Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-01, 22:53   #4231
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Oj pewnie jest tak jak mówi ale wg mnie to mimo wszystko powiniec Ci o tym powiedziec. Porozmawiaj z nim i powiedz że wolałabyś żeby takie rzeczy Ci mówił bo potem wychodzi głupio.. Przynajmniej ja bym tak zrobiła..
No niby tak, ja nie mówię że to jego druga dziewczyna która z nim zamieszkała czy coś ale chodzi o to jak się zachował... tym bardziej że mieliśmy dużo problemów w przeszłości, brak zaufania itd (z mojej strony, a jego winy). I teraz, jak ostatnio udało mi się zrzucić ten bagaż i nie patrzeć na niego przez pryzmat kłamstw, wywija mi taką akcję.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 22:57   #4232
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
No niby tak, ja nie mówię że to jego druga dziewczyna która z nim zamieszkała czy coś ale chodzi o to jak się zachował... tym bardziej że mieliśmy dużo problemów w przeszłości, brak zaufania itd (z mojej strony, a jego winy). I teraz, jak ostatnio udało mi się zrzucić ten bagaż i nie patrzeć na niego przez pryzmat kłamstw, wywija mi taką akcję.
Nie no ja rozumiem dlatego mówię że jedyne co źle zrobił to to że Ci nie powiedział czyli jakby okłamał Cię. Nieładnie z jego strony, uważam że masz prawo mieć pretensje, ja bym powiedziała że wolałabym żeby mówił mi od razu takie rzeczy. Zwłaszcza że jak mówisz, mieliście problemy.

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 22:59   #4233
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja rozumiem dlatego mówię że jedyne co źle zrobił to to że Ci nie powiedział czyli jakby okłamał Cię. Nieładnie z jego strony, uważam że masz prawo mieć pretensje, ja bym powiedziała że wolałabym żeby mówił mi od razu takie rzeczy. Zwłaszcza że jak mówisz, mieliście problemy.
Tylko ja teraz nie wiem jak to rozegrać dobrze, bo mam tendencje do tego że wszystko szybko wybaczam, bez wyraźnego okazywania skruchy i wniosków o przebaczenie z jego strony

Stary 2009-06-01, 23:04   #4234
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja teraz nie wiem jak to rozegrać dobrze, bo mam tendencje do tego że wszystko szybko wybaczam, bez wyraźnego okazywania skruchy i wniosków o przebaczenie z jego strony
Skąd ja to znam... taka już nasza dobroduszna natura Myślę że skoro nie masz tendencji do wszczynania awantur to najlepiej porozmawiaj spokojnie o tym, powiedz ze to nie było w porządku.

Stary 2009-06-01, 23:08   #4235
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Weegirl, kto jest na Twoim avie? bo śliczna
Marina Łuczenko też uważam, że jest śliczna.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:31   #4236
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
przez wczorajszą trąbę powietrzą przesunął mi sie "talerz" i nie łapie sygnału
dzownilam juz do fachowców, kiedys przyjadą:cool :
Niedobra trąba

Cytat:
Hahaha niezłą mamy opinię "tu na wizażu"
Hehe, tak :0

Cytat:
Ja mam cały tydzien na wizaz, w weekendy jak TŻ wraca to wizaż idzie w niepamięć może nie powinnam się przyznawać bo zostanę zbiczowana i wygnana no ale w końcu TŻ też zasługuje na chwilkę uwagi
No coś Ty, pewnie, że TŻ na uwagę zasługuje

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:46   #4237
*piękna
Zakorzenienie

Dobra dobra ale już żeby takie to zapuszczanie całkiem offtopowe nie było to ja się pochwalę że ostatnio kuzynka stwierdziła "ale Ty już masz długie te włosy" hihi a ja mam wrażenie że one ciągle za krótkie..

Stary 2009-06-01, 23:50   #4238
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dobra ale już żeby takie to zapuszczanie całkiem offtopowe nie było to ja się pochwalę że ostatnio kuzynka stwierdziła "ale Ty już masz długie te włosy" hihi a ja mam wrażenie że one ciągle za krótkie..
Dla niektórych włosy do ramion są długie, a dla innych- dopiero te do pasa Ja uważałam zawsze, że włosy do łopatek są długie, ale teraz to wydaje mi się, że moje to są takie półdługie, a kiedy będę miała naprawdę długie? Ciężko stwierdzić Jak patrzę na swoje ostatnie zdjęcia to tak sobie myślę, że tej długości to po prostu nie widać, przez to, że mi włosy falują
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:55   #4239
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Dla niektórych włosy do ramion są długie, a dla innych- dopiero te do pasa Ja uważałam zawsze, że włosy do łopatek są długie, ale teraz to wydaje mi się, że moje to są takie półdługie, a kiedy będę miała naprawdę długie? Ciężko stwierdzić Jak patrzę na swoje ostatnie zdjęcia to tak sobie myślę, że tej długości to po prostu nie widać, przez to, że mi włosy falują

No to też problem z tym falowaniem. Ja mam proste za to końce się wykrecają i to je skraca. Ale czasem im coś odbije i całe się wykręcają i falują..

Stary 2009-06-02, 09:43   #4240
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Dla mnie długie są długie, jak sięgają połowy pleców. Tylko, że sama narazie mam lekko za ramiona

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:14   #4241
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
ha ! też tam mam :/ i to nie jest plus, bo czasem trzeba na siłę i wbrew sobie zrobić awanture bo inaczej nie skuma...
No cóż, ja pewnie też bym pogadała, i powiedziała ze nie chodzi o to ze z nim mieszka jakaś dziewczyna ale o to ze Ci nie powedział... bo ogólnie to się troche jak duże dziecko zachował, bo "jak jej powiem, to pewnie bedzie się wkurzać, bedzie chciała o tym gadać, bedzie marudzić, a mi sie nie chce tego słuchać, wiec jej nie powiem"<lol> z reszta chyba on nie sądził ze ty się wpewnym momencie nie dowiesz?
Stary 2009-06-02, 10:23   #4242
carlo_rossi
Rozeznanie

Kurcze a ja mam odwrotnie, kłotliwa jestem (ale tylko w waznych sprawach) i wręcz chciałabym nauczyc sie wiekszego opanowania w trudnych rozmowach. Na codzien nie mam takich problemow, tylko jak ktos powaznie wkurzzy to gadam duzo za duzo i pozniej zaluje

co do włosów to mam prawie do łopatek i bede musiała po sesji troche podciac tak bardzo chcialabym miec juz włosy do połowy pleców.. ehh
Stary 2009-06-02, 10:26   #4243
motylek1007
Zakorzenienie

moje włosy sa dzis w niezłym stanie a mylam w niedziele. Nawet bym nie musiala myc, ale sie nie opanuje hehe

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:40   #4244
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Mój TŻ nauczył się odróżniać sukienkę od spódnicy I wie, co to jest zalotka (chociaż nigdy w życiu czegoś takiego nie używałam)
Ale nie wiem, czy wie, co to bolerko? Chyba go zapytam.

mona, ja też wiem, co to jest szmizjerka. Nawet mnie zdziwiło, że można nie wiedzieć
mój mąż odróżnia sukienkę od spódnicy i wie co to zalotka..wyszkoliłam Go
Określenie szmizjerka słyszę pierwszy raz, zawsze mówiłam na to sukienka koszulowa

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja sobie po prostu podjadę w wakacje na ten straganik, o którym dawniej pisałam i kupię kilka odpowiednich staników (; 15 zł. za dobrą sztukę to żadne pieniądze (;

Bo mydlnica się nie pieni przecież.

Ja raczej nie wyrosnę ogólnie z tego stylu. Wiadomo, z wiekiem może trochę złagodnieć, ale ogólnie to są moje klimaty i wątpię żebym kiedykolwiek je zmieniła. Bo i po co :P
szampon Mydlnica Lekarska się nie pieni Ja mam i mi się pieni
A ze zmianą stylu każdy tak mówi Zobaczysz przejdzie Ci, nie licznym zostaje ale i tak nie w pierwotnej postaci tylko modyfikuje się z wiekiem

Cytat:
nic a nic? to jak tym myc glowe?
metoda kubeczkową

Cytat:
Póki co wole TZ od wizazu a co pózniej to zobaczymy
ja też wolę męża od wizażu, zresztą na wizażu siedzę tylko w pracy a po pracy w ogóle nie podchodzę do kompa.

Cytat:
jak przyjezdza TZ to musimy dzielic sie moim....
kiedys powiedzialam mu ile mam postów - nie uwierzył

od wczoraj nie mam TV
uuuu to zostają filmy na DVD

Cytat:
przez wczorajszą trąbę powietrzą przesunął mi sie "talerz" i nie łapie sygnału
dzownilam juz do fachowców, kiedys przyjadą:cool :

a ja dzis nie widzialam, nie wiem czy teraz połapie sie o co chodzi w tym serialu
przecież modę na sukces można oglądać co setny odcinek i tak wiadomo o co chodzi...tam jest tak zawrotna akcja....że mój wujek w trakcie zmarł

Cytat:
Ehhh.. A ja znowu problemy...
Poradźcie mi proszę, bo ja nie wiem co mam myśleć i robić...
Krótko: mój TŻ mieszka w mieszkaniu studenckim w 5 chłopa. Byłam dziś w galerii na NK jednego z nich (znam się ze wszystkimi) i zobaczyłam komentarz od jakiejś dziewczyny "mój współlokatorze". Zaniepokoiło mnie to, dzwonię do TŻta, a on do mnie że niby ma się ona wprowadzić na te ostatnie tygodnie, bo cośtam z mieszkaniem, blabla. Już tam mieszka, a TŻ mówi że nawet jeszcze jej nie widział (bo on rzadko tam bywa). Wściekłam się oczywiście. On mówi, że nie chciał żeby się wprowadziła, ale został przegłosowany, bo tamci chcieli płacić mniej. I że ona śpi w pokoju z tym kolegą (pokój przechodni, pomiędzy pokojem TŻta i resztą domu). On twierdzi, że mi nie powiedział "żeby mnie nie martwić" bo wiedział jak bym zareagowała, że to dla mojego dobra, że to przecież nic takiego itd.
I co ja mam zrobić?
w normalnych okolicznościach to żaden problem, ale skoro już Cię raz oszukał...to powinien się spowiadać Tobie a nie zatajać by oszczędzić Ci zmartwień

Cytat:
moje włosy sa dzis w niezłym stanie a mylam w niedziele. Nawet bym nie musiala myc, ale sie nie opanuje hehe
Ja też ostatni raz myłam w niedziele i dziś też się przymierzam
Stary 2009-06-02, 10:49   #4245
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Kurcze a ja mam odwrotnie, kłotliwa jestem (ale tylko w waznych sprawach) i wręcz chciałabym nauczyc sie wiekszego opanowania w trudnych rozmowach. Na codzien nie mam takich problemow, tylko jak ktos powaznie wkurzzy to gadam duzo za duzo i pozniej zaluje

co do włosów to mam prawie do łopatek i bede musiała po sesji troche podciac tak bardzo chcialabym miec juz włosy do połowy pleców.. ehh
ja bym chciała do "zapięcia stanika"... ale mam ledwo do ramion wiec sobie troooche poczekam
ja jak się wkurze to też potrafie być groźna tyle ze mnie bardzo cięzko wkurzyć, tak porządnie to mi sie zdarzyło 3-4 razy w życiu

Cytat:
zazdroszcze ja w środe robię akcje przetrzymanie (2 dni) a a potem jeszcze raz (pt-sob), a w poniedziałek mam pierwszy egzamin i to taki mega
Stary 2009-06-02, 10:50   #4246
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
uuuu to zostają filmy na DVD
ja moge tylko VHS

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
przecież modę na sukces można oglądać co setny odcinek i tak wiadomo o co chodzi...tam jest tak zawrotna akcja....że mój wujek w trakcie zmarł
wiem, wiem, tak ironicznie to pisalam

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-02, 10:57   #4247
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
To szampon działa? Ja też myłam w niedzielę rano emulsją glorii i dzis już wypadało by umyć jakbym miała gdzies wychodzić ale że zostaję cały dzień w domu to umyję jutro rano

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A jak mierzycie długość włosów? Mierzycie długość jednego całego włosa? Bo ja mam jeszcze pozostałosci po cieniowaniu i te z góry i przodu krótsze od tych dolnych. Ja mierzę w ten sposób że przykjładam miarke do czubka głowy w miejscu gdzie mam przedziałek i prosto ją przykładam do włosów i wynik odczytuję tam gdzie kończą się najdłuższe włosy. W ten sposób wychodzi mi 56cm ale jak je rozprostuje, normalnie końcówki są powykrecane to wtedy jest jakieś 53cm.
Chce jeszcze 10cm a potem już bedę często podcinac

Stary 2009-06-02, 11:12   #4248
carlo_rossi
Rozeznanie

Z tym mierzeniem to u mnie ciezko. Wlasnie zrobilam pomiar Twoim sposobem to raz mi wyszło 46, za drugim razem 50. tez mam pocieniowane i ciezko mi okreslic dlugosc. Kiedys jak sprawdzałam szybkosc wzrostu włosów to mierzyłam grzywke od lini włósów na wysokosci nosa. Pozniej wyrosło mi sproro nowych po-nerilowych włosów i zaczeły mnie mylic wiec przestałam mierzyc.
Stary 2009-06-02, 11:14   #4249
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
To szampon działa?
nie wiem czy to zasługa szamponu, czy czegos innego, czy po prostu tak dziwnie sie zlozylo

ja włosów nie mierze, wole nie wiedziec co i jak

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-02, 11:18   #4250
*piękna
Zakorzenienie

Ja swoje mierzę bo już nie mogę się doczekać aż urosną i chciałabym żeby w końcu ta miarka pokazała więcej A ja w ogole mam podobno długą szyję więc anim włosy będą sięgały załóżmy do talii to mi się dłużej zejdzie z zapuszczaniem

Stary 2009-06-02, 11:21   #4251
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoje mierzę bo już nie mogę się doczekać aż urosną i chciałabym żeby w końcu ta miarka pokazała więcej
i wlasnie dlatego ja nie mierzę, bo bym juz kompletnie sfiksowala

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-02, 11:40   #4252
doruś
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy to zasługa szamponu, czy czegos innego, czy po prostu tak dziwnie sie zlozylo

ja włosów nie mierze, wole nie wiedziec co i jak
ja też nie mierzę bo nie chce się denerwować
Stary 2009-06-02, 12:07   #4253
*piękna
Zakorzenienie

Wiecie co dziewczyny? Wy to uzależniające jesteście zamiast się wziąć za rysowanie to siedzę na tym wizażu bo a nóż ktoś coś ciekawego napisze..

Stary 2009-06-02, 12:12   #4254
motylek1007
Zakorzenienie

wiem cos o tym, bo stale sprawdzam ulubione wątki

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-02, 12:17   #4255
*piękna
Zakorzenienie

No i widzisz:P ledwo rozłożyłam sztalugi, wyjęłam papier a już zajrzałam a Ty napisałaś :P ach ten wizaż...

Stary 2009-06-02, 12:24   #4256
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Ehhh.. A ja znowu problemy...
Poradźcie mi proszę, bo ja nie wiem co mam myśleć i robić...
Krótko: mój TŻ mieszka w mieszkaniu studenckim w 5 chłopa. Byłam dziś w galerii na NK jednego z nich (znam się ze wszystkimi) i zobaczyłam komentarz od jakiejś dziewczyny "mój współlokatorze". Zaniepokoiło mnie to, dzwonię do TŻta, a on do mnie że niby ma się ona wprowadzić na te ostatnie tygodnie, bo cośtam z mieszkaniem, blabla. Już tam mieszka, a TŻ mówi że nawet jeszcze jej nie widział (bo on rzadko tam bywa). Wściekłam się oczywiście. On mówi, że nie chciał żeby się wprowadziła, ale został przegłosowany, bo tamci chcieli płacić mniej. I że ona śpi w pokoju z tym kolegą (pokój przechodni, pomiędzy pokojem TŻta i resztą domu). On twierdzi, że mi nie powiedział "żeby mnie nie martwić" bo wiedział jak bym zareagowała, że to dla mojego dobra, że to przecież nic takiego itd.
I co ja mam zrobić?
A ja bym zrobiła mu taki sajgon, że ha.

Pamięam Twoją wypowiedź sprzed kilku tygodni, że miałas do niego żal o to, że podejmuje decyzje bez jakiejkolwiek konsultacji z Tobą. I o ile jestem za rozwiązywaniem problemów na spokojnie, to w takim przypadku zrobiłabym po prostu awanturę.

Co to znaczy, że nie chciał Ciebie martwić? Efekt jest odwrotny jak widac, bo w tym momencie masz pełne prawo sądzić, że rozmyslnie ukrył przed Tobą, żę w mieszkaniu ma nocowac jakas panienka. I w tym momencie nie słuchałabym żadnych zapewnień - gadac to on sobie może, a póki co czujesz się oszukana i wcale się nie dziwię.

Ja bym powiedziała, że w takim razie niech TYM RAZEM zadba o to, abys sie nie martwiła i póki co niech nocuje gdzie indziej, bo Ty się NIE ZGADZASZ na takie nocowanie. Gdyby powiedział Ci o tym wczesniej, jaka jest sytuacja, byłoby OK. Ponieważ zataił przed Tobą taka informację, krótka piłka - nie wierzysz jego zapewnieniom i ma sobie znaleźć inne lokum, póki tamta dziewczyna tam będzie.

A póki co daj mu znać, że czujesz się oszukana i po prostu przestań sie do niego odzywać, niech sobie parę rzeczy przemyśli.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:12   #4257
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość

Pamięam Twoją wypowiedź sprzed kilku tygodni, że miałas do niego żal o to, że podejmuje decyzje bez jakiejkolwiek konsultacji z Tobą. I o ile jestem za rozwiązywaniem problemów na spokojnie, to w takim przypadku zrobiłabym po prostu awanturę.

Co to znaczy, że nie chciał Ciebie martwić? Efekt jest odwrotny jak widac, bo w tym momencie masz pełne prawo sądzić, że rozmyslnie ukrył przed Tobą, żę w mieszkaniu ma nocowac jakas panienka. I w tym momencie nie słuchałabym żadnych zapewnień - gadac to on sobie może, a póki co czujesz się oszukana i wcale się nie dziwię.

Ja bym powiedziała, że w takim razie niech TYM RAZEM zadba o to, abys sie nie martwiła i póki co niech nocuje gdzie indziej, bo Ty się NIE ZGADZASZ na takie nocowanie. Gdyby powiedział Ci o tym wczesniej, jaka jest sytuacja, byłoby OK. Ponieważ zataił przed Tobą taka informację, krótka piłka - nie wierzysz jego zapewnieniom i ma sobie znaleźć inne lokum, póki tamta dziewczyna tam będzie.

A póki co daj mu znać, że czujesz się oszukana i po prostu przestań sie do niego odzywać, niech sobie parę rzeczy przemyśli.
myślę, że mooooocno przesadzasz

Jesteśmy dorosłymi ludźmi i powinniśmy się zachowywać jak dorośli a nie się obrażać i nie odzywać jak dzieci... Wystarczy jak spokojnie wyjaśni TŻowi, że nie podoba się jej takie ukrywanie prawdy dla jej dobra i życzy sobie być uprzedzana zawczasu o takich poczynaniach.
Bez przesady przecież ta dziewczyna wprowadza się do domu gdzie mieszka kilka osób a nie bezpośrednio do pokoju Tżta.
Stary 2009-06-02, 13:18   #4258
*piękna
Zakorzenienie

Szkoda czasu i miłości na obrażanie się i nieodzywanie.. Lepiej wszystko wyjasnic, jak chłopak kumaty i kochający to zrozumie i weźmie do serca, nie trzeba odstawiać szopek z obrażaniem. Przynajmniej mi się tak wydaje... Ja nie lubię się gniewać i obrażać bo szkoda czasu. Zawsze wszystko szczerze powiem, czesto sie przy tym popłaczę ale potem widzę poprawę ze strony TŻta

Stary 2009-06-02, 14:08   #4259
pani-jesień
Zakorzenienie

Ja jestem przeciwna awanturom i obrażaniu się. Nie wydaje mi się, by było to dobre wyjście, ja na miejscu mony porozmawiałabym spokojnie... Faceci nie lubią awantur, czasem pewnie nawet nie słuchają naszych krzyków Do mojego TŻ bardziej docierają spokojne argumenty. Na początku związku robiłam straszliwe awantury i to nie było dobre (Choć czasem myślę sobie, że może te awantury przed spokojną rozmową to był nie taki zły pomysł, przynajmniej wiedział, że sobie nie żartuję )

Ja nienawidzę kłótni i nieporozumień, chciałabym, żeby między mną i moim TŻ obywało się bez różnych niefajnych niesnasek, ale tak się pewnie nie da, takie życie.
Stary 2009-06-02, 15:15   #4260
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość

To już hardkor, nie chcę go zmuszać żeby się wyprowadzał, teraz jest czas sesji i nie chcę żeby przez to coś zawalił. Mam po prostu bardzo za złe że mi nie powiedział, że jest zdolny do kłamstwa. O to się martwię, bo co będzie potem? Ciągle tak będzie kłamał "żebym się nie denerwowała"?

Cytat:
Szkoda czasu i miłości na obrażanie się i nieodzywanie.. Lepiej wszystko wyjasnic, jak chłopak kumaty i kochający to zrozumie i weźmie do serca, nie trzeba odstawiać szopek z obrażaniem. Przynajmniej mi się tak wydaje... Ja nie lubię się gniewać i obrażać bo szkoda czasu. Zawsze wszystko szczerze powiem, czesto sie przy tym popłaczę ale potem widzę poprawę ze strony TŻta
Też tak uważałam, ale to jest niewychowawcze w jego przypadku tj jak szybko mu wybaczam to on uważa że nic złego nie zrobił. Boli mnie to, serce mi ściska ale muszę mu dać nauczkę, chcę zobaczyć jak będzie się starał odbudować zaufanie. Nie odzywam się do niego od wczorajszego wieczora, napisał dziś rano tylko jednego smsa a ja milczę. Zobaczymy nie będziemy się widzieć co najmniej do piątku a ja tak o przez telefon nic nie zamierzam wybaczać. Za dużo razy tak robiłam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości