|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Natalplo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2852 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie. ja dużo siedzę przy komputerze w pracy to napewno będę się odzywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
a ja z okazji przypadającego dzisiaj Dnia Dziecka
![]() ![]() Będę rzeźbić talię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Z okazji Dnia Dziecka, wszystkim małym i dużym dzieciom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-06-01 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
nawet jakos poszlo, dowiemy sie jutro...
najwazniejsze ze programowanie zaliczylam na 4,5 ![]() a dietkowo dramatycznie... koszmarnie... nic jeszcze nie jadlam tak mi niedobrze od tego okresu, to moj 2 odkad odstawilam tabletki anty i jest okropnie, umieram z bolu ![]()
![]() |
#2855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Natalplo - pewnie że Cię pamiętamy ![]() Właśnie niedawno zastanawiałyśmy się - gdzie się podziały niektóre ,,stare" proteinki ![]() ![]() fajnie że nie przybrałaś na wadze jak jadłaś normalnie , bo ja to się boję nawet 3 fazy to budujące ![]() super dnia dziecka - samych radości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie dzisiaj tako jakoś... Od kilku dni nie jem regularnie, tzn nie mam już stałych pór na jedzenie itd. Ale Dukan przecież mówi, że można jeść kiedy ma się na to ochotę, więc się nie przejmuję ![]() Co do talii to ja mam i wg mnie aż za bardzo "wcięta" jestem... Ale tak to jest-zawsze ktoś ma coś czego się zazdrości, w tym wypadku wolałabym mieć mniejsze wcięcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Rozeznanie
|
ale ciesze sie ze tak wiele z Was mnie pamieta
![]() właśnie zjadłam wędzoną makrele... całą... ehh a najedzona byłam juz po połowie! łakomstwo ![]() teraz lece na ślub tak właśnie... moja koleżanka wymyśliła sobie ślub w poniedziałek ![]()
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
A i miło mi poznać założycielkę wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() baw się dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
ehhh tez bym juz chciala...
ale super data, nie powiem ![]() my mamy same 10 w naszej znajomosci ![]() rok-10 dni sie znalismy jak sie zareczylismy ![]() 10 dni po dniu rocznicy slubu moich rodzicow wezmiemy slub rok tez jest 2010 cos jeszcze bylo ale chwilowo nie pamietam ![]()
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
![]() ![]() Tez dzis sporo wtrzachnęłam,ale mam małe załamanko po dzisiejszej wizycie u fryzjera ![]()
#2862 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Raczkowanie
|
Przeglądam forum prawie codziennie,ale nie chcę się za bardzo 'wkręcać',bo w tym tygodniu już mi się egzaminy zaczynają
![]() ![]()
#2864 |
Przyczajenie
|
a u mnie dziewczyny też jakoś kiepsko, na warzywkach waga za bardzo nie leci w dół tylko takie małe 0,2 kg jeszcze złapałam wirusa i biegam do łazienki, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
eh ja przed weekendem muszę coś z fryzurą zrobić
![]() a dziś jak to przed okresem normalnie non stop głodna jestem..
![]() |
#2866 |
Wtajemniczenie
|
a ja z kolei nie moge jesc, a okres mam... normlanie mialam napady glodu, teraz napady niejedzenia ;]
![]() |
#2867 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie czekam na okres i szczęśliwa jestem , że nie pochłaniam ton czekolady jak zwykle i też mi się za bardzo nie chce jeść. Tylko nie wiem czy to dobrze czy źle i jeszcze ta paskudna pogoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane Dzieciaczki
![]() Bo wszyscy zawsze jesteśmy dziecmi ![]() Smieje sie bo serio jakoś zgrane jesteśmy z @ ![]() ale przyznam sie zjadłam jedną pałeczke Kinder Bueno !!!! Ale to tak na Dzień Dziecka !!!! HHHiiiiii Witam nowa Proteinkę Czarna Angela i naszą założycielkę po przerwie ![]() Co w tak sie tego fryzjera bojicie co ???? ja to naormalnie średnio co 3 tygodnie chodze ![]() Chłopak sie smieje ze mam sobie album z fryzurami zrobic ![]() Mamo Niny jak ja bym zjadła racuchy chyba z 3 lata nie jadłam ![]() To BAJTLE KUSIOLKI ![]()
#2869 |
Zakorzenienie
|
zgrzeszyłam, dwie małe kromeczki chleba śródziemnomorskiego z masełkiem lekko słonym dzisiaj były!!!
Nie mogłam już patrzeć na kolejny jogurt a straaasznie głodna byłam, do tego moje kupione piersi kurczaka pokropione lekko cytryną i solą zaczęły śmierdzieć jak "kupa w oborze"Wylądowały więc w koszu ![]() Czyżby mięso było nieświeże i cytryna to uwydatniła? Ciekawi mnie że niektóre z was potraciły nieco cm w pasie już w 2 tyg. ![]() PS niektórzy mają problem z przeminą materii na początku diety. ja od siebie mogę polecić dla tych osoób które mieszkają w Anglii herbatę Twinngins fennel+nettle, a tych z Polski polecam koperek włoski który daje się dzieciom kiedy mają kolke
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2009-06-01 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh boże.. mam ochotę na winko... i coś dobrego... ;/ nie cierpię tego swojego stanu przedokresowego ![]()
![]() |
#2871 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Wczoraj wieczorem nie mogłam zajrzeć, bo nie działał mi internet ![]() U mnie 15. dzień diety. Wczoraj grzeszenie na całego - tzn. prawie normalny obiad u mamy - mięso i warzywa, z tłuszczem, ale za to bez ziemniaków ![]() ![]() Waga stoi, a nawet odrobinkę idzie w dół, ale ja mam jakiś kryzys dietkowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() natalaplo - ja też Cię niejako "pamiętam", bo zaczęłam czytać ten wątek od początku, a wtedy często się tam pojawiałaś ![]() ![]() Czarna Angela - witaj ![]() mamoNiny - chciałam Cię już wcześniej zapytać, ale mi wyleciało z głowy: dlaczego porzuciłaś Montignaca na rzecz Dukana? Jakieś względy zdrowotne? Bo pięknie na nim schudłaś ![]() Co do @, to u mnie dziś 3 dzień, więc też w miarę synchronicznie z Wami ![]() ![]() Pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Spinka25 o masz, zagapiłam się... No ale trudno, to i tak dobrze, że to jakieś warzywo było bo gdyby coś innego to już by była kompletna klapa. Masz rację, przyznaję się do błędu-nie pomyślałam o tym. Kurczę, ale teraz żałuję, bo to moje pierwsze nagięcie...
Jutro już zaczynam kolejny dzień II fazy-9, no i zaczynam proteinki, bo dziś był trzeci dzień z warzywami. Tak sobie myślę, że może zaczęłabym ćwiczenia, ale jak już się obrobię ze wszystkim w szkole i na zajęciach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Raczkowanie
|
mamoNiny - aha, rozumiem, ale to dziwne, że na SB przytyłaś, co nie?
![]() I jeszcze miałam zapytać: Ninka już chodzi? Bo pisałaś o dźwiganiu jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
biega już
![]() ![]() ![]() też byłam w szoku.. miałam nadzieję szybko schudnąć na SB.. cóż widocznie szybkie chudnięcie nie jest mi pisane ![]()
#2876 |
Zakorzenienie
|
Nie zdążyłam z życzeniami na Dzień Dziecka
![]() Ale życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji wtorku ![]() ![]()
#2877 |
Zakorzenienie
|
Gosiiaczek: "Mamo Niny z ciebie to serio LASKA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agna a ty nas odwiedzaj ![]() A nasza PRZYSZŁA PANI MŁODA !!!! czekamy na twoje zdjęcie w najpiękniejszym DNIU !!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- i dzisiaj zaspokoiłam pierwszy głód truskawkowy.... ![]() Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2009-06-01 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam egzamin na dodatkowym angielskim, średnio się czuję na siłach... Bardziej liczę na "wrodzoną inteligencję" niż na to, czego się nauczyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Rozeznanie
|
czesc z rana z pracy...
oczy mi sie kleją ![]() usne zaraz na biurku jak nic... wmuszam w siebie jogurt naturlany ale żołądek chyba jeszcze śpi kawa stoi przede mną ale jeszcze za gorąca zawsze rano jestem marudna ![]() ślub udany, przyjęcie też ![]() dziękuje za tak miłe przyjęcie spowrotem i ciesze sie ze tyle proteinek sie nazbierało ![]() szukam pomysłu na obiad... czy ma byc to piers z kurczaka czy wołowinka jakoś przydrządzona... hmm
#2880 |
Zakorzenienie
|
natalaplo trzymaj się tam jakoś, ja też dzisiaj ledwo żyję, wstałam za wcześnie bo byłam umówiona z koleżanką, ale napisała mi w nocy smsa, że odwołuje... Tylko co z tego jak ja już się obudziłam? Oj... damy radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.