![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca jako au-pair
Aerith, zmolestowałam, ale w piątek. A nie wyślę im na razie drugiego, bo pomyśla, ze jakaś nienormalna jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Organizatorka
|
masz racje skoro w piatek pisalas, to tera ztak dziwnie- chociaz zyczenia, to bardzo dobry pretekst!!
![]() ![]() w sumie te zyczenia to nie glupi pomysl - chyba tez swoim wysle ![]() ![]()
#2883 |
Konto usunięte
|
kurcze, ale jestem zła chyba wróżka wyczytała, że chce pytać o mns bo nie spotkałam jej, taka objazdowa wróżka, którachodzi po knajpach, i kurna tyle herbat wypiłam, że potem tylko jedne miejsce było wybawieniem
![]() jutro lotem ryanairem do londynu wpost na lotnisko stansted. będe opiekować się 2 dzieci: Jasmine 5 i Crispin 3, hostka w ciązy i 19 ma cesarke, mam zajmować się tylko 2 starszych, na tydzień 80Ł. Dzieciaki wyglądają słodko zobaczymy jak jest naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Kochana, napisz, co można życzyć takim dzieciakom? Co? Przede wszystkim zdrowia, ale super zabawy na codzień, mnóstwa zabawek?, Matko, nie wiem!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Organizatorka
|
ja znalazlam jakies beznadziejnie krotkie zyczenia troche je przeformatuje i wysylam
![]() ![]()
#2886 |
Zakorzenienie
|
Dziewwwczyny
ale mam jazdę. Słuchajcie jaka akcja, siedze z przyjaciolką i kujemy do jutrzejszego egzaminy, w tle gdzies radio sobie gra. uslyszałam tylko że coś mowili o lotnisku C. de gaulle w paryżu ( toż to tam lece w piatek!!) ale nie wiedziałam o co chodzi wiec mowie mojej przyjaciolce ze pewnie jakas katastrofa i smiejemy sie ze mnie to tez pewni spotka. za godzine w faktach mowią o tej katastrofie samolotu lecaego z Brazyliii do Paryża. zamarłam. i mowie jej, ze to znak ze mnie tez sie jakas przygoda przytrafi, jak zawsze, kiedy mam leciec. i co najgorsze moja mama o tym slyszala w tv i wchodzi do nas do pokoju i mowi, ze ze wzgledu na mojego pecha i dzisiejszą katastrofę ona kategorycznie mi zabrania leciec. heh. chyba sie przeuczyłam dzis....:P Aerith francuski dzien dziecka gdzies na wakacjach jest lipiec/sierpien. ( nie wiem, czy nie 13 albo 10 sierpnia..)
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-06-01 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
a mi się wydaje ze francuski dzien dziecka jest jakos na 3 Króli....ale moze mi sie tylko wydaje...no,ale co by nie bylo to mozna wyslac zyczenie zaczynajac "jako, że dzisiaj w Polsce mamy Dzień Dziecka to..."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Roux, złego licho nie bierze
![]() Dobrze, że napisałaś, bo w Niemczech też może być inna data he he, to bym miała. A i tak nie chce mi siętego pisać. Juz za późno jak dla mnie na wymyślanie czegoś w obcym języku ![]() Niemieckie dziewczyny, które tam na dole się tak przypatrują wątkowi... Jak to jest w DE? Był dziś dzień dziecka, czy nie? Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-06-01 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, bo zawsze w wakacje, w miejscowosci w której jestem sa plakaty i organizowane zabawy, obchody i rózne róznosci dla dzieci i zawsze mi sie wydawało, ze to dzien dziecka ![]() ![]() otóż to. ![]()
![]() |
#2890 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ale dobrze tez, ze tych kartek szukalam, bo tak to bym wyslala i by juz u nich byly ![]() ja dzis w ogole spanikowalam jak to uslyszalam, moja mama zreszta tez... i w ogole nawte sobie ustawilam na pulpicie pasek z informacjami z tvn 24 i tera zna biezaco widze najnowsze niusy ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Aerith Czas edycji: 2009-06-01 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Taa i to, że tym samolotem lecieli Polacy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dodatkowo sram, bo sobie przypomniałam, ze moj (ex?)TZ lata AirFrance na te swoje koncerty, i nie wiem czy przypadkiem w piatek to on tez tą linią lotniczą nie bedzie leciał... ![]() ja wiem, ze to od tego pioruna niby zalezało, ale ...mimo wszystko jestem w strachu.
![]() |
#2893 |
Organizatorka
|
kochana roux a gdzie ten Twoj TZ jezdzi na koncerty? i czego on slucha wlasciwie?
nie, nie ja na Beauvais, bo wizzairem ![]() ![]()
#2894 |
Wtajemniczenie
|
Laski, nie nadazam! Dodam, ze w Niemczech nie ma Dnia Dziecka z tego, co mi hosci mowili.
![]() A ja dzis bylam z nimi w restauracji i zjadlam wielki kawal miesa, nareszcie. Opowiedzialam im jak sie je w Polsce i nie mogli sie nadziwic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yh, on spiewa i gra w zespole soulowym. z tego co wiem to czesto grają w Touluse, na południu, wiec musi tam doleciec, no i troche po Paryzu i okolicach. już ja widze romantyczne zakonczenie: tego samego dnia zginiemy oboje w katastrofie lotniczej, ja jak bede leciec do Paryza, a on spiewac. yh i spotkamy sie gdzies w niebiańskich przestworzach ![]() ![]() odbija mi. Aerith, jak tam Twoja nauka do sesjii? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Organizatorka
|
aaa to ten Twoj TZ to zdolniacha i artysta jest, nie to, co moj wies tanczy i spiewa ...
roux jesli chodzi o moja nauke do sesji do zupelna stagnacja ![]() ![]()
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wrrr zaraz sobie pojde z neta i jeszcze posiedze. yhhhhhhhhhh ![]()
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, trzeba było od razu mówić, że głodujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
No wiec...
![]() ![]() A zaczelo sie od tego, ze host zadal pytanie, czy codziennie jem mieso w domu i jak powiedzialam, ze tak, to nie mogl sie nadziwic. ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- A Twoj TZ, Roux, to chyba lepszy numer jest, co nie? ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Mycha, w DE nie ma Dnia Dziecka. Pisze to trzeci raz przez zepsutego kompa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny cos mi sie dzieje z wizazem, co napisze posta to mi pada:/ Cytat:
![]() oj kochan trzymamy kciuki za Ciebie jutro ! ![]() Kinia ja bym nie zniosla tyle makaronu ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Aerith Czas edycji: 2009-06-01 o 21:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aerith, u mnie z wizazem wszystko ok. Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-06-01 o 21:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A makaron byl jakis zdrowszy, bo zrobiony z czegos tam. ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Mycha, to dobrze, bo czulam sie niespelniona myslac, ze to o Dniu Dziecka moze nie dojsc. ![]() Wiesz, ja sie usmialam widzac ich miny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Kinia, dalej makaron? A pytałaś ich, czy słyszeli o czymś takim jak ziemniaki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
Ziemniaki byly dwa razy. Wrzucone w mundurkach do wody.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Wtajemniczenie
|
U siebie nie, moglam wziac lapa i zaluje, ze tego nie zrobilam.
Tak to siedze w hotelu albo u nich. ![]() Dziekuje. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Organizatorka
|
Kiniu, a czmeu wlasciwie nie wzielas lapka?
![]()
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Nie chcialo mi sie z nim targac.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Organizatorka
|
no w sumie tez racja... ja sie zastanawiam, czy nie wziac laptopa TZa . On ma taki malutki - nie wiem, czy wiecie teraz wyszly te asusy i acery... to jest malenstwo takie, ze masakra i leciutkie przede wszystkim... ale do swojego jestem przywiazana
![]()
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Szczerze podziwiam Cię, Kinia, bo ja bym na ciągłym makaronie nie wytrzymała. Choć bardzo lubię makaron. A moze powiedz, że jutro Ty ugotujesz obiad i zrobisz ziemniaki?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.