|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Fajnie rzeczy będą logo.
Oglądalam netto do 11, poluje na tę bazę z podkładem, wiecie ile to jest w przeliczeniu na zł bo ja nie mam pojęcia, a nie wiem czy zamawiac z katalogu czy czekac na netto ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- A jeszcze mam takie pytanie, co nie przychodzi z minikatalogu? Coś wyczytalam, że te perełki Julie i szkatułka na biżterię. COś jeszcze? |
|
|
|
#2942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
witam. mam pytanko..
w katalogu 10 jest oferta: woda little black dress lub white dress przy zakupie dowolnego produktu ze stron 18-31 za 32,90 i teraz moje pytanko.. ..czy tu uwzględnia sie tez upust? czy cena perfum z tej promocji jest bez upustu? orientuje sie ktoś moze jak to jest z tego typu promocjami.. bo nie jestem pewna |
|
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
na takie promocje jest upust 10%
|
|
|
|
#2946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczas dzisiejszych zakupów w COK, przy produktach z Gorącej 5, widziałam takie ceny: wyszczuplający krem antycellulitowy - 17,90, nawilżający krem pod oczy - 7,90, gdy tymczasem w pliku umieszczonym na stronie, antycellulitowy jest w cenie 16,90 zł, a pod oczy - 5,90 zł.
Czy tylko we wrocławskim są takie ceny, czy to na stronie jest błąd i powinni to zmienić ? |
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie tego HT rosyjskiego to niekoniecznie podzielic przez 10 bo Bondy by kosztowaly 62zl a ty troche za mało tak mysle ;ppp
|
|
|
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nie skoro w katalogu kosztuje on 89zł To jest bardzo prawdopodobne :-] porównaj sobie inne ceny i zauważysz ze taki jest właśnie przelicznik.
|
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
no rzeczywiscie wychodzi ze dobrze ten przelicznik. Nie widze wyraznie ale wydaje mi sie ze fajna bedzie ta nowa kosmetyczka z logo i to całkiem nie drogo 7,9zł
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12546155]Mam przegląd 08, chętny ktoś?[/quote]
wiesz co odkryłam Orlico że już od kilku dni mam przegląd tylko nie poprawili obrazka i ciągle jest napisane przegląd 7 a tam już dawno 8... jak się najedzie na obrazek to na dole przeglądarki pojawia się link i tam widać jaki to numer skubane... a ja tak czekałam, dopiero dzisiaj to zauważyłam
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez sa małe opuźnienia....
a tak z innej strony to przeglądam katalog 9 i zwróćcie uwagę na lakiery do paznokci te niebieskie akurat w tym kolory sa według mnie realniejsze niz te w 8 |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na katalog, bo w środę chcę złożyć na I termin ale widzę, że mnie oszukali
Mieli wysłać bezpłatny katalog, bo w poprzednim zamówieniu była pomyłka. Podobno wysłano we wtorek, ale już dawno powinno być. Ciekawe z czego zamówię |
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam odpowiedź na pytanie dlaczego nie otrzymałam Ipoda w zamówieniu na katalog 08:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że wysyłka iPoda wg regulaminu nastąpi po zakończeniu Programu, w jednym z 2 kolejnych zamówień, po którym zostaną spełnione wszystkie wymagane kwalifikatory Programu. Nagroda będzie czekała 2 katalogi. Ponad to wyjaśniamy, że iPod został wprowadzony na Pani konto dnia 29.05.2009r., po utworzeniu faktury kosmetycznej za zamówienie złożone z katalogu 08/2009 na pierwszy termin dostawy regularnej. iPod dołączy się do kolejnego złożonego na Pani koncie zamówienia. Z pozdrowieniami, Czyli muszę zamowić jeszcze raz, choć nie miałam tego w planie. To jest wymuszanie kolejnych zamowień.Nie podoba mi się to. |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Witam Jestem tu zupełnie nowiutka, ale w końcu chyba jestem w domu
. Wybaczcie, że to powiem ale u mnie w mieście nie ma chyba zapalonych konsultantek, że o Liderze nie wspomnę.
|
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm...coś mnie zastanawia- przed chwilką złożyłam zamówienie i przy numerze dezodorantu w kulce Avon Essence na podglądzie zmówienia mam :
22152 - 1 - AS DEZOD/KULCE FOR MEN (6,90 zł) skrót AS bardziej pasuje mi do Avon Signature...nie wiem czy to nie jakaś pomyłka i czy nie przyjdzie mi Signature zamiast Essence nie wiem czy to prawidłowy skrót...inaczej może warto zainterweniować dopóki jeszcze nie mam wystwionej faktury
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
no ja wiem, ja tak samo, ale wiesz z braku laku...
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie miałam czasu wcześniej o tym napisać |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uspokoiłaś mnie![]() dzieki
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też do niedawna byłam nowa , błądziłam , robiłam błędy... Jednak zyskałam tutaj dużo wiedzy, którą też dzielę się z innymi jak coś wiem ciekawego |
|
|
|
|
#2966 |
|
Przyczajenie
|
hej mam pytanie jestem tutaj nowa od dzisiaj ale mam do was dziecwzyny pytanie mianowicie do osob z okregu prognolizujacego czy ktos otrzymal juz paczke z avonu na katalog 10/2009 na I termin dostawy czy ktos ja otrzymal w dniu dzisiejszym.Poniewz nie wiem czy mam siedziec w domu i czekac na paczke..czy isc do znajomej na herbate Pozdrawiam
|
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuje formularz zamówień do katalogu 8,9 i 10. Z góry dziękuje.
|
|
|
|
#2968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę wersje papierowe, ze względu na 'pachnące strony'
![]() Poza tym zobaczyć katalog w wersji elektronicznej to prawie zobaczyć i dotknąć katalog a prawie robi wielką różnicę
|
|
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
czy któraś z Was nie orientuje się może, kiedy taka maskotka była dostępna u nas w katalogu i ile to "cudo" kosztowało? http://allegro.pl/item632873902_jedn...rina_avon.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

skubane... a ja tak czekałam, dopiero dzisiaj to zauważyłam
Mieli wysłać bezpłatny katalog, bo w poprzednim zamówieniu była pomyłka. Podobno wysłano we wtorek, ale już dawno powinno być. Ciekawe z czego zamówię
. Wybaczcie, że to powiem ale u mnie w mieście nie ma chyba zapalonych konsultantek, że o Liderze nie wspomnę.
nie wiem czy to prawidłowy skrót...inaczej może warto zainterweniować dopóki jeszcze nie mam wystwionej faktury