|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Coolasana - mam prawie taki sam 'problem' jak Ty i tez nie wiem co robic, czym sie kierowac, kogos sluchac
![]() Mam nadzieje, ze chociaz Ty dobrze wybierzesz i bedziesz szczesliwa. Najgorzej ze tak naprawde nikt nie moze nam w tej decyzji pomoc, same musimy wybrac.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Rozeznanie
|
Hej!
Renatko ojoj ![]() Mineralny mam 02,ale jaja z tym kolorkiem,poniewaz wzielam z polki tam dzie 3ki staly,no a pewnie ktos zle odlozyl i mam 2-dopiero w domu zauwazylam gdy go do gory nogami wzielam,ale jest ok,jak narazie 03 bylaby za ciemna ![]() ![]() Kasiu slicznie wygladalas na bierzmowaniu! ![]() Jednak wczoraj nie nakladalam Essenc'a gdyz byla cudna pogoda i sie opalalismy,a dzis mam zdziebko twarz spieczona wiec nie chce dodatkowo jej podrazniac.. Tequillko cudny zestaw i kolorek tez ladny ![]() Mialam cos jeszcze napisac,hmm ![]()
#4116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
Aaaa ja dziewczyny zmykam po swój rowerek
![]() Potem od razu wracam na nim do domku i z TZtem jeszcze pewnie troszkę pomigamy. Dobrze, ze jest taka ładna pogoda dzisiaj u mnie ![]() Piszcie, piszcie, żebym miała co czytać jak wrócę ... Zyskowa te zdjęcia są cudowne .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4122 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4124 |
Wtajemniczenie
|
Hey kocHane
![]() Wszystkiego naj z okazji dnia dziecka ![]() Coolasana to naprawde trudna decyzja ale wydaje mi sie ze ciagnie cie do ex tylko sie boisz tylu poswiecen... Renatko ojj wspolczuje oby z oczkiem wszystko dobrze bylo ![]() Zyskowa super fotki i dziekuje za Naty ![]()
#4125 |
Wtajemniczenie
|
Zyskowa świetne zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie za ma co ![]() jeszcze trochę was pomęczę różnymi zdjęciami ![]()
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4135 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, proszę Was koniecznie o pomoc i radę, mianowicie, chciałabym zrobić sobie włoski na jednolity, ciemny kolorek...
Wiecie może jaką farbą uzyskam taki, lub podobny efekt? Tequillko, Renatko - liczę na Waszą radę i oczywiście inne dziewczyny, jeżeli miały do czynienia z ciemnymi farbami również ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1243867400 chciałabym również, żeby włosy po farbowaniu nie były matowe, żeby się ładnie błyszczały ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
czeka mnie aparat na ząbki
![]() pociesza mnie tylko to, że potem będą ładne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
Soph - kochana, nie martw się, bo ja po studniówce od razu zakładam.
Przemęczysz się dwa latka, ale potem będziesz się szczerzyć, będziesz miała piękne, proste białe ząbki ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
Raczkowanie
|
messinka
Niestety Ci nie pomogę, bo nie mam doświadczenia z farbami drogeryjnymi ![]() Zawsze oddaję się w ręce fryzjera. Boję się sama zaryzykować. Nie mniej jednak też myślę o zafarbowaniu włosów na ciemny kolor, więc chętnie posłucham rad ;-) Tylko, co myślicie o zafarbowaniu włosów na chłodny brąz przy ówczesnym blondzie? Potem jakbym chciała wrócić do blondu to pewnie byłby niemały problem?
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe tylko się zastanawiam, czy są jakieś aparaty mało rzucające się w oczy ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ciekawe ile te przezroczyste aparaty kosztują.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Dwa razy tyle co normalne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.