|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() Poziomeczko a gdzie zazwyczaj jeździcie po Szczecinie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrafilismy juz nawet do niemiec pojechac nad jeziorko ![]() i caly zcas szukamy nowych drog ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- i oczywiscie sliczny rowerek ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-01 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, fajnie widzę, ze Wy tez zapaleni rowerzyści ![]() Cos czuje, ze kiedyś się umówimy na rowerki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
dziewczyny...ja nie wiem co mam robić
![]() kogo wybrać...wczoraj cały wieczór płakałam bo mam mętlik w głowie, chcę być z ex tż, ale myśl ile muszę poświęcić i w ogóle ta przeprowadzka, nie wiem jak pogodzę finanse, bo nie pracuję w ogóle. a obecny tż mnie przeprasza, w ogóle już jest słodziutki itd, nie wiem jak mam mu to powiedzieć..a potem jeszcze pozostaje kwestia rodziny i powiedzenia im o tym, jak już wszyscy wiedza,że jesteśmy razem ![]() ![]() nie wiem którego wybrać, bo nie wiem co czuje do obydwu...żałowałam, że zostawiłam ex tż dla obecnego, a teraz nie wiem sama co robić.
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma jak w pare osob gdziecs jechac ![]() juz probowalismy namowic mojego brata z dziewczyna zeby przejechali sie gdzies z nami , ale u nich zawsze cos albo po prostu im sie nie chce ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-01 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie rowerkiem nad Miedwie jezdzic bo ode mnie to blizutko (16km). Na pewno sie w wakacje gdzies razem wybierzemy, ale na poczatku chyba bez chlopow ;P Coolasna - daj sobie czas na podjecie decyzji. Nie spotykaj moze sie jakis czas z obojgiem, odpocznij i zobaczysz za kim bardziej bedziesz tesknila. My Ci nie odpowiemy bo taka decyzje to sama musisz podjac... Ide dziewczynki troszke notatki poprzepisywac, potem bede ksiazke czytala, ale zapewne w miedzy czasie bede tu zagladac ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() pogoda przecudowna, cieplutko, słonecznie....ach:rolleye s: zaraz znów gdzieś wywloke Tżta ![]() zresztą przyda mi sie spacerek bo sie wczoraj objadłam jak nienormalna ![]() dziś sie oczyszczam ![]() coolasana słonko to tak naprawdę tylko Twoja decyzja, Twoje uczucia i Ty musisz to wszystko przemysleć ![]() ![]() ![]() co do castinga ja miałam kiedyś dawno temu i nie byłam zadowolona. kupiłam chyba jasny brąz, wyszedł dużo ciemniejszy i jaki8ś taki szaro bury odcień. to moje doświadczenie z castingiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- zapomniałam ![]() NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA DZIECKA
bo tak naprawdę to wszystkie jesteśmy dziećmi ![]()
#4089 | ||
Zakorzenienie
|
taniec towarzyski
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zadomowienie
|
..wczoraj twardo patrzylam sie w lustro,
ale dzisiaj pękłam i sie poryczalam ![]() na jutro umowilam sie do fryzjera.. przeboleje te 140zł i pustki w portfelu ale wole byc biedna i jakos wygladac niz nie wygladac a miec kase ![]() ze jest dzien dziecka to mam okazje wyłudzic nieco pieniązka od rodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coolasana - pierwsze moje pytanie jest takie, czy obecny Tż, wie o tym, że zastanawiasz się nad zerwaniem z Nim i powrotem do ex'a? Jeżeli nie, to powinnaś szczerze z Nim porozmawiać, powiedzieć mu jak jest etc. Jeżeli natomiast wie, to poprosić go o trochę czasu (nie spotykać się itd) na przemyślenie. Teraz czas będzie Twoim najlepszym doradcą, a pośpiech może tylko wszystko zepsuć. Jeżeli Oni obaj Cię kochają, to będą czekać. Nie będę oceniała Twojej postawy, bo to nie Twoja wina, że tak się stało, ale uważam, że powinnaś tą decyzję naprawdę dokładnie i skrupulatnie przemyśleć, bo jeżeli zostawisz obecnego Tż (to mam nadzieję, że za 6-12 miesięcy nie dojdziesz do wniosku, że jednak źle zrobiłaś) Musisz też pomyśleć nad tym, że Oni cierpią dokładnie tak samo jak Ty i zapewne mają ogromne uczucia. Życzę Ci kochana podjęcia mądrej decyzji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Agnesta - uważam, że warto wydać te 140 zł, żeby czuć się seksownie. Ja np. nie wyobrażam sobie mieć nie zrobionych włosów, według mnie one mogą naprawdę zdziałać cuda i jeżeli są zadbane, to zawsze wyglądamy lepiej ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wszystkie notatki uporządkowałam a teraz chyba poczytam książeczkę bo nie chce mi się specjalnie jechać na miasto tylko po stroj. A o 18 jade po rowerek, ale mam radoche z tego powodu, Ciesze sie jak male dziecko ![]() A tu z dnia na dzien robi sie coraz ciszej ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Rozeznanie
|
No też niestety z przerażeniem zaobserwowałam tą niepokojącą ciszę :/ Ja na przerwie, muszę zaraz wracać do pracy a za oknem taka piękna pogoda jest. Dobrze, że mnie troszkę skóra piecze jeszcze po wczoraj bo chyba bym płakała że zmarnuje się taka świetna okazja na opalanie.
Agnesta trzymam kciuki za udaną wizytę u fryzjera ![]() ![]()
#4094 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Mam paskudny dzień, uderzyłam sie o wieszak na ubrania OKIEM! Mam całe spuchniete i zasinione, plus zadrapanie. Nie moge sie starać o odszkodowanie. [po wypadku Ide zarac sie wykąpac i polezec, przyjddzie TŻ i chyba zawału dostaie jak mnie zobaczy, najpierw rozwaliłam sobie cały bok głowy, teraz oko. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-06-01 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Biedna Renatko
![]() Ciszej się robi dlatego, że wszystkie jesteśmy zabiegane, ja np. wpadłam w czasie przerwy od nauki, bo mam jej nawał, wiele przedmiotów waha mi się pomiędzy 4/5 i muszę nadrabiać :/ ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wręcz przeciwnie ... mi jakoś dzisiejszy dzień od samego rana sprzyja i mam nadzieje, ze taki będzie do samego końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ladnie i do twarzy.. zastanawiam sie nad złotym blondem z jasnymi blond refleksami albo nad fryzurka/kolorem al'a burciaga ![]() ..a jesli chodzi o tż'ta to przeprowadzka pełna para i pewnie rocznice bedziemy świetować nie dziś, ale jakoś na dniach.. Renatka nasza niezdara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() poki co tylko na boże ciało otwieraja.. ciekawe kiedy otworza z mysla 'zaczynamy sezon' ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-06-01 o 14:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
no to ja dzień przed bo 29 czerwca mam ostatni egzamin i tez już mnóstwo nauki i zaliczeń ... ale damy rade dziewczynki, bo kto inny jak nie my?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Wtajemniczenie
|
no chciałabym tak szybko skończyć sesję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
ajjj, idę zjeść chipsy, czeresieńki i poprzytulac się do TŻta.
Zmyłam makijaż. Wyglądam jak po bojce, mam limo pod okiem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki ;-)
Właśnie wróciłam do domu, zrobiłam sobie sałatkę grecką, notabene wyszła mi tak dobra jak nigdy i zjadłam prawie całą michę czytając co napisałyście od wczoraj ![]() Przeciwnie do Renatki, mam dziś fantastyczny dzień, aż dziwne, bo poniedziałki z reguły mi nie sprzyjają :P Jedząc sałatkę zastanawiałam się nad czymś co kiedyś, gdzieś usłyszałam, mianowicie podobno gdy jemy na stojąco, jedzenie ''wchodzi'' nam w nogi ![]() Jeśli tak to jak to uzasadnić biologicznie ![]()
#4105 |
Zakorzenienie
|
postaraliby się jakbyście byli z tego samego roku
![]() mam dziewczynki sporo zdjęć, jeśli będziecie chciały to wstawię, trochę Natalki dla Honey, troszeczkę Kim dla Renatki. ogólnie taka mieszanka wedlowska ![]()
#4106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo co wrociłam do pray po długim chorobowym o wypadku i juz musialam cos zmajstrowac. Cała ja ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważaj na siebie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.