie koniec świata? ..
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
wydawał mi się dojrzałym odpowiedzialnym mężczyzną. był indywidualistą i to mi w nim imponowało. robił to, co chciał robić w danej chwili. potem dopiero zrozumiałam, że to było coś cząstkowego, fragmentarycznego. niedługo potem okazał się niedojrzałym prostakiem.
uzależniliśmy się od siebie jak uzależnia się łatwo od tego, co pozwala zapomnieć na ten moment choć o całym otaczającym nas świecie. -daj mi trochę czasu. wrócę do ciebie! teraz wiem, że tak będzie. tylko daj mi czas. -ofiaruję ci tyle czasu, ile potrzebujesz, ponieważ z całą pewnością nie spotkało mnie dotąd nic lepszego, jak czekanie na ciebie. nie chcesz nic ode mnie, a ja tyle umiem dać. jak ci się zamarzy możesz na mnie grać. zrozumiała teraz, że ich znajomość była zawsze w istocie wyzwaniem. nie chciała widzieć w nim zwykłego człowieka, choć niebezpiecznie zbliżała się do tej granicy. kołyszesz się w hamaku moich rzęs beztrosko zakładasz nogę na nogę - nie zauważyłeś, że zasłaniasz mi życie. zakochałeś się przez pomyłkę chyba miałam być kimś innym. |
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Fajne uczucie, co?
Mężczyzna na którym Ci zależy jest tak blisko, że nic was nie dzieli. Ktoś na drodze przyjaźni miłość postawił. Perwersja czyli sztuka manipulacji...
|
|
#2572 |
|
xoxo
|
Mówisz kocham, a katujesz...
Mówisz nie kocham, a kwiatami obsypujesz... znam życia ból... tą gorycz bycia złą... Chodzę po ulicach licząc na to, że Miłość mnie wreszcie znajdzie... Nie długo zabraknie mi sił... Przyjemne życie jest zainspirowane przez miłość i poprowadzone przez wiedzę. to całkiem inna bajka inny świat pełen sprzeczności i z masa wad Tylko głupcy kochają tylko głupcy pragną bliskości...a ja jestem jednym z nich... Nie tylko farbami, ale i słowami malujemy obrazy naszych uczuć...
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Czułaś się kiedyś podobnie...? Niewidzialne ręce wyobraźni zaciskają się kurczowo na czymś, czego pragniesz, a nie możesz tego mieć. Cały Twój umysł chłonie te wyobrażenia całą powierzchnią, a serce drży z wrażenia. Czujesz, jak Twoje oczy zasnuwa mgła, a w ustach zasycha. Nie myślisz - mózg objęła mgiełka wyimaginowanej euforii. Masz świadomość tego, że nigdy tego nie osiągniesz, lecz nie możesz się oprzeć pokusie marzenia, bo wtedy marzenia są wszystkim tym, co masz. Powiedz, czy czułaś się już tak...?
Wystarczy, że na chwilę odwrócisz wzrok, a ja czuję się, jakbym przestawała istnieć. To pedofilski ideał niedojrzałej kobiecości stworzony przez niedojrzałych mężczyzn, bojących się dojrzałych kobiet. tak skromnie na dobranoc ![]() |
|
|
|
#2574 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kradnij oczywiście ile tylko chcesz. a ja te zabieram. ;** Cytat:
<33Cytat:
Cytat:
. to tu się zdziwiłam. przeogromnie się cieszę. dziękuję. <33Cytat:
zabieram te trzy. <33Cytat:
<33___ wtedy Cię dopada. kiedy myślisz, że masz wybór. a to miłość Cię znajduje, nie Ty ją. to do przyszłego życia, kochanie. wyczyść z pajęczyny moją duszę. chyba za długo nie używałam serca. jestem za dobra ? cholera, skończ z tym ! wejdź do mojego serca. klucze tam gdzie zawsze. wiesz, czy to możliwe, że częściej piszę Twoje imię, niż moje ? automatycznie wykonałam krok do przodu. albo dwa. sezonowy chłopak. miłość na pół etatu.
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
nowe życie.
ale nie wiem czy się cieszyć. trochę się boję. to nie wyglądało dobrze. żelazny warunek. nigdy nie zapomnę,jak zamykał drzwi. trzymał tak długo za klamkę...jakby nie mógł się od niej oderwać. ważne spotkanie. nie umiem zaufać tak do końca komuś,kto wywijał takie numery. ale wierzy,że teraz będzie inaczej.
|
|
#2576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I would fly to the moon and back if you'll be...If you'll be my baby. Chciałabym polecieć z Tobą na księżyc i wrócić, jeśli będziesz... jeśli będziesz moim Ukochanym. Nie płacz za mną. Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu ze mną. |
|
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
za stróża mieć tylko ciemność.
aa too znalazłam na nk u kogoś tam na profilu... Takie banalne.. ale jakiś urok ma :To będzie ktoś, kto poda mi kredki kiedy będę miała ołówek. Zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. Nie będzie pytał, bo będzie wiedział. Sprawi, że wiatr będzie miał zapach bryzy. Przejdzie ze mną na czerwonym świetle. Pojawi się nagle. Założy dwie inne skarpetki i tego nie zauważy. Powie mi w ostatniej chwili: 'Uważaj! Kałuża'. Nadąży za mną do tramwaju. Odpowie równo ze mną na zadane pytanie. A co najważniejsze będzie mnie kochał __________ Pewnie to co ja z prawie wszystkimi Twoimi? moja kochana <3
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Bo czasami jest kolorowo
ale tylko czasami ... Bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Ważne, żeby wziąć kredki, zastrugać je i od nowa pokolorować świat Mimo wszystko warto żyć i przeżyć życie jak najpiękniej... Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas Nie chce z tym tak żyć, widocznie tak być musi Nigdy nigdy nigdy nigdy już nie wróci.. nie pożegnałeś się chciałeś uniknąć łez [?] Cały czas poznaję siebię od nowa . Od pewnego czasu inna dziewczyna mająca inne zasady . To już nie ta sama co kiedyś , jakby sie mogło niektórym wydawać . To życie mnie tak zmieniło ... to ból który mi tak wiele osób zadało , to strach , z którym musiałam zmierzać sie codziennie , to kłamstwa które mnie cały czas otaczały, to łzy , które nie raz po mych policzkach spływały , to ta niepewność ... nieświadomość i żal , i nadzieja, z którą żyło się jakby lepiej , ale tylko przez chwilę . Jeszcze nie raz się o tym przekonasz . Edytowane przez AlekHsandra Czas edycji: 2009-06-01 o 11:07 |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
jeden z końców świata mieścił się kiedyś w tobie. czasem brakuje mi tych rozmów, przyjacielu. zdaje się, że minęły wieki.
ludzie są podli, zajmij się sobą! nie pakuj swojego tłustego tyłka w moje życie. masz swoje do kur.wy nędzy! to przestało być zabawne. s p i e r d a l a j . tyle mam ci do powiedzenia, cześć. mam ochotę na twój niepohamowany śmiech. tak bardzo brakuje mi twoich ramion. wróć już proszę. chce znów zobaczyć twoje dwie rysy nad ustami. rzygam ludźmi. cały proces rozpoczyna się w sercu, a kończy na mokrej od łez podłodze. och, jak ja ładnie potrafię opisywać swoje wyimaginowane cierpienie. bo to przecież nie dzieje się naprawdę. prawda..? dzisiaj jeszcze mieszczę się w twoim spojrzeniu. wypełniam szczelnie zmęczone kulki widzenia. |
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Może chcesz troszkę cyjanku, Kochanie?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

jadę jutro na 3-dniową wycieczkę, chce zostawic opis, ze dobrze sie bawie, ale tez mysle o Nim! albo po prostu ze dobrze się bawię... : )
)

tak to tylko i wyłącznie można mówić o Tobie <33!
My Honey! <3

wystarczy Marzena