|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Michel, w Leśnych Kątach na pewno pierwszeństwo wynajmu pokoi mają Ci, którzy akurat w dany weekend mają u nich wesele. Nie wiem na ile wcześniej będą mieli ustalone, ile wynajmują tego dnia.
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Witam po weekendzie Panie
![]() Mamy już czerwiec i tylko 19 dni mi pozostało stanu panieńskiego
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj poprosilismy przyjaciela mojego Tż-a i jego narzeczoną żeby byli naszymi świadkami i zgodzili się chętnie |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Domelowa1 wszystkiego naj naj na nowej drodze życia
Witam Was w poniedziałkowy poranek......... Ja dziś wolne mam i mogę przysiąść do kompa, narobiło mi się zaległości i to ogromniastych. Idę na zdjęcie miary do mojej sukieneczki Do wesela pozostało 3 miesiące i 12 dni. Masakra!!! Jak ten czas szybko leci. |
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Na temat Arkadii nie mam najlepszego zdania, byliśmy oglądać salę i właściciel nie zrobił na nas pozytywnego wrazenia tzw. "cwaniaczek"także nasz wspólny kolega co gra w zespole na weselach też raczej nie miał zbyt pochlebnego zdania na temat organizacji wesela w tym lokalu ponoć zdarzało się ze na poprawinach jedzenia brakowało
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To nie tylko w Leśnych Kątach tak jest. We wszystkich lokalach, które organizują wesela, pierwszeństwo wynajmu pokoi mają Ci, którzy akurat w dany weekend maja u nich wesele.
|
|
#157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas 2,5 miesiąca do ślubu, a ja nie mam żadnych dodatków i butów. Kurczy się ten czas. Nawet jeszcze nie wszystkie zaproszenia rozdałam. Nie mamy garnituru i butów dla mojego narzeczonego. |
|
|
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze wszystko Wam się ułoży
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
...................domelowa1 wszystkiego najjjjjjjjjjjj........... ...........
veroeve na pewno wszystko się ułoży i raz dwa sie uwiniecie z pozostałymi rzeczami. Głęboki oddech i do dzieła ![]() A w weekend byliśmy w Zakopanym ( małe uczczenie rocznicy kolejnego roczku) I wcale nie było tam sniegu ani -5 stopni Coś im sie w tej pogodzie potentegowało.
Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-06-01 o 11:11 |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki po krótkiej nieobecności
![]() Przyszłam na 8 do pracy i do tej pory nadrabiałam zaległości, bo od środy nie było mnie na forum |
|
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To dobrze, że już jesteś z nami na bieżąco. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- A co tu taka cisza ![]() Nie ma azakowanej to nie ma kto pisać Aga wracaj do nas.
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Tez juz nadrobiłam zaległosci
NAreszcie, myslałam, ze wiecej napiszecie i tak bede czytac i czytac.Waniliannaa fryzurka podoba mi sie ta 3. Sama mysle o podobnej na slub. |
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja posiedzę z Wami jeszcze z godzinkę i idę do sklepu. Trzeba zrobić zakupy i zabrać się za szykowanie obiadu.
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam obiad z wczoraj
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie w sobotę robiłam kotlety mielone i jeszcze kilka zostało, ale jedliśmy je w sobotę i wczoraj na obiad, więc dzisiaj chce zrobić coś innego.
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
Ta "Niebieska Piosenka", do której link podawała Gusiak owszem ładna, ale smutna, do słuchania, kołysania we dwoje, a ja nie przepadam za tkliwymi w większym gronie
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tą piosenkę słyszeliśmy jeden jedyny raz (na płycie z wesela) i bardzo nam się spodobała. Nie wiedzieliśmy jednak, kto ją śpiewa i jaki ma tytuł. Chcemy ją dać na podkład do płyty z wesela już na zakończenie. Co o tym myślicie???
|
|
#168 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello kobietki
I ja witam w trzecim wątku A u mnie wczoraj impreza była obchodziliśmy wczoraj 10 rocznice bycia razem którą uwieńczyliśmy zaręczynami tak więc dołączam do Was jako narzeczona ha,ha. Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze nic bo na zajęciach u niego siedzę jak trusia wolę się nie odzywać bo on bardzo dziewczynom przerywa i nie słyszałam o nim dobrych opinii koleżanka zdawała kiedyś u niego 3 razy ale z racji tego że coś mu u niej nie podpasowało bo ona należy do osób które wkuwają na egzamin.Igoolek i Gusiak grauluję pomyslnie zdanych egzaminów. Cytat:
jakby mieszkała taka przesądana panna młoda na 40 piętrze to za nim by zeszła to by pływała we własnym pocie.Cytat:
![]() Cytat:
Świetne zaproszenia Cytat:
A jeśli chodzi o Arkadię to ja byłam we wrześniu tam na weselu i powiem Wam że spoko było tylko sala mała tam więcej jak 80 osób się nie zmieści choć właściciele upierają się że to sala na 120 osób, powiem Wam, że przy 80 osobach na tym weselu było ciasno na parkiecie, młodzi jak pierwszy taniec tańczyli to były dwa kółka i tak był ścisk że nie było jak w kółku chodzić.Jedzenia na poprawinach nie brakowało i smaczne jedzonko było a obsługa bez zarzutu . Trochę długaśny ten mój post
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-01 o 14:19 |
||||||
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My jak szukaliśmy sali na wesele to facet mówił że nasze 160 osób spokojnie się zmieści. Trochę wątpiłam w to dlatego od razu ta sala odpadła. |
||
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas za dokłanie 27 dni stuknie nam 5 lat
|
|
|
|
#171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak dla mnie wieje smutkiem i źle by mi się kojarzyła Elsi gratuluję zaręczyn i właśnie sobie przekopuję wizaż, żeby znaleźć jakieś fajne fryzurki
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Elsi81 witaj w gronie narzeczonych
Właśnie wróciłam z "pomiarów" Pani spisała moje wymiary do sukni. Aż się wystraszyłam tych cyferek.........KONIEC Z LODAMI !!!!! Będę jeść tylko sałatki........ Co do piosenki to także uważam że troszkę smutna.......aczkolwiek piękna ![]() |
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
A nam udało się trochę pozałatwiać w ten weekend.Spotkaliśmy się z dziewczynami,które mają slub w naszym kościele tego samego dnia,żeby ustalić dekorację i o dziwo nawet się zgadzamy
Pochodziliśmy też po USC.Byłam pozytywnie zaskoczona,bo panie urzędniczki są bardzo miłe i nie było problemu,żeby papiery odebrał za tydzień moj przyszły teść Musiałam podjąc ostatecznie decyzje co do nazwiska.Nie mogłam się zdecydować aż do ostatniej minuty,ale w końcu postanowiłam,że będą dwa pisane przez kreseczkę ![]() A dzisiaj idziemy jeszcze dać na zapowiedzi ,bo podobno to juz najwyzszy czas.Z tego co pamiętam dawałyście 50zł,tak? To wystarczy? Trochę się obawiam też spisywania tego protokołu... no coż,wkrótce zobaczymy
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Esterllo poźniej napisz jak było, bo jest nas tu troche PM któe beda brac slub na Ogrodach wiec te informacje nam sie przydadza
![]() A jak tam z zaproszeniami od strony TZta? Wręczone juz sa? |
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
A zaproszenia też już rozdaliśmy.Wczoraj ostatnie 3 wręczaliśmy o ile lista gości jest juz ostateczna
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej, spisywaliśmy protokół na Ogrodach tydzień temu i było bardzo miło. Proboszcz jest bardzo sympatyczny. Mieliśmy ze sobą wszystkie papiery, świadectwa ukończenia kursu, metryki chrztu i zaświadczenia o bierzmowaniu. On był zadowolony z przebiegu rozmowy z nami, a my z nim. Ja uważam, że 50 zł na zapowiedzi to dużo. Kosztem prawdziwym jest ślub, jeśli już. Poza tym odniosłam wrażenie, że gdybyśmy nie mieli forsy, to też nie byłoby problemu
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mnie pocieszyłaś veroeve
ja wybieram się na spisanie protokołu za dwa tygodnie jak przyjadę do Ostrowca mam nadzieję że i ja będę miło wspominać tą rozmowę .....
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Mehja pewnie że będę zaglądać
nadrobiłam już troszkę zaległości, chociaż czasu mam ostatnio niewiele jutro zdaję egzamin na uczelni, a nic jeszcze w głowie nie mam na szczęście tylko zerówka, ale byłoby miło ją zdać, byłoby z głowy. Dziewczyny Wam gratuluję zdanych egzaminów![]() przede mną cała sesja, pisanie pracy i obrona jeszcze w tym miesiącu ehhh....o panu Kątnym też się nasłuchałam kolega pisał u niego pracę licencjacką dobrze że nie miałam z nim wątpliwej przyjemności obcowania w jakikolwiek sposób w zamian mam kilku innych "fajnych" wykładowcówElsi81 gratuluję Ci zaręczyn |
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, które dzisiaj od Was dostałam. W ostatnich dniach przyszło mi się zmagać z różnymi nieoczekiwanymi przeciwnościami losu i trochę poszłam w dół z nastrojem.
Elsi, gratuluje zaręczyn. Nie wiem, czy to już w wątku było, bo dołączyłam w drugiej połowie II cz. , ale ciekawa jestem Waszych zaręczyn. A nawet bardziej oświadczyn Waszych prywatnych, niż oficjalnych ceremonii z rodzicami. Wiem, że jest taki osobny wątek, ale szczerze mówiąc nie chcę czytać o historiach tysiąca dziewczyn, o których nie wiem nic innego. Mnie wspominanie moich własnych przeżyć buduje bardzo nastrój, więc może przy pomocy Waszych wspomnień zrobi się już całkiem pozytywnie
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o moje oświadczyny to .......... ja oświadczyłam się mojemu mężczyźnie, a raczej zaproponowałam legalizację związku, i tak właśnie wzięliśmy ślub cywilny a teraz kościelny..........
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Aga wracaj do nas.

ale strasznie miło się oderwać od własnych myśli i czytać Was dziewczyny, cieszę się, że się Wam układa 
jakby mieszkała taka przesądana panna młoda na 40 piętrze to za nim by zeszła to by pływała we własnym pocie.