|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Dzień dobry dziewczynki...podczytuję was a nie PMki 2010 bo u was jakos tak już goręcej
na swieżo wszystkie przygotowania ![]() anuula...ja też o to samo dokladnie pokłóciłam sie z TŻ i tez stweirdziłam, że nie chce tego śłubu skoro on nie ma czasu...bo sama nie mam zamiaru tego przygotowywac i na siłe kogos prosić zeby jechał w koncu sale obejrzeć...a na inne rzeczy on ma kasę i czas ehhh.... więc to chyba tak z niektórymi facetami jest...a tylko kwestia czy my PM chcemy same przygotowywać czy nie poczytaj wątek o tym...różne są wypowiedzi ...i trzymaj się bo nie warto sie denerwowac
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już nie śpie, musze pędzić do szpitala. Eh, nie chce mi się chodzić na te zajęcia jak za oknem taka aura jak dzisiaj...
Miłego dnia wam życzę
|
|
|
|
#393 | ||||
|
Raczkowanie
|
MisQa koniecznie proszę o choć jedną fotkę z cerkwi w koronach!
na prawdę te PMki ktore nie widziały nigdy takiej ceremonii muszą to zobaczyć!! ![]() Cytat:
choc na Twoim miejscu i tak dalabym mu neutrala za tą kiecke... Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak wstanie rześki i wypoczęty to z rana pytaj i ustalaj ![]() moze to jego pierwsza poważna praca i dlatego tak się angażuje? Cytat:
![]() trzymam kciuki
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
agulkaa-ja miałam podobnie tylko mój tż był we wojsku i ja sama musiałam wszystko załatwiać, jeździć szukać, sama szukałam kamerzysty, zespołu i sama rezerwowałam sale bo jego nie było, i tylko pisał smsy że to jeszcze za szybko szukam i załatwiam że jeszcze jest czas a już był wtedy czerwiec 2008 r a on z wojska wyszedł w lipcu 2008 i wyobraź sobie że dobrze zrobiłam bo jak wyszedł z tego wojska to przejżał na oczy i dopiero sobie uświadomił że to sie tak wszystko załatwia tyle czasu wcześniej. a ja też myślałam wtedy że on nie chce tego ślubu.
|
|
|
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cytaty mam bardziej o miłości ![]() ale może coś takiego Ci pomoze? Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. A. Bekannte Szczęliwe małżeństwo - to długa rozmowa, która wciąż wydaje się zbyt krótka Andre Maurois Powiedz mi, jak mnie kochasz? Powiem. Więc? Kocham Cię w słońcu i przy blasku świec, w wielkim wietrze, na szosie i na koncercie, w bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. A latem jak mnie kochasz? Jak treść lata. A gdy zima posrebrzy ramy okien? Zimą kocham Cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Zawsze koło niego. K. I. Gałczyński "Nie obiecuję Ci wiele Bo tyle to prawie nic Najwyżej wiosenną zieleń Najwyżej pogodne dni Najwyżej uśmiech na twarzy I dłoń w potrzebie Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko Po prostu siebie." Walt Whitman "Kocham Ciebie- to znaczy: chce z Tobą Podźwignąć ciężar co się życiem zowie, Być domu Twego światłem i ozdobą I nieść Ci pokój, ciszę i zdrowie..." Maria Konopnicka "Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby jest ważniejsze niż Twoje." Goethe "Błogosławiony niechaj dzień będzie Czas, miejsce, chwila i rok cały Gdy mnie poraził na zawsze i wszędzie Blask dwojga oczu, które mnie spętały." Petrarca i wiele wiele innych wierszy, ale o miłości a nie o małżeństwie ![]() a tu widzę jest 8 stron o małżeństwie: http://ecytaty.pl/Malzenstwo/
|
|
|
#396 | |||
|
Zakorzenienie
|
WITAM
![]() dziewczynki zostały mi 4 DNI ![]() - wczoraj bylam przedostatni raz na solarium - bylam u kosmetyczki zrobic wasik i brewki - wczoraj tez troche z tz tanczylismy nasz pierwszy taniec - tz twierdzi, ze bede wyc jak bobr a ja nie wiem jeszczce albo bede wyc albo sie cieszyc jak glupi do sera ![]() - dzis jedziemy do zespolu i kamerzysty Cytat:
, ostatnio pytalas na czerwcowkach, czemu wlasnie czerwiec Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
SollAngelica- dzięki za pomoc
Maggie1983- ano właśnie tacy już są że na wszystko mają czas a potem na ostatnią chwile wszystko chca załatwiać. ale na szczęście sie obudził w pore i teraz mi we wszystkim pomaga i doradza |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. wczoraj dostalam od swiadkowej podwiazke-ladna, deliktana, blekitna z bialym ![]() DZIEWCZYNY! A co napisac na ksiazkach dla mam "Jak zostac idealna tesciowa" - chcialam jakas smieszna i fajna dedykacje, macie jakies pomysly
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
No komentarz to dostanie neutralny, i to tylko dlatego że rozpatrzyła reklamację. Tak to byłby negatyw.
A kotek ma się bardzo dobrze skacze i wszędzie jej pełno. Już je mięcho i suchą (namoczoną) karmę. Załatwia się do kuwety, a wredna jest taka że ja posprzątam a ona hop i znowu sprzątać trzeba żywa jest bardzo aż czasami za
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Widze, że często macie problemy ze swoim TŻ. Ja też miałam, bo on jest zagorzałym kibicem piłki nożnej no i wiadomo mecze i wiadomości sportowe i tak w kółko Wciągnął też mnie w ten sport, ale dla mnie ślub był najważniejszy. Na szczęście w sobotę byliśmy na ostatnim meczu, skończył się sezon i TŻ obiecał, że teraz będzie się zajmował tylko ślubem W końcu zostało nam tylko 28 dni
|
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
Mam do nadrobienia 13 stron
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
heh choćbym mojego widziała, wlasciwie to niby pomaga choć neiw iem w czym chyba mentalnei mnei wspiera psychicznie, ostatnio zaczełam mu tłumaczyc jak bedzie kosciół wygladac a maja byc takie piekne szpalery ze stojaków z kwiatami i świecami zrobione a on na to jak szpalery on nie chce takich cudów, i jeszcze mi powiedział ze stawiam go przed faktem dokonanym ze nic nie mowie jak bedzie a jak mu mówie i pytam o wszystko to niby słyszy ale chyba mu jednym uchem wlatuje drugim wylatuje poza ty,m pochłonięty pracą idzie rano na 6 konczy o 22 albo i pozniej bo tyle ma zamówien wiec nawet nei ma czasu zeby latac wszystko załatwiac wiecie co chyba mam chłopa pracocholika
|
|
#404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale powiedzialam mu, ze skoro nie ma czasu to niech nie marudzi - no i nie marudzi ![]() w sumie na razie (odpukać!!!!) bardzo mu się podoba to co wymyślam, więc nie mogę narzekać na TŻta swego
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Jak tam samopoczucie przed uroczystoscią i jak sie ogólnie czujesz. Wszystko już dopracowane czy wciąz jeszcze w biegu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się wogóle nie denerwuje , w moim stanie jest to nie wskazane
Kupilismy wódke w sobote i miałam panieński a tz kawalalerski. Szybciutkie strzeszczenie Panieńskiego... W wiekszej ilości dziewczyny mnie olały, jestem z tego powodu wściekła a raczej zrobiło mi sie przykro że mnie tak olały, Panieński udał się , było fajnie miałam szarfę i napis na niej " OSTATNI RAZ DO WZIĘCIA " a z tyłu " ostatnie chwile wolności" miałam takie branie że hej ubrałam sie elegancko miałam uszy króliczka i korone księżniczki, dostałam śliczną sexi bielizne i taki strój , torta pysznego. Bawiłams sie do 2 w nocy. Tż miał bardzo udany kawalerski , oczywiście ma limo na oku Mój tż miał striptiz, chłopaki zabrali go do domu publicznego. Mój tz powiedział że był tak obojętny na to i że stwierdził że bardzo mnie kocha i jestem dla niego najważniejsza , i nie chce sie patrzeć na jakieś laski tylko na mnie . Zdał sobioe sprawę jakim jest szczęściarzem że mnie ma , normalnie w szoku byłam .Jeszcze jedna sprawa jak się doowiedziała jak mi tz powiedział że dwoch nie wytrzymało ciśnienia na tym striptizie i poszli sobie pouzywać normalnie myslałam że padnę , w życiu bym sie tego nie spodziewała. Zostały mi 4 dni do wesela a ja jestm obojetna na to wszystko, źle się czuje mdli mnie i jestem śpiąca .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak zaplanujemy to później sie denerwujemy że musimy zmieniać plany i tak właśnie wyglądają nasze przygotowania...został dokładnie rok a my nie mamy jeszcze nic zaklepane...siedze tylko w necie i wirtualnie ...wyobrażam sobie wszystko bo Tż nie ma czasu żeby sale jechać obejrzeć ciagle praca..nawet w weekendy dorabia jako kelner na imprezach....
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma tylu pracowników ze z powodzeniem mogli by wielele reazliacji sami zrobic tyle ze moj jest taki czlowiekiem ze musi sam wszystkiego dopilnowac eh ale co tam niech nei marudzi jak mowi soll chyba musze to przecierpieć ostatnio wymyslil ze surdut to on pojdzie w piatek kupowac (oczywiscie w piatek przed samym weselem ) ale potem mowil ze tylko sie tak ze mna droczy i oczywiscie pojedziemy wczesniej co ja z nim mam
|
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() yyyy nieźle chłopcy się zabawiają...a Ty wiedziałaś że oni go tam zabierają ??przepraszam za post pod postem ale nie umialam cytatu dodac do edytowanego wczesniejszego posta
|
|
#411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Mój TZ na szczęście chodzi na zmiany i wiem, o której jest w domu, ale też się specjalnie nie angażuje w sprawy związane ze ślubem. On stwierdził, że się zaangażował rok temu jak się oświadczał, a teraz mi pomoże, ale on swoje już zrobił No a dzisiaj planujemy iść po zaproszenia...
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
a no widzisz ale nieeeee moj musi wszystko sam taka zosia samosia ciekawe ze ze sprawami slubnymi tak mu nie idzie
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam w ciazy nie jestem, ale caly czas chodze jakas spiaca-to chyba nerwy puszczaja masz juz wolne? ja dopiero czwartek i piatek bede miec wolne
|
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już jutro mam wolne wczoraj miałam wolne nie podziewane , dzisiaj jestem tylko w pracy.
Nie wiedziałam że tz tam jedzie zreszta on sam tez nie wiedział.
|
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak ma chyba każdy facet. Mój powiedział mi, że dla niego najważniejsze jest w kościele, a na sale się idzie pobawić dlatego jest mu obojętne jak będzie wystrojona i w ogóle.
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Dziewczyny co sądzicie o tej piosence... ja juz niewiem... to co do tej pory znalazłam mi za bardzo nie pasuje,a anjwyższy czas wybrac sie do zespołu i ustalić szczegóły... http://phixd.wrzuta.pl/audio/aobkhFh...anna_liszowska chyba pojedziemy po slubie w góry, bardzo sie ciesze, bo niewiedzieliśmy czy po slubie gdzies pojedziemy, a teraz nie moge sie doczekac Kasiaher - 4 dni - suuuuuuper
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

na swieżo wszystkie przygotowania 
ehhh.... więc to chyba tak z niektórymi facetami jest...a tylko kwestia czy my PM chcemy same przygotowywać czy nie
poczytaj wątek o tym...różne są wypowiedzi ...i trzymaj się bo nie warto sie denerwowac

Mam jakiś zły dzień,

jakbyście coś miały to wrzućcie
a ja nie wiem jeszczce

Widze, że często macie problemy ze swoim TŻ. Ja też miałam, bo on jest zagorzałym kibicem piłki nożnej no i wiadomo mecze i wiadomości sportowe i tak w kółko
ale ja sie ciesze bo balam sie o te antybiotyki... zadziałamy po slubie... zrobimy to porządnie