|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
I co?
zabiłam wątek wyznaniem swem miłosnem? Się nie przywitałam z tego wszystkiego. To sie przywitam : Witajcież Wymiatacze
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-01 o 11:47 Powód: :hi: mi nie wyszło |
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajefajna A ja tam w metode trzepaczkowa nie wierze i wole ukoffac BigeM-ke
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, moja siostra ma taki wiatraczek. jak go tylko zobaczyłam, od razu pomyślałam o Tobie, Angel
![]() wypełzam z dołka (widać nie jest aż taki głęboki, że da się jeszcze z niego wypełznąć na chwilę ), żeby zameldować się w nowym wątku oraz życzyć Wam najlepszego wszystkiego z okazji Dnia Dziecka. i wszelakim Waszym potomkom też pamiętajcie, co macie nie mieć dnia dziecka ![]() no, to wracam sobie do dołka. |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Choc po zastanowieniu musze napisac, ze chyba jednak tutaj czegos nie rozumiem, (bo nie widze zadnego powodu do milczenia
)Cytat:
|
|
|
|
|
#305 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tulipku, wyłaź z dołka!
![]() Witam się poniedziałkowo i wszystkim dzieciom, małym dużym i najwiekszym życzę miłego dnia i pieknych prezentów (moje wewnętrzne dziecko zostało zaspokojone Meteorytami, a teraz czeka na buty )
|
#306 |
|
Piers do przodu
|
Tulip
![]() Motto moje na dziś: Nos w górę i pierś do przodu!! dla dobra własnego i całego narodu
|
#307 |
|
rude jest piękne:)
|
Tulip boj sie juz
ja tez czekam na swoj prezent
|
|
#308 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ale się paskudnie czuję, mocno się zatrułam.
Jest mi od rana niedobrze. I to bardzo. Ciekawe kiedy Mariola i Antonio do nas wrócą. Idę umierać dalej. |
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie nie chca przyslac tych wysokich butow
- wyszly jakies niescislosci z rozmiarem i chyba nie maja mojego |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Wezny
![]() swietowania ciag dalszy odprawiamy z zapalem w miedzyczacie roebralam toaletke i zapal mi oslabl ogarnieta dylematem, paznokcie kontra papier scierny, spac nie moglam paznokcie w koncu mam dluzej ![]() Magnetico u nas walka na froncie kot ( w wielopostaci sprzeciwu ) kontra dwie dorosle osoby ( nie mogace sobie dac rady z jednym kotem ) wciaz niestety wypada na korzysc kota ![]() Ale rany zadane obnosimy z duma i bez slowa skargi. Wieczorem zeszlismy z maratonskiego obchodu scian na zacieta froterke podlogi. I smycz padla ![]() Wielkie slonce wysylam w podroz do Marioli i Antosia reszcie, wlasciwie tez ![]() wraz z rockiem na modle norweska Dumdum Boys Tomku ![]() a my na plaze, zaznac luksusu zimnego morza ostawiam kot-e za kare
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
generalnie ja lubię dostawać prezenty
więc mogę postarać się chociaż nochal wychylić tak jest Cytat:
![]() ja też czekam na prezent od rodziców, bo pytali czy ja dzieckiem jestem (powiedziałam, że oczywiście, bo wiedziałam dlaczego pytają), ciekawa jestem czy coś wymyślą, czy sama będę musiała sobie prezent sprawiać... w ramach wypełzania z dołka, wypełznę z domu, może mi trochę lepiej będzie... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tylko, ze dla mnie to nie helikopter a samolot ![]() (no ale nie bede sie szczegolow czepiac )
Edytowane przez Suarti Czas edycji: 2009-06-01 o 12:43 |
|
|
|
|
#313 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatuszku - Twój kot-a rozłożył mnie na obie łopatki - chętnie bym tego buntownika ściągnęła na pulpit - co za determinacja
edit: Ja jako początkująca globtrotterka padłam z wrażenia pierwszy raz widząc koty biegające regularnie na smyczach w Sztokholmie to było tuż po tym, jak odobnie padłam z wrażenia w pewnej podradomskiej wsi, gdzie każdy gospodarz posiadał stado dopiero-co-oskubanych gęsi na podwórku za stodołą Teraz to już nawet fretki na smyczy przyjaźnie bawiące się z psami nie szokują
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-01 o 12:52 |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
przeczytałam wątek bardzo pobierznie. ciesze się,ze sa wiesci od Marioli i Antosia. zycze wszystkim dzieciom ( tym duzym i malym) z okazji ich swięta wszystkiego najlepszego. Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-06-01 o 14:24 Powód: literowka |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że ze studenckiego wyjazdu wróciłam żywa, cała, zmęczona, ale nawet dość zadowolona. Napisaliście naprawdę duuuuuuużo. Nie uda mi się w życiu nadrobić, ale przejrzałam i najważniejsze chyba przeczytałam.
Trzymam więc kciuki za Mariolę i cieszę się, że powróciła Kattarina i, że Kriss taki fajny prezent na Dzień Matki dostała. Wszystko idzie ku lepszemu ![]() Widzę też, że ominęła mnie sephorowa promocja Meteorów, w związku z czym nadal będę zawracać nimi głowę nieocenionej Nasturcji. Nie mogę się jednak zdecydować co do koloru: Mythic, czy jednak preferowany przez większość Beżowy Szyk Mam wrażenie, że do mojej chłodnej karnacji pasowałyby Mythic, ale boję się, że będą zbyt różowe. Bedge bardzo mi się podobają, ale czy nie będą za ciemne na jasnej skórze?
|
|
|
|
#316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dzieci mniejsze i większe
Trzymam za Mariolę i Antosia i ich szybki powrót do domu.Cytat:
![]() Miski mają osobne i o ile z mokrą karmą nie ma problemu, to suche najpierw wyżerają z jednej miski, a potem dopiero z drugiej. Jak obie michy są pełne, to każda zajmie swoje stanowisko i jedzą zgodnie. A wczoraj jak wróciliśmy do domu, akurat została tylko jedna pełna micha, no i się zaczęło. Cytat:
Dziwi mnie tylko jedno - pierwsza wizyta na działce (i droga w tę i z powrotem) przebiegła spokojnie, poza tym, że kotki były na początku lekko zaniepokojone. Ale to chyba normalne, musiały się oswoić z nowym terytorium. Poza tymi dniami, kiedy są na działce, ogólnie panuje zgoda. Owszem, piorą się regularnie, ale nie ma takiej agresji ze strony Filutki. Raz zaczepia jedna, raz druga. I o jedzenie w dni niedziałkowe też się nie kłócą. Może nie powinnam ich zabierać na działkę ?Cytat:
Kot-a |
|||
|
|
|
#317 |
|
Piers do przodu
|
Rawito - najwyżej pousuwasz kulki zbędnego koloru i "po ptokach"
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, wyciagniesz różowe i fioletowe z Mythic i bedziesz miała róż do polików przy okazji
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nadrobiłam wątek.
![]() Najważniejsze : Czekam niecierpliwie na następne. Tłumaczom wszystkim należy się oraz Aleście wymiatali popołudniowo wczoraj ![]() ![]() Czy muszę pisać, że tualetka Nasturcjowa śliczna, jak wszystko nasturcjowe (nawet on-a kot-a)? chyba nie muszę. To nie napiszę. Ale że chcę do Norwegii, to napiszę. też zawsze byłam za Oslo. Przy okazji : Dzie Anuschka ? Weźno mnie rozwaliła. Ja nie jestem Weźno, Ja jestem Byś: kupiła Byś wzięła Byś Ale nie zawsze jest słodko.W chwilach irytacji małżona jestem Kurcze: Kurcze, mamy wyjeżdżać - zostaw tego kompa. Ja cię, Kurcze, odetnę chyba od neta. A jak jest poirytowany,ale wie że sprawa jest beznadziejna, to używa dwojga moich imion: Byś Kurcze, wyłączyła ten komputer i przyszła spać. Ale to lepiej, niż być Żono. Jak byłam Żono, to wszyscy koledzy męża mówili do mnie Żono Wiem,wiem jak to wyglądało. ![]() Moja siostra ma gorzej. Ona jest Kurna. Teresso i Kasiu-san - to ja na was czekam. Przybywajcie - lepiej z trzepaczką niż wcale. Mam naleweczki w dwóch odmianach, (Ja,Kurcze, zapomniałam zrobić fiołkową, a tyle fiołów było mam wierzbę i ławeczkę pod wierzbą ... będziem na niej siedzieć i wymiatać. Jak widać z powyższego łgałam jak pies pisząc, że nie będę wysyłać długich postów. Bo pisałam, że nie będę wysyłać długich, a nie że wcale. To pisałam ja - dwojga imion Byś Kurcze Iksińska.
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-01 o 14:21 Powód: żesą |
|
|
|
#321 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigM.-
Contax,Katt,Zuziu- Pokaszlywał od 3 dni,ale miałam nadzieję,że to nic poważnego-a tu niestety Wymęczona tym już jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
no to widzę, że Mariola ma to samo co ja miałam
nic miłego: podwójne ratowanie życia - jej i dziecka...ale wygrzebie się, jak tylko organizm poczuje, że pozbył się "intruza" wróci szybko do normy czego z całego serca Ci Mariolu życzę zdrówka dla Was |
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje,z e ktos Wam pomoze ![]() Byś Kurcze- moja mea culpa , (jak mawia Obelix) myslalam, ze postanowilas sie w ogole nie odzywac- w ramach postu od postow![]() Co do prawdziwych imion; jam jest ....Źwierzak, ewentualnie Animal i fajnie mi z tym
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Winterku
mały pewnie też tym zmęczony. Dla niego i dla ciebie
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
Rawito ja mam Mythic i sobie chwalę
![]() Nasturcjo kotek jest fenomenalny ![]() A ja sobie dziś na Dzień Dziecka sprawiłam prezent w postaci 4.0 z zaliczenia W ogóle - mimo tej pogody, 3 h snu i niskiego ciśnienia, to dzień i tak czuję, że będzie udany
|
|
|
|
#326 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No właśnie kaszel go mocno nie męczy,dlatego byłam zdziwiona dosyć,jak się okazało,że gardło ma zawalone i oskrzela też trochę ![]() A tak patrząc z boku to synek radzi sobie chyba lepiej ode mnie ![]() Teraz wcina frytki i nie wypuszcza z ręki prezentów od Mikołaja ![]() Super,że u Marioli i małego juz idzie ku lepszemu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Probuje podgladnac piosenke od Terreski dla Byś Kurcze, ale youtube mowi mi, ze "Nieprawidłowe argumenty"- no zebym nawet tam musiala dobierac jakies argumenty
Kuniec swiata---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Paollino- gratuluje 4.0 Winterko- dzielny Malec
|
|
|
|
#328 |
|
Piers do przodu
|
Winterku - bo to Mały Mężczyzna, jeszcze się nie naumiał cierpieć niekoniecznie w milczeniu
i zwracać uwagę na najmniejsze symptomy nadchodzącego Armagedonu będę trzymać żebyście szybko przeszli testy uczuleniowe i żeby wam się nie trafiła taka "specjalistka" jak mojej młodzieży - po nakłuciu wszystkich miejsc zaczęła się zastanawiać czym w kolejności nakłuwała nie mówiąc o tym, że jej bąbel "kontrolny" nie wyrósł i nie miała do czego przyrównywać pozostałych
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-01 o 14:36 |
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ile tej dobroci i pozytywnej energii jest w Tobie, no szok normalnie Cytat:
(siem wzruszyla jak czytalam tego posta ) PS chcialam jeszcze powiedziec, ze helikopterek Aniolkowy wymiata! ![]() PS2 i zly kot Nasturcji rowniez!
|
|||
|
|
|
#330 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Na samym bulwarze było tyle narodu, że szok więc w sumie zakręciłam się na oglądanie tylko paru konkurencji i miałam dość.
zajefajna

), żeby zameldować się w nowym wątku oraz życzyć Wam najlepszego wszystkiego z okazji Dnia Dziecka. i wszelakim Waszym potomkom też
pamiętajcie, co macie nie mieć dnia dziecka
)

- wyszly jakies niescislosci z rozmiarem i chyba nie maja mojego

za Mariolę i Antosia i ich szybki powrót do domu.

?
Wymęczona tym już jestem 
Kuniec swiata