|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
No jestem i ja
![]() Ale żeście tu naskrobały w weekend ![]() Gabisiu ja tez jestem mamą pracującą, Patrycja moja jak skończyła 5 miesięcy poszła do poleconej opiekunki, ma cudownie ![]() Po piątkowych moich baletach tu z Wami wieczorem.... Pati w sobotę wstała o 10.30!! grzeczna dziewczynka.... w niedzielę o 9.30 ![]() ![]() A dziś a piat poniedziałek.... miłego dzionka. Edit: aaaa i wsiego dobrego z Okazji Dnia Dziecka ![]() ![]() Edytowane przez Elcik Czas edycji: 2009-06-01 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zadomowienie
|
no i pierwszy dzien w pracy, przyjechalam a tutaj nic nie dziala poza netem wiec pisze (bylam juz po zakupy
![]() w sobote mialam to spotkanie z byla klasa, bylam mile zaskoczona bo przyszlo ok 50% klasy ![]() ![]() popilismy i sie posmialismy juz dawno sie tak nei smiala bolala mnie az od tego glowa potem, naprawde sie odprezylam. a wczoraj to wam pisalam mala raczkowala po plazy bylo cieplutko o i milo na bosaka biegala i miala straszna radoche. Jak takiemu malemu dziecku niewiele potrzeba do szczescia szkoda ze dorosli juz nie potrafia sie cieszyc z takich drobnych spraw. A mi sie podobalo ale juz troche mniej bo znowu spedzilam dzien w towarzystwie tesciowej A przed chwila tz mnie tak wpienil ze myslalam ze eksloduje bo zadzwonil z morda ze nei moze czegosc znalezc, oczywiscie to moja wina jak wszytsko zreszta co mu sie nie udaje czy nie wychodzi. ![]()
#2403 |
BAN stały
|
No czesc,
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow ![]() Kurza ja mam dzisiaj pomodorowa z ryzem a na II makaron z truskawkami, wpadaj jak masz ochote ![]() Dudi a co sie dzieje ze masz taki zly homor? ![]() Anetko spokojnie, bedzie dobrze ![]() ![]() Ewelin tak to jest z tymi facetami, moj tez lubi zwalac na mnie wine gdy cos sie dzieje, no ale pozniej sie reflektuje jak zobaczy moja mine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Raczkowanie
|
Przywitam sie i ja
![]() Ja dzionek zaczynam od prasowania. Gabis buja sie i piszczy ![]() U mnie rozwniez pustka co do obiadu a moze ktos ma jakas propozycje co do zupki dla karmiacej piersia ? ![]() Buzki dla Wszytskich Pociech ![]()
26.02.2009 I Wszystko Się Zmieniło... ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/022/022129980.png?5070 Edytowane przez Gabisia Czas edycji: 2009-06-01 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
BAN stały
|
Gabisia ja polecam rosol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zadomowienie
|
Ah Aga moj tz to jest czlowiek z epoki kamienia lupanego nikt mu nie powiedzial ze istnieje slowo przepraszam ani ze ktos inny tez moze miec racje
![]()
#2407 |
BAN stały
|
A tak poza tym to mnie tez tz wpienil ale wczoraj. Wypil 4 piwa a zachowywal sie jakby ich bylo z 8. Ja chcialam isc spac a on "gadac", spac mu sie nie chcialo i sie szlajal po domu nie dajac mi tym samym spac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
Moja ulubiona zupka ale ilez mozna jedna i ta sama hehe ![]() ![]() moze zrobie jakis mix warzywa cos tam i cos tam, hehe no nie wiem ![]()
#2409 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja już na chacie...właśnie karmię Kubę...hehe ![]() ![]() Chłopcy dobrze się bawią...starszy Pudziana podziwia a młodszy prawie dojechał ...ehhhhhhhhhhh niepotrzebnie się martwiłam...dzięki za słowa otuchy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś smażony dorsz, kalafiorek i ziemniaczki
![]() Obiadek, który się sam ugotuje? u mnie wtedy zawsze jakaś mrożonka pyzowata z mięsem czy coś podobnego ![]() Edytowane przez Elcik Czas edycji: 2009-06-01 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za rady to juz obiadek z glowy tylko czy ja spad tego prasowania sie wydostam
![]() ![]()
#2412 | |
Wtajemniczenie
|
Elcik walnę pomidorówkę i zrobię pulpetki tak w trymiga
![]() a potem se klapnę tu na dłuższa chwilę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Ja nie lubię prasować...czekam aż samo sie zrobi...a jak potrzeba to tz się wkurza i sam łapie za żelazko ![]() dobra lecę do garów... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tż to też się na niego wydzieraj może zrozumie ,ja już z moim dzis chyba z 5 razy się pokłociłam . Menda jedna wredna ... Ja też życze wszystkim dzieciakom tym mniejszym i większym duuużo radości ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też się melduje troche pozno ,ale zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2414 |
BAN stały
|
Oj Kasiu Ty to masz z tym Twoim chlopem.
![]() --->KLIKNIJ<--- filmik z wczorajszego basenu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
Alle słodziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzis prasowalam ze 4h z przerwami na karmienie Juniora. teraz ide cos zjesc bo zaraz padne ![]()
![]() |
#2417 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny wygoncie mnie do garow bo tak mi się nie chce gotowac ![]()
![]() |
#2418 |
BAN stały
|
Kasia jak Ci sie nie chce gotowac to nie polecam gulaszu bo duzo roboty. Ja makaron tylko pozniej ugotuje i poleje zmiksowanymi truskawkami z jog. nat i git
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny!
ja juz po pracy, se kawke popijam, obiad mężol zrobil (ryba ziemniaki groszek) i pojechal d roboty na II zmiane, takze sie zobaczymy ok 22, wiecie tak mowia ze milosc szybko mija a potem tylko szara rzeczywistosc ale u nas jakos 4 lata po slubie i i dalej tak jak przed slubem ![]() Aga jak ja bym swemu zaserwowala cos bezmiesnego to by zemdlala z wrazenia, a potem i tak b y lodowke wyjadal ![]() panie "anorektyczki" niech nic nie mowia ![]() ![]() a byl czas ze 43kg, i nie moge utyc ![]() Chyba sie rozpogodzi w koncu bo ptaszki cwirkaja ![]()
![]() |
#2420 |
Zadomowienie
|
Witam ale u Was sie :d
Przytulam was ![]() My dzisiaj podwójne świeto i na ta okazje Wierek spał do 7 45 ale teraz daje popalic ale cos mu jest podejrzewam że znowu akcja zęby ![]() Obiad kotlet schabowy mizeria ziemniaczki tzw.młode ![]() to dla Kuby bo uwielbia ![]()
#2421 | ||
Zadomowienie
|
hello babole
![]() ![]() ja walczyłam ponad 3 godziny z rykiem małej,nie wiem co jej było,aż sie dusiła z płaczu...dziąsło na dole spuchnięte więc moge podejrzewać że ząb,ale 5 miesiecu,czy nie zawcześnie ![]() kupiłam małej "garnuszek na klocuszek"(boshe co za nazwa)na wyrost,bo narazie tylko grającym noskiem interesuje ![]() Cytat:
witam w klubie kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Kasiu,szampon i tonik zakupiłam ale na allegro,i jeszcze nie dotarł ![]() a przygode z fryzjerstwem opisze wieczorkiem,bo dużo by pisać,ale dziekuje kochana,pierwszy raz jestem zadowolona z włosów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
kobieta za ladą
|
![]() nadal leje ![]() nie wiem co jest młoda znowu mi sie obsrała(3 g na dzień) i jak jej tyłek myłam i sie śmiała to żem zauważyła ze na górze ma dziwnie spuchnięte więc może zeby?? muzse sie kawy anpić bo padam an pysk miałam gary pozmywać z 2 prania zrobić ale ledwo łaże.......a mój ma dziś nocke więc musze do 18 z mlodą siedzieć by sie jeszcze kimnoł na wieczór mam piwko kupiłam 1 warkę (co niepodobne do mnie) a tż sie pytał czy ostatnia była czy mi sie kartki an alko skończyły ![]()
#2423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale opisz bo juz tydzien obiecujesz pozdrowiłaś ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Dudi ja tez miałam zmywac tylko nie moge bo oliwier śpi i co chwile sie wybudza z płaczem ale ma roczek zapodałam mu paracetamil i teraz śpi oby sie wyspał bo bedzie masakra ![]()
![]() |
#2424 |
Zadomowienie
|
hehe kochana,na allegro jest wszystko
![]() no tak,poszłam tam,ogólnie babka powiedziała że mam poczekać bo go nie ma ![]() ![]() ja odrazu do niego z pozdrowieniami,oczy 5zł,ładnie podziekował choc nie ukrywał zdziwienia ![]() na wstępie powiedziałam co chce chociaż jego zdaniem widziałby mnie w czymś innym ![]() ![]() obciachał mnie szybciutko,srawia wrażenia spoko faceta,ale chyba ma troche swój swiat,bo kilka razy nawet nie zrozumiałam co on tam gada ![]() ![]() i powiem że jestem super zadowolona i jesli strzyżenie to tylko tam,o ile da mi sie znowu przekonac na to co ja chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Poddaj sie dobrze radze
![]() A kolor to jego naturalny a ma 32 lata ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Ogólnie nas czasami ciezko zrozumiec daj linka ![]()
#2426 |
Zadomowienie
|
wpisz w użytkownikach AptekaNotalińska i bedziesz miała
![]() ![]() kurde nigdy bym nie powiedziała że to jest jego naturalny kolor ![]() byłam pewna że se siwe pasemka walnął ![]() czemu allegro nie wolno? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
kobieta za ladą
|
Braxa prosze Olivierka jeszcze raz ode mnie kisnąc
![]() ![]()
![]() |
#2428 |
Zadomowienie
|
Dudi dobrze ze przypomniałas,
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- bosheeee babeczki ja czasem narzekam na humory Zuzi to,to dopiero rodzinka http://fishki.net/comment.php?id=52434 oglądam czesto ten program w telewizji i kurcze podziwiam tą kobiete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dudi Ty kobito jest dopiero drzazga jak miedzy kroplami pomkłaś.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kinga ja już bym nie dała rady ..też babkę podziwiam... A ja dziś w stresach...deko mi odeszło ale i tak nowe przyszło...Mieszkam w pipidowie gdzie gliniarz wychodzi tylko na główną ulice ...I dzis tuz pod moim oknem kilku gówniarzy skatowało chłopca w wieku mego syna...Zadzwoniłam na policję a tz złapał największego bohatera...ale co z tego jak jego tatuś ma kolesi w tym fachu...Kqwa !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Aguś oglądnęłam filmik i zachwyciłam się Twoja córcia pląsającą w baseniku...taki fajniusi rozkoszniaczek..Uwielbiam takie szkraby ![]() ![]() ![]() Wpadnę wieczorkiem...bom umówiona z Wami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | ||
BAN stały
|
Czesc,
Dziekuje kochane za mile komentarze w albumiku ![]() Tz wlasnie pojechal do pracy, mial nas podwiezc do mojej siostry, chcialam u niej nocowac a jutro na basenik z nia wyskoczyc ale ![]() ![]() ![]() Fajna sprawa miec siostre z ktora nie ma sie duzej roznicy wieku. Czesto robimy sobie babskie wieczory (cala noc ogladania filmow, dobre jedzonko czyt. chipsy i cola ![]() ![]() Braxa 100 lat dla Oliwierka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziekuje za komplement w imieniu Milusi. A za loda ![]() A ja was dzisiaj zarzucam moja Mili wiec dorzuce jeszcze ->cos-< Milek kaze ukrasc tatusiowi zabawke - pieska ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- A co wy sie od tztow nie mozecie odczepic czy maluchy chca waszej uwagi ![]() ![]() Wcianam sobie arbuza ![]() No i nudze sie, Jeszcze 2 godziny do spania Milenki a ja nie wiem co z nia robic, narazie oglada krolika Bugsa i je arbuza .. Poszlabym do parku bo nadal goraco na zewnatrz ale nie chce mi sie, od tego upalu mnie dzis glowa boli. Hmmm no i tyle ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- No to dalej nikogo nie a ja sobie monolog prowadze. Pewnie zaraz sie zejdziecie a mnie nie bedzie ![]() Ide do sklepu z Mili po chipsy, a co! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.