|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Lady, gratuluję
Bardzo lubię oglądać takie spójne kompozycje |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
lady Vader cudo
laczy na milosc do Guerlainow, klasyka Gaultiera, Habanity, Joy klasycznego, Buduaru, Cabocharda, L i pewnie do paru innych, slicznie to wszystko wyglada, takie poukladane ![]() czaje sie na Nocturnes Carona, mozesz mi w skrocie opisac ten zapach? boje sie, ze to tzw kwiatki-sratki bez glebi i jakichs mrocznych nutek...
|
#3453 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Te perfumy w kształcie złotej spirali to Parfum de Peau Montany-bardzo mocny,szyprowy zapach.Trudny do noszenia ,bo to hardcore jakich mało kwasno-gorzki,kwiatowo-ziołowy.Cytat:
![]() Cytat:
-to są klimaty,które najbardziej lubię,najlepiej się w nich czuję
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Lady,
przepiękna, wysmakowana kolekcja Gratuluję Łączą nas (miniaturkowo i pełnowymiarowo) : Shalimar, Champs-Elysees Too Much, Champs-Elysees, Mahora, Organza, LouLou, Rive Gauche, Boudoir, Cabochard, i Youth Dew
|
#3455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nocturnes to z pewnością nie są kwiatki-sratki,ale mrocznymi też bym ich nie nazwała.To kwiaty,głównie białe i aldehydy-jest też sporo ostrych zielonych nut i nieco mydła.Taki klasyczny,stereotypowo kobiecy zapach,ale nie ma w nim mroku,nocnych klimatów itp.Jeśli mimo to chcesz przetestować to służę próbką
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
Lady,gratuluję przepięknej kolekcji
: widzę, że Forever i Pour une Femme poszły w dobre ręce! Bardzo się cieszę! |
|
|
|
#3457 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-bardzo mi się podobała Twoja kolekcja miniaturek-widzę,ze lubimy podobne klimaty![]() Cytat:
,cała przyjemność po mojej stronie.-wielkie dzięki Aguniello za możliwość zdobycia tych zapachów-o ile Caron bywa dostępny,to dostanie Patou Forever graniczyło z cudem,bo chyba jest już wycofany.
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
lady Vader piękna, bogata kolekcja, tak różna od mojej. Mamy kilka wspólnych zapachów Organza, Hot Couture, Midnight Poison, Addict, Lolity, Sephora Brown. Większość jednak jest mi zupełnie nieznana, kryje tajemnicze dla mnie zapachy.
Gratuluję.
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Lady,
przepiękna kolekcja, taka po części w moich klimatach Nie pasuje mi do Ciebie tylko Chergui ![]() Jak dojdziesz do takich samych wniosków, to pamiętaj o mnie![]()
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Lady jedyne co nas łączy to Dior i miłość do Lolity. Innych zapachów nie znam
Ale jeszcze wszystko przede mną Gratuluję, bo sądzę, że kolekcja bardzo spójna |
|
|
|
#3461 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady Vader, piękna, cudowna kolekcja.
![]() Podoba mi się sposób jej przedstawienia- spokojnie, wyraźnie. Każdemu flakonikowi można się dobrze przyjrzeć i nasycić oczy Masz wiele zapachów, które mi się podobają, zapachów,które mam (Shalimar, Organza,Angel, Lolita, Sicily), kilka z nich miałam (np. lata temu Night Musk Avon, Venezia LB). Ogólnie rzecz biorąc ![]()
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Vader - Twoja kolekcja jest dla mnie tym bardziej niesamowita, że wielu zapachów nie znam. A każdy jeden przykuwa uwagę. Gratuluję zbioru, na pewno bardzo odzwierciedla złożoność Twojej zapachowej duszy
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Vader szacun
![]() a tak na powaznie- przepiekna kolekcja. piekne klasyki.
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-05-30 o 09:49 |
|
|
|
#3464 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do Chergui-solennie obiecuje,że jak tylko mnie zmęczy,od razu dam Ci znać
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Wejście na ten wątek sprawia, że zaraz chcę nabyć jakieś nowe piekne cacuszko do mojej kolekcji, bo Wasze są takie piękne!
x0x0 - witaj na Perfumach, zazdroszczę zwłaszcza Dune w wersji perfum Aguniella - widzę, że chomikujesz Sotto też mam , ale sporo mniej i oszczędzam. I jaka piękna kolekcja Lutensów!KasiaxQ -miłe, ciepłe klimaty - trochę nas łączy jak widzę lady Vader-piękne to Twoje retro, zwłaszcza moje wymarzone L'heure bleu |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Vader, cudowna kolekcja, raj dla oczu
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Mój zbiór rozrośnięty, przerośnięty, zbyt wyrośnięty. Zaraz po zrobieniu zdjęć odrobinę zmniejszony.
Nie byłam w stanie robić zdjęć porcjami w obawie że me niezgrabne ręce stłuką coś niechybnie.
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Bluegirl, odjeło mi mowe
Piękna kolekcja i sporo zapachów, które kocham.Najbardziej pożadam flowerbombek i kashminy
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blue, szczęka opada ![]() Nie ukrywam, że na Twoją kolekcję zawsze najchętniej patrzę i zawsze najbardziej mnie inspiruje ![]() jako, ze właśnie odwykam nie będę wymieniała ile zapachów bym Ci podebrała, ale naprawdę takiej kolekcji można Ci pozazdrościc
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, Blue, szczęka opada... :O ...no serio, póki co, to brak mi słów... no, chyba, że ZAZDROSZCZĘĘ!! ale nie zawistnie
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Blue
. Jedyne co mogę zrobic to ![]() . Gratuluję z całego serducha wspaniałej kolekcji.
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nawet nie jestem w stanie nic sensownego napisac, bo pozeram wzrokiem kazda buteleczke
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Blue, takie wrażenia zafundować komuś z rana
Mogę napisać tylko jedno: CUDOWNA KOLEKCJA
|
#3474 |
|
spin doctor
|
Bluegirl, cóż mogę dodać, wspaniała, imponująca kolekcja
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowny zbiór, aż mi słów brakuje. Wszystkie zapachy są skarbami, a na Twoich zdjęciach wyglądaja jak małe dzieła sztuki Mamy wiele wspólnych zapachów, aż cieżko mi w tym momencie zliczyć. Zazdroszczę Cie bardzo Escady Moon sparkle, Nature Millenaire, Stelli, Euphorii i wielu wielu innych Jestem pod ogromnym wrażeniem |
|
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
Bluegirl toż to istny majątek!!
Wspaniała i niebywała kolekcja, z chęcia podkradłabym Ci kilka zapaszków o których marzę.... Gratuluję !!! naprawdę jest się czym pochwałic |
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bluegirl......................... ......................... ...........
Umarłam potem wstałam zasliniłam się i ponownie umarłam........ .Ni esamowity zbiór,mnóstwo pięknych zapachów,część w moich klimatach ,część pragnę poznać.Świetnie popakowane próbeczki.Po prostu brak słów ,żeby pochwalić i zbyt mały serwer
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Łączy nas ok 10 zapachów (nie licząc odlewek) a kolejnych ze 20 chętnie bym Ci podebrała |
|
|
|
|
#3479 |
|
Wtajemniczenie
|
Blue - prześliczna kolekcja, dużo flaszek nas łączy
gratuluję!!!Edit: a porządek w próbkach rzeczywiście godny pozazdroszczenia
Edytowane przez Aggis Czas edycji: 2009-06-02 o 10:03 |
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blue, prawie wszystko z Twojej kolekcji mogłabym mieć Liczyłaś kiedyś swoje flakony?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

laczy na milosc do Guerlainow, klasyka Gaultiera, Habanity, Joy klasycznego, Buduaru, Cabocharda, L i pewnie do paru innych, slicznie to wszystko wyglada, takie poukladane 

,cała przyjemność po mojej stronie.-wielkie dzięki Aguniello za możliwość zdobycia tych zapachów-o ile Caron bywa dostępny,to dostanie Patou Forever graniczyło z cudem,bo chyba jest już wycofany.

przepiękna kolekcja, taka po części w moich klimatach
Nie pasuje mi do Ciebie tylko Chergui 

Ale jeszcze wszystko przede mną

Blue, szczęka opada
) Łączy nas ok 10 zapachów (nie licząc odlewek) a kolejnych ze 20 chętnie bym Ci podebrała